Új privát üzeneted érkezett!

Szia Melinda!
Köszönöm szépen a válaszodat!:) Én is valahogy így emlékeztem a dolgokra, hogy hogyha elhagyom a gyógyszert, akkor az vetéléshez vezethet.
Én a Mensmentisbe, Szent János kórházba jártam, de most az Uzsokiba járok egy ari, okos dokinőhöz.:)
A Kaáliba Dr. Szmatona Gáborhoz járok.:)

Mi most a harmadik lombikot kezdjük, majd el. Egy friss embrió és egy fagyasztott embrió beültetésen vagyunk már túl, ami a SOTE-n volt. A fagyasztott embrió beültetés után jöttünk át ide a Kaáliba.

Most majd a fájdalom ambulanciára kell majd mennem, valaki járt ott?
Vendég

Melinda, köszi az érdeklődést :lol: nagyon lassan vászorognak a napok.... :oops: vasárnap megyek vv re
Pénteken kaptam ovitrell szurit mert alacsony volt a progeszteron szintem. azt mondta a doki hogy ne teszteljek, mert fals adat jöhet ki mert a szuri hcg- t tartalmaz. Nem tudja valaki hogy ez mikorra ürül ki, mert én igaziből egy nagy tesztelő vagyok ám :oops: :lol:
pbj12

Pbj,
változó, hogy kinek mikor ürül ki, de ha nagyon szeretnél tesztelni, akkor azt ajánlom, hogy tesztelj egyet csütörtök fele, az még tuti a szurit mutatja, de ha utána szombaton tesztelsz, akkor tudsz viszonyítani a csütörtökihez, hogy halványodott-e, vagy épp erősebb!Mert ha erősebb, az tuti nem a szuri! :wink:
Drukkolok nagyon!!!!!!!

Röpcsi,
én még nem jártam ott.
Sok sikert neked is!Pontosan mikor kezdhettek?Miért kell lombik?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

pbj! pont akartam kérdezni h nem e tesztelsz? huu már én is annyira tesztelnék.

éjjel arra keltem, h jobb oldalamon feküdtem, és nagyon szurkált lüktetett a hasam, ma egész nap szurkált,remélem jót jelent.néha émelygek,gondolom a progitól.

et+5 vok vasárnap tesztelek. előbb nem lehet:))???? én nem kapok hcg-t.

drukkk! többiek h vagytok?

KépKép
dike

ET+ 14-nél javasolják a tesztet! Sokkal korábban nem érdemes!!!

gigibp

Dike,
drukk a teszthez, de tudod, nem elkeseredni, ha vasárnap még nem mutat semmit, még utána megjelenhet! :wink:
Babatapik mennek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Pbj, dike
Türelmet és kitartást kívánok a várakozási idő alatt és nagyon drukkolok, hogy ++++++-vat teszteljetek és hosszútávra pocak albérlőitek legyenek :!: :D

