Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !

Pbj
nagyon nagyon sajnálom !!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Dike
juhééééé !!! gratulálok !!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Röpcsi
nem semmi az 50.000 forint, nem csodálom, hogy idegesek lettetek !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Tegnap eldőlt a Kaáliban, hogy inszemünk lesz!
A Clostit már ki is váltottam.
Tudnátok abban segíteni, hogy az inszemnek kb. milyen költségei vannak a Kaáliban ?

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

45-65 között én úgy tudom.

KépKép
dike

köszönöm a gratulációkat, nagyon boldog vagyok! és az előbb megcsináltam életem első pozitív tesztjét! :lol:

KépKép
dike

Dike,
istenem olyan boldog vagyok hogy legalább neked sikerült.
Emlékszem velem akkor madarat lehett fogatni a föd felett lebegsz gondolol :lol: Párod hogy reagált?
A tesztet ragd el :!: , nekem benne van a fényképalbumban a srácok képe melett és semmit nem halványodott 4 év alatt :D

Dokival beszéltem tegnap, Mondta hogy most csak pihengessek ne gondoljak semmire és ha elterveztük hogy mikor szeretnénk folyatni akkor hívjam fel január környékén bemegyünk egy megbeszélésre és akkor megbeszéljük hogy milyen vizsgálatokra szeretne elküldeni, mert 1 sikeres terhesség és utána 5 sikertelen lombik után ő addig nem csinál tübb lombikot amíg nem vizsgálnak meg mindent.... :roll:
pbj12

Dike látod korai volt a 8. napi teszt te leszel az élő példa nekem :lol: ( nekem aki a beülti után már a 2. nap tesztelne :oops: :lol: )
pbj12

pbj! örülök h példád leszek fuu látod tényleg felesleges volt azt a napot végig idegeskednem depiznem..utána meg nem is hittem h sikerülhet,és azért nem teszteltem.úgy h ma nagyon meglepődtem!!:)

párom is nagyon meglepődött,mivel már belebeszéltem h nem sikerült.nagyon örült:))

KépKép
dike

Dike, szívből hatalmas gratu!!!!!! Így kell ez csinálni!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Nanikám, még kevesebb CH??? :shock: :shock: :shock: hisz ez már tényleg koplalás!!! Hogy bírjátok?

kalkata

Pbj: Sajnálom! Az sem lehet könnyű, hogy vkinek elsőre összejön a lombik baba, aztán meg nem akar jönni a tesó... de Te mindig hamar felállsz a kudarc után, legyen ez így most is!

Dike: Hatalmas gratula, ügyi vagy! Gyorsan visszaolvastam is, mikor mit éreztél, hogy tudjak viszonyítani. Bár nem voltál vmi optimista :D

Igyekszem követni Téged, pocakomban 2 gyönyörű blaszto gombóccal :lol:
(eddig azért nem írtam, mert a stimum elég kalandosra sikerült, majdnem le kellett állnunk) De nem engedtem és most itt vannak a pöttyök!

Lányok, lehet hülyeséget kérdezek, de blaszto babáknál is ET+14 nap míg látszanak már a teszten? Illetve sokat kell innom. Ez tényleg befolyásolhatja a teszt eredményt?
roni34

Roni, micsoda meglepetés :D :D :D drukkszállítmányom indítva+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

sziasztok!

Katám, azért bírom.....3 hónap már nem a világ! Igyekszem sajttal megtömni a hasam, abban kevés a ch., és jóllakat. :wink:

Dike! Végre! szép eredmény! :)

Roni+++++++++++++++++++++++ragacs!!!!!!

(((Pbj)))

puszi csajok!
nani72

roni! de jóóó,ráadásul blasztok!!!szupper! hányadik napon vagy???? mikor kell visszamenni? nem blasztoknál már et+9-10en is már sztem kimutatja. nem befolyásolja a víz,főleg a reggeli pisiből.
ma én extra erőset teszteltem olyan boldog vok:)) drukkk neked roni!

első éjszakám, nem volt vmi fényes sokat görcsöltem, fel is ébredtem rá, meg kurva melegem volt izzadtam egész éjjel.rengeteget keményedik, feszít a hasam, és higyjétek el már látszik is!!!!nem tudom behuzni egy részét és kemény nagyon. cicim hatalmas!

köszönöm a gratulációkat mindenkinek!

