Új privát üzeneted érkezett!

[quote="chamomilla"]e írta:chamomillaz a brendon outlet, mi itt tudtunk venni sok jó dolgot:

http://www.babyoutlet.hu/Default.aspx

ugyanezt linkeltem be korábban. és tényleg nagyon jó bolt! 1,5 hónappal szülés előtt én 37ezret hagytam ott, csak a ruhákra(+pelenkázó feltét, lepedők)... és így is nagyon olcsó volt :D
belani
 
 


[quote="bejni"]K írta:bejnii mit főzött?

sóskamártás, krumpli, hal.
tegnap zöldborsófőzelék, sült csirkemellel.
kakaós süti.
ma meg pudingos keksz :D
belani
 
 


nálunk tegnap gesztenyepüré volt desszertnek..:D mára nem csináltam..mert csak nő a zsírseggem a fekvéstől..

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 

 
 

[quote="gabi85"]J írta:gabi85eanner: Nagyon szép ez a név és még soha nem hallottam. Nagyon jó. :D Mondjuk nekem a Réka is nagyon tetszik. És ha fiú akkor mi lesz a neve. Bocsánat lehet, hogy már írtad, de lemaradtam. :oops:


Segond, ha kisfiú lesz, Sámuel Arszlánnak fogjuk hívni :) Akartam egy hagyományos és egy különleges nevet, hogy el tudja dönteni, melyiket akarja használni, és ha a különlegeset, akkor idős korában mégis tudják hogy szólítani... :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Én majorannás csirkét csináltam, meg tegnapról maradt brokkoli krém leves :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


[quote="chamomilla"]b írta:chamomillaejni, én petrezselymes krumplit, fehérboros gombamártással, vajban párolt csirkemellel. És csináltam keksztekercset 8) Bármi mást, csak ne anatómia :D

neki kellene állnom, de olyan nehéz az erek lefutása, hogy jájjjjj


Nálunk is feltűnően nagy a rend :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


juj de eltűntetek..mindenki belevetette magát a tanulás rejtelmeibe? én is elvesztem már az illetéktörvényben, elég nagy részét már fel is dolgoztam, de most már el kellene szakadnom tőle, mert a végén az egész dogám a törvény feldolgozása lesz:D annak pedig senki sem örülne:D
még 59304 karakter....áh ez már csak pár perc és kész is:D:D:D ugyebár:D

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


bejni, hajrá! Én még mindig nem álltam neki a tanulásnak, helyette hajat mostam, frufrut vágtam :D de nincs mese, 15-kor startolok.

belani: igen, szerintem is nagyon jó az a bolt. Pl olyan szép baldachint vettünk, 4 részes volt 8 ezer, ugyanez 20 ezer lett volna a nem outletes brendonban :!:

jeanner, nem semmi nevek 8) Jól meg kell gondolni, de van idő bőven! nekem a volt férjem Milánnak Brunót akart adni -mert úgy egyeztünk meg ha fiú, ő választ nevet-, de nem engedtem. Én teljesen kifogytam a fiú nevekből, Martin és Milán a 2 fiú. Még a Marcell tetszett, de mindig lehurrogtak. A férjem Róbert, szerintem nem rossz, de a gyerekemnek semmiképpen nem adnám. De különben is, kislány lesz és kész 8)
chamomilla
Pécs
 
 


Cham, mi ezt már eldöntöttük nagyjából 2 éve, szóval ez marad :lol: csak az Annához nehéz találni valamit...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Chamomilla
Az anatómia nekem sem a kedvencem, szerintem baromi nehéz, neked meg különösen az lehet, én csak ápolónőnek készülök, de nekem is elegem van belőle. :roll:
Nekem tetszik a Marcell...de úgyis lány lesz! :wink: Nálunk fiúnak apjuk Bélát akar-tavaly halt meg az apukája, ő volt Béla-lánynév Bianka, 6 éve van a tarsolyban. Őszintén a Béla nem nagyon tetszik, úgyhogy nálunk is lány lesz. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


sziasztok!

Ami szerintem tuti hely, ahogy irtátok is, az a babyoutlet. Tekintettel arra, hogy én Nórival ki se kellhettem az utsó 3 hónapban az ágyból, igy Apával egy hétvégén kb. 2 óra alatt ott vettünk meg mindent. Nekünk most nem sok mindent kell majd vennünk, max babaruhákat, mert azok inkább lányosak. Ja meg rácsvédő kéne új, meg a babakocsiba lábzsák majd. KB. ennyi.