Melinda
Köszönöm!:) Írok majd! :oops:
Vendég

Melinda
Mi lassan 7 éve lesz már, hogy a csoda/csodák megérkezésére várunk!
Jártunk a MÁV-ba, a Szent Imre rendelőintézetébe és magánrendelős orvoshoz is, végül a sote 1-nél kezdtük el a meddőségi vizsgálatokat és kezeléseket.
A sote-n először kivizsgáltak minket (nem találtak semmit, csak a prolaktinomra írtak fel hormonbogyót), végig csináltunk 5 alapkezelést, utána elvégeztek nálam egy hsg vizsgálatot (a jobb petv. vége lezártnak tűnt, a bal petv. átjárható volt) aztán elküzdtük az inszeminációt, amiből 6-ot csináltuk végig. Közbe kiderült, hogy inzulin-rezisztenciám van, amire gyógyszert is írtak fel és tornáznom, diétáznom is kellett és azóta három havonta járok kontroll vizsgálatra, szedem a gyógyszert (Merckformin 1000 mg-osból 2x1-et). A hat sikertelen inszemináció után méhtükrözésre küldtek el, ahol szerencsére nem találtak semmit. Az első lombikprogramunkkor 14 petesejtet szívtak le, amiből 10 termékenyült meg. Két 8-8 sejtes embriót ültettek be, nyolcat pedig lefagyasztottak. Tavaly szilveszter napján tudtuk meg, hogy ez a kezelésünk sem sikerült. Utána költözés és egysmás miatt szünetet tartottunk és májusban ismét belevágtunk a porgramba. Választhattunk, hogy friss vagy eszkimó babás programunk (rövid v. hosszú protokoll), beültetésünk lesz és mivel a prof. a fagyasztott embriók beültetését javasolta, annál maradtunk/döntöttünk, így rövid protokoll volt, eszkimó babák beültetésével. A nyolc fagyibabából 3 élte túl a fagyasztást, akikből egy nyolc és egy kilenc sejtes embriót ültettek be, a harmadik babykét, aki 3,4 sejtes volt, azt mondták nem ültetik be.:(
Sajnos a programunk ismét nem sikerült és ezekután döntöttünk úgy, hogy a sotén itt befejeztük, átmegyünk a Kaáli Intézetbe.
Egy netes nőgyógyász (akitől régen tanácsot kértem) ajánlotta Szmatona dr-t, így hozzá jelentkeztünk be. Az első konzikor elvittük az össze leletünket (jó pár leletet), megnézte őket, beszéltünk és azt mondta beutal minket egy géndiagnosztikai intézetbe genetika, kromószoma vizsgálatra. A vizsgálatra elmentünk, az eredmény kórosat nem mutatott ki. A genetikus doki az eredmény ismertetése után immunológiai vizsgálat elvégzését javasolta, amire ismeretség útján elég hamar el is tudtam menni, de ott sem találtak semmit. Ez idő alatt véletlenszerűen kiderült nálam, hogy epeköveim vannak és voltak tünetek amik erre utaltak is, haspuffadás, időnként görcs, de mivel kőre én se gyanakodtam, azthittem ez az egész csak átmeneti.
A lényeg, hogy szeptemberre elő voltunk jegyezve lombikprogram kezdésre, de mivel az epekövek kivétele sűrgetőbb volt, így előbb az epeműtétre mentem el és most, hogy már túl vagyok a műtéten és a sebész dokim is áldását adta a lombikkezdésre, bejelentkeztünk és mivel minden rendben volt elkezdhettük a programot.:) Sajnos azonban visszatért egy régi problémám, ami csak menseskor jelentkezik és amit én jeleztem is a sote-n, de azt mondták ez normális és most, erről a dokival beszéltem, mert most ismét jelentkezett ez a probléma és Ő egyből endometriózis állapított meg, ami miatt most egy fájdalomambulancián való kezelésre küldött el, most így a program kezdetekor.
Jelenleg fogigátlót szedek, amit hétfőn kell abbahagynom, aztán erre a kezelésre kell elmennem és végül jövő hétvége fele elkezdhetem majd a szurikat szúrni.
Vendég

röpcsi! szegénykém ti aztán megjártátok már a kálváriát! nagyon nagyon megérdemelnétek már a babát, kívánom h ez minél hamarbb bekövetkezzen már!!! drukkkk neked drága!

felhívtam a kaálit,elmondtam a panaszaimat, 1-2 körül kell telefonálni megint,és akkor kapcsolják a dokimat.
csajok ez nem enyhe haspuffadás, szó szerint 4 hónaposnak megfelelek.ja és híztam is 3.5 kg ami szintén abnormális,még soha ne voltam ilyen kövér. de a hasam nem hájas, hanem kemény!

pbj! na mizu????h vagy???? te görcsölgetsz v bármi?én semmi.