KépKép
dike

szerintetek ne menjek el dokihoz, ahhoz akinél szülni fogok, h megnézze, h jó helyen van e? mindenki csodálkozuk, h ilyen sokára lettem visszahívva!v a mehenkivüli látszik a hcgből?

KépKép
dike

Dike, hcg a magas értékkel a terhességet mutatja ki. Hogy jó helyen van e a babóca azt csak az UH (ilyen korainál hüvelyi). De még nagyon korán van, szerintem várni kéne NYUGALOMBAN 1-2 hetet még... (tudom én könnyen beszélek :D )

Nanikám, akkor megnyugodtam :lol:
(mi volt a kardiológusnál?)

Alle, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

kalkata! én is úgy gondoltam, h jövőhéten, vagy az utánoi héten mennék el, de nov 2 az 3 hét, addigra már 7 hetes lennék.ma felhívom a nőgyógyászom:)

KépKép
dike

Dike: NYUGALOM és no para, jó helyen van!! Általában a pozitív teszt után 4 héttel hívnak vissza UH-ra.
(persze a helyedben én is tuti izgatott lennék/leszek :wink: és azonnal látni szeretném a babámat!)
roni34

nagyon sirok, annyira félek. orgazmus után annyira begörcsölt a méhem, h azt hittem meg pusztulok 1 percig tartott,kicsit most is érzem, de amugy már tegnap dél óta abszolut nem volt görcs! el is mehetett a baba???? nem sexeltünk.

KépKép
dike

jövő hét szerdán 4re megyek a nőgyógyászomhoz uhura,most kértem időpontot.kirááááááály!!!:))))

KépKép
dike

SZIASZTOK!
Régóta figyelemmel kísérem ezt az oldalt,de fórumozásban még új vagyok!Én is Kaális vagyok,a Budapestibe járunk a párommal.Azért döntöttem úgy,hogy én is csatlakozom a fórumozók táborához,mert mostmár teljesen el vagyok keseredve és ha más nem is,ti biztos megértitek ezt.
Röviden a történetemet leírom,hogy egy kicsit jobban megismerjetek:Másfél évig próbálkoztunk a párommal,hogy összehozzunk egy kis angyalkát,de sajnos rá kellett jönnünk,hogy valami nem stimmel!Tudjátok ti is gondolom :Próbálkozás-Reménykedés-Menzesz-Sírás-Próbálkozás-Reménykedés....Ördögi kör!:-(
Valószínűsítettük,hogy sajnos vele van a gond,mert nekem már van egy gyermekem,de nem tőle.
Végül ki is derült,hogy igazunk lett,kevés van neki és azok is egyhelyben mozgók!
Barátok ugyanebben a cipőben jártak (nekik elsőre sikerült a lombik:-)),ezért hamar tudtuk,hogy merre induljunk el,így jutottunk el a Kaáliba Kováts Doktornőhöz.
Azonnal csak lombikot javasolt,elindúltunk a hosszú úton,ez tavasszal kezdődött!Nagyon kemény volt végig csinálni,mert hol a munkahelyemről kellett valahogy elkéredzkedni,vagy a már meglévő gyerkőcömnek kellett nélkülöznie a sokk futkosás miatt!:-(
Végül eljutottunk a finishbe:5 leszívott petesejt,kettő be is indult,pozitív teszt,örömmámor,de rá 4 órára elkezdtem vérezni!Szörnyű volt.Főleg elmondani a páromnak,aki már szerintem fejben elkezdte tervezni az apaságot!:-(Tehát,az elsőből semmi!:-(
Lenyugtattuk magunkat azzal,hogy úgyis hamar vége lesz a nyárnak és nekifutunk a következőnek.Ez így is lett!
Augusztusban mentem vissza,megúsztam egy vérvétellel.
Szurkálás...8 leszívott petesejt (Az 5 db.után szörnyű büszke voltam magamra:-)).3 indúlt be,a beültetés időpontjára csak 2-en tartottak ki,úgyhogy őket kaptam vissza!
Most szombaton kellett volna tesztelnem,de sajnos csütörtök hajnalban el kezdtem vérezni!:-(
Ettől függetlenül a Dr-nő javasolja,hogy teszteljek holnap reggel,de tudom,hogy ez nem jött össze!:-(MEGINT!:-(
Igazából lenne hozzátok egy kérdésem,ha egyáltalán végig tudtátok olvasni ezt a történetet:-)
A 3. előtt,tudja valaki,hogy milyen előzetes vizsgálatokra lesz szükség!Köszi,ha valaki hozzá tud ehhez szólni!
Egyébként meg mindenkinek DRUKKOLOK!:-)
Köszi a türelmet,ha ezt mind elolvastad:-)
tusi81
Budapest XXII. kerület

