Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Jó lenne ha talcsi részleteit egyeztetnénk mert én már csak holnap dolgozom és a hétvégén talcsiKépKépKép

Névtelen
Nehéz ügy. Meg kellene probálnod elöhozni a régi ++ dolgokat, ha szereted és meg akarod menteni a kapcsolatot. Lehet, hogy még nem történt köztük semmi. (Nagyon valószinû) És akkor nem biztos, hogy jó, hogy kivonulsz a képbõl. Mutasd meg, hogy milyen erös, okos és szép vagy. Végül is ezért vett el. Vagy te tudod, hogy miért. Én nagyon szurkolok neked, hidd el minden jó leszKépKépKép
Küldök neked sok-sok +++++++++++++++++ engergiát.

Beszti
Nagyon szoritok nekedKép Mi újság? Jentkezz!!
Mennyi a höd?

Gabó
Szuper hirek 26 mmKépKépNe pánikolj, hidd el minden rendben lesz. Fogadjunk a talcsin már rejtett kismamák lesznek közöttünkKép
György
Györgyi

Huha!Nem semmi dolgok tortennek itt!

Nevtelen!
Figyi!Ez velem mar egyszer megtortent szinte kisertetiesen hasonloan.A helyzet az volt,hogy egy hujje picsa raszallt a pasimra persze neki ez legyezgette rendesen a hiusagat.A vege az lett,hogy a csajszi lekopott mert hat velem es a gyerekekkel nem tudta felvenni a versenyt.Ha meg is tortenik amitol a legjobban felsz azert tenyleg te vagy az akit felesegul vettKépNem hiszem el,hogy van olyan hazassag ahol nincs esely arra,hogy ez megtortenjen.Meg kell oldani,tul kell elni.Mindenesetre en nem szulnek neki mostanaban eloszor rendeznem,hogy mi van koztunk.

Andyka
Szijjja !KépKépJajj de jo,hogy megjottelKépKépKép
olllyan buszke vagyok rad.TUDOM,hogy neked is lesz kisbaby-dKépKépHiggy benne!!!

Gabo
Rinyat abbahagyni,ezena heten en vagyok a sorosKépKépTe mar rendben vagy!!TUDOM,ERZEM!!!!!!Szedd a Duphastont ahogyan E tanacsolta.

Ma kaptam a 3. szurit,egyenlore nem erzek semmit a hom is teljesen jo.Az az UH megiscsak keneKépNa mind1!ja a melo rosszabb mint gondoltuk apa hulla faradt,a gyerekek viszont cseppet sem mert szunet van.Hogy lesz ebbol geyrek!??

Pusszi Kriszti
kriszti

Andy!

Ismerõs a lelkiállapotod.
Olvasd el amit okt. 19-én (10.57 írtam neked)

Az, hogy nem lesz meg a menzeszed hidd le jó lesz.
Én attól féltem, hogy a leállítás után lesz e peteérésem és hogy rendesen meg fog e jönni. (Minden rendben van peteérés és pontos menzesz.)
Sírtam én is és nem tudtam kihez fordulni, azt sem tudtam mi az endó. Nem volt elõttem példa, hogy itt vagyok sikerült.

Ellenõrzõ laporon voltam én is, de akkor már nem a laportól féltem hanem attól, hogy sikerült e elmulasztani az endót (sikerült).

Ez a hat hónap várakozás lesz számodra és egyenlõre arra kell várnod, hogy elmúljon az endó.(Reméljük elmúlik.)

2 endóst is ismerek akinek a kezelés után szinte azonnal sikerült teherbe esnie. (Nálunk sajnos a férjemmel is gond van, úgyhogy nekem eddig nem sikerült.)

Azért beszélj az orvossal, mert van farba adható szuri is és az sokkal "kellemesebb".

Caldea
caldea

Kata!
Dehogynem kaptam meg az SMS-t. Küldtem is választ, de persze a 777-re. A mobilodat pedig nem írtam fel. Most megkeresem a mobilod és elküldöm az üzimet amit válaszoltam. Baromi jó volt, hogy üziztél és tényleg a fiatal csaj nagyon aranyoas volt. Úgy örül a mm-es tüszõmnek, mintha babucit látott volna. A dokim a körzetihez akart küldeni, hogy ott adják be a szurit és õ felajánlotta, hogy minek mennék még oda is. Jól esett a törõdése. Akárcsak a tiéd, hogy küldtél SMS-t.Kép

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Andy!
Jó, hogy újra itt vagy.Kép Fél év hamar elmegy, utána pedig újult erõvel kezdhetsz felkészülni a babucira.

