Új privát üzeneted érkezett!

Dike,
igen azt jelenti, hogy 7 mm hosszú és 2,5 széles!

Sajnos nincs baba, valószínű elindult, de nem lett semmi! Sehol nem látta a doki, amúgy én se nagyon értem!

gigibp

de hány hetes vagy??? még petezsákról se számoltál itt be? nem értelek?

KépKép
dike

na képzeljétek semmi gond nincs a petefészkeimmel sem, és a petezsák méretével sem. a görcsökre azt mondta h szedjem a magnéziumot,néha nospát, meg tömény alkoholt:)))))))jupiiiiiiiiiiiiiiiiii

azért ekkorák a petefészkeim mert valóban túl lettem stimulálva, de ez még semmi(csak annak a dokinak furcsa ki nem foglalkozik ilyennek), nincs hasüri folyadék tehát nincs gond!

KépKép
dike

Ahogy írtam NINCS BABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vszínű volt és még ürül a hcg! Nem ritka eset sajna...

gigibp

bocsi, nem akartalak megbántani.sajnálom.

KépKép
dike

Kedves fórumozók!

Egy kis segítségért folyamodnék hozzátok.
A regisztrációmból is jól látszik, h régi motorosnak számítok, babavárás szempontjából meg pláne.
Még 2006-ban kezdődött... próbálkozás, sikertelenség, Ir+pcos, hsg, spermagondok, inszem, lombik, sikertelenség....
Majd egy csoda folytán spontán baba... méhen kívül....

Most érett meg az elhatározás, h újra belevágjunk. Eddig az anyagi helyzet miatt BMC-be jártunk, de most hajlok felé, h inkább mégis váltsunk és Kaáli legyen.
Egy "ajándék" időpontot kaptunk és mindenképp elmegyünk 1. konzira, de előtte azért kérnék segítséget.

Tudtok-e nekem abban segíteni, h miért mennyit kell fizetni. esetleg egy táblázat, link, vagy vmi, ahol pontosan megtalálnám.

Egy jól stimulálható nőnek kb. mostanság mire kell számítani mindennel egybevéve a lombikra ill, lehet-e máshonnan vinni a vv leletet és spermaképet?

Egészségpénztárból finanszírozható-e vmi?

Nagyon köszi a választ, és megköszönöm, ha vmi fontos kérdés eszetekbe jut, h leírnátok, mert szinte újra kezdőnek érzem magam... :oops:
Szép estét!

babszika

Sziasztok!

Drága Babszi!!!!!
Örülök, hogy újra látlak!És annak is, hogy megszületett az elhatározás!
Az első konzultáció 13ezerbe kerül.Minden külsős leletet elfogadnak, kivéve a spermavizsgálatot, azt ott kell megcsináltatni, szintén 13ezerbe kerül!És ha azonnal kezdhettek lombikkal, akkor már nem kell fizetni semmiért, csak a gyógyszerekért, amit ugye mindenhol kell!
Hogy mennyibe fog kerülni maga a lombik stimu, az attól függ, hogy mivel stimulálnak majd!Nagyon különböző árak vannak................
Drukkolok nagyon!
Kihez kaptatok időpontot?Mikor mentek?
Ölellek!!!!!!!

Gigi,
sajnálom, hogy ezen át kell mennetek.
Sok erőt!!!!!!!!

Dike,
gratulálok a kis petezsákhoz!

Kata,
hogy vagytok?Lesz mostanában terhelés, vagy ilyesmi?Mikor kezdhettek újra?

Nanikám,
hogy repül az idő!
Szépen gömbölyödik már a pocakod?Tényleg, Te abbahagytad a metet, ugye?

Roni,
mikor lesz a nagy nap?Nagyon drukkolok!

