Új privát üzeneted érkezett!

Na, végre hazaérkeztünk! :D Rendesen elfáradtam ma! :(

Köszi Lányok a válaszokat, nem tudom mi lehet ez a kis maszatolgatás, remélem semmi komoly! :roll: A petefészkeim késő délutántól és most is fájdogálnak, gondolom talán repedeznek! :D :)
Szerintem most mindennek sikerülnie kell, most is mint mindig, mindent elkövettünk a siker érdekében, de most új helyre, új dokihoz és újabb vizsgálatokon vagyunk túl, ami számunkra nagyon megnyugtató, mert talán most érezzük először azt, hogy tényleg, de tényleg nincs olyan vizsgálat amit még el nem végeztek volna nálunk. :D
Nem izgulok, de ha már túl leszek a holnap reggeli uh vizsgálaton, aztán a leszíváson, már nyugodtabb leszek. :D
Köszönöm Mindenkinek a szorítást és a szurkolást :!: :D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Dike
Hogy érzed magadat? Mikor mész ismét majd a dokihoz?

Gigibp
Nagyon örülök, hogy jól alakulnak nálad is a dolgok!:D Hamar el fog jönni a március hónap is. Kromoszóma és immunológiai vizsgálatra hova mész majd? Ajánlottak valakit a doki?
A kromoszóma vizsgálatot elég hamar el lehet végeztetni :D , az immunológiai vizsgálat már több időt vesz igénybe. :oops:

Roni
De jóóó, (csak halkan, de) nagyon örülök a hírnek! Szurkolok!!! Biztos minden rendben lesz az uh vizsgálatkor!:D :wink:
Nem semmi, milyen sok petikéd volt!!!! :shock: :D Egyik barátnőmnek is hiperstimuja volt, mondjuk neki az eredmény hirdetés után egy héttel be is kellett feküdnie a klinikára, ugyanazok a tünetei voltak mind Neked. Párnapot bent volt, aztán lassacskán jobban lett és mára már egy tündéri kisfiú boldog édesanyja! :D

Kititpi
Üdv. közöttünk!!!! :D

Babszika
Örülök és nagyon aranyos volt a doktornő, hogy visszaírt! Olyan jó érzés amikor visszaírnak, válaszolnak a dokik! :D :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

sziasztok
Roni- gratula, sok turelmet az Uhig
Gigibp kerdes -ez komoly hogy mar csak jovo apr. van hely?????
gyorsan kel szoljak adokimnak engem is utememzzen be, mi is jov marc vege apr. elejere terveztuk elso lombikunkat a kaaliban
meg jo hogy olvaslak titeket
sok erot a varakozasban levoknek
babaszeretet

Köszönöm Nektek a sok halk gratulációt! Nagyon jól esik!!!!

Babás olvasók, lsz segítsetek, mivel lehet elviselhetőbbé tenni az első UH-ig az időt? Még két hét addig, de sztem becsavarodok!!!! A hiperstimu tűneteim lassan megszűnnek és ezen kívül semmi tűnetem sincsen. Nem émelygek, nem feszül a mellem... 11.-ig tuti megőrülök!!!!
roni34

Roni: gratulálok! :D Ha van egy jó nőgyógyászod jó uh-géppel, akkor 5. héten gyönyörű petezsák(ok) látszanak. :wink: Pár nap megnyugvást adhat, de hidd el, innentől folyton aggódni fogsz valamiért! :D És visszagondolva édes volt ez a bizonytalanság a mostani érzéseimhez képest! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Roni,
ne aggódj, hogy nincs tüneted, nekem sem volt semmi az ég világon!Még egy kis émelygés sem! :wink:
Elhiszem, hogy nehéz kivárni az uhu időpontját, énis mindig lázban égek, mikor lesz már a következő! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

most csak gyorsan:

a méhemben egy szabályos petezsák látható, 19×8mm, szívműködés még nem látható. grav.s. 6. hét

és a jobb oldalamon van egy 26×28mmes képlet.ami majd valószínű felszívódik,mivel múltkor még a balon is volt. szabad hasi folyadék nincs. képet kértem, majd felteszem.pussssssssszzz

KépKép
dike

Ronikám, bízom és nagy-nagy ölelés NEKTEK !!!!!!!! :wink:

Alle, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli, üdv.

