Sziasztok!
köszi a válaszokat.
nekem úgy 1,5 hónapja derült ki, hogy uterus subseptus van, egy hüvelyi ultrahangnál. ez elég vicces, mert eddig is volt már hüvelyi ultrahang és egyéb ultrahang is az életemben és soha senki nem mondott ilyet.
a doki azt mondta, hogy a teherbe esést nem befolyásolja ez, talán a beágyazódás lehet kicsit nehezebb, illetve inkább a kihordásnál kell jobban vigyázni magamra. de igazából azt mondta, hogy a 6 hónap még semmi, meg, hogy ő már látott mindent, csonka (nem rendellenes, hanem csonkított!!!) méhhel gond nélkül lebabázót és egészséges méhhel meg problémákat. úgyhogy azt ajánlotta, hogy próbálkozzunk még, és pár hónap múlva jöjjek csak viszsa, ha addig nem jön össze, és akkor majd nézünk hormonszintet, ilyesmit.
de ezt nem tudom, hogy akarom-e, legalábbis még egy darabig nem, mert így is rá vagyok görcsölve a témára, és sztem inkább el kéne engedni.
mert többen írták az itteni fórumokon és máshol is, hogy volt, akinek nem is tudták, hogy ilyen a méhe csak az x. terhesség után és semmi gondja nem votl, volt, akinek kcist más volt, de azt mondták neki, lehet, hogy nem lehet gyereke, és gond nélkül lett 2 is. Meg többen ilyen méhhel első próbálkozásra teherbe estek...
meg olvastam olyat a műtétről, ami neked, breni, nagyon jól sikerült, hogy fennál a veszély, hogy sérülhet a méh nyálkahártya és akkor inkább nehezebb lesz teherbe esni asszem. de nem vagyok szakértő. persze nálad pl nem volt ilyen, úgyhogy ezt is ki tudja...
a lényeg, hogy sztem még benne vagyunk a normális próbálkozási időben, úgyhogy most az a projektem, hogy nyugalom
és próbálkozás, aztán ha még sokáig semmi, akkor ráérek kutakodni.
szorítsatok!!!!
és mindenkinek sok szerencsét a babákhoz!!!
Pikki