Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Krisszie! Az esküvő biztos nagyon jó volt én is irigyellek, már ezer éve nem voltunk egy jó kis lagziban. Dorka tündéri.
A gyerekeim egyébként Bogi és Gergő. Szerencsére nálunk fogzási problémák nem voltak, leszámítva azt, hogy Gergő már 1 éves volt, amikor kibújt az első foga. Viccelődtünk is vele, hogy majd a szülinapi tortát is pépesítve fogja kapni.

zsebi_baba

Sziasztok!

Zsebibaba,
üdv kötözöttünk.az én kislányomnak sincsen még foga és nov.11-én tölti az egy évet. mi is szoktunk hülyéskedni hogy a trotájába vajon belefog e tudni harapni.Kép

Krisz!

Nagyon tündi Dorka a ruciban igazi kis hölgy. bizti fincsi volt a vacsi .

nálunk semmi különös. nagyban készülödünk, mivel egy hét mulva utazunk el. az agyam egyfolytában jár mit kell pakolni.
egy kicsit tarok az uttol. pénteken felmegyünk pestre ott megalszunk és másnap megyünk párizsba . remélem Flora jol fogja birni az utat
2-kor indulunk és kb 7 órára érünkmajd a szállásra.
ha vkinek van vmi tanácsa az uthoz azt szívesen fogadom

sziasztok
mindenkinek jo éjt
renci

Sziasztok!!
Enci az utal kapcsolatba,nekem mindig bevált ,hogy előtte pár nappal papira irtam,mit kell becsomagolni ,volt hogy este jututt eszembe valami,irtam is föl, így semmi nem maradt itthon.
Pest és Párizs között hány óra az út?
Az autó utat ,mi próbáltuk úgy megoldani hogy lehetőleg ,alvás időben történjen,persze ez sem mindig kivitelezhető.Volt hogy vettem Sárinak egy új ,játékot amit csak útközben adtam oda mikor már nyügös volt,a játék újdonság erejével hatott egy ideigKép
Az étkezést ,hogy oldjátok meg?
Ennyi jutott eszembe.
Üdv:Kata
jázmin

Sziasztok!

Kata!
A konyhabútorunk világos bükk lesz, de nem fa, hanem fóliázott MDF. Elvileg hétfőn jön az asztalos és már be is teszi, de ez még nem 100%.

Már nem merek előre semmit sem kijelenteni, mert persze még fűtés sincs, a villanyszerelés sincs kész teljesen.
De már egyszer ki van festve....olyan szépKép

Zsebibaba!
Képeket tudsz mutatni a gyerekekről?

Nadine!
FűtésKépVégre!
Anna közben már 9 fogú lett, csak mivel nem engedi, hogy megnézzem a fogait, így követni sem tudom az eseményeket. Már kibújt a bal kettese is, de ezt észre sem vettük.
Most fent jön egy rágó foga, de ezzel eléggé megszenved.

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Senki nem írKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

én is pont ezen gondolkoztam, de itt vagyok, és írok kicsitKép
Mi jól vagyunk, a fiút megcsípte pár szúnyog az arcán, szegénykém,olyan rosszul áll neki.
Mostanság elég folyamatosan utána járnom, mert még aludni sem akar, most is itt kommandózik a szobában.
A Mazsolára sajnos nem tudtunk menni, mert direkt elaludt délelőttKép
Ennek a jó időnek én nagyon örülök, minden délutánt a játszin töltünk. Ti miért nem jösztök soha?
Na, most dogta át a babygymet a feje fölött, és esett vele együtt hanyatt, de nem történt nagy baj, most írni akar ő isKépKép

na, menek, nem hagy,

manóka

manóka
manóka

Szia Manóka!

Mi voltunk Mazsolán. Most sokkal jobb volt, mint a múltkor, mert nem voltak olyan sokan.
Már két csoport lesz. Az egyik 9.40-től (mi erre fogunk járni), a másik 10.30-tól.
Remélem jövő héten nem alszik a fiúKép!
Mi délelőtt voltunk a játszin. Délután a háznál voltunk, mert már félig kész a konyhaszekrény. Aztán megvettük a mosogatógépet is a Médiában.
(Köszi az ötletetKép )
Megyek Vészhelyzetet nézni..........

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Írnátok erről a Mazsola Muzsikáról, hogy mi is ez? Csak hétköznap délelőtt van?

zsebi_baba

Sziasztok!

