Új privát üzeneted érkezett!

Hajni! igen de inkább priviben irnám meg. Nem találtam a cimed. Mi a szakdolgozatod?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lotti pipiket etetKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Egy hétig nem volt számítógépünk, ezért csak most olvastam, hogy a Sári a Korondi u.-ban rendel. Ez nekem nagyon jó hír, mert akkor a választott orvosom egyben a körzeti orvosom is.Kép Rákszűrést is végeznek a körzeti rendelőkben (eddig a Vasasba jártam rákszűrésre, mert ott rendelt a Sári)?

Enikő!
Gratula a kiscsajhoz!Kép Emlékszem mikor Bogival terhes voltál akkor is felmerült a Boróka név, csak nem "merted" ezt adni. De szerintem nagyon szép név (akár a Boglárka), 3 éve is ez volt a véleményem!Kép

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Megvolt a reggeli ébresztő ismét. Öt óra nyolckor Eszternek kipattantak a szemei és azóta játszik. Mi meg azt sem tudjuk, merre vagyunk Kép. Állatira álmos vagyok. Megint fenn van éjjelente és csak szopival hajlandó visszaaludni.

Idehallom valamelyik diszkóból a zenéz (sztem Sing Sing), halk dübörgés.
Eszter nyávog, hisztizik, semmi nem jó.
Ez a nap is jól indul. Ti még biztos most fordultok a másik oldalatokra Kép.

Melinda,
Lottika nagyon aranyosan eteti a pipiket! Nem fél tőlük?

Anita,
nem tudom, kérdezd meg tőle telefonon.

A tegnapunk jó volt, kiélvezhette magát Mama meg Eszter Kép. Persze, aludni sem volt hajlandó, így a nappali 3,5-4 óra alvásból 1,5 sikeredett, estére meg alig bírtunk mér Vele.

Akartam feltenni ide képet, de nem tudom lekicsinyíteni Kép.

Szép napot Nektek!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Melinda, tudod, hogy milyen nehéz gyerek mellett tanulni! Ráadásul nálunk Lucát nem lehet rávenni, hogy a nagyanyónál aludjon, apa meg nem arról híres, hogy gyakran vinné a lányát bárhova is (na azért néha előfordul:-))))

Így minden reggel 5-kor kelek, tanulok, 8-kor kel a család ki az ágyból. Napközben néha megy a tanulás, de többnyire nem, mert nálunk majdnem 200 négyzetméter van (tetőtérrel), úgyhogy az átlag takarítás 1 teljes nap, ha mindent meg akarok csinálni. Mostanában úgy szoktam, hogy minden délelőtt egy helyiség. Délután meg alszom a leánygyermekkel, hogy az éjszakait valamennyire pótoljam. Így napi 6 óra körül alszom.
Egyébként azt hittem, minket szidtak az újságban, hogy oda ültetjük a gyereket a bevásárlókocsiban, ahová a kaját tesszük, de ezek szerint más is lehetett:-)))))))

Ildi, ha el akarunk menni nagybevásárolni, akkor anyukámhoz visszük Lucát, így hamarabb végzünk. A corás biztonsági őrök jókat nevettek eddig rajtunk, mert Luca imád rohangálni a pénztárak előtt. De én meg utálok utána szaladgálni:-)))

Karmen: kassiopeia@freemail.hu. Egyébként örlődöm két félig kész adatbázis között diplomamunka gyanánt. Nagyon érdekel ez a téma, SQL lekérdezések, stb. Most vagy egy numizmatikai adatbázist csinálok, vagy egy teljes körű iktató/ügyfélregisztráló irodai adatbázist. Az alapok benne vannak a gépben, csak végleges formába kellene önteni, viszont ha az embernek csak napi 1-2 órája van rá, az igazán jó ötletek elkerülnek:-)))
Szép napot mindenkinek!
H
babamama

Sziasztok!

Én nem értem,hogy mi van a lányommal.Már fél 12h-kor felébredt,utána 3/4 2 h-kor,majd fél 4h-kor,aztán aludt egy órát.Ilyen éjszakánk újszülött kora óta nem volt.

Mivel pépesítettétek a babáknak a kaját?Rúdmixert vegyek vagy turmixgépet?

Hajni!

Jó neked,hogy a nagyi kéznél van.Ha az én családom el akar jönni,az egy nap utazás.Reggel 7h-kor felülnek a buszra,és fél 4h-kor szállnak le.