Tusi,
üdv itt! :)
Sajnálom, hogy ez sem sikerült! Én nem tudok ebben tanácsot adni, mert még csak az első vagyunk túl, de szerintem ilyenkor biztos elküldenek átjárhatóságira (ha eddig nem volt), különböző vértesztekre (kromoszóma viszgálat meg ilyesmi) stb. Majd jönnek az okosok és ők sorolják tovább! :lol:
Amúgy miket vizsgáltak már ki nálad???

A beülti után nem kapsz progeszteront??? Fura, hogy így megjön neked!

gigibp

lányok eddig 37.1 volt a hőm....ma viszont éreztem h beteg leszek, meg a lázat is és 37.5...vagy ez belefér? ha nem miket vehetek be?

tusi! sajnálom, de sajnos én sem tudok ebben segíteni, de kívánom h minél előbb sikerrel járjatok! de vmi ilyesmi rémlik, h IR, genetika vizsg

KépKép
dike

Szia Gigi!:-)

Köszönöm,hogy válaszoltál!:-)
Már a legelején túlestem a HSG-n,meg az alap aids,hepatitis,vér,ekg,párom a kromoszóma vizsgálaton,ja meg persze a rákszűrésen is.
A másodiknál,mint már írtam megúsztam egy vérvétellel.
Megmondom őszintén,azért vagyok nagyon kíváncsi,hogy mi vár ránk a 3. lombik előtt,mert azt olvastam,hogy ha a 2.-3.ra sincs eredmény,akkor még jobban a mélyére ásnak a dokik a dologban.Ezzel nincs is semmi baj,de ha nagyon őszinte akarok lenni tartok az anyagi részétől a dolognak.Pl. nem tom mennyibe kerülne a genetikai vizsgálat dolog.Most kicsit anyagi hullámvölgy van,de nem szeretnék kihagyni fél évet.

Dike:
Sokat olvastam a hozzászólásaidat!:-)Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy próbálj meg nem stresszelni (tudom,könnyű mondani:-(),mert az nem tesz jót!Szerintem most pihenj sokat,igyál sokat.:-)
tusi81
Budapest XXII. kerület

basszus én megint elszámoltam magam! jöv hét szerdán még csak 5 hét 1 napos leszek...még semmit nem fog látni gondolom Sad

KépKép
dike

Szia Dike!
5 hetesen a petezsákot, és benne embrionális elemeket lehet látni. Ez még nem igazi babamozi, de mindenki ilyen volt először!
Nagyon izgalmas lesz!
Ne pörögj túl semmit, nem tesz jót a babókának!
muki2

nem pörgök túl semmit!köszi

KépKép
dike

tusi81

Végig olvastam a történetedet. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerültek a kezelések :!: Mi lassan 7 éve lesz már, hogy a csoda/csodák megérkezésére várunk :!: :D
Jártunk a MÁV-ba (ahol azonkívül, hogy minden kivizsgálás nélkül hormont szedetett velem a doki, még majdnem emiatt egészségügyi kürítésre is el kellett mennem, de szerencsére ezt gyógyszeres kezeléssel megúsztam). :oops: Elmentem egy másik dokihoz, aki igaz kikezelt, meggyógyított, de aztán ő is csak össze-vissza kezelt, majd egyszer csak lelépett……. :evil: Ezekután a régi magánrendelős dokimhoz fordultunk, aki mind a kettőnket kivizsgált és korrektül megmondta, hogy mivel semelyikünknél semmi kórosat nem talált, nem akar minket fölöslegesen kezelgetni, mert szerinte meddőségre specializálódott orvosok segítségére lenne szükségünk, így beutalt minket egy meddőségi központba, a sote I. számúba. Itt kezdtük el a meddőségi vizsgálatokat és kezeléseket.

