sziasztok!
szövettan megvan, semmi extra.... azon kívül, h méhen kívülim volt, de ezt tudjuk
Dokim megint egy tündér volt, tisztára a zuram is "beleszeretett".
Bő 1,5 órán keresztül beszélgettünk.
Mondta, h kér tőlem pár hetet, h feltérképezze az új kórházat ahova megy, mert nem akar feleslegesen költségekbe verni és akkor jobb lenne tb-sen a vv is, meg a hyster is (mert hogy ő javasolt egy újat a meglévő vezetékemnek)
Szerinte induljunk el a kaáliba, de ha mégsem jön össze az időpont, akkor ő elkezdi. teljes hormonsor, hsg, és ha átjárható vagyok, akkor ő a lombikig mindenképp megpróbálna egy kis stimut, hátha.
annyira drága volt. én már tökre leírtam a jobb vezetékemet, ő meg arról beszélt, h igenis van még esély....
mindenképp javasolta az endokrin vizsgálatot is, és persze egyetértettünk, hisz újra menni akarok Tűű dokihoz is, meg azt mondta, járjunk el újra talpmasszőrhöz is... na ezen még agyalok.
de most megint van választási lehetőség bőven, h merre induljunk.
első körben remélem, h kaáli, aztán Tűű dokinál inzulin (bár nődokim utána néz, h tud-e az új kórházában inzulin terhelést is intézni nekem) és így tovább....
összességében jól zárult ez a beszélgetés, mert látom, h most a férjem is vhogy jobban motivált, meg jobban érdeklődik, és ráadásul segít, nem hagy egyedül a döntésben.
és persze (újra) megbeszéltük, h az én drága dokimnál szülünk
egyébként kaális időpont még mindig nem biztos. ugyanis felhívtam a kaálit, h a b.nőm lemondaná, de helyette én mennék el az 1. konzira, hisz neki is még csak az lett volna. de nem repestek az örömtől, sőt... ezért írtam a központi címre a dokinőnek, h elmehessünk hozzá.
de nem szúrnak ki velem, mert eldöntöttem, h úgyis kérnék új időpontot.
kakukk!
nem haraxom én!!!!
viszont örülök a te jó híreidnek!!! csak így tovább!
meli!
hihetetlen, ami veled is történt! de most már én is tudom, h tényleg vannak csodák!
nekem is csak jobban kellett volna pozicionálnom a kívánságomat.
(tegnap este megnéztem a titok c. filmet
)
gigi!
nálad is jó hírek jöttek!
beindul itt a jó széria, ahogy látom!!!
hunci!
szted Tűű dokinál új pácinensnek számítok, h ennyi időt kihagytam???
mibe kerülne nekem most ez az egész elölről? kéne terhelés, meg konzi, meg minden újra. végülis nem is olyan fontos az összeg, mert muszáj.
talán már nem is mefi kéne, hanem más.... és ezt csak Tűű doki tudja...