Sziasztok!
Tizenegy körül érdeklődtem a petikék iránt és azt mondták, hogy a nyolcból 4 termékenyült meg.
Bevallom először egy kicsit elszomorodtunk, mert félreértés ne essék, nagyon örülünk (!!!), hogy nyolcat sikerült leszívni és a nyolc petikéből 4 megtermékenyült, de bevallom egy picit csalódottak vagyunk azért, hogy az előző lombikunkhoz képest négy termékenyült csak meg.
Jól reagáltam a szurikra és terápián is részt vettem, ezért valahogy most nem értjük ezt az egészet.
Megkérdeztem a laborostól (aki nagyon aranyos volt
), hogy a 4 megtermékenyült petikénk hány sejtes(ek), de azt mondta, hogy mindent a doki fog elmondani! Tudom, hogy nem a mennyiség számít, csakis az számít, hogy végre sikerüljön legalább egy babykének megtapadnia és őt egészségesen kihordanom, megszülnöm......csak egy kicsit kavarodott bennünk a jó és a csalódottság érzése együttesen.
Szerintem mondjuk nálam a hormonok miatt van ez az egész, a férjemnél nem tudom.
Elolvastam az intézet tájékoztatóját és olvastam benne, hogy a visszaültetett embriók számáról nyilatkozhatunk, ami azt jelenti, hogy hogyha kérjük, akkor nemcsak 2-tő, hanem akár 3 v. max 4 embrió visszaültetését is kérhetjük. Gondolkoztunk és arra jutottunk, hogy hogyha lehet, az embriológiai eredmény jó, akkor 3 embrió beültetését kérnénk!
Mi igaz mindenki szerint fiatalok vagyunk (27 és 29 évesek) és a tájékoztató szerint a 35 év alattiaknál, tehát nálunk is, a két embrió visszaültetése után a terhesség esélye 45% körül van, mégis eddig két lombikprogramunk nem sikerült, pedig minden eredményünk jó volt.......az 5 terminált és 6 inszemről nem is beszélve, akkor is jó eredményeink voltak és nem sikerült(ek) a csodababáink, ezért gondoltuk, hogy most három embrió beültetését kérnénk!
Alig várom már, hogy holnap legyen és hogy beköltöztessék őket