A sote-n először kivizsgáltak minket (nem találtak semmit, csak a prolaktinomra írtak fel hormonbogyót), végig csináltunk 5 alapkezelést, utána elvégeztek nálam egy hsg vizsgálatot (a jobb petv. vége lezártnak tűnt, a bal petv. átjárható volt) aztán elküzdtük az inszeminációt, amiből 6-ot csináltuk végig. Közbe kiderült, hogy inzulin-rezisztenciám van, amire gyógyszert is írtak fel és tornáznom, diétáznom is kellett (több, mint 20 kilót adtam le) és azóta három havonta járok kontroll vizsgálatra, szedem a gyógyszert (Merckformin 1000 mg-osból 2x1-et). A hat sikertelen inszemináció után méhtükrözésre küldtek el, ahol szerencsére nem találtak semmit.
Az első lombikprogramunkkor 14 petesejtet szívtak le, amiből 10 termékenyült meg. Két 8-8 sejtes embriót ültettek be, nyolcat pedig lefagyasztottak. :D Tavaly szilveszter napján tudtuk meg, hogy az első lombikprogramunk nem sikerült.:( Utána költözés és egysmás miatt szünetet tartottunk és májusban ismét belevágtunk a lombikprogramba, a másodikba. Választhattunk, hogy friss vagy eszkimó babás programunk (rövid v. hosszú protokoll), beültetésünk lesz és mivel a prof. a fagyasztott embriók beültetését javasolta, annál maradtunk/döntöttünk, így rövid protokoll volt, eszkimó babák beültetésével. Mind a nyolc embriót fel kellett olvasztaniuk (a doki megmondta, hogy a fagyasztás miatt 40%-ban roncsolódhatnak a sejtek, így lehet, hogy a 8-ból egy, kettő, három, négy stb ébred fel, de az is lehet, hogy csak egy vagy egy sem) és így a 8 embrióból kettő 8-8 sejtes és egy 3,4 sejtes embrió ébredt "csak" fel. A két 8-8 sejteset beültették, de a 3,4 sejteset nem, mondván, hogy nem vagyok 30 év fölött, félnek a többes terhességtől és a leleteim nem indokolják. Sajnos a két beültetett embrió nem maradt meg, így mind a 8 babánkat elveszítettük. :( A nyolc fagyibabából 3 élte túl a fagyasztást, akikből egy nyolc és egy kilenc sejtes embriót ültettek be, a harmadik babykét, aki 3,4 sejtes volt, azt mondták nem ültetik be.:? Ezekután döntöttünk úgy, hogy a sotén itt befejeztük, átmegyünk a Kaáli Intézetbe :!: :D

