Sziasztok!
Kriszta, nagyon köszönöm, amit írtál, jól esett! Minden oké a bölcsivel, megszokta Uche? Nagyon nagyfiú már ő is.
Vikkata, holnap az első NST? Szuper, hogy ilyen jól kihúztad, nagyon ügyes vagy, büszke lehetsz magadra! Most már féllábon is
Kicsit bátrabban mozogsz már? Mehetsz sétálgatni, ilyesmi?
Süni, nagyon édes a fiad
Erika, én is nézegettem úszást Gábornak, de úgy vettem észre, hogy ha nem járt babaúszásra, már nem veszik be. Ja, és -még- sem veszik be, mert rendes úszásoktatás csak 3 éves kortól van. Amúgy nem bánom, én csak pancsolni vinném kicsit, de egyelőre ilyen helyet sem láttam. Még nem adom fel.
Benszi, nagyon sajnálom, ami a tesóddal történt, össze szorult a szívem
Szuper, hogy rendbejött és hazamehet! Tamara édes nagyon, remélem, hogy ez a szívprobléma is rendeződik. Amit Witch az unokatesójáról írt, az nagyon bíztató! Örülök, hogy azért megy a főtt kaja Balunál, így a hidegben csak kell valami meleg étel a gyerek hasába. Csak rájön magától is, hogy így van, okos fiú ő. Ami az alvást meg az evést illeti, lehet ám, hogy az oviban minden megváltozik. A nyájszellem nagyon tud hatni a gyerekekre
Bibar, húúú, nem lehet egyszerű Olival
Mit csinálsz, amikor megüti Kamillát? Azért ez nagyon frusztráló lehet, így tényleg egy percre sem tudod egyedül hagyni őket
Tényleg, Olivér végül elkezdte az ovit?
Witch, rettenetesen sajnállak Benneteket, szörnyű lehet
Az ember úgy ki van szolgáltatva a dokiknak amúgy is, és akkor ilyen bunkó a gyerekkel... tényleg nem értem, miért megy az ilyen gyerekdokinak
Gabicsibe, szuper helyen voltatok, majd megnézzük mi is egyszer! Nagyon csini vagy, teljesen rendben van az a pocak
Málna, nagyon örülök, hogy végül minden rendben van a picurral és örülök, hogy ilyen jó tesók a gyerekeid! Mennyi idős a kisfiad? Miben van lemaradva? Ha lesz egy kis időd, tegyél fotót a gyerkőcökről!
Juci, hát igen, biztosan nehéz lehet reggelente elszakadni a lányoknak Pannától, meg hát a tudat, hogy ő otthon maradhat Veled, ők meg nem... kis idő múlva talán belerázódnak megint, és akkor nem lesz sírás... Az oviban ugyanazok vannak a csoportban, akik a bölcsiben is voltak?
Velünk az van, hogy Gábor az elmúlt 3 hétben kicserélődött. A mormota-géneket elnyomta valami más, mert napközben nem hajlandó aludni. Azt hittem, majd 3 éves kor körül fog csak elkezdeni harcolni a délutáni alvás ellen, hát nem. Egy héten max. 1-2 alkalommal sikerül letenni, pedig már mindent próbáltunk, elhihetitek. Most azt csináljuk, hogy szokás szerint ebéd után azonnal leteszem, 1 órán keresztül fekszik a kiságyban és nem jöhet ki (nem is akar mondjuk, csak néha vannak vérszegény próbálkozások), dumálgat, sóhajtozik. Ha nem alszik el 1 óra elteltével, akkor bemegyek, kiveszem és még hentergünk kicsit a gyerekszobai heverőn. Így picit azért pihen... azért a délután így is tud necces lenni, vannak nagy hisztik
Este ilyenkor 8-kor már alszik.
Viszont felszínre tört az önállósági törekvés. A gyerekem, aki eddig azért visított, hogy etessem, most azért visít, hogy nehogy hozzáérjek az evőeszközéhez. 1 nap alatt hirtelen elkezdett egyedül enni, minimális maszatolással, tök ügyes! Megint rá kellett jönnöm, hogy ő mindent így csinál: megvárja, míg már tutira és balesetmentesen megy, és majd akkor
Innentől már a szobatisztaságon sem izgulok, majd ő tudni fogja, mikor áll készen rá, és szerintem az is ilyen gyorsan fog menni. Félelmetes, mennyire az én lelki alkatomat örökölte, én ugyanilyen voltam kiskoromban, a gyerektársaságtól is pont ugyanígy irtóztam, mint Gábor. Szültem magamnak egy kis lelki-társat
Iszonyat sokat dumál, naponta többször írom a jópofaságait
Imádnivaló kis kölyök (attól eltekintve, hogy naponta többször összeakasztjuk a bajszunkat, de aki mutat egy 2 évest, aki nem kiállhatatlan időnként, annak fizetek
)