Drukkok mennek mindenkinek, akinek kell!
Puszi Csajok!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szia Mel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de örülök, h látlak!!!!
jól vagy(tok)????
de régen beszéltünk!!!!! - vonalzódból látom :oops:
Kováts Tímeához. Igazából másé volt az időpont, de lemondaná, és közölte, h el kell menjünk :D
Persze, semmit nem tudok a doktornőről....
Én tökre parázok is, meg még KicsiBabom szövettanáért is el kell mennem (jan. óta nem volt erőm).
Biztos, h még legalább fél év mire újra lombikolhatunk, de úgy érzem, kész vagyok.

babszika

Szia Babszi!

Tök ismerős vagy nekem... :)

Meli jól írta, én még annyit tennék hozzá, hogy lehet egészségp. kártyával fizetni!
Nálam van egy kinyomtatott táblázat, hogy mi mennyibe kerül, ha gondolod begépelem neked, de ebben lombik, inszem árak is benne vannak, márha nem tb támogatottra megy az ember lánya!

Nekem a mostani lombik 64.000 pénzben volt, de ment minden, mint a karikacsapás! :)
gigibp

Szia gigi!

lehet, h láttál a tv-ben és azért vagyok ismerős?? :lol: :lol:
én nem hiszem, h ismerlek, de még az is lehet, h igen

nagyon megköszönöm, ha beírod, persze, csak ha nem gond.

végülis a 64e lombik nem is sok, nekem is annyi volt a lombikom, ami inszemnek indult.

babszika

Babszi: nálunk a mostani lombik 96eft lett. (de valóban ez egyéntől függ és mindenkinél más a vége)
Nekünk elfogadták párom sperma leletét is, így azt nem kellett ott megismételtetnünk. (igaz szerencsére nálunk azt mondta a doki, hogy extra jók a katonák)

Melikém: 7végén lesz a nagy nap! Már alig bírok várni. Ráadásul én is hiperstimus lettem, így minden gyötrelmét érzem. De mindent kibírok a baba/ák miatt!
Hogy vagytok? Annyit eszeme jutsz, mint csodababás!
roni34

gigi!
köszi, most vettem észre, h már át is küldted!!!!!!
nagyon köszi!!!!!
inszem nálam kiesik, de jó tudni, h mire számítsak :wink:

roni!
túlstimu nálam is befigyelt... veszett rossz volt, talán azért sem sikerült.

babszika

Sziasztok !
hogy vagytok ???

Gigi
bocsánat, hogy így belekotyogok, én lökött nem is kérdeztem meg, hogy az inszemnek milyen költségei lesznek
tudnál nekem is ilyen listát küldeni ?
előre is köszönöm !!!!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!

Üdv az ( nekem) Újaknak!

Babszika, nekem mind3 lombikom 100 körül volt. Most az utolsó kicsit több is, mert több szurit kaptam és másmilyeneket. A doktornő nagyon aranyos!

Meli, én nem hagytam abba a metet, jelenleg is 3x850-t szedek. Most a 28. hétbe léptünk, és a 30. héten megyek újra terhelésre (0+60 perc) Tűű doktorhoz a mens-be. MAjd megtudakolom, hogy hogyan is építsem le és pontosan mikortól a metet, mert úgy tudom a szoptatási időszakban nem szedhető a metformin.
A diétát tartom, eddig 5 kg-t híztam, de a java most jön.

Gondolom a te babád is mozog már?!

Drukkolok lányok mindőtöknek++++++++++++++ !!!
nani72

Babszi, puszillak :wink: Jó helyen vagy!Árak, ahogy írták a csajok.

Nani, nem kell abbahagyni, ez szintén mérlegelés mint a mettel kapcsolatban minden.Gyerekbe nem megy át, de van akinek kevesebb lett a teje, van akinek több, azaz egyénfüggű. Nem tudom, én nem hagytam abba...sohsem.Ja de, aznap amikor a császár volt, utána folyköv.Nem kockáztattam be azt, hogy ha kihagyok csomó időt, akkor visszaesek betegségügyileg, így elértem, hogy nem vagyok ir-es és nem is estem vissza.Ja, és gyereknek nincs baja, legalábbis nem tűnt fel :oops:
Vendég

Sziasztok!