KépKép
dike

Köszi Dike!
Köszi, aranyos vagy! :D Hát igen, sok mindent megéltünk már.......sajnos és egy, két dolgról még nem is írtam...........:(
De mindig felállunk és tovább lépünk :!: :D :wink:

Hogy vagy? Felhívtad már a Kaálit? Nálatok is lombikprogram volt?
Vendég

Röpcsi!
Én is koptattam ebben a topikban a klaviatúrát sok-sok évig, de már egy ideje pár sorral lejjebb lakom :roll: Azért olvasni, meg szorítani a lányoknak szoktam :)

Nagyon sok átfedést találtam a te storyd meg a magamé között.
Az endometriózis, bár elég szokványos kórkép, és van akinek nem okoz problémát a fogantatáskor, de sokaknak viszont igen, nem is merült fel, hogy kezdjetek vele valamit?

Dike!

Az effajta haspuffadás gyakran hiperstimulációs tünet. De a sok progeszteron indukálta bélrenyheség is haspuffadásban mutatkozik meg :D
És (bár ezt csak halkan mondom), nekem és szerintem másnak sem okozott a progi émelygést, olyat a hcg hormon csinál :wink:

Drukk Lányok+++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.10.06 19:13-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Visszahívtak a Kaáliból, el kellett mennem Győrbe!

beleim vannak megduzzadva,nincs hiperstimu. tamarin lekvár,hunyadi ásványvíz,glicerines végbélkúp a megoldás:)

15,5 mmes az endometrium homogén-ez mit jelent h homogén?, bal ovárium 32*48 jobb ovárium 42*49.

ja és azt mondta h jó terhességi tünet a szorulás:)))

KépKép
dike

gigibp
Cuki a vonalzód!:) Már nem kell sokat várnod a konziig! :D

loislane
Örülök, hogy már lejjebb írsz pársorral! :D Szívből Gratulálok!:)
Igen, tudom, hogy az endometriózis ma már elég szokványos kórkép, nálam viszont eddig a sotén, a panaszaim elmondása után még sem néztek utána a dolgoknak. :( Azt mondták a fájdalom, panasz a mensi miatt van, valakinek így jelentkezik. :oops:

dike
Örülök, hogy visszahívtak és hogy nincs komolyabb bajod!:) Ellenkezőleg, úgy néz ki ezek a panaszok jót jelentenek!:)
Jobbulást kívánok és nagyon szorítok!:)
Vendég

sziasztok !!

Dike
nagyon örülök hogy kicsit megnyugodtál !
nagyon nagyon szorítok !!!!

Röpcsi
le a kalappal előtted is !!!! végigcsináltam rengeteg mindent és felálltál a padlóról !
a Kaáliban a legjobb kezekben vagy ! nekem Kovács doktor mondta először, hogy valószínűleg endóm van, amit Debrecenben a Klinikán igazolt a doki és a lapar...

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Szia vviki!
Gratulálok Neked is! :D Látom sikerült a picurka! :D :wink:
Nekem nem lesz lapar, hanem valamilyen elektromágneses kezelésen kell majd részt vennem.
Vendég

Sziasztok!

Új vagyok mg itt a Kaáli-s fórumon.
Szeretném röviden leírni a történetemet, és segítséget kérni, hogy valaki volt-e így közületek.

Súlyos endometriózisom van 3* műtöttek. Augusztusban volt a 3. műtétem. Rögtön utána lombikra jelentkeztünk Budai Meddőségi Centrum Zeke doktorhoz. Kivizsgálások után megkezdtük a stimulációt napi 4 ampulla Merionalt. 5 napig adtam magamnak, 6. nap mentem ellenőrzésre és azt mondta a doki, hogy nem reagált a szervezetem a gyógyszerre, látni se lát semmit, és a vérvétel is azt mutatta, hogy nincs peteérésem. Azt mondta csak úgy lehet kisbabám, ha a családból ad valaki petesejtet, sehogy máshogy. Járt már valaki így. Most bejelentkeztem a Krizsa doktorhoz, hátha ő tud nekm valahogy segíteni.