Era, írjál akkor bővebben a mazsoláról!
Menni kéne valamikor, de nem jön összeKép

Most meg csak le kéne menni a játszira olyan szupi idő van, a csajom meg pörög 1000-el, mint egy kis hurrikán lerendezte a lakástKép

Jön le valaki?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

sajnálom Krisz, hogy elkerültük egymástKép
Mi még olyan jót játszottunk, a fiú bejárta az egész játszit, gondolhatjátok,hogy néz kiKép
Szóval, nálatok is jár gyakran a hurrikán? Én már le is tettem arról, hogy napközben ezt rendezzem, mert teljesen felesleges arra a 10 percre, elég, ha éjszakára lesz valami formája a lakásnak, de reggel azt is rendezi a fiatalúrKép

Enci,
milyen nagylány már FlóraKép
Péntek, itt van mindjárt, és utaztok, irigyellek benneteketKép

Ja, és egy nagy hír, lesz kistesó, vagyis minden jel erre mutat, de látni még nem láttam, majd jövő hétenKép

manóka

manóka
manóka

Manóka,
GRATULA!!!!!
hű, de belehúztatokKép

a kicsi hurrikánom éppen alszik, úgyhogy megyek is pakolászni, amiket akkor lehet amikor szunya vanKép
Tegnap elzakózott a csaj olyan édesen plezúros azz orra, ma meg lerántott egy poharat az asztalról, ott ült az üvegszilánkok közt, frászt kaptam.

Enci,
lévcci-lécci egy kis Párizst hozzál nekünk, úgy vágyódok vissza! Ha nem taliznánk addig jó utat nektek!!!!!

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Manóka!!!
Nagy-nagy gartula!!!!!!Kép

A Mazsola Muszika csütörtökönként van a Délibáb 2. emeletén. Délelőtt.
Fél óra alatt mondókázunk, énekelünk, a múltkor a vezető lány furulyázott is. Láttátok volna a gyerkőcöket, szájtátva hallgattákKép
Vannak dobok, cintányér, ismerkednek a hangszerekkel is. A jövő héten viszek szintetizátort, mert nekünk van egy kicsi.

Enci!
Hogy álltok a pakolással?

Era

Era
Kép
era75

Kár, hogy csak hétköznap van, így nekünk nem jó.

Manóka! Gratulálok!(és egy kicsit irigyellek)

zsebi_baba

Sziasztok,

köszönjük a gratulát, nem terveztük, csak így alakult a dolog, vagyis, ahogy gondoltam, majd a természet megoldja...hát, megoldottaKépKép

Mazsolára kitaláltam, hogy nem fogunk elaludni, már 9 előtt nagy készülődésbe kezdünk, és akkor háthaKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manoka!

nagyon gartulálok a picurkához. !!!!KépKép

Hát igazábol bucsuzkodni jöttem . bepakoltunk és holnap dél körül megyünk pestre. szombaton 2-körül megy a gépünk.
aztán beveszük PárizstKép

jok legyetek vigyázatok a picikre és a még kisebbekre Kép

ja ! van egy mildi csoki tejpép kukoricapehelyel szinte teli van Flora öklendezett töle annyira izlett neki. nagyon szivesen odaadom valamelyik babócának nem akarom kidobni. holnap délelött odaaom akinek kell házhoz is viszem mert ugy is megyünk sétálni aprokával.

sziasztok
majd jövök egy honap mulva.

enci
renci

SziasztokKép
ManókaKép
Nagy nagy gratula hú de irigykedem most mi már milyen réggen szeretnék kistesót és nem akar jönniKép
De vigyáz magatokra most menyi idős vagy??
RenciKép
Ti is vigyázatok magatokra és jó utat csinálj képeketKépKépEgy honap mulva?még jól elmentek,de érezétek jól magatokatKépKép
Mi jól vagyunk jövö héten a csaj ittol lesz mert összi szünetük lesz Kép
EraKép
Mikor van pontosan ez a mazsola mert arra gondoltam mivel jövö héten ittol lesz a csaj elkéne menni ugy is szereti az énekeketKépmegkéne beszélni és ha nemlenne gond együtt kéne menniha neked is jóKépKép
Na jók legyetek sziasztok és kellemes hétvégét mindenkinek IldikóKépKépKép
ildikó_4

Sziasztok!
Manóka gratula a picurhozKép
Ildi jövő héten nálunk is őszi szünet,
mi is szívesen mennék a Mazsolára,szerintettek
7 évest lehet vinni?
Írjatok mikor lesz .
Megyek nem hagy Sári lány írniKép
Kata
jázmin

Sziasztok!