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

sziasztok !

gyors bekukk, 19 mm-es tűszőm van
ma este ovitrelle, pénteken inszem

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Kata,
kicsit utánad olvastam!Ölellek!(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))

Viki,
jajj de jóóóóóóóóó!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Viki,
szép kis tüszőcske!!! :D Drukkolok majd a randihoz!!!!

Kakukk,
holnap lesz a leszívás? Gondolok majd rád!
Igen a kromoszómavizsgálat pikk-pakk megvan, mármint a vv.
Az immunológiait a Honvédban csináltatok, de nem a Nemes dokinál, mert hozzá már csak jövőre van hely, szóval egy másikhoz megyek. A lényeg az eredmény!

Baba,
sajnos tényleg már csak jövő áprlilis környékére van hely, legalábbis a dokim ezt mondta! Ultrabrutál...!!!!

Roni,
ne idegeskedj, mert az senkinek nem jó! Próbáld meg elfoglalni magad valamivel! Könnyű mondani tudom :).
gigibp

gigibp
Köszi az érdeklődést, ma volt a leszívás :!: :D
Nyolc gyönyörű petikém lett :!: :) Holnap kell majd telefonálnom, hogy hányan termékenyültek meg, remélem mindannyian :!: :D :wink:
Szerintetek hány óra fele hívjam fel őket? Mitől függ, hogy hány naposan ültetik be őket?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok !

Roni
a inszem utáni két hét nekem is tiszta para lesz, sajnos , még nincs ötletem mivel kössem le a gondolataimat..

Meli
hogy vagytok ??

Kakukk
ez igen ! gratula a 8 petikéhez !!!!!!!!!

vvviki

Kakukk,
gratula a petikékhez!
Nem mondta a doki,hogy mikor telefonálj?Nekem eddig mindig 11körül kellett!Várunk majd a hírekkel!

Viki,
köszi, jól vagyunk! :D
Már nagyon várom, hogy megmozduljon a pici, állandóan figyelem, de egyértelműen nem vettem még észre!Pedig már annyira jó lenne!Megnyugtatna kicsit, ha minden nap érezném a mocorgást! :roll:
Ne aggódj, el fog telleni a 2hét, ami a legfontosabb, hogy ne olvasgass mindenféle cikkeket, hogy kinek milyen tünete van, meg hasonlók!Nem kell tünet ahhoz, hogy baba legyen! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Köszi Lányok!
Holnap akkor 11 körül hívom őket :!: :D

Melinda84
Remélem hamar megmozdul a picurkátok :!: :D
Egyik barátnőm is nagyon várta már, hogy megmozduljon a kisbabája, aztán egyik este olyan álma is volt, mintha megmozdult volna és másnaptól aztán lassacskán időnként elkezdte érezni a pici mozgását, tehát nem álom volt akkor a picúrka mozgása, hanem valóság :!: :D
Biztos jól érzi magát odabent :!: :D

Holnap majd bővebben jelentkezek, igaz ma délután aludtam egypár órát, mégis olyan fáradtnak érzem magam, meg a pocakom is fájdogál, érzékeny egy kicsit.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk,
remélem már megkaptad a csodálatos híreket, hogy mind a 8 peti megtermékenyül!
A beültetés napja attól függ, hogy mennyinek sikerült a randi és milyen ütemben fejlődnek!!!
Ha kevés marad, akkor inkább nem kísérleteznek, akkor visszaadják őket 3 naposan, ha van több is, akkor megpróbálják elvinni őket blasztoig, azaz 5 napig! Ha tegnap volt a leszívás, akkor szombat vagy hétfő lesz a transzfer napja!
gigibp