Szeretnék érdeklődni, hogy neki van magánrendelője?

És ha igen hogy tudok bejelentkezni?

Segítségeteket előre is köszönöm.
galandi

galandi! nagyon sajnálom, de én ebben nem tudok segíteni.

megittam ezt a bűn rossz vizet,hatása semmi.már hívtak a kaáliból, de nem vettem észre,biztos h mi újság széklet ügyileg,mert mondta a doki h tartsuk a kapcsolatot telefonon.nem hívtam vissza őket,mert gondoltam a lekvár meg a víz elég lesz és nem vettem kupot.de az előbb elmentem gyógyszertárba és vettem, feltettem, 2 perc mulva egy bogyó,meg kijött a kup,most tettem fel mégegyet,meglátjuk.
hőm hónaljban 37.1. tudom tudom tudom...........

KépKép
dike

pbj! teszteltél? én holnap elhasználok egyet:)

KépKép
dike

Galandi,
Krizsa doktornak nincs magánrendelése, csak a Kaáliban érhető el. Egy másik fórumon volt egy lány, aki szintén Krizsa doktor betege volt és a testvérétől kapott petesejtet, neki azóta már van egy kislánya.

Többieknek mennek a drukkok!
Vendég

Sziasztok,

Igen teszteltem.... és hát 2 csík van rajta :D , de most ezerrel jár az agyam :oops: hogy még a pénteki ovitrell vagy pedig a baba....
Holnap vagy szombaton teszteek majd megint :roll:
pbj12

Pbj12
Nagyon szorítok, hogy ne az legyen.:)
Mintha valami olyasmi rémlene nekem, hogy az ovitrell kiürülési ideje 5-7 nap, de nem esküszöm meg rá.
Vendég

Pbj,
csíkerősítők mennek ezerrel!!!!!!!
Tesztelj szombaton újra, és akkor látod majd, hogy erősebb-e a zebra, mint ma!De tuti erősebb lesz! :wink:

Galandi,
sajnálom, a történteket, de azért furcsának tartom, hogy egy próbálkozás után azt mondta a doki, hogy donor petesejt kell!
Krizsa dokinál a lehető legjobb kezekben leszek.Én imádom őt!
Mikorra kaptál hozzá időpontot?Szerintem vele kellene mindenképpen megbeszélned a hogyan továbbot!
Drukkolok!

Dike,
Vannak most jó, meg kevésbé jó hírek is nálad, drukkolok, hogy a kevésbé jó megoldódjon a szerekre, és hogy pozitív legyen a teszt, és lapuljon valaki a pociban!

Roni,
Te már szurkálod magadat, ugye?Gyere, mesélj!!!!!!!!!!!!!

Nani,
hogy vagy?Nagyon rohan az idő, nemsokára Te következel! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

pbj! ez igen drukkkkk csíkerősítők mennek!!!!

a kuptól kakilási ingereim vannak,de alig jön, viszont a az első kupot két perc mulva, a másodikat rá egy órára kikakiltam:(( ez se válik be v mi van máár!! :twisted:

KépKép
dike

Melinda 84!

November12-re kaptam időpontot Krizsa doktorhoz. Kicsit kezdek megnyugodni, hogy ott jó kezekben leszek.

Köszönöm mindenkinek a bíztatást.
galandi

Galandi,
Krizsánál jó kezekben leszel!!!! Nagyon sok gyereket "csinált" már!
A BMC-ben első stimu után kijelentette ezt a doki???
Elég könnyelmű....

gigibp

Sziasztok !

Röpcsi
öregszem és hülyülök, rád értettem, hogy mennyi mindent végigcsináltál, csak mást írtam : :oops: :oops: :oops:
sajnos még nem sikerült a baba, áprilisban volt egy missed ab-m

hajrá mindenkinek !!

vvviki

et+8 teszt negatív :cry: :cry: :cry:

pbj! neked drukkk!!!