Melinda!

Gyönyörű a Lottika.

Kriszti!

Szeret a nagyinál lenni az Eszter?
Mi is nagyon álmosak vagyunk.Ezek szerint ez az éjszaka másnál is rossz volt.

Ildi
tfildiko

Szia Ildi!

Ritkán megyünk a nagyihoz (Orosházára), mert nincs autónk, a férjem cégesutója meg csak 2 személyes, a kockázatot meg nem vállaljuk, h a gyereket ölben vigyük. Így is necces még városon belül is így közlekedni.
Szóval 4-5 alkalommal voltunk eddig mióta a Nagylány megvan. Eleinte nem nagyon csípte a mamát, de 1 hónapja negyon komálja és mindegy, hol, csak mamázni lehessen!
A máshol alvás az gázos, nem szeret sehol, csak a saját ágyában. Volt olyan, h ott aludtunk, majd másnap sikongatott örömében, amikor hazaértünk.
Szóval elvannak a mamával szerencsére.

Sajnálom, h ilyen rossz éjszakátok volt, sztem front van. A babák nagyon érzik, ha front van.

A héten találkozhatunk, ha gondolod, majd leírom a telefonszámomat és megbeszéljük, jó?

Én mindenképp a rúdmixert ajánlom, mert a turmixgépben nagyon sok kaja hátramarad pocsékba. Én őszibarackot, szilvát, csirkét rizzsel, leveseket, zöldségeket is rúdmixerrel pépesítettem bögrében (pont akkora a szája, mint a botmixer vége) és nem kellett 3 méteren keresztül tologatnom a kaját a tartályból.

Szia,
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,

Jozsó dettó ugyenzt csinálja napok óta. Kipattan hajnalban a szeme, irtó jó kedve van kb. 1 óráig, majd jön a nyügi. Cicire kell csalni nagy bömbi árán és ott egy jó fél ótás huzavona után visszaalszik. Én is kivagyok irtóra. Ma fél 5-fél 7-ig küzdöttünk, de visszaaludt fél 9-ig.
Vendég

Kriszti! Egyáltalán nem fél a pipiktől, apukám szerette meg őket vele.

Hajni! Nem oda tesszük a lányt, ahova a kaját pakoljuk, hanem a kocsi elejébe, ahol van az az ülőke, vagy mi. Tehát mégis ti voltatok.Kép

Tegnap du. majd 3,5 órát aludt Lotti, remélem, ma is így lesz. Holnap munkakezdés, szeretnék még pihenni egy picit.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda, esküszöm, csak egyszer fordult elő:-))) Sasszem-brigád résen volt:-)))

Én is a botmixert javaslom, abból is a Braunt (2 sebességes), aminek van kiegészítő alkatrésze, őrlő és habverő. Sajtot is tud reszelni, meg még egy csomó dolgot. 4-5000-ért már lehet kapni és hihetetlenül jól ki lehet használni.
A turmixból nagyon nehéz kikaparni a kaját és nehezen tisztítható.

Clatronic márkát senkinek sem ajánlom, semelyik géphez sem lehet alkatrészt kapni.
Mikor Luca megszületett, ez volt az első botmixerünk és nagyon gyorsan tönkrement, ráadásul nem lehet javítani, pedig csak egy apró hibája van tényleg, nem a motorral van baj, hanem azzal a műanyag foglalattal, amibe a mixer fejét bele kell csúsztatni. Piti kis hiba.
H
babamama

Kriszti!

Jó,hogy már Eszter megszerette a nagyit.Ő milyen sűrűn jön hozzátok?
Mi a távolság miatt nem tudunk sűrűn menni Zalába.Noéminek muszáj ott aludni,mert ha mi elutazunk,akkor minimum 1 hétig ott vagyunk.
Nagyon remélem,hogy a héten találkozunk.Holnap jön hozzánk a doki néni.Remélem,hogy nem kapunk oltást.(3hete kaptuk meg a 3hósat)
Köszi a tippet,majd szétnézek a rúdmixerek között.Neked milyen márkájú van?

Dancsi!

Szóval a ti éjszakátok is rossz volt.Remélem,hogy a mai mindenkinél jobb lesz.

Ildi
tfildiko

Melinda!

Jó munkát kívánok holnapra!Meddig fog tartani a munkaidőd?

Hajni!

Köszi,megnézem a Braunt is.Kb.5000Ft-ot szánok rá,kiváncsi vagyok,hogy ennyiért milyeneket lehet kapni.