Egy netes nőgyógyász (akitől régen tanácsot kértem) ajánlotta Szmatona dr-t, így hozzá jelentkeztünk be. Az első konzikor elvittük az össze leletünket (jó pár leletet), megnézte őket, beszéltünk és azt mondta beutal minket egy géndiagnosztikai intézetbe genetika, kromoszóma vizsgálatra. A férjemnek kromoszóma vizsgálatot, nekem pedig egy teljes meddőségi panelt kért. A géndiagnosztikára még mielőtt elmentünk volna utána érdeklődtem az áraknak.
Az orvos megírta, hogy a férjemnek a kromoszóma vizsgálata 20.000,-Ft-ba, az én vizsgálatom, ha mind a 4 vizsgálatot egyben végeztetem el (mert külön is lehet), akkor abban az esetben 10. 000,-Ft kedvezményt tudnak biztosítani, így a tesztek teljes ára 40. 000,-Ft-ba kerülne. Ha pedig külön akarom elvégeztetni őket, akkor:
- a kromoszóma vizsgálat 20.000,-Ft-ba,
- a CFTR vizsgálat 10. 000,-Ft-ba,
- a Folsav genetikai vizsgálat 10. 000,-Ft-ba és a Trombosis genetikai vizsgálat pedig 10 000 Ft-ba, tehát összesen 50.000,-Ft-ba kerülne.
A vizsgálatra elmentünk és mivel az orvos elmondta, hogy a vizsgálatok, vizsgálatok eredményei egymástól is függnek, úgy döntöttünk, hogy így egyszerre mind a négy vizsgálatot megcsináltatjuk nálam. A doki hozzátette, hogy egy immun vizsgálatot is érdemes lenne nálam elvégeztetni, de azt mivel náluk nem lehet, így felírta egy intézet, doktornő nevét, elérhetőségét, ahol ezt a vizsgálatot (TB alapon) megtudják csinálni. Bejelentkezni könnyű lesz, de időpontot kapni sajnos nem olyan egyszerű, nagyon sokára tudnak csak adni. :? :oops: A kromoszóma és genetikai vizsgálat eredményeit választhattunk, hogy postán kapjuk meg v. személyesen tudjuk meg. Mi amellett döntöttünk, hogy személyesen akarjuk megtudni, mertha bármi kérdésünk felmerülne addig, akkor, azt még feltehetnénk. Az eredmények következő hétre lettek meg. Ez idő alatt felhívtam az intézetet az immun vizsgálat végett, ahol csak októberre tudtak csak időpontot adni, kértem is, de rá egy, két napra szerencsére ismerős útján előbb el tudtam intézni ezt a vizsgálatot. :D A férjem kromoszóma és az én vizsgálatom eredménye aztán kórosat nem mutatott ki. Nekem majd az átlagosnál több folsav bevitel kell. :D

Az immunvizsgálat eredményének kiderüléséig aztán véletlenszerűen kiderült nálam, hogy számos epekövem van. :( Tünetek is voltak, amik erre utaltak haspuffadás, egy, két falat után teltségérzet, időnként nagyon erős jobb bordaív alatti görcs, de mivel kőre én se gyanakodtam, azthittem ez az egész csak átmeneti panasz és elmúlik majd. Az immunvizsgálatot végző orvos aztán az immunvizsgálat eredményének megbeszélésekor (ami szintén jó volt, csak két értékem nem volt jó, de azok a baba megfoganását nem befolyásolják :D ) még a lombikprogram előtti, minél előbbi epeműtét elvégzését javasolta. Így igaz szeptemberre elő voltunk jegyezve lombikprogram kezdésre, de mivel az epekövek kivétele sürgetöbb volt, így előbb az epeműtétre mentem el és most, hogy már túl vagyok a műtéten és a sebész dokim is áldását adta a lombikkezdésre, bejelentkeztünk és mivel minden rendben volt elkezdhettük a harmadik lombikprogramot :!: :D :D :D
A lombikprogram előtt, közben Ion-indukciós terápiára küldtek el.
Az Ion-indukciós teráoáról itt olvashatsz: http://www.fajdalomambulancia.hu/cikk001.html
Erre a terápiára 5 alkalommal kell mennem, ez 45.000,-Ft kerül, ez tulajdonképpen egy bérlet ára. Én múlthéten kezdtem el rá járni és azthittem minden nap el is tudok rá menni, de mivel egymás utáni napokon nem javasolják ezt a terápiát, csak minden másnap megyek rá. Még kettő van hátra. :D :)

Fogamzásgátlót kellett szednem, amit múlthét elején, hétfőn abba kellett hagynom, tegnap meg is jött a mensim és tegnap el is kellett kezdenem szúrni a gonal-f és suprefactot.
Én eddig nem ezeket a szurikat használtam, így egy kicsit gondba voltam a gonal-f beadásával. Igaz tájékoztató van a tollhoz, nekem mégis nagyon bonyolultnak tűnt. :roll: :oops:

Először a tollat kiveszem, ráteszem a tűt, majd beállítom a beadandó mennyiséget, úgy hogy a szám a nyílnál legyen, aztán kihúzom teljesen a toll végét, majd leveszem a tűt védő kupakot, egyszer megnyomom a toll végét, akkor kijön a szuriból egy kicsi, majd beszúrom a hasba és megnyomom mégegyszer és akkor egy adagot be is ad a toll. A kattanás valamint a következő vonalra való lépés jelzi azt, hogy be lett adva a szuri, ugye?
A suprefactot szerdán kell beadnom utoljára, csütörtökön pedig a gonalt, aztán pénteken uh vizsgálat. :D
Vendég

tusi 81
Ja, az még lemaradt, hogy nálunk is volt aids, hepatitis, rákszűrés vizsgálat, mellkas röntgen, ekg. :D
Azthiszem minden vizsgálatot leírtam........
Természetgyógyásznál is voltam egy éve, ahol fény derült bizonyos lelki dolgokra, de aztán azok megoldódtak!:)

Pbj
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerültek a babák :!: :( :( :(
Szerintem, amikor legközelebb elmentek a klinikára és miután megbeszélitek a dokival, hogy milyen vizsgálatok elvégzése jöhetnének szóba, milyen értékeket kellene még megnézni, biztos, hogy fény derülne valamire és annak orvoslása után összejönnének aztán a picik. :D :wink:
Azok után, hogy egy sikeres terhességed és öt sikertelen lombikod volt, teljesen biztos, hogy csak akkor fogtok tovább menni, ha a doki mindent megnézett nálad/nálatok :!: :D
Pihengessél és tölts a családoddal annyi időt, amennyit csak tudsz:!: :D

Dike
Szívből Gratulálok Neked a pozitív teszthet :!: :!: :!: :D :D :D Vigyázz magadra/magatokra :!: :D :wink: Szerintem nem lett baja a picúrkáknak, nagyon drukkolok a szerdai uh vizsgálathoz:!: :D :wink:

Roni34
Hogy érted, hogy a stimud elég kalandosra sikerült :?: Gratula a két kis pöttyhöz :!: :D :wink:

Nani72
Ez a CH diéta nekem is ismerős :!: :oops: :? Kitartás :!: :!: :!: :wink:
Vendég

röpcsi! megkérdezhetem h hány egység gonalt kapsz?

KépKép
dike

röpcsi! ja és köszi a drukkot, nagyon nagyon várom már a szerdát!

KépKép
dike

dike
Persze!:) 150-et kell a gonalból és 0,5-öt a suprefactból. A suprefactból tudom, hogy az 5-ig az első vonalig kell felhúzni a fecskendő végét.
Nemsokára itt lesz a szerda és minden ok lesz :!: :D :wink:
Vendég

Lányok drukkolok mindenkinek!!!!
puszi!
nani72

röpcsi! csak azért kérdeztem, mert már hallottam sok helyről olyat h elcseszték a gonal beadását! 150-nél figyeld okvetlen h 4et kattanjon!!!!!!!!!!!

KépKép
dike

dike
Én úgy tudtam kettőt kell, hogy kattanjon.
A tollon 6 vonalka van és 5 napig 150-et kell beadnom magamnak.
A hatodik vonalról az ötödikre lemenve ad be egy 150-es adagot.
A 150-et fent állítom be, hogy a szám a nyílnál legyen.
Vendég

dike
Köszi, már értem a 4 kattanást, megvolt, számoltuk, miközbe beadtuk.......ketten!:) :wink: :lol:
Vendég

röpcsi!!! akkor ügyik vagytok!!!:))

KépKép
dike

Röpcsi: Csak ügyesen! ajánlom, hogy a szurkálást bízd az uradra. Nekem nagyon bejött, hogy ő csinált mindent nekem csak a hasamat kellett hozzá adnom :D A ffiak nem paráznak úgy mint mi, és hidd el extra ügyesek is!
(a stimuról babonából nem írtam, majd, ha kiderül az eredmény megoszom veletek)

Kalkata: várom a jelentkezésed :D
roni34

Sziasztok,

Dike,
Hatalmas gratula neked! Problémamentes babavárást kívánok!:)

Lányok, aki a Mensbe jár:
December 16-ig van rendelés, utána bezárnak. Január 01-től pedig a Fehérvári út 83-ban lesznek, oda költöznek át.