Sziasztok!
Tizenegy körül érdeklődtem a petikék iránt és azt mondták, hogy a nyolcból 4 termékenyült meg. :( :D
Bevallom először egy kicsit elszomorodtunk, mert félreértés ne essék, nagyon örülünk (!!!), hogy nyolcat sikerült leszívni és a nyolc petikéből 4 megtermékenyült, de bevallom egy picit csalódottak vagyunk azért, hogy az előző lombikunkhoz képest négy termékenyült csak meg. :shock: Jól reagáltam a szurikra és terápián is részt vettem, ezért valahogy most nem értjük ezt az egészet. :roll:
Megkérdeztem a laborostól (aki nagyon aranyos volt :D ), hogy a 4 megtermékenyült petikénk hány sejtes(ek), de azt mondta, hogy mindent a doki fog elmondani! Tudom, hogy nem a mennyiség számít, csakis az számít, hogy végre sikerüljön legalább egy babykének megtapadnia és őt egészségesen kihordanom, megszülnöm......csak egy kicsit kavarodott bennünk a jó és a csalódottság érzése együttesen. :roll: Szerintem mondjuk nálam a hormonok miatt van ez az egész, a férjemnél nem tudom. :roll:
Elolvastam az intézet tájékoztatóját és olvastam benne, hogy a visszaültetett embriók számáról nyilatkozhatunk, ami azt jelenti, hogy hogyha kérjük, akkor nemcsak 2-tő, hanem akár 3 v. max 4 embrió visszaültetését is kérhetjük. Gondolkoztunk és arra jutottunk, hogy hogyha lehet, az embriológiai eredmény jó, akkor 3 embrió beültetését kérnénk! :D
Mi igaz mindenki szerint fiatalok vagyunk (27 és 29 évesek) és a tájékoztató szerint a 35 év alattiaknál, tehát nálunk is, a két embrió visszaültetése után a terhesség esélye 45% körül van, mégis eddig két lombikprogramunk nem sikerült, pedig minden eredményünk jó volt.......az 5 terminált és 6 inszemről nem is beszélve, akkor is jó eredményeink voltak és nem sikerült(ek) a csodababáink, ezért gondoltuk, hogy most három embrió beültetését kérnénk! :D
Alig várom már, hogy holnap legyen és hogy beköltöztessék őket :!: :D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Gigi
Nekünk szerdán volt a leszívás és holnapra mondták, hogy mennyünk be a beültire. Szerdán a leszívás után nemsokkal már megtermékenyítették őket, nem? Vajon miért holnap és nem szombaton kapjuk őket vissza? Kíváncsi vagyok!:roll:

vviki
Gratulálok, a szép nagy tüsződhöz, ez igen:!: :!: :!: :D :wink:
Ti holnap hány órára mentek?

Lányok a beülti után ki mennyit maradt otthon? Tudom, hogy valaki azt mondja, hogy jó sokat feküdni, valaki meg azt, hogy lehet feküdni is, de a kis, nem megerőltető mozgás is kell azért.

Tegnap este egyébként nem valami jól aludtam, sokat forgolódtam, de képzeljétek azt álmodtam, hogy azért feszül a hasam, mert terhes lettem, voltam! :D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk,
örülök, hogy 4 baba elindult!!!! :D
Nekünk a 9-ből sajnos csak 2, de nekik is nagyon örültem!
Nem tudom, hogy miért holnap kapod vissza a kicsikéket!
Én a beülti után végig itthon voltam (ez volt az első), de nem feküdtem! Nekem a dokim mindig azt mondta, hogy "de nehogy feküdjön"! :) Amúgy sem jó a sok fekvés, mert úgy nem a legjobb a méh vérellátása. Szerintem amelyik baba megakar maradni az úgyis megmarad, ha fára mászol, nem kell hozzá egész nap fetrengeni! :lol: :lol:
Szóval én itthon voltam, főztem, mostam, lightosan takarítottam, elmentem a szüleimmel a telekre, ott is segítettem a kerti munkában. Ismered a kálváriámat, sajnos nem tudni, hogy miért nem maradtak a babák, de biztos nem a mozgás miatt! :)
Sok sikert holnapra!!!!!!

gigibp

Kakukk,
a 4embrike jó arány, ne aggódj!
Én ilyenkor mindig Nanira gondolok, neki 1embikéje lett, és év elején meg is születik a kis csöppség! :wink: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó Reggelt Mindenkinek :!: :D

Már kora reggel felkeltem és legszívesebben már el is indultam volna a picikért, de még van egy pár óránk hátra! Párom elment melózni, én meg itthon teszek-veszek még egy-két dolgot. Tegnap felporszívóztam, rendet raktam, jólesett a mozgás........a nehezebb részét megcsináltam, a könnyű részéből maradt az elkövetkezendő napokra. :D :wink:

