Sziasztok!
Tegnap felhívtam a nödokimat (nem bírtam ki
) és felolvastam neki az eredményeket! Azt mondta, hogy tökéletes a vérképem. Ezeknél a laboroknál a referenciatartományok nem terhesekre vannak megadva. A számítógép, pedig automatice becsilgozza az elérö értékeket! A vércukromra is azt mondta, hogy nem baj, hogy alacsonyabb, az éhgyomrinál söt! Nagyon jól müködik az inzulinom!
Ennek örülök, mert ugye apukám cukorbeteg (idöskori).
Karmen: Egyetértek veled, azzal kapcsolatban, hogy nem öltözteted túl Orsit. Nálunk anyukámnak a mániája, hogy "a Bogi fázik" és 6 réteg ruhát ad rá. Aztán mikor megkérdezem Töle, és mit adunk rá, ha -20 fok lesz? Arra már nem tud mit válaszolni! Ö nagyon fázós, és úgy van vele, hogy akkor biztos más is fázik!
GErika: Megnéztem a képeket, nagyon édes Beni. Milyen nagy fiú már
Kellemes nagyizást!
Ági: A múlt héten pénteken az UH kontrollon. Vissza kellett mennem UHra, mert mélyen tapadó volt a lepény és azt nézték, hogy most hol tapad. (szerencsére feljebb ment
) Na és akkor mondtam a dokinak, hogy ha látja a nemét esetleg, akkor legyen szives mondja meg! Megmondta
Azt mondta, hogy hát nagyon kislányos. Kérdeztem mennyire?
Mire a doki, hát úgy 90%-ban!
Úgyhogy a nem hiszem, hogy kuki lesz belöle, de majd szüléskor kiderül
Kriszta: Akkor lehet, hogy elmegyünk a szülésfelkészítöre. Bogival nem jártam. Most jöhet ö is velem. Remélem nem lesz neki uncsi. Ha mégis akkor hazajövünk
Seri: Bocs, nem találom azt a hozzászólásod. Mikor is lesz a következö szülésfelkészítö? Jövö héten szerdán a Vasasban, ugye? Hány órakkor?
Enikö