Valaki letudná nekem részletesen írni a leszívás menetét? Hány órára és melyik épületbe kell menni stb. Jövő héten lesz és nekem itt még nem volt, csak a sotén és ahogy párhónapja hallottam az egyik barátnőmtől és és föld ahogy itt történnek a dolgok! :D
Köszönöm előre is! :D
Vendég

Röpcsi!
Bemész a recin jelentkezel és szólítanak. Fel kell menni az emeletre ott vannak a műtők!
Kapsz hátulgombolós :lol: :lol: , neeem, hátul megkötös kis rucit, meg a lábadra pacskert, egy lepedőt, meg a fejedre sapit. Picit leültetnek, mert vszínűleg várakozni kell, majd bekísérnek a műtőbe. Elaltatnak, felébresztenek (erre senki nem emlékszik :))), átmászol a hordágyra és visszatolnak oda, ahol előtte várakoztál. Megmondják hány petit lett, majd ott még pihi-szuszi van, amíg fel nem ébredsz, közben csöpög az infúzió. Mikor már magadhoz tértél még kicsit henyélsz a hordágyon, majd átsegítenek a relaxfotelek egyikébe! Szupi kényelmes! :D Kapsz teát, kekszet és még ott pihizel kb fél-egy órát, attól függ, hogy vagy!
Nagyon kedves mindenki!!! Semmi cuccot nem kell vinni magaddal, max hajgumit, ha úgy gondolod!
Minden tök jó lesz!!!! :lol: :lol:
Sok szerencsét!!!
gigibp

Sziasztok !!

hogy vagytok ?

Röpcsi hova lettél ? :?: :?:

vvviki

Szia Viki!
Mindenki eltűnt... Olyan kár, hogy így "behalt" ez a topic!
Veled mi van? Látom szerdán mész uh-ra! :) Az már mindjárt itt van!
gigibp

szia !

Te hogy vagy ????

Kovács Péter az orvosom, de ő szabin van, így Kovács Doktornő csinálja az UH-t és az inszemet is, különben csúsztunk volna egy hónapot és már nem vagyok mai csirke, rohan az idő :shock:

a Clostitól olyan vagyok esténként, mint egy alvajáró :?

vvviki

Sose szedtem Clostit, nem ismerem! Én alapból olyan vagyok este, mint egy alvajáró!! :D

Hétfőn megyünk vv-re, hogy csökkent-e a hcg-m és minden rendben megy-e a maga útján! Remélem!!!!
gigibp

vviki
Itt vagyok :!: :D :wink:
Tegnap feltettem az első klion kúpot, egy picit bevizeztem a csúcsát, fájt amikor feltettem, ma meg egy kis maszatoló vérzésem volt, ez normális? A mensim múlthéten szombaton jött meg és csütörtökre múlt el teljesen......így nem értem, hogy mi volt ez a kis maszatoló vérzés. :roll: Lehet, hogy ez a maszatolás a kúptól van, tisztít, fertőtlenít ki? Lehet, hogy amikor feltettem, akkor túl száraz voltam voltam....... :roll: (Igazság szerint a gömbölyű végű kúpok jobban bejönnek, mint ezek a hegyesek. :lol:
Múlthéten szombattól szúrtam a gonalt és a suprefactot. A suprefactot 4 napig szúrtam, a gonalt (900 NE, 150) csütörtök estig. Pénteken voltam uh vizsgálaton, mindkét oldalon sok-sok tüsző van, aznaptól gonalból 450-est, 150-et szúrok és használom a kliont, hétfőn ismét uh vizsgálat.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Gigibp
Köszönöm a részletes leírtás!:) A főépületbe kell egyébként majd menni, mert eddig a melléképületbe mentünk? A műtét után a saját dokim fogja velem a peti híreket közölni?
Itt a peti leszívás után, ha kell és kérek, adnak fájdalomcsillapítót? Csak azért kérdezem, mert a soten, a leszívás után olyan erősen görcsöltem, hogy még a könnyeim is kifolytak, de semmit sem kaptam. :cry:

Hétfőn reggel 8 órára mi is megyünk, csak uh vizsgálatra! :D Remélem, minden rendben lesz nálatok a vérvételkor! :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Röpcsi vagy gyalogkakukk! :D
Ugye a bp-i intézetről beszélünk mindketten!? :wink: Ez esetben a főépületbe kell menni! :)
Nem a doki mondja meg a petik számát, hanem a nővérke, aki ott a fenti váró-előkészító-pihenőben tevékenykedik! Tőle kérhetsz fájdalomcsillapítót, amit belenyom az infúziódba! Amúgy úgyis rákérdez majd, hogy fáj-e és kérsz-e!