Ildi
tfildiko

<font color="aa00aa">Sziasztok!!
Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy a Klinikán mibe öltözteik az újszülöttet?Abban,amit én viszek,vagy adnak rá valami benti ruhát?Köszi a segítséget!
Nálunk minden oké,most töltjük be a 7.hónapot!
Sok puszi mindenkinek!
Ildi</font>
ildi10

Ildi,
a rúdmixerünk Siemens márkájú, a tesóméktól kaptam.
Amit Hajni is mondott, a turmixgépből nehéz kiszedni a kaját, meg macerás is, sok lesz a maradék benne.
Egy a lényeg, ne multiban (Tesco, Cora)vedd meg, hanem szakboltban, vagy a Médiában.

Nagymami minden szerdán jön hozzánk, nekem megváltás, hogy kicsit lefárasztja a mama Kép.
Noémi hogy bírja a "nemotthonalvást"?
Tuti még nem kaptok oltást sztem 4-5 hétnek azért el kell telni a 2 között.

Melinda,
Eszternek megmutattam Lotti képét a profilodban és nagyon tetszett Neki Kép!

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi10!

A klinikára nem kell vinni ruhát.A babák ingben és pólyában vannak.(A nyáron abban voltak,amikor én szültem.)Saját ruha a hazajövetelkor kell.

Kriszti!

Eddig még nem volt gond az alvással otthon.Zalában is van kiságya.Ha nagyobb lesz,akkor lehet,hogy nem szeret majd ott aludni.
De nem lesz más választása,nem tudunk majd gyorsan hazajönni.
Rúdmixert veszek,majd megnézem a Médiában.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Hazajottunk mi is, nagyon jo volt, Kristof elvezte a Papazast, es az unokatesokkal is talalkozott. Most alszik, kicsit elfaradt az uton.

Kriszta, nekem nem faj mar a fogam, de valoszinubb hogy inygyulladasom volt. Orulok, hoyg nem mentem dokihoz, feltem, hogy esetleg feleslegesen hozzanyulnak egy foghoz.

Melinda, tunderi Lottika. Kép jot mosolyogtam Rajta.

Cicisebem nekem is volt, de hamar elmult, pedig minden szoptataskor lejott a varr. A honaljtartas jott be, es a bepanthen. Persze en is sziszegtem, mint Karmen.Kép

Ildi, jo hamar megjott a gepetek, kivancsi vagyok milyen kepeket csinal. Hol akartok lakast venni?

Ildi10, a babank tenyleg nem kell ruha, Magadnak azert tehetsz oda haloinget, mert van, hogy elfogy a klinikai.(Az elso 1-2 napon erdemes kerni, hogy ne a sajatodat verezd ossze.)

Eniko, lehet, hogy irtam mar, de nekem is tetszik a Boroka nev. Kép

Agi
agi77

Ági,
az ínygyulLadás is annyira fáj?
Merre jártatok?

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta, aha, nagyon faj. Mar tehesen is volt 1x. Debrecen mellett voltunk, az Aposomnal. Lehet, hogy megyunk Veletek a jatszohazba, attol fugg mikor kapja Kristof az oltast.

Agi
agi77

Ildi! 1/2 8 - 4 -ig fogok dolgozni.

Ma is jó nagyot aludt Lotti. Én is.Kép
Holnaptól minden megváltozik.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ági!

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat.
Jó,hogy már nem fáj az ínyed.
Már a férjem fényképezett a géppel,de még nem tettünk fel képeket a számítógépre.(Először rá kell még jönni,hogyan kell.)
Még nem tudjuk,hogy hol szeretnénk lakást venni.Ez még csak egy álom 1-2 évig.Nagyon szeretem ezt a környéket,ahol most lakunk.Sok kölcsönt nem szeretnék felvenni,de valamennyit muszáj lesz.Félek a kölcsöntől,de anélkül nem fog menni a lakáscsere.Mióta a Noémi megszületett,nem sok pénzt tudtunk félretenni.De most már nagy dolgokra nem kell költeni,(pl.etetőszék,mérleg,kiságystb.)kezdődhet a gyűjtögetés.
Ti hol laktok?

Melinda!

Hát,tényleg nagyon meg fog változni az életetek.
Remélem,hogy jó lesz az első napod.

Ildi
tfildiko

Melinda, ha Lotti 3 orat alszik delutan, hogy tudod letenni este?