Gigibp
Jaj Gigikém, a hormonok beszéltek belőlem, én is nagyon örülök a 4 gyönyörűségnek és örülök, hogy a 9-ből 2 embikéd lett, biztos nagyon szépek voltak és nagyon remélem a következők akár, egy, kettő vagy három veletek is maradnak majd :!: :D :wink:

Melinda
Köszi a biztatást :!: :D :wink:
Nagyon örülök a 4 picikének :!: :D Kíváncsi vagyok, hogy vannak ma, úgy elindulnák már értük :!: :!: :!: :D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Lányok a biológus azt mondta, hogy először a dokinkhoz kell mennünk, akivel mindent megbeszélünk, aztán utána át hozzájuk a beültire. :D A dokival való konzi előtt van uh vizsgálat?
Gondolom a beülti előtt először engem behívnak, hogy átöltözzek és utána hívják majd be a férjemet is. A beültetés előtt megnézhetjük a piciket? A beültetés után uh-gal megnézik a beültetett babákat?
Köszi előre is a választ, bárki válaszol.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Szia Gyalogkakukk,

Latom mar te is nagyon be vagy spanolva :)
En is ma megyek a fagyibabykert :P

Elobb a dokidhoz kell bemenned aki majd minden adatot elmond es nalla kerdezhetsz is. En legutobb kerdeztem a transfer utani pihirol es nekem is azt mondta a dokim hogy nem kell agyban fekudni.
Utana majd szolitani fognak a recepcional es mindketten felmentek az emeletre. A parod helyet foglal a kenyelmes fotelek egyikeben es megvarja amig odabent rad kerul a sor (bent vetkozes, kopeny, papucs, fejhalo, maszk).
Beulti elott behivjak a parodat is, megnezhetitek a babokat es ott maradhat veled a beulti vegeig.
Beulti utan fel oraig meg pihizgetsz (ekkor a parodnak mar ki kell menni) mielott egy teszttel es egy "beultetes utani tajekoztato"-val ellatnak (de ami a papiron van azt mar mind tudni fogod a dokidtol)

Remelem segitettem.

Ne izgulj, nagyon aranyosak a dokik is es a noverek is es abszolut nem faj.

Szoritok neked es mindenkinek akinek most lesz transzferja/inszemje! :)
ica79

Szia Ica!
Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást :!: :D :wink:
Én eddig a soten tudtam, hogy hogy mennek a dolgok, ott már volt egy friss és egy fagyibabás beültink.
Ti hány órára mentek?

Én is szorítok Neked a fagyibabykért és mindenkinek aki ma megy iszemre vagy beültire :!: :D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok !

hogy vagytok ?

ma megvolt az inszemünk, kicsi csúszás volt.
a fotelek nagyon kényelmesek, a fotelből kiszállni tovább tartott mint maga a beavatkozás
azért nem hazudtoltam meg magam, a kapott tesztet elfelejtettem elhozni.. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kakukk
hogy alakultak a dolgok ma ?

vvviki

Köszönöm mindenkinek a drukkokat !!!!!!!!

nagyon drukkolok itt mindenkinek!

vvviki

Jo reggelt mindenkinek!

Viki,
szoritok hogy minden jol menjen az inszemmel.
Inszem utan fotelba kell ulni?

Gyalogkakukk,
Orulok hogy osszefutottunk :)
Jo pihit neked!

Szep hetveget mindenkinek
ica79

Halihó!

Ica
Én is örülök, hogy összefutottunk, micsoda véletlen, szerintem ez jó jel :!: :D
Köszi, Neked is jó pihizést :!: :wink:

Timi
Gratulálok a kislányokhoz, nagyon aranyosak :!: :D

vviki
Nektek mikor volt az inszemet, reggel ugye :?:
Nagyon drukkolok :!: :D
Köszi, minden jól alakult :!: :D Két picurkát kaptunk vissza és nagy örömünkre képet is kaptunk róluk (a soten nem adtak), hogy láthassuk hova tették be őket :!: :D Mindenki, dokink, műtős, embriológus, asszisztens nagyon aranyosak és kedvesek voltak :!: :D Vigyázok rájuk, reggel, délbe, este utrozok....... és azt szoktam mondani mielőtt felteszem, hogy na lányok, fiúk pizsoma fellőve. :lol:
Két babánk le lett fagyasztva, de mivel nem így készültünk, nem tudtuk, hogy ezt akkor kell és hogy egyáltalán kell-e a fagyasztásért fizetni, nem úgy készültünk anyagilag és így tartozásként felírták, kedden megy majd a párom kifizetni. :oops:

Gigi
Bocsi, de nem találom, amit a kálváriátokkal kapcsolatban írtál, hányadik oldalon van? :oops:

Lányok, minden dokihoz lombikra csak március vége fele lehet menni?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok !

Ica
az inszem után pihenőfotelben kellett pihenni, meg előtt is abban feküdtünk, négyen voltunk bent.
pihenj Te is !!!!!!

Kakukk
hatalmas gratula a két picurkához !!!
mondd meg nekik, hogy jól viselkedjenek ! :lol: :lol: :lol:
kilencre mentünk, a párom leadta a mintát, 11.50-kor - néztem az órát - volt az inszem
vasárnaptól kell utróznom

nagyon drukkolok mindenkinek !

vvviki

Viki, Kakukk nagyon-nagyon szorítok nektek!

Kakukk,
örülök, hogy tetszett az Intézet! Tényleg mindenki nagyon kedves, pedig gondolom, hogy néha nekik is tele a zoknijuk!
Röviden rólunk: a lényeg, hogy nem sikerült a lombik, legalábbis a tesztek szerint, megjött, elmúlt, maszatolt, semmi, majd megint maszat, vv, kiderült, hogy hcg 300, egy hétre rá kontroll, 100 körül, szóval most várom, hogy minden visszarendeződjön és márciusban kezdhessük vagy talán már februárban! Szerintem most belőlem él a tisztaságibetét gyár! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Baromira unom már, jó lenne, ha már minden visszaállna a normális kerékvágásba!
gigibp

Gigi, annyira sajnalom :cry:
Legy eros es ne engedd magad nagyon letorni (tudom, konnyu mondani) mert elobb utobb mindannyiunknak eljon a baby amire annyira varunk.
Miert kell februarig/marciusig varni a kovetkezovel? A Kaali a "regi ugyfeleket" nem rakhatja a sor elejere?

Kakukk, Viki
Fekszetek? En reggeli elott pihiztem egy kicsit, meg ebed utan is fekudtem 3 orat de mar nem nagyon birom mert nagyon unatkozom.
Nehany napja vettunk egy kis ejjeli szekrenyt az IKEA-ba es segitettem a paromnak osszerakni (igazandibol inkabb csak neztem hogy hogy rakja ossze :lol: ) Szoval ez volt a mai akciozas az eletemben :?
Holnap temetobe megyunk...mar jolesne egy kis seta :)

A magzatvedo vitaminon kivul szedtetek valamit a beulti utan?
A Kaaliba talalkoztam egy aranyos csajszival aki mar a kistesora keszult es O mondta hogy Magne B6-ot szed meg teazik.
A tanacsotokra en is palastfuzom, de Femibion-on kivul semmit nem szedek. Vajon kellene?

Koszi a segitseget!
ica79

Gigi
Köszönöm, hogy leírtad! Én is nagyon sajnálom a történteket, titeket és a babákat :!: :( Látom erős vagy és már a következő programra való menetel foglalkoztat :!: :wink:
Remélem hamar rendbe jön a szervezeted, a gyárban maradnia kell betéteknek azoknak, akik még nem szeretnének babyket. :lol:

Ica
Hát én se csináltam valami sokat ma. :lol: Kb. ugyanennyit feküdtem én is, mint Te. Én a kocsink egyik csekkjét a lakásban járkálva, az íróasztalon a papírokat rakosgatva, átlapozva keresgéltem és meg is találtam. :wink: Nem emeltem nehezet, irathalmokat, azért annyi irat nincs itthon. :lol:
Szerintem jó a fekvés, pihenés, de én is járkáltam a lakásban, kaját melegítettem, keresgéltem, tehát egy kicsit mozogtam stb. Egyik lombikos barátnőm is azt mondta, amit Gigi írt, hogy állandóan feküdni sem mindig jó, mert kell a méhnek a vérellátás, így egy kis mozgás ártani, nem árthat, inkább segíthet, tehát a mozgás jót tesz.

