Sziasztok!
még egyben.
a héten volt egy kis izgalom. a dokim kedden vizsgált uh-val és túl tágnak látta a baba gyomrát -hólyagját, elküldött a MÁV-ba genetikai uh-s dokihoz. csütörtökön meg is volt a vizsgálat, de szerencsére ott mindent rendben találtak. azt mondta az ottani doki, ő semmi kóros jelet nem lát. (azt is mondta a gyomor és a hólyag állandóan változik, telődik-ürül.)
dokilátogatás után még kicsit West-endeztem és kivel találkoztam. Fleur-ékkel........
Gyönyörűek a gyerekeid Fleur! csak pár percet beszélgettünk, mert Lilla türelmetlen volt és nekem is elegem volt már a mászkálásból, bevásárlóközponti alapzajból.
Norwell
de jók ezek a jelmezes képek. remélem egyszer Mátééknál is lesz ovis fényképezés, fél éve jár, de úgy tudom még nem volt.
Most két hétig itthon volt velem Máté. szerencsére nem betegség miatt. múlt héten lámpacsere volt az oviban, kérték hogy aki teheti tartsa otthon a gyerkőcöt, mert összevont csoport lesz. (összesen van két csoport, úgyhogy itt jobban ismerik egymást a gyerekek mint egy többcsoportos oviban.) először kedd-szerdát mondtak, aztán kiderült hogy csüt-pénteken lesz, így azokat a napokat is itthon volt. e héten meg őszi szünet volt. élveztük a jó időt a kertben. messzire már nem mentem vele, játszótérre se.
Angie
örülök, hogy minden ok, mint ahogy a telefonban is mondtad pár napja. smst küldöm.
valószínű hogy szerda táján be kell feküdnöm. aki inzulinos, azt hamarabb behívják 1-2 héttel szülés előtt. majd kedden beszéljük meg pontosan a dokival.
Pocakos kép: átküldte a kolléganőm, csak azt nem ahol egyedül vagyok rajta, van néhány kép, ahol 5-6an vagyunk rajta, azt meg nem akarom feltenni. de majd elkérem tőle a szólót.