Kriszti!
OKÉ OKÉ. Igazgad van.Azért még szeretsz? Rinya befejezve, csak még erre az utolsó kérdésre válaszolj. Ha a hõm nem megy le attól lehet tüszõrepi, mert a doki szerint eennek már be kellett volna következnie.
Szedjem a duphastont, vagy várjam meg amíg lemegy a hõm???????????? Hiszen E. azt mondta, hogy az ovi után kell kezdeni szedni, de mikor van az ovi?
(Ez nem rinya volt csak egy kérdés.)Kép

Pusssssz: Gabó Kép
Gabómanó

Pusszantás Lányok!

Hát íme itt vagyok újra!
Azt ajánlom vegyetek le a listáról, mert nem tudok olyan "sûrûn" jönni mint ezelõtt.
Most kivizsgálásra járunk Pestre a Budaiba.
Remélem eredményes lesz.
Ki itt a PCO-s szakértõ? Kriszti vagy Kandi72?
Írnátok nekem errõl. Azért maradok néha veletek. Csak pangás van egyenlõre és így felesleges követni az ídõt, mert az úgyis rohan. Mi történt itt az elmúlt két hónapban? Nem látom Koalamacit csak nem??
No majd olvasgatok visszafele is!
Igérem jelentkezek nálatok. Újdonság!
Lehet hogy már hallottatok róla: MaybeBaby
A Nõk Lapjában találtam, egyértelmûen meghatározza a termékeny és terméketlen napokat. Ennyit tudok róla Info vonal: 1-2262460

No puszi mindenkinek.
BUBIIIIII
bubi

Györgyi !

Felhívta a sogórnöd a Kaáli Intézetet? Én rákérdeztem konkréttan, hogy nekem fogalmam sincs hogy mi bajom, lehet hogy gyógyszerrel is helyre tudják rakni, azt mondta, hogy semmi gond az elsõ alkalommal megbeszélünk a dokival mindent.

Edit
Edit

Haliho Lanyok!

Beugrottam melohelyre, es vegigolvastalak titeket!

Eloszor is szeretnem megkoszonni mindenkinek a sok sms-t, telefont, szoritast, egyutterzest stbKép Tenyleg nagyon jolesettKép

Kandi: neked kulon is koszonom a sok uzit, persze en is megprobaltam neked valaszolniKép

Egyebkent jol vagyok, megprobalom a jo oldalat nezni a dolgoknak. Jahh, es nehany felreertest szeretnek eloszlatni.

Hormont nezett nalam meg az elso doki, de ugyebar nem lehetett tudni, hogy a ciklus melyik napjan vettek le a vert, mert nem is igazan volt ciklus. Azt mondta ra, hogy nem jok az eredmenyek, de mikor kiderult a baba, es rakerdeztem, azt mondta nem szukseges. Masik doki detto. Hogy oszinte legyek, en sem hiszem hogy ez lehetett a baj, de vegulis nem vagyok orvos. Meg az is kiderulhet, hogy toxoplasma okozhatta. Na mindegy, igy utolag tokmindegy!

UH: a masodik dokim maga a tokely, persze hogy megmutatta UH-n a babat, van kulon kis monitor a kismamanak, vagy 10 percig kereste a baba szivet. Es en megkerdeztem masokat, mit kene latni, es mindenki azt mondta, hogy kellene LATNI a szivdobogast, illetve hogy uszkal. Egyik sem volt! Es utolag mondta, hogy tutira halott volt, elhalt szoveteket talalt.

Egyebkent nem tudom, ez az orvos tud-e segiteni a teherbeesesben, de hogy szulni nala AKAROK az biztos! Iszonyuan rendes volt velem a korhazban. Harom abortuszos volt velem a korteremben, nekik minden fajt, en szinte meg sem ereztem, a mutetre nem is emlekszem. Benezett hozzam mindig, minden OK-e, megkerdezte hogy aludtam stb. Szoval tunderi volt. Ugyhogy hozza fogok menni, ha elmult a 2-3 honap, ami kihagyast javasolt. Es mondom, szulni nala FOGOK!!!Kép Ja es penzt a vegen adtam neki, szal meg azert sem lehetett velem rendesKép Ugyhogy legalabb a doki szuper. ja, es a Peterfy egesz korrekt korhaz, a noverek is normalisak voltak.