KépKép
dike

Dike, az még nagyon korai volt, semmit nem jelt a - teszt(esetleg nagyítóval megnézheted, ha már megszáradt, mert olyankor még előjöhet az a bizonyos 2. csík is :) ), még várj legalább 2 napot és csak akkor csinálj újat! Nagyon szorítok!

pbj, Neked is!!!

verzso

Dike, még túl korai, nyugiiiiii+++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(énis állandó szorulással küzdök, sajnos megértelek...)

Pjb, ++++++++++++

Gigi, Vviki hamarosan itt az újabb időpont nektek :) :)

Meli, üdv

Nani, milyen volt a terhelés? Manóka hogy viselte?

Bella, pusssz

Röpcsi, a lehető legjobbakat kívánom nektek és most már sikeres továbblépést!!!! (lelkiekben hogy állsz a dolgokhoz??? nem gondolkoztál segítségen ezen a téren is??)

Galandi, üdv köztünk, itt jó "kezekben" leszel

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok,

Dike nyugi szerintem korai volt simán lehet az még +. :)

Nekem a reggeli is 2 csíkos lett de talán egy kicsit halványabb....... :? Már nem tesztelek tovább majd a vasárnapi vv eldönti... A progiszuri az gátolja hogy ne jöjjön meg piri, mert már a 32 napon vagyok és nekem max 30 naposak szoktak lenni a ciklusaim.
pbj12

érzem h nem sikerült. et 5 óta semmi fájdalmam.te görcsölsz,v bármi pbj?

KépKép
dike

Vviki
Tudom, hogy rám értetted, amit írtál, én is szoktam néha érdekes dolgokat írni
Mit jelent a missed ab? Bocsi, nem értem.

Galandi
Sajnálom az endot! Szerintem is könnyelműen nyilatkoztak a Budaiba, ugyanis volt egy barátnőm, akinek elsőre egyáltalán nem hatottak a gyógyszerek, nem volt petesejtje se és a vérképe is rossz volt, aztán tovább vizsgálgatták és most már van két gyönyörű szép gyermeke.
Szerintem nagyon jó helyen vagy!:) Mi a Sote-ra jártunk, ott egy csomó kezelést végig csináltunk, sajnos egy sem sikerült és most, hogy átjöttünk ide máris további vizsgálatokat csináltattak meg nálunk, mielőtt újból neki indultunk a kövi lombiknak. Nálunk a meddőség oka ismeretlen, de itt nagyon a végére akarnak járni a dolgoknak és mindenhova elküldenek, hogy mindent kizárjanak vagy mondjuk találjanak valamit. Sok sikert itt!!!!

Dike
Szerintem is korán csináltad meg a tesztet, még bármi lehet!!! Nagyon drukkolok!!!!

Bella06
A Kaáliba dolgozó dokik közül egyiknek sincs magánrendelése?

Verzso
Aranyosak a fiúk? Lombikprogrammal sikerültek?

Kalkata
Köszi szépen, azaz igazság, hogy legbelül érzem, hogy itt sikeresek leszünk!:)
Lelkiekben régen, nagyon görcsösen, akaratosan álltam ehhez az egészhez. Semmi sem számított, csak az, hogy mindenáron, adott hónapban babánk legyen és amikor nem sikerült olyan mély fájdalmat éreztem legbelül, hogy azhittem a szívem szakad meg és hogyha bármi jó dolog történne velem, annak se, sőt semminek se örültem volna, mert az amit a legjobban szerettem volna nem sikerült, jött össze. Aztán teltek az évek és lassan nemcsak az érdekelt, hogy gyerekünk legyen, hanem az is, hogy mik történnek körülöttem. Olyan volt, mintha egy ködös úton lettem-, aztán abból lassan kifele jöttem volna, aztán egyszer csak minden jól látható lett a számomra. Ismét örültem mindennek, minden mással foglalkoztam, de nem kényszerből, hanem mert tényleg érdekelt és lassan az életünk is megváltozott. Költöztünk és a családban lévő érthetetlen embereket, meg aki normális volt, azokat is kizártam a babyprojektünkből. Csak a főnökeink tudják, hogy miért megyünk el időnként a munkahelyünkről.

