Jó reggelt
Hát itt is vagyok...Túléltem hál istennek, fájdalmam sincs nagyon, de a jobb oldalt olyan hörcsögpofám van, hogy hihetetlen, nameg a damilokat érzem még a számban, amivel összevarták, de tudok rendesen enni, meg minden, csak tejterméket nem ehetek. Tegnap meg azt hittem kiszakad a fejem a helyéröl, kicsit lement a vérnyomáom, hát igen a kávé hiánya...
Aztán ittam egy kis kolát és elmúlt
A másik oldalt tutira nem mütetem mostanában ki, majd esetleg jövöre
Amikor a kisdoki megállt rámeredt a röntgenképemre, hogy akkor melyik oldalt húzzuk, azaz, a másik oldal, amit nem is érzek, az a súlyosabb,mert ott ferde a fog és idegpályán is fekszik, szóval azt mondta, ahoz neki is majd segítség kell,mert az nem lesz egyszerü
Mondom, nekem a jobb oldallal volt problémám,nem a ballal, ugyhogy azt húzza..és azt is húzta, csak érzéstelenítöt kaptam, mert ledumált a kisdoki a nyugtató onekcióról, lévén, hogy nem látszom pánik paciensnek
Csak már akkor majd magam alá szartam az izgalomtól, pedig tényleg nem félek a fogdokitól, gyerekkoromban sem féltem
A mütét kb 45 perc volt, semmit nem éreztem, csak hogy néha nyeltem egy kis vért, meg az asszisztens csaj mellei voltak állandónan az arcomban
Na mindegy majd eltünik ez a hörcsögpofa, mert ez iszonyúan néz ki
Csip én is tutira szétizgulnám már magam, de hamarosan itt a hétfö!Amúgy a párom is hasonlóan van mint a tiéd, habár azt mondta, hogy neki az a lényeg, hogy egészséges legyen, hogy fiú-e vagy lány, az minegy. Dekisfiúpárti, én meg kislány
Mi vasárnap még apával elmentünk egy görög étterembe itt a városban, és beszélgettünk a babaprojetröl és arra jutottam, legföképp én,mert a párom amúgyis decembert mondott, szóval, hogy decemberben kezdünk elpróbálkozni rendesen, de azt mondta, hogy akkor belead ö is apait-anyait
Ez lesz a legjobb,mert nálunk már most iszonyat sokan vannak a szoliba, ünnepek elött meg tiszta káosz és most nem akarom azt, ha netalán terhes lennék, úgy végigdolgozni ezt a kemény idöszakot. A fönökasszonyomék is tök rendesek, most nem akarom öket pont decemberben cserben hagyni.Utánna persze ego leszek rendesen, de ez már a mi dolgunk, úgyhogy addig éljük a kis életünket, egy kis szórakozás is kell bele, amúgy meg már október van