Tusi,
Nézd meg ezt a listát, ezt sok éves tapasztalatokból állították össze a Kaális lányok tapasztalatai alapján.
http://www.astris.com/feliratkozas.asp
Vendég

Röpcsi!
Már-már elszégyeltem magam,hogy mit hisztizek,miközben elolvastam a te történetedet,minden tiszteletem a kitartásodért!!!!:-)
Mi is továbbmegyünk,csak sajnos arra számítottam,hogy januárban már neki is láthatunk a 3. lombiknak,de ma a Dr.-nő lesulytó hire az volt,hogy márciusig nincs több tb.-s beültetése,úgyhogy majd fél évet kell várnunk!:-(Ha eddig nem volt teljesen kiakadva szegény párom,hát...most teljesen összeomlott!Én azt hiszem csak azért tudom könnyebben kezelni a dolgot,mert nem akarom,hogy azzal is nehezítsek a dolgán,hogy engem lát sírni,összeomlani!:-(Én is kivagyok,de csak akkor sírok,ha nem lát!:-)
De megyünk tovább,addig amíg kell,csak fel kell állni,ha elestünk!:-)
És persze a remény hal meg utoljára!!!:-)

Bella:Köszi a listát!:-)
tusi81
Budapest XXII. kerület

Tusi sajnálom nagyon! Nem hittem volna, hogy már a jövő januári lombikokat sem tudják elindítani!
Ti most jöttetek át, ugye?!
Remélem nekünk elindítják...

gigibp

na az egyik csajszi végre megmondta a tutit. tehát lombiknál a petesejtleszívás-14 nap az első nap, így szeptember 14 tehát az első napom. ez alapján akkor ma vagyok pont 5 hetes!

tusi! nagyon nagyon sajnálom!:((erős vagy!

KépKép
dike

Gigi!
Nekünk ez az első intézet,itt kezdtük tavasszal a kezeléseket,amint megtudtuk,hogy a páromnak kevés,és egyhelyben mozgóak vannak,a dokija teljesen lemondott minden más dologról,és azonnal lombikra ítélt minket!:-(
Tényleg,hallottam olyan gyógyszerről,ami esetleg megsegítheti a férfiaknál,hogy egy kicsit megemelkedjen a spermiumszám,vagy hogy mozgékonyabakká váljanak.Szerintetek miért nem javasolta a doki,hogy ilyet kezdjen el szedni?Mert ugyanakkor viszont mindig azzal bíztat,hogy azért csak próbáljuk meg természetes úton is a fennmaradó időben?
Vagy lehet,hogy mivel ő csak nőgyógyász,ezt nem is írhatja fel?
tusi81
Budapest XXII. kerület

Szép estét mindenkinek!

Tusi,
Ferulant az egyik lehetséges szer, a másik a Maca Vibe. Csodákat ne várjatok tőle, de javítani javíthat a helyzeten. Egyik sem vényköteles. Neked a folsav, vagy valamilyen multivitamin szedése érdemes.
A kivizsgálásokat a Bella által ajánlott blogon böngészd át, sokat profitálhatsz belőle. És ne várj velük! Minél több mindent megnézetsz előre és ha esetleg szükséges a kezelés, azt a lombik előtt érdemes, ne vesszen el a lehetőség (persze még így sincs garancia a sikerre, de azért az esély talán növekszik).

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Tusi,
Csatlakozok Alléhoz. Csináltasd meg a kivizsgálásokat, amiket csak tudsz.
Ferulant, Maca Vibe, FER14, Aloe-s Béta carotin, ezek segíthetnek. Nekünk a Ferulant vállt be. Ezek olyan vitaminok, amelyek recept nélkül kaphatók.

Gyógyszert a párodnak csak andrológus írhat fel kivizsgálás után.
Vendég

Tusi,
nálunk is hasonló a helyzet apa fronton! Az andrológus etetett vele Macát, E vitamint, C-t, plusz megvolt a műtét és nemhogy jobb lett volna az eredmény, hanem negyedére csökkent a szám!
A Kaáliban a doki rögtön mondta, hogy ő nem is javasolta volna a műtétet, ha nem volt panasza. A sok vitaminra meg csak legyintett egyet! Szerintem, akinek már kórosan alacsony a katonaszáma, annak nem sokat segítenek ezek a "csodaszerek"!
Hogy miért javasolja? Mert csodák márpedig vannak! Tudod egyetlen egy spermium is elég egy babához!!!! :lol: :lol: Bármikor összejöhet! :lol: :lol:

Nálunk most van egy kis pitty-putty :shock: , holnap fel kell mennem az intézetbe vérvételre. Majd írok mi volt!

gigibp

Lányok!