Na befejezem itt a litaniat, majd vasarnap kidumaljuk magunkat! Csak azt irja meg nekem valaki, mit vigyekKép Ja es hogy talalkozunk-e vagy sem elotte.

Pusssz: orsoly
orsoly

Orsoly

Örülök, hogy benéztél és jól vagy. Jó, hogy rátaláltál a dokira, hogy rendes és bizol benne.KépKép

Már én is többször rákérdeztem a talcsira, de nem nagyon válaszolt senki. Tudnunk kellene, hogy hivják Klárit, mert a cim alapján nem találjuk meg. Szerintem is találkozhatnánk elötte.

Pusszi
Györgyi
Györgyi

Edit

A sogornöm nem beszélt a Kaálival, mert a doki azt mondta, hogy szóba sem állnak vele!! Te mikor is mész? Légyszi ird le mi volt.

Györgyi
Györgyi

LanyokKép
Az uj helyemen ulok marKépSzoval itt akkora az atmeno forgalom,hogy ajjajKépKépNem fogok tudni veletek sokat cscsogniKépAzert negyon igyexem majdKép
Vasarnap tali!!!!!!!!!!!!!

Uuugy de ugy izgulokKépEz a hetvege lesz a nagy talalkozas a`fiukkal`KépKép

Gabo
persze,hogy imadlak!Sot!!Kép

ma nagy itt a fejetlenseg holnapra igerem jobban tudok figyelni ratok.

puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Most ugyan Egerben vagyunk, de mindenképpen irnom kell nektek.
POZITIV!!!!!
Szóval babásak vagyunk. KépKépKép
Alig akartam hinni a tesztnek, már jó néhány egycsikosat láttam.
Semmi tünetem nincs, csak egy nagyon apró: fáj a lábam (kicsit olyan, mint a menzesz elsö napjaiban).

Le is veszem magamat a listáról:
Cicó 4c 78 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 71 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 57 cn Györ 24 év
Melinda 3c 52 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 33 cn Budakeszi 32 év
Edi 7c 32 cn Maglód 33 év
Sien 13c 29 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 29 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 28 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 25 cn Salgótarján 23 év
Djeszter 3c 24 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 24 cn Los Angeles 35 ev
Lora 12 c 23 cn Várpalota 24
Éva 29c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 19 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 18 cn Budapest 31 év
Edina 7c 17 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 15 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 15 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 15 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 14 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 13 cn Svájc 27 év
Lella 11c 8 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 7 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 7 cn Budapest 29 év
Edit 9c 4 cn Budapest 30 év

Még egy kérésem is lenne: biztos olvastátok Erazmusz válaszát, meg tudnátok adni a e-mail cimét?

Beszti
Beszti

Beszti!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!! De jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kata
Kata

Beszti

Ez szuperKépKép Oriási gratulaKépKépKépNagyon vigyázz magadra és a picurkáraKépKépKép

Lányok
még mindig esik!!!!!Kép
Györgyi
Györgyi

Haliho!

Még kb. 15 percig leszek, mert egy MatávPontból Netezek. Irja meg valaki Erazmusz e-mail cimét, mert nagyon fontos lenne!

Beszti
Beszti

Gabó!
Örülök, hogy Neked is szimpi volt a csaj. Tényleg aranyos. Nekem is csak vigyorgott amikor látta a babát. Aztán a szívhangnál még a férjemnek is magyarázott.
Amint látod Györgyi szerint "még mindig esik"! Kép
Már ideje lenne neked is aláállni és elázni, nem gondolod???

Orsoly!
Jó újra látni Téged. Azt a bizonyos fekete gatyát, amiröl a kismama topicban beszéltünk, ne tedd nagyon mélyre a szekrényben, oké?

Kata
Kata

Kata

Györgyi!
Igyekszem! Kép

Köszi Kata!

Most megyek, a héten aktivan pihenünk.
Mindenkit üdvözlök innen! Kép

Ha a talcsival valami van, a fentebbi elérhetöségeken üzenjetek.