Ildi, a valtozatossag kedveert mi is a Francaihogyon lakunk.Kép Regen a Karolyiban laktunk, az nem messze van Toletek. Azert annyira ne eld bele Magad a gyujtogetesbe. Kép Mindig kell valami, cipo, ruha, agy, esetleg nagyobb szekreny. Mi sem tudunk sporolni igazan, de szivesen koltunk Kristofra. Nem ismered Papp Orsit?

Agi
agi77

Sziasztok!

Már megint rossz éjszakánk volt.Összesen 4 órát aludtam,azt is több részletben.Noémi 2-szer evett,és 3-szor még fel is ébredt.6h-tól pedig már elaltatni sem tudom.

Ági!

Mi is szívesen költünk a Noémire,imádok neki vásárolni.
Mekkora a lakásotok?Szeretsz a Franciahögyön lakni?
A kisteleki Papp Orsit ismerem.Rá gondoltál?Kolléganőm volt a suliban ,ahol dolgoztam.

Ildi
tfildiko

Ildi, igen, ra gondoltam. Kép 83nm, es nagyon jo itt lakni. Milyen szinu az etetoszek?

Agi
agi77

Anita! Igen, körzeti rendelésen is lehet rákszürést csináltatni, amig nem volt maszek orvosom én is oda jártam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági!

Hála az égnek,elaludt a Noémi.10h-kor jön a doki néni,jó lenne,ha aludna addig.
Honnét ismered az Orsit?Én őt nagyon szeretem,aranyos csaj.Az utolsó főiskolai évében nálam volt szakmai gyakorlaton.Utána pedig kolléganők lettünk.kb.2hete beszéltem vele.Nagyon szeretném már látni a kisfiát,remélem,hogy hamarosan találkozni fogunk.
Jó nagy a lakásotok.Nekünk csak 2 szobánk van,ezért szeretnénk nagyobbat.(nappali+hálószoba)Most még elég,de szeretném,ha a Noéminek is lenne saját szobája.
Az etetőszék kék színű,ez tetszett meg a legjobban.(5 féle Prima Pappa volt a Brendonban.)Majd teszek fel róla képet.Már raktunk fel képeket a gépre,de nem tudjuk lekicsinyíteni.

Kármen!

Tudsz nekem segíteni?Milyen képszerkesztő program kell a kicsinyítéshez?Magyarázd el,hogy csináljam légy szíves!Kérlek,segíts egy ilyen bénának,aki nem ért a számítógéphez!!!

Ildi
tfildiko

Ildi,
én is ezzel a kicsinyítés-dologgal küszködök, nem vagy béna Kép. (vagy én is az vagyok? Kép)
Akartam már kérdezni, Noéminek hogy tetszik az etetőszék? Mármint megmarad benne?

Kép

Kép
eszteranyu

Bármilyen fotószerkesztö progi. Photoshop, photoeditor pl. Milyen ilyesmi programotok van ami fotoszerkesztö? Megnyitjátok a képet, és van a menüben valahol resize ott meg lehet adni mekkora legyen az uj méret. Aztán mentés másként (Save As) elmentitek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Még mindig nem jött a doki néni.Eddig még ilyen nem volt.Amikor mondta,hogy jön,meg is érkezett.

Kriszti!

Te bizti nem vagy béna,de én nem értek a géphez.A számítástechnikával csak most kezdtem el foglalkozni.Igaz,hogy a főiskolán fél évet tanultuk,de az már régen volt.Most pedig magamtól kellene tanulnom,de így nehéz.Az ECDL vizsgához a tankönyvek már a szekrényemen vannak,de sajnos maguktól az ismeretek nem fognak a fejembe szállni.
Pár percre ültettük még csak a Noémit a székbe,mert még egy kicsit nagy neki.Tologattuk,és úgy látom,hogy tetszik neki.Remélem,akkor is fog neki tetszeni,ha már ott kap enni.

Ildi
tfildiko

Kriszti!

