Haliho Lanyok!
Beugrottam melohelyre, es vegigolvastalak titeket!
Eloszor is szeretnem megkoszonni mindenkinek a sok sms-t, telefont, szoritast, egyutterzest stb
Tenyleg nagyon jolesett
Kandi: neked kulon is koszonom a sok uzit, persze en is megprobaltam neked valaszolni
Egyebkent jol vagyok, megprobalom a jo oldalat nezni a dolgoknak. Jahh, es nehany felreertest szeretnek eloszlatni.
Hormont nezett nalam meg az elso doki, de ugyebar nem lehetett tudni, hogy a ciklus melyik napjan vettek le a vert, mert nem is igazan volt ciklus. Azt mondta ra, hogy nem jok az eredmenyek, de mikor kiderult a baba, es rakerdeztem, azt mondta nem szukseges. Masik doki detto. Hogy oszinte legyek, en sem hiszem hogy ez lehetett a baj, de vegulis nem vagyok orvos. Meg az is kiderulhet, hogy toxoplasma okozhatta. Na mindegy, igy utolag tokmindegy!
UH: a masodik dokim maga a tokely, persze hogy megmutatta UH-n a babat, van kulon kis monitor a kismamanak, vagy 10 percig kereste a baba szivet. Es en megkerdeztem masokat, mit kene latni, es mindenki azt mondta, hogy kellene LATNI a szivdobogast, illetve hogy uszkal. Egyik sem volt! Es utolag mondta, hogy tutira halott volt, elhalt szoveteket talalt.
Egyebkent nem tudom, ez az orvos tud-e segiteni a teherbeesesben, de hogy szulni nala AKAROK az biztos! Iszonyuan rendes volt velem a korhazban. Harom abortuszos volt velem a korteremben, nekik minden fajt, en szinte meg sem ereztem, a mutetre nem is emlekszem. Benezett hozzam mindig, minden OK-e, megkerdezte hogy aludtam stb. Szoval tunderi volt. Ugyhogy hozza fogok menni, ha elmult a 2-3 honap, ami kihagyast javasolt. Es mondom, szulni nala FOGOK!!!
Ja es penzt a vegen adtam neki, szal meg azert sem lehetett velem rendes
Ugyhogy legalabb a doki szuper. ja, es a Peterfy egesz korrekt korhaz, a noverek is normalisak voltak.
Na befejezem itt a litaniat, majd vasarnap kidumaljuk magunkat! Csak azt irja meg nekem valaki, mit vigyek
Ja es hogy talalkozunk-e vagy sem elotte.
Pusssz: orsoly