Mi csak 11 körül érünk oda!
Szorítok, hogy sok peti legyen!!!!
gigibp

Igen az vagyok!:)
A bp-ibe járunk mi is.:) Köszi az infót!:)
És a kúp utáni kis maszatoló vérzés normális, amit feljebb írtam? Mhmmm.....?
Köszi a drukkot!:)
Én is szorítok Neked, hogy minden rendben legyen! :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok !

Röpcsi alias Gyalogkakukk :D
nagyon drukkolok Neked !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gigi
szorítok hogy minden rendben menjen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vvviki

sziasztok!
köszi a fogadtatást, jól esik!

huncikáááám!
te is itt?????
írhatnál nekem, h hogy hogy itt..... mármint.... na, szóval rég nem hallottam felőled....

gigi!
a leírás nekem is jól jött, máris leszűrtem, h mi különbözik a bmc-hez képest.... :roll: persze a kaáli javára...

jaj csajok!
olyan beindul-a-gép érzésem van, mint áááállat :D
holnap megyek a méhen kívüli műtétem szövettanáért, aztán hipsz-hopsz, itt lesz a 23-a. :wink:

habár még nem ismerlek titeket, azért én is szurkolok ám csöndben!!!!

babszika

Sziasztok!

Szia babszika :!: :D
Sajnálom a méhen kívüli műtétedet :!: :D Remélem kiderül valami :!: :D Huszonharmadikán mi lesz?

Csajok, köszönöm szépen a drukkolást, szorítást :!: :D Nagyon sok szép nagy petikém lett, hallottam ahogy a doki sorolta őket az asszisztensnek, hogy hány van jobb oldalon és bal oldalon és hogy mekkorák. :D Ma este fél 11-kor kell beadnom az Otrit, ma lehet utoljára bevenni a Merckformint, a Xanaxot holnap estig szedhetem és holnap éjféltől éhgyomorral kell lennem aztán szerdán reggel kell fél 9-kor jelentkeznünk a dokinál. :D
Csajok én annyira figyeltem arra, hogy hány és hogy mekkora tüszőm van, hogy csak hallgattam mint a kuka, ahelyett, hogy azt mondtam volna a Szmatona dr-nak, hogy hurrád, de jóóóó, nagyon örülök a szép tüszőimnek :!: :roll:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Jajjj babszika ne haragudj :!: :!: :!: :( :( :(
Így akartam ezt a sort írni :!:
Sajnálom a méhen kívüli műtétedet :!: :( :cry: :cry:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Babszi,
várunk az eredményekkel!
Bizony, már régen beszélgettünk!Nálunk áprilisban volt egy sikertelen lombik, aztán júliusban spontán babásodtam, lezárt petevezetékekkel!Hihetetlen még a mai napig, hogy a csoda velünk is megtörtént!
De megfog mással is, ez tuti!!!!!!!

Roni,
mesélj, mi történt a hétvégén? :wink: Nagyon drukkolok Nektek!

Gyalogkakukk,
nemsokára meglesz a punctió, de jó!!!
Xanaxot miért kell szedned?Vagy ezt régebben is szedted?

Nanikám,
nagyon ügyi vagy, hogy szinte nem is híztál!És nem is fogsz nagyon sokat, hidd el!!!!!!

Gigi,
mi volt vérvételen?Remélem csökkent a hcg!

