Sziasztok!
Látom történések vannak!
Melinda: tényleg, akkor minden oksi?! Rem jól vagytok!
Én anno esthajnalcsillagtól rendeltem tesztet, és nekem azok nagyon beváltak! Onnan kellett volna rendelned, nagyon korrekt sztem! Ha egyszer babát vállalok majd, biztos Tőle kérem a teszteket.
Akkor férj urad sem tudja, vagy ő már igen????
Azon nevettem, mikor mondta a barátnőd, hogy Te olyan "szapora fajta" vagy!:) Arra viszont befizetek, hogy Te 3-nál megállsz....Sztem dolgozol egy kicsit, de újra kedvet kapsz, látom, hogy nem bírsz Te kisbaba nélkül meglenni. Tényleg Anyukád vagy Anyósod segít? Kettővel sztem nem egyszerű, hát még a három!
Attila kint van Angliában, Beni szülinapján volt itthon. Végül is én nem éreztem olyan jól magam abban a két hétben, mindig loholni kell az ország egyik végéről a másikba. Ráadásul soha nem tudunk hárman együtt lenni, mindig jön valami rokon vagy a nagyszülők...
Egyébként a szülei nagyon szeretik Benit, a nagypapát is, mintha kicserélték volna, de tényleg... Mondjuk az az ötlet annyira nem tetszett, hogy amíg tanulok elvállalják benit, vigyem le 3 hóra és hagyjam ott....
Most befektett kölcsönlóvét egy franchise cégbe, olyan mint itt a Mac donalds, csak pizzákat sütnek. Most éppen nem megy az üzlet. Gondolkozom azon, hogy kimegyek, de akkor utána itt sokkal nehezebben helyezkedem el. Szóval nem tudom, még mindig nem tudom , mit csináljak, mert egyszer úgy érzem, hogy megyek és nincs gond, máskor viszont a rossz emlékek és hogy nincs itt felül kerekednek. Olyankor nagyon mérges vagyok, hogy itt szívok.
Anyámék nem nagyon örülnek, hogy itt vagyok mindig a legszükségesebb mértékben segítenek, és az uccsó percben. Persze legalább segítenek, de lelkileg ....No, de mindegy. Bizots megkérdezitek miért nem húztam el...mert sokba kerül. Amíg nincs meg a diploma, és ilyen bébisintéres megoldás kell, addig nem lehet. Tényleg, kicsit parázom holnap jön a nőci, és viszi el magához Benit. Reggel 8-tól fél ötig lesz nála...Ez így fog menni másfél hónapig, összeg horribilis....de egyszerűen nem tudom mellet ki sem nyitnia könyvet....
Lányok! ti gyerkőceitek simán elalszanak???Beni akkora hisztiket levág, nem is tudom mit csináljak...Ötletek?
Nita: titok....hm.....
De legalább már nincs , az az én tutira nem akarok több gyereket!Kiváncsi vok, mi lesz 3év múlva....
Férjurad? Most minden oksi?
Én úgy babáznék, újra... Persze, csak ha minden stabil és szép lenne, mint a mesében. Na jó, nem álmodozom.Megyek tanulni...
Tényleg Lylyről tud vki vmit?