Sziasztok
Nagyon jó dolog,h egymásnak segítetek.
Szeretnék érdeklődni tőletek én is,mivel SAJNOS eddig nem foglalkoztam a gyermekvállalással korábban azaz az exem miatt nem lehetett volna...Most fél éve szeretnénk a párommal,viszont cisztát állapítottak meg és csak hormon tbl-kal akarják húzni ami még 3 hónapi feszült hasi fájdalmakkal jár a munkám mellett.
Laparoszkópiai vizsgálat lenne szerintem a megfelelő,mert a petefészkemben van az 1-ik orvos szerint tüsző(mérete miatt) teli folyadékkal,a másikak szerint ciszta...szóval el szeretném onnan távólítattni.Persze már azzal is riogattak,h lehet elvan záródva a p.vezetékem,azaz elkel távolítani majd...Mit tegyek ,normális ,lelkiismeretes nőgyógyász úgy nézz ki pénz nélkül nem találok...az idő sürget 38 vagyok táppénzen várom a még meglévő alhasi problémáimmal a következő sürgető döntéseimet
Néztem már sok leírást,többek között a tieteket is
de így sem értem meg miért kell magánorvosnak rengeteg összeget kifizetni mikor a tb-ket vonják????
MELYIK INTÉZMÉNY AZ AHOL TB ALAPON MINDENT ELVÉGEZNEK LELKIISMERETESEN ÉS MINIMÁLIS A PÉNZKIADÁS.
Páromnak sok a hitele én meg a még meglévő 80-90e.ft-ból nem tudom ,h fizetném ki őket...akkor véglegesen mondjak le a gyerekvállalásról?
Segítsetek ötletekkel,mindenkinek nagyon köszönöm és úgyszintén sok erőt kívánok
aurora