Viki,
Nemsokára mehetsz uhura!!!!Kíváncsi vagyok milyen szépséges tüszőcskéket növesztettél! :D
Most akkor inszem lesz, ugye?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Babszi, Gigi gyertek majd beszámolni, hogy mi volt!: :D

Én is örülök, hogy rövid időn belül meg lesz a punkció :!: :D
A Xanaxot régen nem szedtem, nyár közepétől szedem, kimerültség miatt írta fel egy ügyeletes ideggyógyász, majd utána igaz elmentünk nyaralni, akkor nem szedtem és miután visszajöttem dolgozni, akkor meg ismét elkezdtem szedni a melóhelyem, kolleganőm beszólása miatt. :?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

gyalogkakukk!örülök h ilyen sok petikéd lett juppi!!!

babszi!?????gyere majd a hírekkel!

gigi! gyere majd te is h mi volt! drukk h a legjobb legyen, ami ilyenkor lehet.

viki! drukk neked is!!!!!

KépKép
dike

Röpcsi,
gratula a sok-sok tüszőcskéhez! :lol: :lol:

Szerencsére mi is jó híreket kaptunk!
Szépen csökken a hcg, már csak 100 körüli. Lassan minden visszarendeződik, jön majd Méri.
Kell majd csináltatnom egy kromoszóma meg egy immunológiai vizsgálatot!
Jövő márciusban meg folyt.köv! :D
gigibp

sziasztok!
tudtok nekem abban segíteni, h mi a kováts drnő e-mailje???
vagy a központi címre kell írnom neki????
fontos lenne.
(lassan meg indulok a nődokimhoz és majd jövök beszámolni)

babszika

Babszikám, hát nem tudom, mit sikerült intézned de vagy a kp címre írsz vagy telefonálsz.Mi volt ma?
hogy miért itt?itt kezdődött minden...és itt ragadtam...meg lassan jön a tesóprojekt is :roll:
Vendég

sziasztok!
szövettan megvan, semmi extra.... azon kívül, h méhen kívülim volt, de ezt tudjuk

Dokim megint egy tündér volt, tisztára a zuram is "beleszeretett".
Bő 1,5 órán keresztül beszélgettünk.
Mondta, h kér tőlem pár hetet, h feltérképezze az új kórházat ahova megy, mert nem akar feleslegesen költségekbe verni és akkor jobb lenne tb-sen a vv is, meg a hyster is (mert hogy ő javasolt egy újat a meglévő vezetékemnek)
Szerinte induljunk el a kaáliba, de ha mégsem jön össze az időpont, akkor ő elkezdi. teljes hormonsor, hsg, és ha átjárható vagyok, akkor ő a lombikig mindenképp megpróbálna egy kis stimut, hátha.
annyira drága volt. én már tökre leírtam a jobb vezetékemet, ő meg arról beszélt, h igenis van még esély....

mindenképp javasolta az endokrin vizsgálatot is, és persze egyetértettünk, hisz újra menni akarok Tűű dokihoz is, meg azt mondta, járjunk el újra talpmasszőrhöz is... na ezen még agyalok.

de most megint van választási lehetőség bőven, h merre induljunk.
első körben remélem, h kaáli, aztán Tűű dokinál inzulin (bár nődokim utána néz, h tud-e az új kórházában inzulin terhelést is intézni nekem) és így tovább....

összességében jól zárult ez a beszélgetés, mert látom, h most a férjem is vhogy jobban motivált, meg jobban érdeklődik, és ráadásul segít, nem hagy egyedül a döntésben.