Pbj
Szerintem attól, hogy most halványabb lett a csíkod még sikerülhetett! Nagyon szorítok!
Vendég

Sziasztok !

Dike
korai még a teszt !! drukkhegyek !!!!!!

Pbj
neked is erősödni fog még !! drukkhegyek neked is !!!!!!

Röpcsi
a missed ab olyan terhességmegszakítás, ahol a baba nem fejlődött tovább :cry: :cry: :cry: :cry:
sajnos sokszor vagyok kicsit szomorkás amiatt hogy több mint négy éve nem sikerül a baba :oops:
két éve volt egy időszak amikor minden mensi első napján sírógörcsöt kaptam, hogy már megint nem sikerült
de most már összeszedtem magam

Galandi
a Kaaliban a legjobb kezekben vagy !!!!

vvviki

van egy kérdésem hozzátok :
végre elhoztam a vérkép eredményemet az egri dokimtól
mindenem jó, kivéve a glükóz szérum és az inzulin, ez a kettő magas

volt már nektek ilyen ?
teljesen süsü vagyok ebben a témában ?

vvviki

Vvviki,
sajna ebben nem tudok neked segíteni!

Dike,
nagyon korán teszteltél! Még a 11. nap is necces, nemhogy a 8.! Sok csaj volt már úgy terhes, hogy semmit nem érzett az ég-világon! Ne parázz ezen! Ott lesz a babuci!!!! Bízz benne!

Pbj,
+++++++++++++++

Röpcsi,
most már mi következünk! Jövőre mi is babázni fogunk!!!! :D

gigibp

Viki
Jaj, ne haragudj, nagyon sajnálom a picit és Titeket is! :( Gondolom, nagyon sok erő kell/kellett ahhoz, hogy tovább lépjetek a történteken. :( Az orvosok mit mondtak mi volt az oka annak, hogy nem maradt veletek?
Nekem magas az inzulin értékem és a dokim azt mondta, a magas inzulin érték nemcsak rám, de a babára is nagyon rossz hatással van.

Nézd csak ezt találtam a magas inzulinértékkel kapcsolatban:
* A terhességi cukorbetegségnél az inzulinhiány miatt károsodnak a lepény sejtjei, ezért romlik a magzat tápanyag és oxigénellátása, akár olyan súlyos oxigénhiány is felléphet, ami miatt a magzat elhal.
* A vércukor-szint leesése, ingadozása miatt a baba agya károsodhat.
* A cukor túlkínálat miatt a baba túl nagyra hízik, de a lepény elégtelen működése miatt nem kap annyi oxigént, mint amire a mérete miatt szüksége lenne.

Lehet, hogy a magas inzulin érték miatt nem fejlődött, maradt veletek a babátok.............nem tudom, csak gondolom! :roll:

Nálam itt a Kaáliba egyből szemet szúrt a dokinak az inzulin értékem, a soten nagyon nem is vették figyelembe. :(

gigibp
Pontosan!:) Most már mi következünk!:) Jövőre négy v. hat kézzel, kezecskével gépelünk már! :lol:

Nagyon kíváncsi vagyok erre a fájdalomambulanciára, ahova most a doki elküldött.:)

Tényleg Lányok, úgy hallottam, egy, két lombikos barátnőmtől, akik már babáznak, hogy itt a dokik összeülnek és egymás között is megbeszélik a páciensek további vizsgálatait, kezeléseit. Ez tényleg így van?

Az előbbi hozzászólásomnál akartam "fejeket" beszúrni, de annyira fájt a fejem :oops: , hogy csak írtam, írtam és a fej beszúrást ki felejtettem.
Vendég

Sziasztok !!!