Nálunk egyenlőre nevek nincsenek, Apával még nem dumcsiztunk erről, majd ha aktuális lesz. Szerintem előveszem megint az utónévkönyvet és onnan kiirok párat. Ami tetszik: Lánynál: Emma (de az nem megy a vezetéknevünkhöz: Végh), Lilla, Andrea, Fiú: Péter, Zoltán. Vagy valami ilyesmi lesz.

Na most nagy izgalom van nálunk: Anyu reggel szólt hogy Nóri éjjel lázas volt. Hát kiváncsi leszek ha még1x felmegy a láza akkor jön haza. Na és akkor lőttek a tanulásomnak.

Egyébként nem is sikerült 10 tételt megtanulni délelőtt, főleg hogy közben mostam is meg teregettem. De azért ma nagyon jól haladtam. :)

Azért kéne még fogynom, mert jó lenne a második babának nem sokkal többel nekiállni, mint ahogy Nórival terhes lettem. Nem bánnám ha a másodikkal se hiznék sokat. :)

Jaj képzeljétek Apa olyan cuki volt, elment kenyérért a boltba, és hozott nekem egy nagy doboz konyakmeggyet hogy jobban menjen a tanulás. Na ennyit a fogyásról. de nagyon jól esett!!!!

Kellemes estét mindenkinek!

Bejni, neked pedig sok-sok pihenést!!! Vigyázz magadra és a babára. Nehogy úgy járj ahogy én, mert az aztán tényleg gáz, mikor még az emeletre sem mehetsz fel, és az ágyból is csak a wc-ig mehetsz meg vissza. :!: :shock:

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Jeanner: Nagyon szép a fiú nevetek is.
Bejni: Biztos hamar meg tudtok majd egyezni a névben. :wink:
Belani: Nektek is tündériek a nevek.
Ninike: Hogy hogy nem kelhettél fel?
Minden tanulónak kitartást!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


ninike: nekünk sem az igazi a vezetéknevünkhöz, de valamit valamiért. így fogják kevesebbet szólítani a gyerkőcöt. és egyébként meg tetszik. egyben nehéz kimondani: Papp Boglárka. a tiéteket az emmával nem nehéz és szerintem nem gáz. és az emma aranyos.
nórit sajnálom, lehet, h nem beteg, csak pszichésen lázas. édes kiscica! de neked most nagyon fontos, h tanulj és ezt szerintem megétrti, bár kicsi még. nem tudod egy-két napra hazavinni? gondolom még rengeteg a tanulnivalód. ki fogja bírni!!!!

egcsi: Béla...hmmm. úgy is lányotok lesz... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Egcsi: A Béla név egy babának fura, de hát meg lehet érteni a párodat. Azért én drukkolok, hogy lányotok legyen. :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Kati: Szerintem egyáltalán nem rossz a vezetéknevetek és a pici keresztneve együtt. Édesen hangzik. De jó már 23 hetes terhes vagy. :D Cukor terhelésen te már voltál?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


én meg elaludtam tanulás közben 8)

egcsi, nagyon nehéz az anatómia, de van ettől rosszabb is: az élettan. Meg hiába tanulod meg az atlaszból, minden hulla olyan más....élesben nehezebb sokkal, megkülönböztetni az ereket, idegeket. Meg nekünk most egy öreg néni van, szegény olyan sovány volt....na abba is hagytam, mielőtt rosszul nem leszel :) Béla...úgy cuki hogy Béci :wink:

ninike, Emma meg Lilla nekem is tetszik.
chamomilla
Pécs
 
 


[quote="gabi85"]E írta:gabi85gcsi: A Béla név egy babának fura, de hát meg lehet érteni a párodat. Azért én drukkolok, hogy lányotok legyen. :wink:


hihi, az én férjem Béla 8) :D :D :D és tök jó Bécinek becézni 8)
amúgy már nálunk is felmerült már most (újra), hogy legyen a baba Béla, de neeeeeeeeem, nem megyek bele.
ja, III. Béla lenne ő a családban :lol: férjem a II. Béla :lol: :lol: :lol: :lol:



mi neveink:
nálunk a Zsombor fiúnév necces, ugyanis "...usz"-ra végződik a vezetéknevünk. Tehát az SZ és ZS egymás utáni kimondása miatt gázos...
belani
 