Kedves Dorka!
Nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk neked!
Kép

Mazsola Muzsika csütörtökön 9:40-től vagy 10:30-tól lesz.
Mi Annával a 9: 40-es csoportban vagyunk.
Nem tudom, hogy hány éves korig van, de nem hiszem, hogy kizavarnak titeket Kata. Az első alkalom 550 Ft körül van, már nem tudom pontosan. Sajnos ez nem ingyenes.
Helye:Délibáb 2. emelet.

Nadine!
Mi van veletek?
Jól érzitek kint magatokat?

Nálunk elég ramaty a helyzet. Anna elég sok fogat növeszt egyszerre, ezzel egyenes arányban tragikusak az éjszakáink.
Viszont ma megyünk lámpát venniKép
Kész a konyhaszekrény is, majd mutizok fotót.

Sziasztok:
Era

Era
Kép
era75

SziasztokKép
Dorka Boldog SzülinapotKépKépKép
Nem ingyenes a mazsola ?De kár na majd meglátom hogy alakul adigKépKép
Vetetek lámpát milyet?tegyél felképet rolaKépKép
Na legyetek jók puszikaKépKépKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Köszöni Dorka a szülinapi köszöntéseketKép
Jövök még később képekkel is, meg elég kalandosra sikerült ez a szülinap, mert Dorkacsaj nekitenyerelt a forró sütőnek, emiatt Anyósom tiszta depi lett mert éppen rá volt bízva a csaj szóval kettőjüket kellett vígasztalniKép
Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

sajnos, csak most értem ude, kicsit hosszó volt a hétvége.

Dorka, Era,
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEKKépKépKép

most menek, alszik, és jó éjt kívánok mindenkinek.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Dorka köszöni a köszöntéseketKép

Manóka, miújs?????Kép

Jöjjön egy pár kép a Dorka és a torta kategóriából:

Kép

Kép

Kép

Kép

Igen-igen jól látjátok a tortából egy falatnyit sem evett meg a casj, NEM SZERETI A CSOKIT!!! meg vagyok döbbenveKép

Krisz

Krisz
krisszie

Olyan édes Dorka!!!!!Kép
Látom a tányér nagyon tetszett neki, ha még a torta nem is ízlettKép
Miket kapott ajándékba?
Nem lett semmi baj a sütővel történt találkozásból?

Manóka!
Köszi a köszöntéstKép
Jösztök holnap?

Lányok!
A ti csemetétek miben alszik éjszaka?
Nálunk este nagyon meleg van, de hajnalban már annyira nem.
Tanácstalan vagyok.

Megyek aludni.

Jó éjt!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok lányok!

Tudom nagyon régen jártam már erre, de most lenne egy oltári nagy kérésem.

Tudnátok nekem ajánlani baba bizományi üzleteket, ahol jó állapotú,de nem túl drága babahordozót lehetne venni.

Vagy esetleg kb árakat ,hogy mennyi lehet egy új. Nem tudom és most éppen nincs is idöm körbejárni a várost érte!!!

ElQre is köszönöm: Timi
vargáné

Sziasztok,

Timi,
bababizományit én az Árpád téren ( Gólya), az István úton, a Jerikón, a Károlyin tudok,sztem érdemes mindhármat megnézni.
De, én elmennék a Tescó- Corába is, sztem ott is vannak olcsóbbak, igaz, azt nem tom, hogy mennyire gondoltál.

Era,
ma is elaludt a fiú, meg igazából rájöttem, hogy én nem is akarok bérletet venni, mert majd télen hogy cipelem a babakocsit fel, meg le a lépcsőn. Hátha találnának jobb helyet, vagy csinálnának liftet, és akkor ok. De, igazából sajnálom, mert szerintem tetszett a fiúnak a muzsika.
Így, most itthon énekelünk, meg veszek neki vmi hangszert is.

Krisz,
nagyon aranyos Dorka a képeken! És, az külön tetszik, hogy nem szerette a tortát, sztem ez csak jó.
egyáltalán nem jön be neki a csoki?

