Szia Málna itt is
Hőmérőzés jó dolog, csak oda kell figyelni, hamar fals eredményt kaphatunk. Ált. rendszeres alvás, semmi betegség és a cervix nyákkal együtt pontos eredményt ad. Én szerencsés vagyok, mert megérzem a tüszőrepedést, igen fájdalmas!
selyem: üdv a klubban, én amúgy sminkes is vagyok. Fotómodell voltam és úgy beleszerettem a sminkelésbe, hogy elvégeztem egy tanfolyamot még Pesten. Többnyire hobbi szinten űzöm már, mert anyagi csőd, a sok sminkcucc
Amúgy mi a Tettye alatt lakunk, a Marx úton, sokat megyünk a gyerekekkel.
Holnap 4-kor írom a zh-t....katasztrófa, az előbb elaludtam rajta. Annyi hülyeséget kell megtanulni.....el sem tudjátok képzelni.
Melinda: nem preferálom a vitaminokat, inkább sok gyümi, zöldség. Elevitet a nagyfiamnál szedtem, mert mindent kihánytam a 20. hétig (kórházban is voltam), de aztán mikor nem hánytam, abba is hagytam, mert olyan étvágyat csinált...
elég folsavat szedni, meg aki vérszegény, vasat (úgyis többször van labor, ha rendben van a vas, nem kell szedni, csak székrekedést csinál) meg egészségesen táplálkozni, nekem mind2 fiam majdnem 4 kg lett mindenféle vitaminok nélkül
Boncolni szeretek nagyon. (csak ne kéne tanulni
))) 4 féléven hetente több órán át ízekre szedünk 1 hullát, majd eltemetjük a pécsi temetőben. Patológia, igazságügyi bonctan a jövő zenéje. Utóbbit nem várom, sok a szörnyű gyilkosság...na abba is hagytam, valószínű nem mindenkinek ilyen izgi ez a téma