és persze (újra) megbeszéltük, h az én drága dokimnál szülünk :wink:

egyébként kaális időpont még mindig nem biztos. ugyanis felhívtam a kaálit, h a b.nőm lemondaná, de helyette én mennék el az 1. konzira, hisz neki is még csak az lett volna. de nem repestek az örömtől, sőt... ezért írtam a központi címre a dokinőnek, h elmehessünk hozzá.
de nem szúrnak ki velem, mert eldöntöttem, h úgyis kérnék új időpontot. :wink:

kakukk!
nem haraxom én!!!! :wink:
viszont örülök a te jó híreidnek!!! csak így tovább!

meli!
hihetetlen, ami veled is történt! de most már én is tudom, h tényleg vannak csodák!
nekem is csak jobban kellett volna pozicionálnom a kívánságomat.
(tegnap este megnéztem a titok c. filmet :lol: )

gigi!
nálad is jó hírek jöttek!
beindul itt a jó széria, ahogy látom!!! :wink:

hunci!
szted Tűű dokinál új pácinensnek számítok, h ennyi időt kihagytam???
mibe kerülne nekem most ez az egész elölről? kéne terhelés, meg konzi, meg minden újra. végülis nem is olyan fontos az összeg, mert muszáj.
talán már nem is mefi kéne, hanem más.... és ezt csak Tűű doki tudja... :roll:

babszika

hát régen amikor T dr nem ott volt, hanem a régi helyén, akkor asszem 1 év volt a páciensek ideje, hogy újnak minősüljenek.hát itt passz...12 rugó asszem az első konzi plusz vv, amit érdemes már eleve vinni oda, hogy ne szalassz ip-ot.
A dokis "élménynek" örülök, teljesen más az írásod stílusa.Örülök, hogy alakulsz lélekben és testben is.És igenis menj a masszőrhöz is!!!!!!!!!!!!puszillak
Vendég

Sziasztok!

Melikém:
ET13-on 326 lett a HCG :D :lol: :D :lol:
11-én megyünk UH-ra! Addig meg para, hogy minden oké legyen.

De velünk most madarat lehetne fogatni!!!!!!!!!!!!!!!

Dike: hogy vagy?

Babszi: a masszőrt én is javaslom!
roni34

Roni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira, de annyira örülök, hogy azt el sem tudom mondani!!!!!!!!!!
Teszteltél is?Feldobsz egy tesztet, hogy megcsodáljuk?
És mostmár elmeséled majd a stimu történetét is? :wink: :D :D :D :D :D

Hunci,
nemsokára tesóproject?Mesélj, mikor kezditek?

Babszika,
örülök, hogy újult erővel indultok neki, és hidd el, meglesz a jutalma a kitartásotoknak! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli: Teszteltünk (bevallom már pénteken ET10, mert nagyon rosszul voltam). Ez még nagyon halványka volt. Felhívtam a dokit, hogy mit tegyek, mert puffadtam, hasmenésem volt, hánytam, de brutál módon, alig kaptam levegőt és gyakorlatilag semmit nem tudtam aludni éjszaka, mert azt hittem megfulladok...stb (ez a hiperstimu jellegzetes tűnetei) De csodadoki már akkor azt mondta, hogy Hurrá, ezek jó jelek. Aztán hétfő vv és ott kiderült, hogy valóban lakik vki idebent :lol:

A stimut az első UH után le akartuk állítani, mert 40 körüli psejtem lett! De bevallom elsírtam magam, hogy ezt nem tehetik velem! Egy éve várjuk, hogy végre ismét kezdhessünk. Végül tovább engedtek és lett 23 leszívott psejt, amiből 16 embrike lett 3. napra az 5. napra pedig 6 baba maradt meg. 2 blaszto babát kaptam vissza, 2*2 pedig fagyasztva lett.
A hiperstimu miatt nem akartam írni, panaszkodni, riogatni a többieket. Ez valóban nagyon veszélyes és hát így "utólag" nagyon gáz érzés. Jó nagy fájdalomtűrő képesség kell hozzá. De utólag azt mondom minden megérte!!!! Még most is szenvedek, de ma már asszem kifelé megyek belőle és remélem elkezdem élvezni a babásodás tűneteit :lol:
puszillak
roni34