Mi megvagyunk, most dolgozat hegyetek gyártok a suliba, meg rájöttem, hogy szigorlatoznom is kell, így most többet van a fiú anyuval, mert ha ketten vagyunk, sajnos, nem tudok tőle semmit, de gondolom, ez nem új nektek sem.
Tegnap kimentünk még az állatkertbe, nagyon örülök neki, hogy nem napoltuk el, mert ma már azért nincs oyan kellemes idő.
Na, menek, főzőcskézek kivsit.

Nadine,
te már megint hová tüntél?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
Nekem az nlc-n azt írták, hogy a Mazsola-Muzsika kb. 3 éves korig van, bár ez lehet azért is, hogy hétköznap délelőtt van, tehát nekünk úgysem lenne jó. Állítólag a Tóciban van nagyobbaknak való foglalkozás, majd későbbre ígértek pontosabbat.
Krisz, Dorka nagyon aranyos. Az én fiam sem szereti a tortát, bár mindig lelkesedik, hogy de jó, torta, de kb. két falatot eszik belőle, és kész. A fagyit annál inkább szereti, meg a "férfias" kajákat, mint pl. szalonna, kolbász, hagyma, stb. A lányom annál inkább édesszájú!De szerencsés alkat, mert így is vékony.Mondjuk mozog is rengeteget.
Kedd óta a nagyszülőknél vannak (ősziszünet), de ma már jönnek haza. Már nagyon hiányoznak! Mindig eltervezek egy csomó mindent, hogy megcsinálom, míg nem lesznek itthon, aztán nem lesz belőle semmi.
A Motolláról nem tudtok semmit?

zsebi_baba

Sziasztok!

Kedves Imike!
Nagyon, nagyon boldog névnapot kívánunk neked, és persze Apának is!( A mai sétán persze elfelejtettem, látszik milyen lökött nő vagyokKép )

Kép

Era

Era
Kép
era75

Én is kivánok Boldog névnapoKép
És jó hétvégét mindenkinekKépKép
Ildikó
ildikó_4

Tegnap vacakolt a gépünk, de utólag is:

Boldog Névnapot Imikének és az Apukájának!!!!!

Kép

Krisz
krisszie

Köszönjük szépenKép

Imrék

manóka
manóka

Sziasztok,

olyan sokat írtatok, alig győzöm olvasniKép

Mi megvagyunk, jól telt a hétvége is, sajnos ma apa dolgozott, de mi meg tettünk nagy sétát. Voltatok már a Plázában abban a 399ft-os boltban? Sztem nagyon jó karácsonyi kis giccstárgyak vannak annyiért, és az sztem nagyon jó ár, vettem is egy angyalkát az ajtóraKép

A gyerekeket ebben a korban már lehet vinni korizni, vagy ne is álmodjak 18-as korcsolyáról?

Menek, boldogítom apátKép

manóka

manóka
manóka

Manóka! e-mailben elküldök neked egy telefonszámot, akinél érdeklődhetsz kori ügyben, mert boltban tuti, hogy nem kapsz 18-as korit.

zsebi_baba

Sziasztok!

Manóka!
Volt nagy névnapi buli?
Én már voltam abban a boltban. Szerintem van egy-két jó dolog ott. Én már vásároltam.

Krisz!
Nem is írtad, hogy Dorka miket kapott.

Tényleg, írtak Enciék e-mailt. Nagyon jól érzik magukat, szép helyen vannak, csak hideg van. Flóra jól bírta az utat, pedig nagyon hosszú volt.

Nálunk nincs semmi különös....Anna rengeteget beszél, már nagyon sok szót tud. Most a legújabb a hóember és az őőtö (öltözik).
Megint kibújt egy foga, de ez szerencsére nem viselte meg.
A házban már jó meleg van, megy a fűtés. Elvileg szerdán felrakják a lámpákat is.
Lassan mennek majd a parkettások is.

És veletek mi újság???
Olyan ritkán írtok, pedig én szeretek olvasgatniKép

Anna olyan jó nagyot alszik ebben a ronda időben!!!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Dorkacsaj ugyan itt garázdálkodik, de talán tudok egy kicsit írniKép

Enciék remélem fényképeznek sokat, olyan kíváncsi vagyok miket láttakKép
Puszi nekik, ha írsz nekik megint!