Te bizti,hogy nem vagy béna,de én igen.Kb.május óta ott állnak a polcon a tankönyvek,amit a fejembe kellene verni.A terhességem alatt az alapfogalmakat tanulgattam,de azóta elő sem vettem.Amikor van pár perc szabadidőm,mindig itt ülök,és veletek beszélgetek.Sajnos,a Noémi nem sokat alszik,ezért nincs időm semmire.
Még csak rövid időre ültettük a székbe,és tetszett neki.Remélem,akkor is szeretni fogja,ha már ott fog enni.
Eszter mennyit alszik egy nap?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Ildi, kétféle módon lehet átmenteni:
egyrészről valszeg kaptatok szoftvert a fényképezőgéphez, azt fel kell telepíteni és szerintem kaptatok kábelt is. Utána már a mai szoftverek érzékelik ha a két gép össze van dugva és magától felmásolja őket.
Ha ez nincs, akkor a fényképezőgépben kell lennie egy memóriakártyának. Nálunk a nyomtatóban van kártyaolvasó, de külön is lehet kapni és akkor úgy is fel lehet másolni.

Ági, képzeld én hogy jártam. Egyszer ráharaptam egy sültkrumplira és lett egy seb a számban. Elmentem a fogdokihoz, aki azt mondta: "...lehet, hogy rákos elváltozás.." Teljesen kiakadtam ettől. Mint kiderült, elég lett pl. pálinkával, vagy unicummal öblögetni, kb fél nap alatt elmúlt. Hát ennyit néhány orvosról.

Melinda, kíváncsi vagyok, hogy érezted magad az első nap:-))

Karmen, ment mail.
H
babamama

Sziasztok!

Úh csajok, ne írjatok ennyit mert nem győzöm elolvasni! Kép

Karmen: Van egy jó és egy rossz hírem. A Sári a Korondi u.-ban rendel magánban is most már, talán ez a jó. De a kedd, csüti helyett csak kedden, nagyon durva lesz. Ma megyek hozzá. Kíváncsi leszek hányezren lesznek.
A játszószőnyeg 150x120-as.

Angi: De jó, hogy találkoztunk vasárnap! Nagyon szépek vagytok együtt.
Bátor 6 hetes volt mikor először mentünk klubbozni. Kép

Tildi: Minden gyerek más, alvás szempontjából. Míg az egyik simán alszik nappal is és éjjel is a másik nem hagyja a szüleit nyugton.
Énis botmixert vennék a turmix helyett.
Én nem hagynám, hogy oltást adjon a dokinéni, legalább 4 hétnek kell, hogy elteljen a két oltás között, de 5-öt szoktak hagyni. De a dokinéni sem fogja beadni Noéminek.

Babamama: Le a kalappal előtted, én néha még akkor sem bírok kikászálódni az ágyból ha mindkét kölök fennvan már.
Mi szoktuk Flót a kosárba tenni, eddig még senki nem szólt érte.

Nem akarom elkiabálni, de mi tudunk nézelődni a gyerekektől. Persze, ha Flóra vagy Bátor nyüszi akkor célirányosan megyünk vásárolni.

Melinda: Kellemes munkakezdést, már mint ha lehet ilyenről szó! Lotti még mindig hozza a formáját!

Flóra beszélget apukájával. Zoli fürdik. F:-Papa te habos vízbe fürdessz? Z:-Nem, tusolok. F:-Ez nem szép dolog!

Ezen a héten lesz tali?
Mi megyünk pénteken a klubba! Gyeretek többen!

Gabi3
inecsg

Ildi,
dokinéni ment végülis? Miket mondott? Meg van elégedve Noémivel? Említetted neki az anyatejet?
Eszter alvás: ma megint fenn kukorékolt öt óra nyolckor - pont, mint tegnap. Apával egyszerűen nem hittük el. Szopizott, majd mint aki jól végezte dolgát, negyed 6 után elkezdett sikongatni, csörögni... Játszott Kép.
Este fél 9 körül tesszük le, reggel meg látod, mióta óraállítás volt, 5-kor ébred. Nappal eddig aludt délelőtt 2 órát, délután is 2 órát. Szerintem most fog változni majd. Hála' Istennek, jól alszik.

1 éves kor körül melyik babának hogy változott az alvási szokása? Írjátok már le léci!

Hajni,
én ittam egy korty pálinkát és azóta sem fáj. Hogy a fogam volt-e, nem hiszem. Apa szerint huzatot kaptam. Melyik fogdoki mondta Neked ezt?

Zita,
mi van Veled? Nagyon el vagy veszve!

Melinda,
hogy telt a napod?

Gabi,
majd pénteken meglátom Flót megint, nagyon kis cserfes Kép.

Eszter elaludt séta közben (most egyébként ez a legújabb, h kinn alszik, mint icipici korában), a karomban hoztam fel, még mindig alszik.

