Sziasztok!!
Reni, Odry! Köszönjük a névnapi köszöntést...
Borcsám! Örülök, hogy a kis kukacossal minden rendben van.. ( bár tudtaaaaaam, máshogy nem is lehetne!
)
Te is anyaka vagy??? Én is.. Ha már nagyon becézni akar, akkor anyicuka..
Vagy egy csomó ka kerül minden mögé. Így lett a cica cicakakaaaa, meg kutyakakaaaa.
Az utcán kiabálva.
Ez a meló tényleg elég gáz a párodnak.. Komolyan nem is értem. Van jó végzettsége, tapasztalata, és akkor a semmiért kellene gürizni?
Ilonám! Már melón gondolkodol? Ugye nem most voltál?
Odry! De jó hogy látlak.... Hú, nem szakad meg a szíved Bálint bölcsibe adása miatt? Bár most én is azt mondtam, hogy ha tényleg indul az oviban a mini csoport a kétéveseknek, lehet, hogy délelőttre én is beadnám Lukácsot. Lassan készülget a műhelyem, melóm meg van elég, így nem kéne mindig anyumnak jönni a manóra vigyázni. Ami persze neki tök jó, meg a gyereknek is, meg tulajdonképpen nekem is, csak hát a maminak is van élete, családja, rajtunk kívül is.
Gyöngyi! Gratulálok az átalvós éjszakákhoz.. Még kicsit irigyellek is... Én hallom, hogy anyaka, gyereeeee, vegyééél.. Meg a naaaa, picike cicike.....
Jaj, édes Annám.... Gyógyuljon meg gyorsan! Ha meg ki kell venni azt a fránya orrmandit, hát vegyék, ha csibének jobb lesz utána?! Tuuuudom, csak nagyon féltek, nagyon sajnálod... Én is ezt tenném.
Mágnes! Gyönyörűek a gyerekek! Bence a csoki -Joker vigyorral, Caca meg tiszta csajos, modelles az utolsó előttin...
Mi jól vagyunk, kicsi takonnyal spékelve. Műhelyem tényleg készül, tök jó...
Lukácsom egyre zsiványabb. De mit is vártam.
Óriási dumája van. Néha gondok vannak az evéssel. Gondolom, nem ér rá, mert ha mennék utána, és játék, stb közben tenném a falatokat a szájába, úgy jó lenne. Én meg pár falatig csinálom, aztán, ha éhes, úgyis leül és eszik rendesen...
Névnapoztunk. Szűk családi kör.
15 fő.. Lukács előtt beszélgettünk apával, hogy milyen sütit süssek, mire a gyermek fürdés közben azt mondta,
tortááát. Jól van mondom pici, úgyis a te névnapod, milyen torta legyen.
Csigabigaaaa!!!
Okés, kicsim, milyen színű?
Zőőőőőőd! Na ezért lett a tálca lúdláb helyett a névnapos édesség zőőőőd csigabiga torta. Két órámba telt, mire csiga formára meg tudtam csinálni. Sose többééééé!
Majdnem sírtam. Igaz kicsit tré csiga, de Lukácsnak csigabiga volt!
teszek pár képet is.