Köszi, Ivanka, csini kis görbe ez
Na akkor egy kis élménybeszámoló:
Ugye pénteken indultunk, elég későn értünk oda, de pont nem maradtunk le semmiről!!!
Aznap volt pálinka kóstoló is, hát azt tudni kell, hogy én kegyetlenül utálom a pálinkát, de ennek olyan jó illata volt, hogy muszáj volt megkóstolnom, és hát az íze sem okozott csalódást, ilyen jó pálinkát még nem ittam!!! Jó, mondjuk a pincészet 15 aranyérmes és még nincsenek egy évesek, szóval gyaníthatóan tudnak valamit
A vacsoránál döbbentem rá, hogy nem szóltam, hogy nem nagyon eszek húst, így jó éhes maradtam, de nem baj, reggelinél pótoltam a dolgokat
Másnap (szombaton) délelőtt elmentünk sétakocsikázni lovaskocsival, körbenéztünk Héderváron, aztán gulyásebéd volt, utána fel kellett venni a reneszánsz ruhákat, és reneszánsz táncot tanultunk... eléggé vicces volt, főleg amikor az egyik oszták bácsikáról leesett a nadrágja
na mindegy, de úgy amúgy egyébként is mókás, sokat nevettünk
akkora ruhákban bizony a kettőt jobbra kettőt balra is nagyon nehéz volt
Utána volt egy 5 óra tea, még pénteken összebarátkoztunk egy párral, velük beszélgettünk, aztán felmentünk a szobába, levettem egy kicsit azt a ruhát, mert nagyon kényelmetlen volt, aztán 7 órától volt a gála vacsora, 5 FOGÁSOS
, de szerencsére simán meg tudtam enni
aztán táncoltunk egy kicsit és elmentünk aludni, mert másnap viszonylag korán akartunk indulni...
Képek vannak, de csak otthon, majd töltök fel, csak le kell kicsinyíteni őket, hát valami csoda volt az a hely!!!!