Ez a TB-s keret, azért elég kiaksztó és siralmas. Ha ezentúl plussz fél évet kell még a TB korlát miatt is várni, akkor 35 felett elég elkeserítő helyzetben érzem magam.
Az utóbbi időben a Kaáliban vhogy mindig azt tapasztaltam, hogy a korábbi tumultus helyett, most túlzott a "csend" vagyis sztem az intézet kapacítása azért jóval több lenne, mint amit így a csökkentett TB keret miatt meg tudnak csinálni. Ezért nagyon bízom benne, hogy a fizetős árak egy kicsit változnak és talán megfizethetőbbé válik a saját finanszírozású kezelés is! Mert van az a kor, amikor már egy-egy elvesztegett hónap valójában sokkal több idő jelent! (bár sztem a drága TB célja is ez, hogy finanszírozz mindent magadnak, ahogy máshol is)
roni34

SZIASZTOK LÁNYOK!
Köszönöm szépen a segítségeket!:-)Látom,itt nyitott fülekre találok,ha valami kérdésem van!:-)

Gigi:Pontosan azért a kis (NAGY:-)) csodában bízok,azért kapaszkodok bele minden kis apróságba,hátha segít!:-)

Roni:Annak ellenére is,hogy tb-re csináltatjuk is szőrnyű költséges dolog ez szerintem.:-(Legalábbis sokunknak,mert nemrég számoltam ki,hogy 2 lombik után kb. 400e-nél tartunk:-(,persze ez a kezdetektől.:-(
És hiába vagyok én "csak" 29 éves,én is elvesztegetett időnek tartok minden egyes hónapot!:-(
tusi81
Budapest XXII. kerület

ez szerepel a leleten:

93*43mm-es uterusban, 12mmes endometrium. in utero egy kis petezsáknak inponáló képlet. gs 7*2.5mm. uterus mögötti j.o.-n 57*40mmes, b.o-on 59*43mmes ovárium, bennük több tüszővel. szabad hasürei folyadék nincs.

jav.: panasz esetén korházi felvétel javasolt, a híperstimuláció lehetősége miatt. panaszmentes esetben 1 hét múlva uh control javasolt.

szóval csak sírok. másnak ilyenkor már 8-10mmes petezsák van:((
másik a hyperstimu, győrbe mikor még vvtel előtt voltam, h nagy a hasam, és nincs székletem, ugye megnéztek, és mondták h nincs hyperstimu, de akkor még a petefészkeim jobb oldali 42-49mm volt a bal 32*48. ez a doki azt mondta h szerinte túl vok stimulálva óriásiak a petefészkeim, és h amint rosszul leszek korház. na most mi a rosszullét? éjszakánként amit átélek görcs?Sad(azt mondta szerinte ez is a hiperstimu miatt van, este 2 magneB6ot szedjek.

szerintetek reggel felhívjam a kaálit és elmondja h voltam dokinál, és h miket mondott meg az értékeket?

ő szerinte szedjem továbbra is az aspirin protectet.

KépKép
dike

Dike,
szerintem hívd fel a Kaális dokid, hátha majd ő megnyugtat! Amúgy meg ne idegeskedj, mert az egyáltalán nem tesz jót!

Sajna mi nem kaptunk jó híreket ma!
A hcg 300 felett, de mégsincs semmi! Vissza kell majd menni egy kontrollra és akkor eldől, hogy mi lesz! A jó hír, hogy mk sincs.
A furi, hogy már ET+40-en vagyok és már volt vérzésem is...

gigibp

gigi! de most mi volt veletek??? 300 hcg akkor terhes vagy? v mi van nem értem! azért nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!

csajok ha a doki azt írta h 7×2.5mm az azt jelenti h 7mm hosszú és 2,5mm magas a petezsák? egyik lány ezt mondta nekem.

mert ugye a legtöbben azt mondják h az én petezsákom, 5mm, vagy 7, vagy 10 mm.....ők akkor milyen értéket mondanak, vagy nekik miért nem kettő érték van?

KépKép
dike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?