Karmen,
nekünk matuzsálem gépünk van, szerintem nekünk kéne fizetni, ha valahová beadnánk, hogy otthagyhatjuk. Így aztán sokminden nincs rajta. A képeket pl. csak az ACDSee32-vel tudjuk megnézni, ott meg én nem láttam olyat, h kicsinyíteni lehessen. Kép
Marad az album, de annak a feltöltése olyan lassú, hogy őrület. 1 kép 10 perc...
Orsika hogy van? Dobhatnál egy képet Kép!

Ma rövidujjúban sétáltam, annyira meleg volt. Sztem ez befolyásolja a babák alvását nagyon.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti! Eddig nem probáltam de most megnéztem az ACDSee Tool menüben van egy Image Resize. Ott lehet megadni a méretet. Majd lesz képKép
Folyton mászik Orsi, már felül egyedül (mondjuk ideje volt ha már állni is tud)

Gabi! ha csak heti 1x rendel akkor vacsit is vigyél! Hát nem tudom ez meddig marad ugy, de szerintem káosz. Kiváncsi vagyok ott is van-e nála UH, mert én ehhez ragaszkodok megnézzen mindig. Majd priviben megirnád mennyi lett most az ár, lehet változott.

Nem birtam magammal, szombaton megjelent a Délmagyarban a levelem a babakocsival kapcsolatban. Nem mintha ettöl javulna a helyzet, de hátha mégis engedékenyebbek lesznek idövel mindenütt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Most jöttem meg a védőnőtől és eddig 8 kg-t híztam, most vagyok 56 kg és 22 hetes babás. Jó mi??? Nekem egy kicsit számra soknak tűnik, habár megdícsértek, hogy mindig így kéne kinéznem!
Gabi3! Köszi az emailt, sok hasznos infot mondtál! Fló beszólásán az apjának nagyot mosolyogtam!!! Olyan édes lehet!!!!
Melinda! Rossz lehet több mint 2 év után újra visszamenni dolgozni!!! Remélem hamar belerázódsz!!!
meli27

Meli,
gratulálok az eredményeidhez, csak így tovább Kép!

Karmen,
küldök mélt!

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Kristof most aludt el, kicsit huztam az alvast, mert este megyunk etterembe Toni munkatarsaival.

Ildi, megirod az emil cimed?

Babamama, nem semmi, ahogy megijesztett a dokid. Szerencsere en mindegyik orvosunkkal meg vagyok elegedve. Fogorvosom viszont nincs Szegeden.

Tudnatok ajanlani valakit? agi77@vipmail.hu Elore is koszi.

Meli, az 56 kilo nem sok, biztos csak Neked tunik annak. En balnanak ereztem magam a vegen, pedig csak 10 kilot hiztam. Tudjatok mar a baba nemet?

Karmen, mindjart megkeresem a cikked. Kép Mi a cime?

Melinda, hogy telt a napod?

Kriszta, azt hiszem Kristof 1 evesen valtott at a napi 1 alvasra. (masfel ora volt, ejjel meg 12, persze jonehany kelessel megtuzdelve)

Jo lenne menni a klubba. Gabin es Krisztan kivul megy meg valaki?

Angi, csak elmentetek a csiposzuresre? Minden ok?

Gabi, aranyos Flora. Kép Rakszuresre mesz?

Eniko, a klinikan voltatok a 4D-n? Ha igen milyen volt? Eddig mindenki csak rosszat mondott rola, de szerintem szemelyes tapasztalata senkinek sem volt.

Agi
agi77

Ági! Igen, tudjuk a nemét, csak még a nevét nem!!! :-)))
Kisfiú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meli27

Meli, hu, ez szuper, irtad mar, csak en nem figyeltem? Nagyon jo dolog a nevkereses es persze nehez is. Kép Vannak mar otleteitek? Sajna a legszebb funevek tul gyakoriak, ezert nalunk kilove.

Agi
agi77

Ági! a kapcsolat oldalon az email rovat Ki gondol a babakocsisokra.
fogdokit megirom mindjárt

Meli! gratula!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, koszi, eppen kerestem, de nem talaltam. Talan most sikerul.
Agi
agi77

Az igazság az, hogy különleges nevet szeretnék neki, de nem találok olyat ami a családomnak tetszene!!! Nekem van 2 ötletem, de sajnos valószínűleg egyik sem lesz! Elvileg van még 18 hetem... legalábbis remélem!!!
meli27

Mi a 2 otlet? En is szeretnek kulonleges nevet, de nem akarok tul kacifantosat, es nevetsegeset sem. Mint utolag kiderult az Aposomnak fel kellett irnia egy papirra, hogy Kristof, hogy amikor telefonal eszebe jusson. Kép A lenyeg, hogy Nektek megfeleljen.

