Köszönöm a fotó dicséreteket! A ruhám szerelem volt első látásra és amikor felpróbáltam, kiderült, hogy sehol sem kell alakítani rajta, pont rám öntötték! Azt hiszem nem volt véletlen.
Kati, november 11-én volt az esküvőnk, szerencsére szép napsütéses időben. A képeken nem látszik, de azért vacogtam kicsit, mert mindössze 7 fok volt kora délután...
A digitális babamérleggel kapcsolatban szerintem nagyon eltérő az anyukák igénye. Van aki attól parázik, ha méregeti a gyerkőcöt, van, akit meg pont ez nyugtat meg. Ezt Neked kell eldöntened, hogy melyik csoportba tartozol.
Rita, igen a Patio-ban vettük a sütit, de képzeld, már nem mákos a tésztája, hanem mintha dió lenne benne. Nekem a régebbi mákossal jobban bejött, de azért ezt is simán betoltam...
Mi a mensi szerinti kiírt időpontod a szülésre? Csak mert írtad, hogy most inkább febr. 6 lenne a helyes dátum... (bocs, de a vonalzódból nincs erőm most számolgatni...)
Egyébként itt Győrben senkinél sem változtatnak az időponton az uh szakrendelésen. Azt viszont észrevettem, hogy amikor 12+4 napos uh eredményt vittem a Down kór szűréshez, akkor ott (gondolom a méretek alapján) kapásból átírták 13+1-re. (Biztos megvannak ezek a papírjaid, esetleg nézd meg, hogy mit írtak a kombinált tesztnél. )
Az esküvői fotósunk nem profi fotós, még csak nem is ez a foglalkozása. Klesitz Piroskának hívják és könyvtárosként dolgozik. A fotózás csak a hobbija. Bár szerintem annyira jó képeket csinál, hogy simán megélhetne ebből is.