Mi nem megyünk most temetőbe, de holnap mi is elmegyünk egyet sétálni, jót tesz majd a levegő és a mozgás.:D
Én a folsavat szedem, meg most kezdtem az elevitet.
A tájékoztatón azt írták, hogy a beülti másnapjától lehet már házaséletet élni.........hát nem is tudom. :roll:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

A tesztig nallunk biztos nem lesz KeKsz :wink:
Nem merek kozkaztatni!
ica79

Sziasztok !

Gigi
nagyon sajnálom !!!!!!!!!!!!sok erőt kívánok Neked !
a legjobb barátnőm mindig azt mondja, hogy mindig előre kell nézni ! én is próbálom ezt tenni
ja, tisztasági betétekből nálam be van tárazva néhány havi adag, hátha nem kell :roll:
nagyon köszönöm a drukkokat !

Ica
tegnap az inszem után vonattal jöttünk haza, este csak pihentem és ettem, ettem :oops: :oops:
holnaptól mindennap sétálok, táppénzen leszek, elég stresszes melóm van
Elevitet szedek, rengeteg vidám műsort nézek, krimit olvasok és próbálom lekötni a gondolataimat

Kakukk
délután aludtam egy órát, nagyon jó volt ! eltűntek a ráncok a szemem alól 8) 8)

vvviki

Sziasztok lányok!
Endometriozis miatt végérvényesen odalett mindkét petevezetékem. Holnap fogok időpontot kérni Kovács dokihoz konzultációra. Már kistesót is Ö segített összehozni, 2 éve, akkor még inszemmel sikerült. Előzetesen viszont nagyon szeretném tudni, hogy mennyi most a várakozási ido? Két éve fel évre előre volt időpontunk, aztán az uccsó inszemen összejött Adi.
MOst többet kell várni? Mennyibe kerül támogatással? Es nélküle?
Nagyon halas lennék, ha valaki tudna válaszolni ... ki tudja konzultációs időpontért a mennyit Kell várnom ... :?
Köszönöm előre is!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Köszi csajok, hogy gondoltok rám!
Hát ma úgy érzem magam, mint tini koromban!!! Végre megjött Méri normálisan, kb mint tizenévesen! Ömlik, mint a Niagara! :D De ez legalább jót jelent, minden egyes hónappal közelebb vagyunk a márciushoz!

Barti,
én úgy tudom, hogy most már áprilisra vannak csak időpontok, legalábbis az én dokim ezt mondta!

Ica,
lombik után ki kell hagyni 3-4 hónapot és csak utána lehet kezdeni, ez törvényi előírás! Sajna...

Drukk mindenkinek!

Ne feküdjetek folyamatosan!!!! Az nem jó se nektek, se a babának!
Olyan szép idő van, tessék sétálni!!! :D
gigibp

Barti, emlékszem rád régről :lol: asszem januári babád van, ugye?most lesz 2 éves ha jól rémlik 8) Isten éltesse így előre is.

Gigi, egyetértek, nem kell a fekvés, nem ezen múlik semmi.A séta a léleknek is jót tesz.
Vendég

Hunci, bizony, jól emlékszel! Ádi januárban lesz kettő. A nagylányom meg lassan 5 éves. Húúú áprilisra tippeltem én is. És ha összekuporgatja az ember önerővel, akkor is ennyit kell várni? Nekem félő, hogy visszanő addig az endom. Most pucoltak ki, még itthon lábadozom... :?
bartika31

Szia Bartika!
Gratulálok a gyerekekhez :!: :D
Megkérdezhetem, hogy az endo problémádra itt az intézetben derült fény?
Ha valaki endo gyanús akkor annak mindenképpen utánajárnak?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Bartika
Lemaradt: jobbulást, jó lábadozást :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok !

hogy vagytok ma ?

vvviki

Szia Vviki!

