Babszika
Egyetértek!
Miért ne küzdhetne valaki még egy v kettő gyermekért, amikor van már gyermeke. Szerintem is mindenki maga dönti el, hogy mennyit akar
Én is nagyon fogok örülni, ha legalább egy sikerül
Mögöttünk lassan 7 év babákért való küzdés lesz, de hiszek benne, hogy nem így lesz és mielőtt véget érne ez az év sikerülnek a babák, sikerülniük kell, mert most biztos jól belém kapaszkodtak
Gondoltam Rátok halottak napjakor, de a gyertyagyújtásra nem jöttem rá, hogyan kell.
Az éjszakai melózás nem lehet könnyű, a tesóm igaz jó pár éve Tegnap meglátogatott az egyik barátnőm és én úgy indultam ki elé, mintha rideg őszi idő lenne odakint……….bentről legalábbis úgy látszott.már, hogy állandóan éjszakás melót végez, a mai napig nem tudta megszokni. Teljesen felborult a régi élete.
Nemsokára itt lesz a 23-ka
Aviubi
Bocsi, elolvastam.
Sajnos egyik sem jó, se az ha a petevezetékben, se az ha a petefészekben áll meg a pici!
Ez az endo probléma, akkor egyénenként változó.
Gyerekek várják már a mikulást?
Viki
Én is tegnap ezen gondolkodtam, hogy most tavasz van vagy megkésett indián nyár?!
Tegnap meglátogatott az egyik barátnőm és én úgy indultam ki elé, mintha rideg őszi idő lenne odakint……….bentről legalábbis úgy látszott
, aztán mikor kimentem elé olyan melegem lett a kabátban.
Tök jó, hogy ilyen jó idő van, de szerintem ezt a későn kezdődő őszi idő még vissza fog ütni.
Tavaly szintén nagyon jó idő volt ilyenkor, aztán egyszer csak olyan hideg lett, hogy csak úgy röpködtek a mínuszok. Sajnos múlt évben sem volt fehér a karácsony és szerintem ez a mostani jó idő is arra utal, hogy a telünk egy kicsit megint késni fog.
Mi az eszkimó babákkal kapcsolatos iratot hagytuk el, újat kellett kérni. A férjem annyira megörült az uh fotónak, hogy mire ki mentem hozzá a váróba, eltüntette a kitöltendő papírt. Újat kellett kérnünk.
Köszi, nagyon vigyázok a babákra, az üzenetet átadtam
Sikerülni fog azaz egy babyke, de lehet, hogy még kettő is
Egy petikédet termékenyítettek meg, de nézd, lazán lehet belőle akár két babyke is, ezt kívánom Neked is
Baba tapacsok mennek
Remélem sikerül beillesztenem
Ica
Mi újság, hogy vagy? Mi jót csinálsz mióta hazaérkeztetek?
Nagyon drukkolok, hogy most sikeresek legyetek
Dike, Roni
Veletek mi újság, mikor mentek legközelebb uhu vizsgálatra?
Melinda
Kislányt vagy kisfiút vártok?
A Metformin szedése mellett jársz kismama tornára vagy sokat mozogsz?
Nektek végül inszemmel vagy lombikprogrammal sikerült a kisbaba?
Gigi, Kalkata, Pbj, és a többiek hogy vagytok?