 


gabi: cukor az 24-26.héten van. én jövő héten megyek. te sem panaszkodhatsz, ti is jól haladtok!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!!
Nagyjából visszaolvatama mindent...
Ne haragudjatok hogy nem irtam,de dolgoztam meg hát kicsit kibuktam....sajna ebben a hónapban sem nyertünk...
Megint megjött... ez most már a második ciklusom a tabi abbahagyása után,és napra pontosan jött meg...
csak azt nem értem elötte héten volt egy kis barnázás,ugy mint multkor... lehet valami baj van és nem tud esetleg megtapadni?????
ÁÁÁ nem értem én ezt....
na ezért sem jöttem,próbáltam magam egy kicsit összerántani,de nagyon sokart gondoltam rátok,és olvastalak titeket!!!!!
Bejni,Jeanner gratula a babóhoz.!!!!
Csipet nagyon sajnálom!!!!!
Kati,Gabi növögessetek!!!!
Vendég
 


sziasztok

itt csak olyanok vannak, akiknek már a pocakban a baba vagy olyanok is akik 2011ben szeretnének szülni, mint én :) ?
selyem
Pécs
 
 


Sziasztok!
Jo regen nem irtam en sem.
Lanyus, ne idegeskedj, majd jon. 2 probalkozas meg nem ok arra, hogy rossz kedved legyen am! Ha aggodsz az tudod...rosszabb.

Csippnek uzenem Bejni ha irsz Neki, hogy sokszor puszilom! Tudom nem hatja most ez meg, de akkor is puszikalom es sok erot es pozitivitast kivanok!

Jeanner, szep a Lela nev. Nagyon tetszik. A fiam, HA fiam lesz, az Nalunk is Samu lesz.:) Eskuszom hozzad fordulok lany nevert mert egyik sem tetszik, szuksegem lesz segitsegre. Bar....sokat segitenel ha irnal egyet-kettot Neked mik tetszenek. Csak mert tetszenek a neveitek. Az Illando is nyero Nalam is de Apanak nem gyere be. Szoval legy szi irjal meg nevet ha van kedved. Fiu is johet, vegulis a Samu is valtozhat meg, sosem tudni mit diktal majd a gyerek.:):)
Vendég
 


Ninike, jo tanulast!! Sok van meg???

Bejni, Neked is!! Hajra, hajra! Poci jol van?
Vendég
 


selyem. üdv itt, csatlakozz hozzánk! vegyesen vagyunk. mi is 2011re terveztük és viszonylag hamar össze is jött. van, aki próbálkozik és többen a napokban teszteltek pozit, de a lényeg a 2011!!! emélhetőleg mindenki babás lesz, de ha nem, akkor még mindig ott a 2012. :lol: :lol: :lol:

lanyus: dejó, dejó!!! örülök, h jöttél!!! tudod......... fel a fejjel!!!! puszillak!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


selyem, üdv, én is pécsi vagyok!

lanyus, fel a fejjel! Barnázgatás lehet progeszteron-elégtelenségtől, de nálad nem hinném hogy ez lenne, most áll helyre a szervezeted a tabi után. Hány napos a luteális szakaszod? de ha gondolod, írj le priviben mindent részletesen, segítek, ha tudok.
chamomilla
Pécs
 
 


Lanyus na végre! Semmi pánik a november lehet a Tied! Én júniusban hagytam abba a fogit,ha ez segít..
Bogárka. Téged is a föld nyelt el eddig,merre jártál? Köszi kérdésed, pocika nincs túl jól, semmilyen mozgást nem szeret,rögtön pici barnázással jutalmaz:-S Csak a fekvést csippantja,én meg egyre jobban tunyulok.
Juj az Emma nevet én is imádom,de apósom nővérének is pont az a neve,mint a leánykámnak lenne. De attól még nagyon tetszik..lehet győzedelmeskedni fog:-D nekem úgy is tetszik,hogy Emma Anna,csak ez. már túlzásnak érzem.:-D amúgy mi Csapó-k vagyunk:-)Mindenkinek a névválasztása nagyon tetszik;-) Jeanner, a Tieidet még sosem hallottam:-)

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Ja,selyem Isten hozott közöttünk,mesélj magadról:-)

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Ja, és holnap szándékozom írni Csipemnek, természetesen átadom neki az üdvözletet..