Én köszi jól vagyok, habár egy órával ezelőtt egy kicsit kiborultam, mert a melóhelyemről felhívtak, hogy egy kis segítséget kérnek.:oops: :cry: Az első gondnál tudtam is segíteni, de másodszorra hiába mondtam el háromszor, négyszer, hogy mit, hogyan kellene csinálni, bent nem az jött ki a gépen, mint ami nekem szokott. :?
Persze, az is lehet, hogy én lettem egy kicsit érzékenyebb.......nem tudom.
Egész jól elfoglalom magamat idehaza, olvasgatok, tévézek, sétálgatok......... :D
Reggel, délben, este utrozok, reggel és este Merck-ezek és folsavat szedek. Ja és szedem az Elevitet.:)

Olvastam a Folsav dobozán, hogy alvászavar mellékhatásként előfordulhat és eszembejutott, hogy lehet, hogy amiért előző este nem valami jól aludtam, pedig nagyon szép álmot álmodtam, így jött ki rajtam a nyűgösség...........vagy a gyógyszerek okozta hormonváltozás. :roll: Tulajdonképpen nem nagyon jelentőségű dolgon borultam egy kicsit ki, lehet, hogy ez a hormonoktól van vagy az időjárástól, nem tudom.

Remélem minden rendben van odabent, jól vannak a babák :!: :D
Mindennap megnézem az uh képet, olyan aranyasok és olyan jó látni így őket :!: :D

És Te Viki hogy vagy?

Ica, Gigi, mi újság veletek és a többiekkel???

Mindenkinek nagyon drukkolok :!:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Ja, még annyi lemaradt, hogy ez kis kiborulás érdekes volt, mert előfordult már, hogy valami úgy felhúzott, hogy kb. 10-15 percig éreztem is, hogy egy kicsit elborul az agyam, majd utána még egy darabig egy kicsit pipa voltam............ de most nem.
Egy 5 perces kis sírás után megkönnyebbültem és most itt nevetgélek a gép előtt. :lol: :lol: :lol: Szerintem ez vagy a rossz alvás miatt volt vagy a hormonoktól vagy nem tudom mitől, de most mondjuk sokkal jobb kedvem van, mint amilyen reggel volt. :lol:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk!
Ááá nem volt az olyan egyszerű. Nekem első terhesség előtt már kiderült, hogy valami baj van, mert iszonyat fájdalmaim voltak, alhasi, derék, stb. Akkor még senki nem tudta mi bajom, végül magam sakkoztam ki mi bajom lehet, interneten olvastam a tünetekről. Elmentem az akkori specialistához, SOTE I. Szendei doki (aki azóta nagyon besokallt, iszonyat sokan vannak mindig nála, de megfizetni nem fizetik meg a munkáját). Megműtött, szerencsém volt, nem volt sok összenövés, meg csomó, de az mind a petevezetéken. Spontán jött a lányom, a 2. hónapban.
Kistesóért rögtön dolgozni kezdtünk,a hogy megjött, de fél év után mentem Kaáliba, mert tudtam, hogy iparkodni kell, nehogy visszajöjjön az endom. Hát 3 sikertelen inszem után, elkezdett megint fájdogálni a a hasam... megint lapar. Most még kevesebb endos csomóm volt, kiszedték, következő hónapban irány a Kaáli, inszem... Ádi jött!!! Most nem is mentem sehová míg meg nem néztek belül, most mázlim volt, endo nincs (egyelőre), de a sok összenövéstől, hegesedéstől a vezetékek nem átjárhatóak... így már megyek egyenesen lombikra. :?
Ma telefonáltam, november 18-ra van időpontom Kovács Péterhez!!! Remélem tavaszra kapunk időpontot. Úgy döntöttünk egy lombikot csinálunk végig, többre nem futja az időmből, 36-ot betöltöttem.
Drukkolok neked, melyik nap kell menned vérvételre???
Barti
bartika31

Jaj látom, még egy kérdésedre kimaradt a válasz. Nem járnak maguktól utána sajnos. Én rebesgettem dokinak, hogy talán az endom a ludas, de nem nagyon foglalkozott vele. Én önszorgalomból mentem el laparra, nem is mondtam bent. Csak mikor túl voltam rajta, akkor mentem vissza 4. inszemre.
bartika31

Köszi bartika a választ!:)
Szóval ha esetleg a panaszaim hátterében endora gyanakodnék, akkor magam járjak utána a dolgoknak :roll: ........
Szendeit ismerem, én igaz nem hozzá jártam kezelésekre, de sok jót hallottam róla.:)
Két éve, az első lombikunk előtt méhtükrözésre küldött el a prof..
Dr. Bokor Attila műtött akkor meg, Ő szintén nagyon elismert, kiváló specialista az endo, lapar területén. Szerencsére nem talált semmit.