Beszti
Beszti

Beszti !

GRATULÁLOK !!!

Edit
edit

Beszti,
GratulálokKép és nagyon örülök NekedKép
Breki
Breki

Beszti!

Sok-sok boldogságot és vigyázz a babára!KépKépKépKépKép

Mi van a talival? Van egy konkrét névsor, idöpont, egyesével megyünk vagy találkozunk valahol? Van lista arrol, hogy ki mit hoz?

Már nem sokáig leszek mert ma suli, holnap orvos, holnapután pihi.KépKép

Pucur
Pucur

Beszti!

Gratulálok! Ez aztán az õszi babaesõ!

Többiek már jó sokan húzunk titeket!!!!!!!

Igaz csajok Kata, Pucúr, Csilla, Beszti, Koalamaci?

Norci
Norci

Beszti!

Gratulálok.

Caldea
caldea

Pucur

Szerintem találkozhatnánk a Deák térnél valahol. Mert akkor nem egyesével szállingoznánk oda. Tudod, hogy hivják Klárit, mert a vezeték neve nélkül, hogy találjuk meg a házban?
Én innivalókat hoznék + valami nasit, sajna sütni nem hiszem, hogy lesz idöm, mert szobaton este program van és nem erösségünk a korán kelés.Kép
Én mégcsak senkinek számát sem tudomKép

Puszi
Györgyi
Györgyi

Beszti
Oriasi gratula nektek!!KépTenyleg esik!KépKépKépOszinten orulok nektek.

Pucur
Talcsizhatunk elotte 11 korul mondjuk a Deakon!mindenki sutivel ajnlkozik akkor inkabb kitalalok valami egyszeruen szallithato kajat.Udcsit hozhacc Pucurkam.Legyen pezsi is??

Ma is megsimiztem a pocikojat a kolleganomnek hatha szerencset hozKép

Orsoly
Udv,ujra nalunkKép

pussssz Kriszti
kriszti

Beszti!

Hatalmas gratulácia! Vigyázz magatokra! :-)))

Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Besztinek nagy gratula!! KépKépKép

Gyorgyi, ha van e-mail cimed elkuldom a nevem + a tobbi fontosabb adatot. De, azt hiszem csak egy Klari lakik ott.
Szoval ami van nalunk: narancsle, almale, cola-light es viz. Alkohol is van, bar gondolom ez annyira nem fontos. Van pezsgo 2 uveg, de lehet a szavatossaga lejart. Van egy babanetes lista, amit elso talcsi elott szetkuldott Orsoly. Arra fel lehetne irni a tobbieket es elkuldeni megint mindenkinek. Ott van telefonszamom is, ami most nem jo, mert elfelejtettem feltolteni.
Ha akarjatok talalkozhatunk a Deakon az Outlet (uj ruhabolt) elott. Es akkor, majd mutatom az utat (ergo letezem Kép ). Igy jo lesz?
Klari
bocsi, ha eltuntem, de sok a munkam mostanaban.
Klari

Klári

Légyszi küld el az adatokat a tgyorgyi@interware.hu cimre.
Nekem jó lenne, ha ott találkoznánk.
Csak kellen valami, hogy mirõl ismerlek meg beneteket.KépKép
Én alacsony vagyok, átlagos súlyú, szõke fél hosszú hajú.

Várom a listát, puszi
Györgyi
Gyögyi

Besztiék!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán vigyázz magatokra.

Kriszti!
Együttérzek. Az én irodám is egy átjáróház.
Nem válaszoltál a kérdésemre. ÉN elkezdtem szedni. Most már nem érdekel semmi. Kera kétnaponta,utána lesz ami lesz. Mi mindent megtettünk.

Kata!
Teljes erõmbõl igyekszem,hogy folytassam az esõzést.Kép

Pusz: Gabó
Gabómanó

Kata!
SMS ment. Ezt akkor nem tudtam elküldeni, de most már elmentettem a számodat.Kép

Puszi: Gabó
Gabómanó

Beszti!

GRATULÁLOK!!!! KépKépKépKép
Vigyázz magatokra! KépKép

Pussszzz
Ildi
másikildikó

gabo
Mire is nem valaszoltam?Ne hari de ma telleg nagy a fejetlenseg.Ird meg megeccer es valaszolok!