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Bejni, pihengessel akkor sokat. En nem tudok ehhez hozza szolni, azt sem tudom mikor kell progi portlas csak gondolom. Es a fekves is eleg hervaszto es depibe kergeto tud lenni de Teged eltessen a babus a pocakban!

Chamomilla, Te nagyon szimpi vagy Nekem az irasaid alapjan. Drukk a tanulashoz!!
Vendég
 


Selyem, hellooooo!!!!!!:) Dehogy van a pociban! :evil: :twisted: :D Csak probalkozo vagyok en is! :wink:
Vendég
 


Bejni, jut eszembe nem a Fold nyelt el, en nyeltem el magam. Olyan lusta voltam, hogy meeeeeeeg!! :shock: :?
Vendég
 


Jeanner, ha jossz irjal meg fiu es lany neveket!! Nemtom visszaolvasol e vagy sem, ezert irom megint!!:) Tudod mit? Hogy tutira eszre vegyel engemet:) joooool kiemellek, el ne veszitsd szem elol magad. Vagyis engem. Na, szoval erted!!!:)
Vendég
 


Bogarkabol ennyi eleg is lesz mara!! Jo ejszakat Csajok!! :wink:
Vendég
 


nem fogjátok elhinni, mit csináltam :oops: :oops: :oops:

vettem most egy babakocsit a nr2 bébinek :lol: jó, persze, addig Dávid is fogja használni a sportrészt, de ezt a babakocsit NEM HAGYHATTAM OTT!!!

sikerült Apát is meggyőznöm róla, no meg időközben (ma) sikerült eladnom a mostani 3 babakocsinkból egyet... így most perpill van 2, de amit ma vettem, így megint három van (ok, abból 1 anyósoméknál, 1 pedig anyukáméknál van, ha náluk vagyunk)... zizi vagyok tudom :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:


szóval, ő az:

http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ba ... 49529.html
belani
 
 


[quote="bejni"]J írta:bejnia, és holnap szándékozom írni Csipemnek, természetesen átadom neki az üdvözletet..


ÉN IS PUSZLOOOOOOOOM!
ADD ÁT NEKI ÜDVÖZLETEM!!!



selyem, szia, üdv köztünk! :wink: 8) :D
belani
 
 


Sziasztok!

Én is gyarapítanám a próbálkozók számát.
rena81
Szekszárd
 
 


Chamomilla
Nem leszek rosszul. :D Szerintem tök érdekes lehet a boncolás, mi csak birkaszemet fogunk vagdosni.
Holnap úúúgy össze fogom keverni az izmokat, ahogy csak illik. :shock:

Balani
Szerintem nem gáz a Zsombor "usz" végződéssel. Nekem a Benjamin tetszik-apjuknak nem, és a Bendegúz-azt itt nem tudják kimondani. :roll:

Lanyus
Kitartás! :wink:

Belani
Jó a járgány! :D Nem vagy zizi, mi lecseréltük a kocsinkat nagyobbra, oszt gyerök még sehol. :lol:

Selyem, Rena
Üdv a csapatban! :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Selyem, Rena, üdv itt :)

Bogárka, csak neked:

Nálunk a többi gyerekre a következő variációk a nyerők eddig:

Eszter Csenge vagy Eszter Zsejke, Abigél, na hozzá még nem választottunk nevet, de nagyon sokára is lesz még a 3. baba :D ami még tetszik ősmagyar nevek között nagyon lány név az a Villő, a Zinka, fiú nevek közül a tuti nyerő az András, gondolkoztunk még a Péteren, a Zakariáson, esetleg a Jakabon (ez azt hiszem kiesett, mert párom a Jakit lehurrogta, nekem meg csak úgy tetszik), az Illés is nagyon tetszik meg a Lukács, magyar nevek közül meg a Kászon, Kende, Zalán, Zétény :) de ebbe még nem merültünk ennyire bele, először ez az egy csimbi szülessen meg :D

Egcsi, drukk a sulihoz, meg a kislányhoz is!!!!!!!!!!! :D

Lanyus, ne kenődj el, majd következő hónapban ;) a fránya gyógyszernek sajnos ki kell ürülnie :(

Bejni, Csippnek hatalmas puszit küldök, te meg pihenj sokat!!!!