Ajándékok, hát egy csomó mindent sikerült, főleg játékokat. Karácsonyra már nem is tudok mit kérniKép
Kapott egy lego pillangót, lego dzsungel-szettet, lego zsiráfot, K's kids telefont, természetesen IvánosatKép, ünneplős plüss együttest meg egyet tavaszra is, ja meg kapott új autósülést mert a hordozót kinőtteKép
Egyértelműen a telefon lett a kedvencKép

Kéne már megint egy talit összehozni olyan régen találkoztunk már.

Dorkacsaj klasszul rohangál, mindenfélét eszik, már a reggeli és esti szopi is csak olyan immel-ámmal, vagyis milyen kedve van, így most kicsit, meg van zavarodva a cickómKép

Na Dorka hiányol most márKép

Krisz

Krisz
krisszie

Nagyon jókat kapott DorkaKép
Tényleg jó lenne már megint talizni! Hozzánk jöhettek a hét 2. felében.

Van egy-két képem:
az éheztetett gyermek esete a kaláccsalKépKép
Kép

Kép

Nagyon csend van odaát......megyek szétnézek!!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok lányokKép
Van egy rózsaszin kisbundám eladó jó állapotban van ha valakit érdekel csak szóljón és megmutatom és még drágán sem adom csak 1000ftKépKép
Legyetek jók Ildikó
ildikó_4

Ildikó!

Tennél fel róla egy fotót!Kép

Lányok!
Műanyag csúszdát szeretnék venni Annának! Szerintetek hol érdemes megnézni?
Ha felébred kimegyünk a Régióba, bár már félek, hogy nem árulnak télen.
Most egy kicsit mérges vagyok magamra, mert a Corában pár hete volt leárazva, persze akkor nem vettem!!
Ugyanis most a pelenkázóján csúszkál, úgy hogy az ágynak támasztjuk, hát mit mondjak nem túl biztonságos, de imádjaKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era,
Tündéri Anna és a kalács, kicsi éhenkórászKép
Csúszdát nem láttam sehol, hát nem éppen a szezonja.
Viszont én is most akarok szandit venni Dorkának és sehol sem lehet kapniKép

Egyedül a Dr. Batz szandit láttam a plázában, ami talán.
Era, Annának volt olyan szandija ugye? Bevált?

Manóka,
miújs? láttad már a pöttyöcskédet?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Anna nagyon aranyos a képenKép biztosan finom volt a kalácsKép

Era,
erre mit mondhatnék, hogy most szeretnél csúszdát? Itt van a lötyi, majd átadom.

A pöttyöt tegnap láttam, 1 cm, és dobog már a kis sziveKép Ma 8. hetes.

Krisz,
bentre szeretnél szandit a csajnak?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Kaptunk csúszdát!!!A Régióban az utolsó voltKép
Ma este már azon csúzott a csajKép
Majd teszek fel róla képet.

Krisz!
A Dr. Batz nagyon jó szandi volt. Nekem jobban tetszett, mint a Siesta. Anna is szeretteKép Vagyis szereti, mert Anyáéknál még azt hordja. Ennek a gyermeknek semmit nem nőtt a lába már legalább egy fél éve. SpórolKépKép

Manóka!
Lötyit köszi!
PöttyKépKépKép

Jó éjt!

Era

Era
Kép
era75

SZiasztok!

Na vagyok én csak olvasó üzemmódban. Mire írnék már nincs erőm. Dekész a felújítás, csak a konyhabútort kell még megcsinálnuk!!!

Zsani vasárnap estére beteg lett 39,5 fokos lázát 2 nap alatt sikerül lenyomni. Nagyon szörnyő volt hogy a lázcsillapító amx 1 órán keresztül hatott, és a hűtőfürdő is. De 2 napja láztalan, viszon most elkezdett köhögni... Így holnaptól köptetőt kap..

a legkisebbnek meg van a neve 8előreláthatólag nem változik) Sztéló Gréta lesz, ha csak nem nő ki a kukija Kép

Era
Örülj hogy anna spórol. Zsaninak most olyan 22,5 a lába, így 24-es téli cipőt vettem neki, remélem kitart tavaszig. Talival van valami mert ha esetleg jövő hét vége felé lesz, akkor mi is megyünk persze ha addigra teljesen meggyógyul a csaj.. Éhező csajszid jó nagy lett. Mekkora már? Zsanit most mérték meg az új dokinknál, 11 kg és 83,5 cm. Most már értem miért nem jók rá a 80-as bodyk.