Másodszorra ki műtött meg?

Nekem tesztelnem kell majd jövő héten pénteken.:D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Ha nem baj, én is idepofátlankodnék.
Tegnap voltam a Kaáliban 1. konzin Krizsa doktornál. Ha minden igaz márciusban megyek lombikra. Háát már nagyon várom. Addig még megyek néhány vizsgálatra.
Rólam röviden. 2 spontán fiú után 2008-ban volt 1 méhenkivülim amivel sajnos elvesztettem az egyik petefészkemet. Ez igen ritka méhenkivüli amikor a baba a petefészekben ágyaz magának. Így a petefészkem szétrobbant. Azóta túl vagyok 4 inszemen, és mostanra jutottam el a Kaáliba. Krizsa doktor azt mondta, hogy ő egyáltalán nem csinált volna inszemet... Ó, hogy mennyivel előrébb lennénk már. De mindegy. Megpróbálok előre nézni. Sajnos nekem a 2 fiam császáros volt, így rengeteg összenövés van a hasamban. A méhenkivüli után mondták, hogy nagyon sok az összenövés, és gondolom ezért nem jön a 3. baba. Igaz átjárható a petevezetőm, de valószínűleg a müködése nem jó.
Ha befogadtak akkor néha írogatnék én is hozzátok.

Minden babásnak gratulálok, és boldog, gondoktól mentes babavárást kívánok.

A tesztelőknek pedig 2 csíkot!!!!

aviubi

SZia Aviubi!!!
Hűűű végre valaki, aki hasonló cipőben jár, mint én... minket sokan nem értenek miért akarunk lombikozni, amikor van két csodaszép gyerekünk... hát igen, de attól még nem szeretem őket kevésbé vagy jobban, hogy minden álmunk 3-4 gyerek volt... és az első kettő igazán jól sikerült , nagyon nagy boldogság mind a kettő... :lol:

Kakukk, drukk akkor péntekre!!!!!!
A második laparom Debrecenben volt,mert időközben kiderült, hogy egy régi kedves ismerősöm specialistája a laparnak... csak ő meg idén kiment Angliába... így a 3. laparom meg a SOTE II.-n volt, Bánhidy dokinál, kiben végre megtaláltam a legemberségesebb dokit, aki mellesleg nagyon jó laparban. És most a lombikkal is támogat, ritka az ilyen... vár vissza kismamaként.. ezt mondta. :wink:
bartika31

Sziasztok Lanyok!

AviUbi, Isten hozott :)
Jo felkeszulest a marciusi lombikra. Meg egy picit odebb van...de pikk-pakk elrepul az ido, foleg igy Karacsony korul :)

Bartika,
Nem tul megnyugato amiket irsz....de gondolom az endo-t latnak a dokik ultrahangon nem?
Ugy tunik hogy neked kozvetlenul lapar utan jottek ossze a babok, remeljuk nem kell tulesned meg egy laparon ahhoz hogy teso legyen.

Gigi,
koszi az infot. Vajon egeszsegugyileg is jobb kihagyni 3-4 honapot lombik utan?
Nekem most fagyibabas beultim volt, de gondolom az is lombiknak szamit ha nem friss?!

Kakukk, Viki,
Hulye kerdes, de ti ereztek valamit?
En abszolut semmit...

En elegge el voltam foglalva az elmult nehany napban. Erdelybe voltunk. Sokmindent nem csinaltam. A temetobe mentunk (rokonsag es a nagyszuleim ott vannak eltemetve) ami igencsak dimbes-dombos es az ut is egy kicsit hosszu volt.
Anyukam - a pletykafeszek - nem tudom hogy mit mondhatott a nagynenimnek, de egy csokor viragot sem emelhettem meg :?
Ezek utan remelem hogy sikerult osszehozni a babot mert ha legkozelebb megyunk gondolom egy karonulovel egyutt szeretnenek latni :lol:
ica79

Sziasztok, a hsg után azt mondta a dokim, h akkora a méhem, mint egy 12-13 éves kislánynak. Szerintetek ez gond?
kitipi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?