Kriszti
kriszti

Gyorgy, lista ment + level tobb adatokkal!
Klari

Klári
Köszi tovább is küldtem kiegészítve. De helyes, ahogy átkereszteltél, akkor fiú lesz.Kép

Puszi
György
Györgyi

Kriszti!
OKÉ OKÉ. Igazgad van.Azért még szeretsz? Rinya befejezve, csak még erre az utolsó kérdésre válaszolj. Ha a hõm nem megy le attól lehet tüszõrepi, mert a doki szerint eennek már be kellett volna következnie.
Szedjem a duphastont, vagy várjam meg amíg lemegy a hõm???????????? Hiszen E. azt mondta, hogy az ovi után kell kezdeni szedni, de mikor van az ovi?

Bemásoltam a kérdést.

Köszi, puszi: Gabó
Gabómanó

Pucúr!
Úgylátom már nekem sem megy a hosszú Ö és Ü. Eddig mitöl müködött nem tudom?

Gabó Kép
Gabómanó

Gabo

Neked tutira meg volt a repid,nekem sem mutatott a hom semmi valtozast de az UH-n laccott,hogy mar meg volt.Szerintem szedjed mindenkepp!!!!!!!
IMADLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Erre is valaszoltamKép
Kriszti
kriszti

Gabo!
Ne azt vard hogy lemenjen, mert E. irta , hogy azt nem mindig sikerul elkapni. Ami biztos, hogy amikor elkezd emelkedni es par napon belul fel kell mennie 37 fole. Tehat mikor elindul fol azelott volt tuszorepi. De ha kaptal gyogyszert szerintem a megadott idon belul biztos volt.
Klari
Klari

Gabó!
Bocs, de most ment el a délutáni vendégem, azért nem válaszoltam. Fárasztó volt Kép

Látod válaszoltak a höddel kapcsolatban akik (sajnos) már otthon vannak ebben a témában. Én szorítok Neked és nagyon-nagyon messzire nyújtom a kezem, hogy elérd és húzhassalak magammal. Csakúgy mint mindenki mást ebböl a topicból Kép .

Kata
Kata

Sziasztok!

Mar regota olvasgatom irasaitokat, de ez az elso alkalom,hogy hozza merek szolni.
Annyira bele eltem magam,hogy terhes vagyok,de sajnos a 3.heten elveteltem,es utana csinaltak egy egeszsegugyi kuretet is.Nem elem tul,mar remegek egy kisbabaert.5 percenkent elsirom magam.
Azt hiszem egy jo nagy pofon most igazan jol esne Kép
Tenyleg van olyan gyogyszer ami elosegiti a megtermekenyulest? Recept nelkul is lehet kapni,vagy fel kell iratni?
Segitene nekem vki?
sziasztok
kamilla
kamilla25

Ja, es azt is meg szerettem volna kerdezni, hogy a listatokban minek a roviditese a "c" es a "cn"?

kamilla
kamilla25

Szia Kamilla!KépKép

Az a 3 hét 5 hetes lehetett! A tesztek sem mutatják ki a beágyazodást követö 10. nap elött. 3 napot vándorol + 10 nap az már rögtön 4 hetes. Szerintem elkövetted azt a hibát, hogy nem az utols mensi elsö napjátol számoltad.

Mindenesetre sajnálom, hogy igy történt, itt már többen átéltük ezt, köztük én is. Kép

Gyere hozzánk minél többet és akkor nagyon sok informáciohoz fogsz jutni. Ajánlom neked, hogy ha ki tudod nyomtatni az Erazmusz topicot (lejjebb az E betünél), akkor rengeteg ifohoz fogsz jutni. Azokat a kérdéseket mi tettük föl egy nögyogyásznak és nagyon sok hasznosat tanultunk töle!! Másodszor nyomtatsd ki a kismama szotárat (szintén lentebb) onnan is nagyon sok informáciot fogsz kapni. Mindezeknek akkor veszed majd hasznát, ha egy orvosi lelet kerül a kezedbe és fogalmad sincs rola, hogy mi az uterus, follicus stb.

Harmadszor itt olyan jo barátokra lelsz, akik minden gondodon segitenek virtuálisan!!KépKép Ha kell bátoritanak, ha kell nyugtatnak, veled együtt örülnek stb. Szoval gyere sokszor!!!