Manóka
Gratula itt is a pöttyhöz és szorítok a nemek egyenlőségért, nálunk elnyomás van és lesz is.

Jó éjt!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Még ezt akartam
a kis pocok

Kép

meg a rendrakó

Kép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Végre írtatok márKép

Manóka,
azta de ügyi a fiad, szuperjól ácsorogKép
cuki lehet a pöttyKép

bentre szeretnék neki szandit, mert sokkal biztosabban jár benne, zokniban folyton elcsúszik, már ha nem veszi le addigra amire elindulKép

már itt is van a kis garázdaKép tetszik neki, hogy villog az egérKép

Era,
mekkora most Anna lába?
Akkor lehet hogy nem vacilálok tovább és megveszem az a kis batz szandit.

Kíváncsi vagyok a csúszdázásraKép

Nadine,
végre hallani rólatok isKép
Klassz név a Gréta, tecc.

Zsankának gyógyulást 1000-elKép

Szóljatok mindenképp ha tali lesz, megyünk mi isKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Olyan álmos vagyok ma (biztos ez a meleg), de főztem egy fincsi kávét, most azt szürcsölgetve írokKép

Krisz!
Anna lába 20-as , de már van 21-es csizmájaKép

Manóka!
Olyan édes ImikeKép És milyen nagy!

Nadine!
Végre hallani felőletek is!
Szegény Zsani, jobbulást neki!
Szép név nagyon a Gréta. Apának annyi ennyi nő közöttKép
Nem tudom, hogy Anna mekkora, mert nem voltunk méretkőzni (tudod milyen viszonyban van a dokivalKép ), de sokat nőtt.
Kérek fotókat a házikóról!!!
Jó lenne már talizni, jó régen beszéltünk!

Flóra!
Igaz majd csak később olvasod (vagyis Anya), de nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk neked itt is!
Kép

Egy kép a csúszdáról (imádja a csajKép )
Kép

És az új sapkáról:
Kép

Annyira szép idő van ma!!!Sétáltunk is egy jó nagyot, meg voltunk Mazsolán is.

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok lányokKép
Végre beindult az életKép
EraKép
lefotózom a bundát és este apa majd felteszi holnap meg felrakom ide is KépDe ha erre jársz és érdekel szivesen leviszem a kaputelefonunk 4/34 Papp GyörgyKépKépKép
Szupi a csúzda Kép
Most van egy csomó jó játék a Corában holnaptol lesz a érvényes de nagyon jók érdemes onnan megveni a karácsonyi ajándékotKép
NadineKép
ZsanikaKép
gyógyulj meg gyorsanKépnagyon szép a picurnak a neveKépKép
Manóka Kép
Képed mikor lesz?vigyázz magadra
Legyetek jók sziasztokKépKép
ildikó_4

Sziasztok!!!
Era, nagyon gyors vagy..Kép))
Köszi a linkeket! Amint időm lesz, kipróbálom!!!
Lehetne nézegetni napokig ezeket a dolgokat amiket kültél...most én küldök Neked egy olyan képet, ami nekem annyira "Annás"Kép))
Üdv mindenkinek! : KataKép
kta

Szisztok!

Itt a kabát.
Kép
ildikó_4

Na felraktam a kabátotKépKép
Ha valakit érdekel csak szóljonKép
Ildikó
ildikó_4

Hé??
LányokKép Valaki??
Mivan veletek?enyire nem értek rá??
Holnap megyek Románba most veszem meg a gyerköc téli ruháháját meg a csizmátKépKép
Na legyetek jók a kabát még mindig megvanKépKép
Jó hétvégétKépKépIldikó
ildikó_4

Sziasztok!

Ildikó!
Még sem kérem a kabátot. Én más színre gondoltam.
Most ami tetszik nekem, az a halvány lila.
Na meg találtam Annának Marciról jó kis téli dzsekit+ sínadrágot.
Jó vásárlást!

Anna fürdik Apjával. Most mentek el unokatesómék, szórakoztatták egy kicsit a csajtKép

Kata!
Olyan édes az a képKép Anna meglátta, és felkiáltott...Anna. Neki is tetszikKép

Era

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?