Agi
agi77

A baj ott kezdődik, hogy a férjemnek sem tetszik, csak a Dávid és a Noel. Mindkettő szép név, de nekem nem elég különleges!
A végén úgy fogják hívni ahogy a kórházban a nővérek elnevezik.... :-)
meli27

Sziasztok!
Köszi a gratukatKép Én is örülök, hogy kislányom lesz. De egy kukisnak is pont így örülnék Kép Mindegy, csak egészséges legyen Kép

Meli27: Hát az a 8 kiló 22 hetesen lehet, hogy sok egy picit, mert később fogsz többet hízni. Az elején a hízás nem jelentős hanem utána.... Ha kicsit visszafogod magad kajaügyben, és sétálgatsz nagyokat, akkor nem fog sok rádrakódni! van akinek kifejezetten jót tesz a terhesség Kép Rám is azt mondták, jobban nézek ki mint előtte KépKép Én eddig 2 kilót híztam és 25 hetes vagyok! De az elején nagyon hányós voltam, meg vigyázok is magamra, önmegtartóztató életmódot folytatok ami a kajálásokat illeti!Kép
A Dávid név nekem is teccik csak olyan tucatnév, nem? És Te szived szerint mit adnál?? Milyen nevet?Kép Mikorra is vagy pontosan kiírva?

Ági: Én a kettesbe voltam 4D uh-án. Nincsenek infóim a klinikairól sajna.

Nóri: Minden nevet lehet csúfolniKép Bor is meg róka is KépKépKép A párom azt mondta, akkor már legyen inkább "Sörőke", ő a sört jobban szereti, nálunk én vagyok a boros Kép Nekem nagyon teccik ez a név, nem tehetek róla. Apukámat ki tudnám a Borókával zavarni a világból...Kép Nem tudom, hogy a családi béke-e a fontosabb, vagy, hogy én szivem szerint milyen nevet adnék..... Végül is apukám rajtunk élte ki a névadási mániáját, én meg a saját gyerekeimen fogom...ez az élet rendje......nem?

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Most jöttem haza a kozmetikustól.Végre szőrtelen vagyok.

Hajni!

Köszönöm a segítséget.A számítógépre már feltettük a képeket,az sikerült.Csak kicsinyíteni nem tudunk.

Gabi!

Nem kaptuk meg az oltást,majd 2 hét múlva.(De akkor hármat egyszerre.)

Kriszti!

Megérkezett a doki néni.Sajnos,egy picit piros a Noémi torka. Panadolt kell szednünk három napig. A súlyával meg volt elégedve. Havonta 40 - 50 dekát kell híznia. Ő sem tud olyan anyukát, aki tudna nekünk tejet adni.

Ági!

Az e-mail címem: tfildiko@axelero.hu
Az én fogorvosom Dr. Mustafa László, a Mérey utcában rendel. Nagyon meg vagyok vele elégedve, csak egy kicsit drágán dolgozik. Már öt éve hozzá járok.

Ildi
tfildiko

Lányok, köszönöm, hogy gondoltatok rám, jól telt a napom.Kép

Ági! Hála Lotti esti fekvésével nincs gond. Bár ha du. csak 2 óra körül alszik, akkor rázósabb a dolog. A bölcsiben 12-től van alvás, mire hazaértünk, már "bubizik" az ölemben, 7-kor fürcsi, vacsi, alvás.

Meli! És hány kilósan lettél babás? Nekem a Dávid nagyon teccik.Kép

Gabi3! Fló se semmi.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kriszta! Ez friss, maiKép

Karmen
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!!

Újdonsült kismama vagyok Bajáról és a segítségeteket szeretném kérni! Nem szeretnék itt szülni, inkább Szegedre, vagy Pécsre gondoltam, hamarosan döntenem kell! Tudnátok pár infóval szolgálni, hogy nálatok a klinikán milyenek a körülmények, lehetőségek? Milyen az osztály, a szülőszoba? Tudtok-e jó, lelkiismeretes dokit ajánlani? Lehet-e epidurált kérni? A császárt a hasizmok átvágása nélkül végzik-e?