Ninike, Nórinak gyógypuszik...

Bocsi lányok, akinek nem írtam, de mennem kell dolgozni :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Belani, a Zsombort azért sajnálom, jó kis név pedig!!!! :)

Gabi, Kati, olvastam hogy már terheléses cukorra készültök, hát én még csak szívhang után megyek alap laborra :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jó reggelt 8) Ma nekem is suli van, de passzolom a 2 első előadást. Helyette elkapom a férjem :D
Viszont a kisebbik fiam beteg lett :( hasmenés, köhög.....

bogarka, nem vagyok teljesen hétköznapi anyuka az biztos :wink:

jeanner, nagyon jó neveket írtál, kösziii!
chamomilla
Pécs
 
 


[quote="jeanner"]B írta:jeannerelani, a Zsombort azért sajnálom, jó kis név pedig!!!! :)

Dávidnál ejtettük ezt a nevet, a nyelvtörősége miatt :lol:
de most nem tudom... lehet hogy megmarad, és ezt kapja a bébi. Persze csak ha fiú :lol:

ja, jó reggelt!

cham, kisfiadnak jobbulást!

rena, szia, üdv a csapatban!
belani
 
 


Sziasztok,
tegnap csak beregeltem amikor megtaláltalak titeket és gyorsan beköszöntem. Röviden bemutatkoznék. Most készülünk a harmadik babánkra, már a másodikat is itt fórumozva szedtem össze. :D (Hát azóta ő már 3 éves :) ) Hőmérőzök, ebben a hónapban először LHtesztet is használtam. Nekünk kicsit nehezebb a baba-dolog, de ha kétszer sikerült most is fog. 8)

Tegnapi görbe állásom:
Kép

Igyekszem minél hamarabb bekapcsolódni a beszélgetésbe. :)

Kép
rena81
Szekszárd
 
 


Sziasztok!

Selyem és Rena üdv itt!
Meséljetek magatokról!

Lanyus örülök, hogy jöttél. Ne kenődj el, talán a következő hónapban. :wink:

Úgy néz ki, hogy most nállunk sem lesz baba. Apa egész hétvégén azzal nyaggatott, hogy csináljunk tesztet. (A kis tüneteim már szombaton elmúltak.) Tegnap reggel meg is történt a dolog és negatív lett! :cry:
Kicsit csalódott vagyok, mert úgy érzem, hogy becsapott a testem! :evil:
Egy újjab hét. Már fáradt vagyok. Szívem szerint szabira mennék és csak aludnék. Rengeteg meló van és ma csak késő este megyek haza, mert a cégnél összetartás buli lesz (vacsi, ivás, bowling).

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84
 
 


üdv az újaknak, gyertek, meséljetek magatokról!!!

jeanner: nagyon szép neveket írtál és arra lettem figyelmes, h ezek a nevek egyre divatosabbak. ismerek elég sok zétényt, kendét, illést...
ne is törődj azzal, h te még "csak" az alap laborra készülsz. hipp-hopp itt lesz neked is a cukros. én sem gondoltam pár hete. közben már jóval kevesebb van hátra, mint amennyin már túl vagyunk.
és most megint nagyon jól érzem magam. a kislányom a legrendesebb a világon. sokat játszunk vele. egyre jobban érzem, h éppen a kezével kaparászik, vagy úgy konkrétan belém rúg :lol: . de már csak pár hét neked is!!!

bejni: én is ölelem csipet!!! nagyon várjuk vissza, bár szerintem néha olvasgat minket. ha nem, hát tévedtem, de a lényeg, h add át neki minden jókívánságomat!!!!

belani: jó a kocsi!!! jó vételt csináltál. én nem merek netről venni, látnom kell, mert én elég magas vagyok és vannak olyan kicsi kocsik, amikkel úgy nézek ki, mintha a játék rongybabámat tologatnám. hiába írják le a méreteket, én elég vizuális típus vagyok.
a színe is nagyon tetszik, de félünk, ha mi is ilyet vennénk a gyerekünk mindenre csak azt mondaná, h barna, barna, barna, mert nálunk elég rendesen dominál a barna és árnyalatai. a szobájában is törekszem a színek használatára, ha már a nappaliban csak a barna, barna, barna... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

egcsi: boncolás... jól hangzik. mi is végig csináltuk. a zsem, az valami undorító volt. én a csontokat imádtam. meg az idegeket. honnan ered, hol tapad, mi idegzi be, stb...