A listárol annyit, hogy a c azt jelenti, hány ciklus ota probálkozol a babával, a cn, hogy éppen ma a ciklus hanyadik napján tartasz!

Add meg az adataid és akkor téged is felrakunk a listára.

Végeztek nálad hormonvizsgálatot?

Puszi Pucur

Csak délután leszek, de majd otthonrol megnézlek benneteket!!
Pucúr

Kriszti, Klári, Kata! ...és valahány név a naptárban.........KépKép

Köszi a válaszokat. A kedvem ezres sebességel ível ma fölfelé, akárcsak a hõm. Ma már 37.0. Ezekszeritn elcsíphettük a kicsikét.KépKépKépMost már megint nagyon nagyon bízom, hogy sikerült.KépKépKép Ma még beiktatunk egy kis hancúrt estére.KépKépKép
A Duphastont már tegnap elkezdtem szedni.
Aki szedte már! Mellékhatásokkal nálatok mi újság?

Kamilla!
A Peteérést elõsegítõ gyógyikat csak receptre adjk, de nem is szabad csak orvosi javaslatra szedni. Amikor már ezt felírják azt sok vizsgálatnak kell megelõznie. Ha nincs semmi baj minek is szednéd. Nem olyan jók ezek. Vagyis jók, de jobb ha nem ennek a segítségével sikerül.
Elsõ lépés, hogy válassz egy megbízható dokit. Ez a legnehezebb lépés. Utána majd õ megmondja hogyan tovább. Fontos, hogy te is tisztában legyél azzal, hogy mi is történik veled. Itt jövünk mi a képbe és ha bármi gondod van csak gyere. Ha örülsz veled örülünk majd.Kép

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Ja és akkor valószínû, hogy azért fájt a pocim mert akkor volt a repi, mert mára már teljesen elmúlt. Csak a cicim fáj, de ez is lehet a gyógyik mellékhatása.

Na pusz: Gabó Kép
Gabómanó

Szép jó reggelt mindenkinek!

Gabó!
Ha tényleg elcsíptétek a kicsikét, akkor az itt lévö lányok közül, én leszek az elsö aki személyesen gratulál majd annak a huncut kicsikének, erre akár meg is esküszöm Kép

Kata
Kata

Lányok,
Na végre, itt vagyok.
Mindenkinek nagyon jó reggelt kívánok. Látom jól indul a nap!

Beszti,
Nagyon gratulálok! Annyira örültem a hírnek! A babaesö folytatódik.

Gabó,
Tök jók az esélyeitek. Kitartás, már csak pár nap.
Ezt akár mondhatnám magamnak is.

Az elmúlt napokban bevettük két naponta a sexet, mint a kanalas orvosságot. Biztos vagyok benne, hogy meglesz az eredménye!

Mindenkinek nagyon drukkolok és biztos vagyok benne, hogy lesz már 3-4 új kismamánk a talin is, anélkül, hogy tudnánk róla.

Kamilla25
Nagyon sajnálom ami történt. Sajnos itt, ebben a topikban is történnek ilyenek, bár tudom ez téged nem vígasztal.
Feltehetünk a listára, vissza fogsz járni hozzánk? Ha úgy gondolod, hogy csatlakozol a mi kis csapatunkhoz örömmel látunk.

Valaki,
Aki azt fejtegette, hogy a remény úgy fogy, ahogy a mensi ideje jön. Ez nálam is tutira így van. Akció elött hatalmas reményhegyek, akció után - a talán összejött szindróma, míg a mensi elött - á tuti nem sikerült tüneteggyüttes.
Ebböl azt hiszem érdemes lenne írnom egy doktori disszertációt is. Na de a mai ciklusban ez nem így lesz! Akkor is kitartok a pozitivitásom mellett és akkor is meglesz az eredménye!

Névtelen,
Sajnálom. Ne haragudj, nem akarlak elkeseríteni de én úgy látom valóban van köztük valami, ugyanis 80 SMS az és a hívások tömkelege már bizonyít valamit. Ha nincs is sex a dologban, valszinü ennek kialakításán ügyködnek.
Nem tudom, hogy jól tetted e, hogy a Westel infós vonalán utánajártál a dolognak, de annyi biztos, sikerült tisztábban látnod. Bár lehet, hogy tévedsz.
Mindenesetre azt javaslom, ha túl vagy az elsö sokkélményeken, 1-2 hét múlva, ülj le vele és beszéld át az ügyet. Úgy mint férfi a növel, higgadtan és kerüljétek a vádaskodást, az egymás sárba tiprását, a megalázást. Csak beszélgessetek, és nézzétek meg az okokat, hogy téged mi vezetett arra, hogy ö megcsal téged és hogy öt mi vezette arra, hogy 80 SMS-el bombázza a nöt.

