Na akkor, hol is kezdjem????Hosszú lesz már láttom és érzzem
Szóval Hétfő este, jött értem apácska, nemtom de morci nyügös fáradt volt....Ja ráadásul beszólt nekem, hogy mért melegítőben melozom???Na és megmondtam, neki, hogy nehogy már ne dolgozhassak, egy fekete melegítő naciban és egy normális hosszú ujjú felsőben...ezen besértődtem, hogy beszólt, és ezáltal nem is beszéltünk....
Kedd reggel, 7 re állítottam az orát, de már 6 óta a wc-t nyomtam
Erre 7 kor fogj magát és bemegy a fürdőben és elkezdi lenyírni a haját és borizzni meg stb...na mondtam neki, nem neked kellene készülni... 20 perc alatt kész lett Én meg persze kapkodhattam, öltözés indulás, mondja a kutyának:maradsz. Mondom, mert????Le kell vinni sétálni Én utána nem jövök haza, megyek körmözzni, hát vágott ez nem tetszik pofa nekem...Mondtam neki, nem kellett volna ma bemenni a fürdőbe szarakodni...mert akkor időben lennénk, ez volt már fél 8 kor...Na elindulunk és nem a Máv kórházba indult, hanem a Honvédba...Mondom, hova mész???(normális hangon)rám nézz a kórházba, de mondom a Mávba kell...Én nem azt mondta, mondom okoska, ott voltam a Mávban is mikor volt a mütét, de a Honvédban mondja...na mondom jó okoska, vedd az irányt a Máv felé...Hát az kurva jó(még neki ált feljebb, hogy a Máva kell menni) mert ott nem tudd leparkolni, mondom, mért ne tudnál, okoska mikor megmütötek akkor volt parkoló hely, most meg nincs???Vagy mi????Akkor normálisan mondtam, hogy semmi gond kiszállok a sarkon és Te tudsz menni dolgozni...
Na nem kell mondaom, hogy nem tudtunk helyet választani annyi volt, végül a járdán állt meg, hogy 1 m se kelljen sétálni a kórházig
Fél 9 kor behívtak, remegett kezem lábam öklendeztem szédültem stb....
Nem kérdeztem meg, hogy bejönne, úgy voltam vele, ha szólítanak vagy jön vagy sem, eldönti, szólítottak egyből felállt és bejött....
Megismert az uh-néni, kérdezte, hogy vagyok, mik a tünetek stb...
Hasi uh...Egyből abban a pillanatban megtalálta és láttam, hogy dobog...nem mondtam semmit, csak mosolyogtam és az uh csaj is, mondja Kitti na ez dobog és kijelenthetem most magának, hogy igen ő egy élő embryo
akkor rá tette a hangot kb. 15 msp aztán oda kiabáltam apácskának, hogy hallottad, és a csaj még egyszer rákapcsolat vagy 10 msp...de miután kijöttünk a párom panaszkodot, hogy kevesett hallota
Egyből hívtam orvosomat, pont ügyelt és felmentem hozzá, megmutattam, és közölte Gratulálok a szülöknek
De vigyázzni tessék még...és akkor volt pisi vér leadás rögtön....jövöhéten mehetek z eredményre...és úgy, hogy 4 hét után talizzunk, aztán mégsemm, mert múltkor, nem vette le a tenyésztést, és ezért megyek hozzá 8-án, de akkora kell már a kiskönyv is
Az orvosnál ez volt
Akkor már nagy kő esett le apácskáról
meg nyugodtot és egyből akart venni kaját és ücsit is...
Aztán este átjött apu anyu, anyós após....Na ez nem úgy sült el, ahogy szerettem volna...Mert van egy bunkó anyósom....