Nagyon hálás lennék egy kis felvilágosításért!
Köszönöm:
Györgyi
gyike

Sziasztok!
Na, mi is megérkeztünk tegnap, Egerből. Jól sikerült az utazás, Tomika nagyon jól bírta. Jókat aludt az úton, és ott is. Esténként kb.10 perc alatt beszunyált. Meg is állapítottuk, hogy Tomika olyan, hogy minél többet húzzuk-vonjuk, annál jobban alszik. Szóval őt nem zavarja, ha más helyen, más környezetben alszik. Itthon megint 1-2 órát kukorékolt, mire elaludt.
Minden rokonnak megmutattuk (Gábor rokonsága él ott, Tomika előadta magát: mosolygott, nevetett, mindenkit elvarászolt).
Ja, és a lényeg: 5 foga van!!! Pénteken még csak 2 volt, most pedig alul 3, fölül 2. Nagyon szeret rágcsálni, tegnap megkaparintotta a távirányítót, és apró műanyag morzsákat rágott le róla, mire észrevettem. Remélem, nem nyelt belőle.
A cicit azóta nem harapja, de a seb még megvan. Köszsönöm a jó tanácsokat. Tegnap elhoztam anyukémtól a Bioptron lámpát, azzal kezelgetem. Már nem fáj annyira (vagy lehet, hogy megszoktam?!)
Képzeljétek, ma voltunk a Tescoban, és Tomika a bevásárlókocsi ülésén utazott, mint a nagyfiúk. Nagyon élvezte, mindent meg akart fogni, amit vettünk. Olyan aranyos volt.
Majd lesznek fotók is.

Dancsi!
Már nem harap Tomika (néha picit, ha nagyon fáradt), de szopi közben mindig újra felszakad a seb.Rmélem, a lámpa meggyógyítja.

Kriszta, Babamama!
Próbálok pózt váltani, de Tomika mostanában hason fekve szeretne szopni, hiába mondom, hogy ilyen szoptatási testhelyzet nincs.
Örülök, hogy bevált az ősi módszer a fogadra. Nekem is mennem kell a héten, kiderül, hogy javult-e valamit a fogam.
Remélem, Eszter hamarosan visszaáll a későbbi kelésre.

Karmen!
Nincs még fogas képünk, nem nagyon engedi, hogy nézegessük.
Nekem nem szabad szopi közben sziszegni, mert akkor Tomika ijedten abbahagyja a szopit.Mosolyogni kell és biztatni, hogy szopjon.
Miről írtál a Délmagyarban? Nekünk nem jár, pedig elolvasnám.
Nagyon ügyesen ül Orsi a képen.

Melinda!
Nagyon aranyos Lotti!
Jó munkát!

Ildi!
A takarítás nálunk is "mostohagyerek" lett Tomika születése óta. Én ált. akkor szoktam, ha a szüleim vigyáznak Tomikára.
Én is botmixert használok.

Ildi10!
Adnak ruhát a babáknak.
Én a saját halóingemet nem is használtam, de a kórháziból ált. napi 2-t. Ha volt kitéve, bekészleteztünk.

Na, jó éjszakát mindenkinek!
Tünde+Tomika
ptünde

Szisztok!

Ez az éjszaka sem volt jobb mint a tegnapi.Most már lassan szétesek.Olyan jó lenne már egy kicsit aludni!!!

Tünde!

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat.Nagyon aranyos a Tomika,nem csodálkozom rajta,hogy mindenkit elvarázsolt.Gratulálok a fogakhoz.
Remélem,hogy a lámpa rendbehozza a melledet.

Kármen!

Gyönyörű a lányod.

Melinda!

Örülök,hogy jól telt az első munkanapod.Nagyon aranyos a kicsi lányod,hogy ilyen hamar elaludt.

Györgyi!

Én Szegeden a klinikán szültem császármetszéssel.A szülőszobát csak láttam,sajnos nem sikerült közelebbről megismernem.Nekünk a felújítottat mutatták meg,amikor klinikalátogatáson voltunk.Az nagyon szép és modern.Epidurális érzéstelenítést lehet kérni.
Az orvosok többségéről csak jót tudok írni.Az enyémmel nagyon meg voltam elégedve.Ha érdekel a neve,majd megírom.
Hány hetes terhes vagy? Gratulálok a babához!

Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?