Tücsök! Makacs, magas láznál én a "körkörös" lázcsillapítást szoktam alkalmazni. Doktornénink javasolta, mert Lukács is bele szokott húzni rendesen. Tehát egy napig, amíg az a nagyon magas a láz, 6 óránként kell egy kúp meg mellé egy adag szirup. Az a fontos, hogy ne egyforma legyen. Azt nem szabad. Így mi Panadol szirupot, és Nurofen kúpot tartunk itthon. Ha elkezded, akkor láztól függetlenül végig kell csinálni az egy napot. Ha nincs épp láza az egyik "körnél" akkor is kúp-szirup mindegyiket be kell adni.
Gyógyuljatok meg gyorsan! Srácok? Nem kapták el?
Cici! Annál jobb nincs is a beteg gyereknek! Lukács még a nyáron kihúzott 3 napot csak cicivel nagy betegen, és még csak nem is vesztett a súlyából.
Köszönöm pasim és tortáim dicséretét. A baba vaníliás-gyümölcsfarabos krémmel volt töltve. Tök jó volt benne a friss barack. Jó keményeket kockáztam el, tényleg isteni lett.
A gombának a feje volt ugyanígy töltve, a gyerekek miatt. A tönk pedig burgundi torta volt, aminek kakaós a tésztája és vörösboros a krém..
Ilonám! Néha én sem tudom, hogy bírom, aztán a szervezet visszaüt ám a "kizsákmányolásnak"
. Alig tudok a homloküreg gyusziból kijönni. Tudom, lassítanom kéne, de akkor meg "unatkozok".
Reni! Nia nagyon édes. Azok a göndör fürtök...
Mágnes! Emlékszem, beszéltünk mi szívdolgokról. amikor pocaklakó Lukácsomnál is majdnem bajt találtak.
Nagyon szorítok, hogy továbbra se legye gond a gyerkőcöknél.
És ha a nődoki rendbe tesz, próbálkoztok a hármaskával?
Domo! Jaj, sajnálom a taknyit.. Én nagyon utálom. Szívni, orrsprayzni, szmutyizni.. Gyógyuljatok ti is!
Engem ma jól megijesztett a sz@ros. Fültisztítóval kiszutyiztam a nóziját, erre a kezébe vette, nézegette e fikát, hogy anya, höööcsög! Na, mondom ez nem hörcsög, hanem dínó, már a mérete miatt. Erre a gyerekem laza mozdulattal, szerencsére nem a dínófikás végét, de jó mélyre benyomta fülébe. Nagy sikítás, aztán már szürke volt, mire megint levegőt vett. Fáj, fáj, azt kiabálta. Betojtam erősen. Telefon a doktornéninek, hogy vigyem-e, mi a teendő. Azt gondoltam, hogy túl nagy baj nincs, mert a vatta tök tiszta volt. Mire a telefonálást befejeztem, a manó már mászott fel egy szál lengő kis pöcsben, meg kigombolt bodyban a tv állványra. Szóval baja nincs. Doktornéni is megnyugtatott, hogy igazából bármi történt is, nem is tudnak csinálni semmit. Ha a dobhártyát sértette meg, az magától összeforr és semmit nem szabad a fülbe kenni, ha pedig a hallójárat, akkor jó lenne egy kis fertőtlenítős szemcsepp, fülcsepp. De mivel már játszik biztos nincs semmi baj. csak hirtelen megijedt, nagy volt a fájdalom, nem ismerte eddig az érzést.
Ja és természetesen apa pont ma nincs itthon....