Átjöttek és nem tudták, hogy itt lesznek, anyuék és a lépcsőházbn elkezdett a párommal vitatkozni, hogy anyumék, hogy-hogy itt vannak erről nem volt szó...hogy ezt mért???Mert épp ő és após fasírtban vannak, azért mert vettek egy kocsit Hétfőn és nem tudják elintézzni a parkolást és após közölte, hogy akkor a melohelyén fog állni az autó, és ezen anyós besértődött, meg, hogy még nem vezette, szóval fasít van....bejöttek após kurva aranyos örült apuéknak ő puszival köszön amúgy anyáéknak...anyós az orra alatt köszönt, na akkor már eldurrant az agyam, hogy ilyenkor mért nem tudd felnőtt módjár viselkedni, és félre tenni a bajukat....10 perc után jött be addig a párommal kint a konyhában beszélgetett, ez is egy bunkó dolog....na bejött és leült a letávolibb helyre....na apum be is találat:D Mi van Ildikó beteg vagy???
Jót kacagtam
Humoros egy apum van...Halkan oda válszolt, nem . Apu mondja neki, ülj a papa meléé vagyis após mellé, nem nem nem jó ez itt neki, nem kell a közelsége...pffff, nagyot nézztünlk, egy felnőtt, mondom....akkor már anyu rászólt apámra, hogy hdj akkor őket....
Na végül hoztuk a pezsit, mondván a kocsira kocintunk, erre mondja a párom állj,akkor, szeretnék nektek gratulálni(közben potyog a könnye)nagyszülők lesztek jövőre Júniusban...Após egyből zokogot, mondom zokogot, apum lemereveted...anyú meg mi mi micsoda???biztos???Párom elmodtam mégegyszer érthetően
anyunak megeredtek a könnyei, amúgy csak nézzet anyós, meg persze elvolt a kocsi dolgaival....
Apu azért nagy sokot kapott...Mondja apósnak hallod Ferikém nagypapa leszel...De apunak ez pici fájdalom, mert mégis a kicsi lánya....de öröm is...de mégis picit elkeseredett, hogy nem kislány vagyok már, és hogy szülő leszek, elköltöztem nem ott lakuk velük, neki ezt nagyon nehéz feldolgozzni....Tudtam, hogy majd beszélnem kell vele....na anyu mondta(páromra nézve és apósra nézzve), hogy erre rákell gyújtani, mert nagy volt itt az izgalom, erre anyó, fuuu basszsu azt hittem ki vágom mint macskát szarni a lakásból....
Nem gondoljátok majd, hogy itt az unokám és Ti mellett meg a büdős bagót szívni fogjátok...Na anyám jól nevelt felnőtt létére nem mondott semmit, ezen meg is lepődtem, mert Én biztos beszóltam volna neki, finomon ami lehet nem finom lett volna
Anyós ment wc-re...Apuval ketten maradtunk és megragatam a pillanatot, mellé ültem, tudni kell apu rám nézz és bele lát a lelkembe nagyon, el is kap a sírás, hogy mennyire tudja érzzi az érzéseimet, még most is könnyezem....
Ennyit mondtam neki, apu Én őt szeretem és szeretnék vele boldog lenni és a gyereket is szeretnénk...rám nézzet nagyon könnyes szemmel, és mondta, jól van tudom érzzem legyetek boldogok és szeressétek egymást és a gyereket is úgy ahogy ÉN téged és gratulálok...jaj potyog a könnyem....most is ahogy megírtam....
Éssssssssssssssssssssssss
De akkorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
KELLLLLLLLL el9tt valami esküvő
n kimentem anyuval is váltottam pár szót, picit rosszul esett neki, hogy nem szóltam leglább neki, de úgy látszik ez vált be is így kellett lenni, elfogadja, elmeséltem neki a tól zs ig minden és végül a bulinak este 11 kor lett vége
Ja westendbn megérkezett apácska iphone 4 tegnap 5 kor átvettük, 7 kor megjött a gép is neki, nem hitte el, pont kuyát sétáltttunk:D mikor hozták:D ja a nagy izgalomban meg nem volt rá töltve a windows7 szóval az mi tettük rá....
Szóval mondhati, nem semmi egy nap volt tegnap, piros napos ünnepek lesz