Sziasztok,
kb másfél éve szeretnénk babát a párommal, de sikertelen a próbálkozás eddig. Minden vizsgálatot megcsináltak, nálam minden oké, a páromnak herevisszere van, de spermavizsgálat okés volt. Most elhatároztuk magunkat, hogy kaáliba megyünk. Tudnátok segíteni, h kb mire lehet számítani? Az első konzultációtól számítva mikor lehet, hogy elindulunk vmilyen irányba, azaz kimondják, h számunkra mi lesz a legjobb megoldás? Melyik az a vizsgálat, amit újra meg kell ismételni és nem fogadják el a már meglévő eredményt? Győri kaáliról vmi vélemény esetleg?
kitipi

Roni,
ez szuper! Egyelőre még csak halk gratula, de legalább, már pozitív a teszt! :lol: :lol: :lol:

Kitipi,
szerintem ti inszemmel fogtok kezdeni, ha végülis mindkettőtöknél jók az eredmények! Sajnos ebben nem tudok segíteni, mi lombikosok vagyunk. Lombikra már csak jövő áprilisra van hely!
Tök gááááááz!
Sok szerencsét és mielőbbi babásodást!

gigibp

Roni, ez SZUPER!!! :D
Drukkolok továbbra is! +++++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

-
seszi

Lányok még jövök este, holnap lesz a leszívás :!: :D
Tegnap este beadtam az Otri, tüszőrepi szurit és most vettem észre, hogy egy kicsit pirosas valami jön ki...........olyan mintha vérzés lenne, lehet, hogy az is, de csak nagyon világos pirosas színű ez a valami, nem rendes mensi szerű, ez most jó vagy rossz??? Repednek a tüszők??? :oops:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

sziasztok!

hazaérve az e-mailek között mit találtam?????
ez volt benne:
Kedves Mariann!
Köszönöm a jelentkezését, szívesen látom Önöket nov. 23-án!
Kérem hozzák magukkal eddigi leleteiket!

Üdvözlettel: dr. Kováts Tímea

Annyira boldog vagyok!!!!!!!!!!!!

kakukk!
én ehhez nem értek, nekem sosem volt ilyenem.

romi!
gratulálok!!!

hunci!
akkor asszem elölről kezdjük, de valójában fizikálisan is, mert ugye újra be kell állítani a mefit, habár már szedem megint magamtól.
szted inzulint hol tudok nézetni?
mi kell ahhoz?
jobb lenne, ha nem magánban kéne még azt is.... :oops:

babszika

babszika! szupeeer!!!!csak így tovább, remélem minél hamarabb meg lesz az eredménye!

Roni! de jóóóóó jupppii örülök, gratulálok!!!!

kitipi! mindenképp csinálnak a kaáliba új spermavizsgálatot!
konzi után,a dokihoz küldenek, és szerintem már aznap megtudod h mi vár rátok, de valószínűnek tartom én is h inszem.
én a győri kaáliba jártam 1 lombik sikerült, szóval csak jót tudok mondani róluk!

kakukk!!!drukk holnapra!!!!

én mióta terhes vok, másképp alszom, szóval du5-6 álmos vok, de este 11kor alszom el, kb 2kor felkelek éjjel 4ig forgolódok szenvedek, utána fél 11ig alszom, ma pl 12ig:)))

és szörnyű álmom volt halva született a babám!cefett éjszakám volt.
:cry:

holnap megyek uhura magánba, drukkoljatok!!!

KépKép
dike

dike!
kirázott a hideg ettől az álomtól. elhiszem, h milyen carul érezted ma magad miatta. sajnos engem si nagyon megviselnek a rémálmok.
a férjem is szörnyűséget álmodott az éjjel (balesetem volt és darabokra tört az arcom)
azért a délig alvás miatt irigyellek ám!!!!

és akkor egy kis vidámság estére:
Kép

babszika

Kakukk,
sajna én sem tudok segíteni neked ez ügyben! Holnapra sok petikét kívánok és jó alvást! :D

Babszi,
ez tök jó hír!!!! Nov. 23, már nem sokára itt van!
Én 22-én megyek a Honvédba, immunológiai vizsgálatra!
gigibp

bizony, mindjárt itt az időpont!
aztán meg mehetünk egy csomó vizsgálatra és tök hamar itt lesz az újabb beavatkozásunk ideje :wink:

babszika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?