ninike: remélem nóri jobban van. gyógypuszik...

nekem nemsokára kiderül, h megyünk-e pestre. egyébként álmomban is babakocsit vettem. egy nagyon szép piros graco-t. ha nem találom meg az álom kocsit, akkor az e-bay-en megtaláltam. a magyar oldalon 170000ft, de nnyit nem adok érte. az igazi ebay-en 70000. hát nem mindegy...

egyébként még nem álltam át az óraállítás után. rosszabb vagyok, mint egy gyerek. ti hogy bírjátok???

annyit mozog a gyerekem, h csak na... imádom őt!!!
ez jó hosszú lett, bocsi... :oops:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


rena: sikerülni fog a 3., ha már kettő ott szaladgál... fiú, lány? miért fog nehezen jönni? a görbéhez majd jeanner jön és szól, én nem értek hozzá igazán.

rekus: amíg nincs piri, addig van remény... de majd ott a következő hónap, nem elkenődni!!!!
a lelked, hogy van??? elmúlt már a bánatod??? ricsi már oviban?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jeanner!
Nagyon örülök a péntek esti jó hírnek. :D

Megyek melózni, majd jövök.
franci
 
 


[quote]m írta:ár a másodikat is itt fórumozva szedtem össze.


ezen nem kicsit nevettem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rekus, sajnálom a tesztet :(

Kati, igyekszünk azért különleges neveket választani, de szeretnénk hagyományosakat is, András, Péter (ez kimaradt), a Sámuelt meg az üknagypapám után kapja majd a kissrác :)

Rena, jó kis görbe ez :) mi a baj, miért lesz nehezebben 3. baba? kisfiadnak jobbulást!!!

LH tesztről csak annyit, h nekem sem akkor fogant a baba, amikor + lett... amikor tényleg peteérésem volt, csont - lett a teszt :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Rékus,
nagy csalódás tud lenni mikor oka van az embernek reménykedni, aztán mégsem. :( Na majd a jövő hónapban!

Ka(ti),
én sehogy nem bírom az óraállítást. Utálom borzalmasan. 2 hétig kóválygok csak utána mindig.
Az ebay-en tényleg sokminden ezerszer olcsóbb, mint itthon.
Mi a másodikra 2 évet vártunk mert nem elég, hogy PCO-s vagyok (egy hormonális betegség) de a petevezetőim is nagyon ramatyok, amikor utoljára nézték (a második baba előtt) akkor egyik teljesen, másik részlegesen el volt záródva, emiatt lombiklistán is voltunk, csak közben becsúszott a fiam a lombikközpont nagy csodálatára. :D Aztán idén nyáron babás lettem a harmadikkal, de 7 hetesen sajnos elvetéltem. Eddig gyógyulgattam lelkileg, most érzem úgy, hogy újra meg merem próbálni.

Kép
rena81
Szekszárd
 
 


nekem a péter nagyon tetszik!!!! nem is tudtam, h neked nem a pozi lh tesztkor jött a baba. :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, hát nagyon nem... :( mert amikor leesett a hőm először, akkor csináltam, az + lett, meg utána is, akkor voltunk együtt, de nem akkor fogant a baba, hanem egy héttel később... (sejtettem is, mert hiába lett + az ovu teszt, nem ment fel a hőm...) szal akkor szombaton annyira fájt a petefészkem, hogy majdnem megőrültem, se állni nem volt jó, se ülni, a végén már feküdni sem, csináltam egy tesztet, csont nega lett, aztán este olyan nyálkám volt, hogy olyat még életemben nem láttam, képen sem, pedig csak megtöröltem magam, nem szoktam önvizsgálatot tartani, el is kaptam apát, és most itt a csimbi a hasamban, és a kora annak a szombatnak felel meg :) (vagyis vasárnap vagy hétfőn fogant, pont ott lettem lázas, így nem tudom ennyire pontosan...)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?