Dike, Pbj
mi újság ???? lesz itt szűk egy év múlva sok-sok pisis pelenka a topikon !!!!!!!

Gigi
most már Ti jöttök !!!

Röpcsi
életem eddigi legszebb néhány hete volt, amikor még úgy tudtuk, hogy babánk lesz
próbálom a pozitív oldalát nézni, sikerült a hagyományos úton a baba, pedig magas volt a prolaktinom, előrehaladott endóval és teljesen elzáródott petevezetékkel műtöttek
most már normális a prolaktinom, jó a progim, a tesztoszteron is jó

vvviki

sziasztok!

kalkata, köszi, minden oké. PÉnteken voltam cukorterhelésen, de nekem már ez "kajás", azaz viszem a reggelimet,néznek 0 percest ,kajálk, majd 60 percre újra vv.
Hétfőn kapom az eredményt.
Neked meglett az eredmény?

Pbj+ Dike drukkolok nektek!!!

VVviki, az nem annyira jó, hogy a cukrod és inzulinod magas.
:?

drukk csajok.
nani72

Sziasztok!

Mi újság Lányok, hogy vagytok???

Mindenkinek mennek a drukkok :!: :!: :!: :D :wink:

Kellemes vasárnap délutánt :!: :D
Vendég

pbj????drukkkkkk

KépKép
dike

Sziasztok,

Hát tegnap voltam vv én és kimutatta, hogy sajna nem sikerült ez sem....Kovács P nem volt bent Tímea mondta meg. Mondta hogy holnap hívjam fel a dokit és beszéljek vele.
Bár mi úgy futottunk neki ennek, hogy ez az utolsó, de nagyon kezd érni bennem a ondolat, hogy még az utolsó lehetóséget mégis igánybeveszem, de csakis tavasszal,mert rendbe kell tenni testemet, meg lelkemet is :oops:
szerintetek ha ma beszélek a dokival telefonon velvessem neki a többi vizsgálatot. ( lehet hogy most hülyeséget kérdezek) de pl nem kéne nézni terheléses cukrot, meg mi az a pco, vagy az IR. Vagy mikor szoktak méhtükrözést csinálni....
Dike te mész vv re vagy tesztelsz??
pbj12

Pbj
Sajnálom, hogy nem sikerült a kezelés, a baba/babák :!: :(
Ez volt akkor a negyedik lombikprogramotok?
Nekem a sote-n az első programom 2009 decemberében volt, majd utána a második 2010 májusában (ez fagyasztott embrió beültetés volt) és most itt a kaáliban lesz majd a harmadik friss embrió beültim.
Négy lombikprogramot támogat az állam vagy ötöt? Nekünk itt azt mondták, hogy mivel a fagyasztott embrió beültetéskor nem fizettünk ezért egy támogatott kezelésünk már oda lett. :shock: Én ezt nem nagyon értem. :roll:
Itt a lombikprogramkor nem kell fizetni ha elindul a kezelés (pl. vizsgálatok)? "Csak" a gyógyszereket kell megvenni?

Pbj, szerintem nyugodtan vesd fel a dokinak a vizsgálatokat! :wink: Én még a sote-ra jártam amikor az egyik barátnőmtől hallottam erről terheléses cukor vizsgálatról, amit érdemes lenne megcsináltatni. Én szóltam is sote-n, de ott nem csinálták meg, nem is kérték a kivizsgáláskor ezt a vizsgálatot, így elmentem magában és ott megcsináltattam, aztán kielemeztettem. :D Jól tettem, mert magas lett az értékem. :oops: Méhtükrözésem nekem a lombik előtt volt, azt a doki kérte, hogy minden rendben van-e odabent.

Nálam ezek a vizsgálatok voltak:
- hormon vérvétel,
- rákszűrés,
- ultrahang vizsgálat,
- terheléses cukor vizsgálat,
- belgyógyászati vizsgálat,
- röntgen, ekg, vér és vizelet vizsgálat ( a lombik előtt)
- méhtükrözés,
- genetika és kromószóma vizsgálat,
- immunológiai vizsgálat
és most jön egy terápiás kezelés

A férjemnél volt katona vizsgálat, uh és kromószóma vizsgálat.

