Sziasztok!
Most jöttem haza a vasasból. 3/4-ed 7-re ott voltam. Voltak vagy 300an. Beadtam a papirjaimat. És 8:40-kor hítvak be. Gondolhatjátok milyen éhes voltam már. Aztán bekopogtam és rákérdeztem, hogy a kismamákat akik terheléses cukorvizsgálatra jöttek, miért nem veszik elöre. Aszonta a csaj, hogy elöre veszik. Mondtam, hogy nekem ez nem tünt fel. Mire legközelebb kijött már csak kismamákat szólított be. Lehet, hogy elöbb kellett volna kiverni a balhét? Na a lényeg, hogy megcsapoltak, aztán lementem a büfébe, ittam egy nagy csésze kávét fél liter tejjel, meg ettem 2 kiflit és rányomtam 2 deci kólát.(Ezt az utasítást kaptam.) És most hazajöttem és 11re megyek vissza.
Ha azt a cukros lötyit innám 11ig, kb belahalnék! Már most nagyon szarul voltam. Egyszerüen nem bírom az éhséget, nem tudok éhgyomorral tengödni egész délelött. Az elsö dolgom miután felkelek, hogy egyek és nyomjak egy nagy bögre kávét sok tejjel!
Mindegy a lényeg, hogy ha Magyarországon több város több kórházában VÁLASZTANI LEHET, hogy cukros lötyi vagy evés, akkor nem értem ezt Szegeden miért nem ajánlják fel a kismamáknak. Miért kell ez miatt külön belgyógyászati hozzájárulás és egyéb ceremónia???? Egyébként a vérvételnél meg sem lepödtek, hogy nem cukorszirupot fogok inni, hanem enni fogok. Tök normálisak voltak, szépen elmondta mit ehetek-ihatok és mondta mikor jöjjek vissza!
Babamama: Nem a dokim, hanem a védönö küldött az sztkba. Nekem minden beutalót a védönö ad.
Igen az én háziorvosom is csinál Ekgét. Azért mentem az sztkba, mert az újklinikán is volt dolgom (anyukámnak idöpontot kérni), meg a nöiklinikán is, és úgy voltam vele, akkor egy helyen mindent lerendezek. Ráadásul, az sztkba a belgyógyászhoz,igy is úgy is el kellett volna mennem, az Ekg eredménynyel. Harmadrészt pedig nem tudtam, hogy szar az ekg gép! A város másik végébe van a háziorvosom kint Tarjánban, nem esett útba. (a Plázánál lakom) Szóval ez nekem igy egyszerübbnek tünt. Utólag már nem az
Na de ezen már nem eszem magam!
Kriszti: Amikor Bogit vártam én is megittam a cukros lötyit és egy egész citromot facsartam bele én is. Sztem így is rettenetes íze volt, de nem az a bajom vele, hogy állati szar az ize és tömény, hanem, hogy éhes maradok töle és én elájulok ha nem eszem reggel,rögtön.
Nóri: igen itthon vagyok. Bogi mamáéknál van, szombaton jönnek és hozzák haza
. Muszáj volt lepattintanom, mert hova raktam volna, amíg én órákat várok az sztkba??? Nem tudtam volna kire bízni, magammal vinni meg nem akartam a sok beteg ember közé...
Úgyhogy sztem a jövö héten gyertek át Lénával
Jó???
Angi: Részvétem a csötörés miatt. Ez azért nagyon durva, hogy ennyire új a ház és ennyi bajotok van vele.
A kivetelezök nem voltak a helyzet magaslatán. Garanciás még legalább? Vagy van biztosításotok?
Pusz
Enikö