üdv az újaknak, gyertek, meséljetek magatokról!!!
jeanner: nagyon szép neveket írtál és arra lettem figyelmes, h ezek a nevek egyre divatosabbak. ismerek elég sok zétényt, kendét, illést...
ne is törődj azzal, h te még "csak" az alap laborra készülsz. hipp-hopp itt lesz neked is a cukros. én sem gondoltam pár hete. közben már jóval kevesebb van hátra, mint amennyin már túl vagyunk.
és most megint nagyon jól érzem magam. a kislányom a legrendesebb a világon. sokat játszunk vele. egyre jobban érzem, h éppen a kezével kaparászik, vagy úgy konkrétan belém rúg
. de már csak pár hét neked is!!!
bejni: én is ölelem csipet!!! nagyon várjuk vissza, bár szerintem néha olvasgat minket. ha nem, hát tévedtem, de a lényeg, h add át neki minden jókívánságomat!!!!
belani: jó a kocsi!!! jó vételt csináltál. én nem merek netről venni, látnom kell, mert én elég magas vagyok és vannak olyan kicsi kocsik, amikkel úgy nézek ki, mintha a játék rongybabámat tologatnám. hiába írják le a méreteket, én elég vizuális típus vagyok.
a színe is nagyon tetszik, de félünk, ha mi is ilyet vennénk a gyerekünk mindenre csak azt mondaná, h barna, barna, barna, mert nálunk elég rendesen dominál a barna és árnyalatai. a szobájában is törekszem a színek használatára, ha már a nappaliban csak a barna, barna, barna...
egcsi: boncolás... jól hangzik. mi is végig csináltuk. a zsem, az valami undorító volt. én a csontokat imádtam. meg az idegeket. honnan ered, hol tapad, mi idegzi be, stb...
ninike: remélem nóri jobban van. gyógypuszik...
nekem nemsokára kiderül, h megyünk-e pestre. egyébként álmomban is babakocsit vettem. egy nagyon szép piros graco-t. ha nem találom meg az álom kocsit, akkor az e-bay-en megtaláltam. a magyar oldalon 170000ft, de nnyit nem adok érte. az igazi ebay-en 70000. hát nem mindegy...
egyébként még nem álltam át az óraállítás után. rosszabb vagyok, mint egy gyerek. ti hogy bírjátok???
annyit mozog a gyerekem, h csak na... imádom őt!!!
ez jó hosszú lett, bocsi...