Ja és persze a lombik előtt mind a kettőnknél néztek HIV, AIDS, stb vizsgálatokat.
Vendég

pbj! nagyon sajnálom!!! :cry: te görcséltél v bármi?

mindenképpen meg kell csináltatni az ir-t meg genetikait meg minden mást, már 2.3. lombik után ki szokták ezeket vizsgálni!nem tesztelek,holnap megyek vérvételre úgy is kiderül.

KépKép
dike

röpcsi! igen, ha kifizetted volna a fagyis transzfert 50.ezer ha jól tudom akkor nem számított bele az 5 tb támogatás lehetőségébe, ezért a többség kifizeti.drukkkkk neked!

KépKép
dike

Dike
Az első lombiknál csak a gyógyszereket fizettem ki ugyanúgy mint a másodiknál. A második lombiknál, amikor a fagyasztott eszkimóbabákat ültettétek be, nekünk egy szóval sem mondták (prof.) a sote-n, hogy ezért fizetni kellene, hogy támogatott legyen. :evil: :evil: :evil: Nem tudom, hogyan de valahogy biztos, hogy összeszedtünk volna azt az 50.000,-Ft-ot szedni. :? Ezt az egészet dolgot, itt a kaaáliban tudtuk meg, jól fel is húztuk magunkat rajta. :evil: :cry:
Bocsi, hülye vagyok, de ha volt egy friss embrió beültetésem, aztán egy fagyis (amiért nem fizettem 50.000,-Ft-ot) most meg lesz egy friss embrió beültim, akkor még mennyi támogatott programom lehet? Még a mostanival együtt 2-tő?

Nagyon drukkolok a mai vérvételhez :!: :D :D :wink:
Vendég

röpcsi! holnap lesz vvtel, de köszi!

akkor mostanin kivül, ami a 3. lesz még 2 van!de reméljük ez lesz az utolsó!

KépKép
dike

Röpcsi leírom az én esetemet
1 lombik TB volt ( leszívással)
2 TB volt ( leszívással)
3 TB volt fagyis ( itt elnáztem és tényleg ha kifizettem volna az 50e akkor nem vész el az egyik Tb támogatásom)
4 Fagyis volt mi fizettük az 50 e
5 TB volt ( leszívásos)
6 Fagyis volt kifizettük az 50 e

tehát bár volt 6 lombikom de csak eddig 4 volt ami támogatott volt

Dike nagyon nagyon drukkolok holnapra ám :D
pbj12

Pbj,
sajnálom, hogy nem sikerült, de szerintem ne a telefonban vesd fel neki ezeket! Úgyis lesz egy megbeszélés majd ott átrágjátok az egészet! Én egy másik dokihoz járok és még mielőtt belekezdtünk volna az egészbe, nekem már akkor kért IR vizsgálatot! Ez ma már szinte alap! Nekem szerencsém volt, mert megcsinálták tb alapon a kerületi diabetológián! Én egyelőre az átjárhatóságit negálom! :) Majd, ha a következő sem sikerül, akkor elmegyek rá, de mivel semmi nem indokolja megbeszéltük, hogy várunk vele!

Csajok,
volt valakinek olyan, hogy lombik után megjött és utána sokáig volt barnás folyása??? Nem tudom, hogy ez normális-e vagy sem!?

gigibp

sikerüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nem hiszem el!!!!!!! 236hcg progi olyan magas 60 felett h mérni se tudták!!!ez most komoly?????annyira boldog vagyok!!!nem gondoltam volna sohaa!

KépKép
dike

Pbj, nagyon sajnálom :cry: !

Dike, nagyon ügyesek vagytok! Drukk továbbra is :lol: !

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?