Persze a volt fönököm példáját látva: Ö szemrebbenés nélkül hazudta a felesége szemébe, hogy nem csalja meg, s a mai napig is tudom, hogy minden héten más növel van. Persze a pozíciója is rátesz erre.
Szóval csak azt akarom mondani, tényleg beszéljétek át,és ha a legkisebb kétséged merül fel valamivel kapcsolatban, kérdezz rá! Amíg nem tisztázod pároddal a helyzetet nem javaslom, hogy a másik növel beszélj. Biztosan csak vereség, sírás és megalázás érzése lenne a vége. A másik nönek is van férje, szóval a kapcsolatuk önmagában véve szinte biztos, hogy halálra van ítélve. Kitartás vedd fel a harcot, de ne a nö ellen, hanem a férjedért.

A FÉRJEDÉRT? Érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy ha tényleg, bizonyítottan megcsal, akkor kell e harcolni egy ILYEN férfiért. És persze azon is el kell gondolkozni, hogy ha megtette miért tette meg! Mi volt az oka? 2 év házasság nem nagy idö, én már 9 éve vagyok együtt párommal és ilyen probléma még fel sem merült.

Bocs a litániáért,
Üdv, Moni
mj

Gabó!
Hidd el, most sikerülni fog! Kép Nagyon szorítok! Küldök egy kis pozitív energiát, úgy érzem, abból most nekem nagyon-nagyon sok van Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Remélem ennyi elég lesz, de szólj csak, ha nem! Kép

Egyébként nálam egyenlõre semmi tünet, se mensis, se más. A 20. napon azért a melleim már igencsak szoktak fájni, most semmi még. Vagy lehet, hogy ez is egyfajta tünet?????? Jaj, olyan jó lenne!

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Sziasztok Lányok!

Ez nem az én hetem rengeteg dolog történt, amitöl most pocsékul érzem magamKépKépNagyon várom már a talcsit, hogy megvigasztaljatok.
Nekem ebben hónapban még ov. sem volt eddig bár az elözö hónapokban 16. 19. napon volt úgyhogy még lehet.

Gabó
Nagyon drukkolok nekedKép Most biztos elcsiptétekKép

Kamilla25
Sajnos nagyon is jól tudjuk mit érzel mostKép Hagyd, hogy a fárjdalom elöjöjjön, ezen nem lehet csak ugy átlapozni. De jó helyre csöppentél itt mindig van aki megvigasztal.

Ui: Nagyon szoritsatok a sogornömnek, aki négy éve probálkozik már 5 napot késik... Hátha.. 2 hét múlva menne laparra..
Holnap 13 órára megyek az uj dokihoz, remélem elöhozza a reményt...

Puszi
Györgyi
Györgyi

Jo reggelt LanykakKép

Egyszeruen ebben a szobaban nem lehet netezni.KépTiszta szomi vagyok.
De csak ezert egyebkent KICSATTANO jokedvem van mar tejjesen be vagyok sozva,ma veszek tesztet es csinalgatom is.Annyira jokedvem van,probalok nektek is kuldeni beleole,mert a csaladom utan titeket szeretlek a legjobban a vilagonKépKépKépKépKép

Gabo!GaboKép
TUDOM<hogy nekunk most osszejon!!Erted!!mas alternativa egyszeruen nincs!!Babasak leszunk es keszKépKépKép

Most nagyon-nagyon sokat kell dolgoznom de jovok amint tudok

pusssz-pussssz Kriszti
kriszti

Lányok!

Mi ez a nagy pangás itt ma??

Kriszti!
Mi van ma? Nekem is rettenetesen jó kedvem van, bár ennek meg van az oka, de mivel elõre elkiabálni nem szeretnék semmit, ezért majd holnap megosztom veletek, hogy mitõl van ilyen jó kedvem, remélem még holnap is az lesz, sõt még jobb.

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?