Új privát üzeneted érkezett!

Ne keseredj el! Úgy látszik ez most egy ilyen időszak...
Nekem is kettő termékenyült meg a 9-ből!
De elég egy is, hogy szép, egészséges bébid legyen 8,5-9 hónap múlva!!!!
Azért még a többi is meglódulhat és lehet, hogy holnapra egy egész focicsapatnyi lesz! :D
Fel a fejjel!!!!!

Verzso,
igen, nekünk ez volt az első és sajnos nem sikerült! Eléggé kivagyok, de majd csak egyszer elmúlik!!!!
Akkor nektek a 4. lombik sikerült, ugye?
De jóóóóóóóóó!!!! :) :) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gigibp 2010.09.28 10:52-kor.
gigibp

Tyűűűű, laptetőőőő!
Dike, felajánlom neked a nagyrészét, hogy szerencséd legyen, egy picit meg megtartok magamnak, hogy majd okt. végén nekem is jó híreket mondjon a dokibácsi!
gigibp

Sziasztok!

Kicsit el voltam tűnve, bocsi érte, de látom kezd fellendülni a topic!

Dike,
nem elkeseredni!
Nani az élő példa, hogy 1 embrike is bőven elég! :wink:
Tessék bízni a 2kis apróságban!!!!!!!!!!!!
Van, akinek 10-12 embriója is lesz, aztán 1ből sem lesz baba!
Hidd el!Nem szabad elkeseredni!

Verzso,
gratula a fiúkhoz!
Sajna nem tudok segíteni a várólistával kapcsolatban.De szerintem érdemes lenne minél előbb bejelentkezni.

Gigi,
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!
Mikor mehettek újra?

Roni,
írtam Neked privit! :wink:
Melyik nap kezded a szurit?
Miket böksz majd?

Kata,
én 5mg folsavat eszek minden nap, de nem a recept nélküli folsavat, hanem amit fel kell iratni(Huma-folacid, 5mg)Ez szerintem sokkal jobban megéri! A háziorvos simán kiírta!

Nanikám,
nagyon tellik nálatok is az idő! :D

Van még valaki akcióban?

Mi jól vagyunk, KicsiCsoda növöget, de még mindig nehezen fogom fel, hogy itt van a pocakomban.Mondjuk semmi terhestünetem nincs, és nem is volt! :roll: Megkímél a kis drága! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Dike, tényleg igaza van a többieknek!
Szegeden volt egy lány, akinek csak egy embriója lett, visszaültették és ikrek születtek belőle! :)

Gigi, 3 kezelés volt összesen, de volt egy fagyasztott beültetés is. Most úgy gondoltuk, hogy a maradék támogatott kezeléssel élünk, reméljük már nem használjuk el mindkettőt.

Melinda, boldog babavárást Neked! Jó, hogy ilyen könnyen viseled!
Már beszéltem velünk, ha megjön akkor kell időpontot kérnem köztes, vérzésmentes napokra UH-ra és majd akkor beszéljük meg a Doktorral a továbbiakat, csak gondoltam tájékozodom egy kicsit. Hallottam erről a volumenkorlártról és ez nem tudom mennyire hosszabbítja meg a várakozást.

verzso

Dike, 2 embrikéből is minden megtörténhet :)
Hajrá +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli, köszi, üdv (megkímél a kis drága? :D )

Gigi, még mindig (((((((())))))))))))))

Nanikám, a melós napjaid meg vannak számlálva :lol: pusz

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

köszi csajok a bíztatást, annyira szeretném ha a kettő legalább továbbosztódna. sose lesz reggel h megtudjam!:)

KépKép
dike

Na végre egy kis élet!!!! :D :lol: :lol:

Meli, annyira, de annyira irigyellek! Persze, aki ennek a topiknak a lakója az bőven megérdemli a csodababákat!!!!!
Bárcsak már nekem is lenne egy! :roll: :roll:

Kata,
hogy telnek napjaid?

Roni,
mikor kezdesz? Miket szúrsz???
gigibp

Gigi,
tudod, én mindig úgy voltam vele, hogy csodák vannak, de tuti nem velem történnek meg!
Aztán mindkét oldali lezárt petevezetékekkel valahogy mégiscsak sikerült!A 2.sikertelen lombik után!

Kívánom, hogy minél előbb átélhessétek ezt a csodát!

Kata,
nincs mit! :wink:
Énis meglesnélek, ha küldesz egy elérhetőséget!Biztos gyönyörű menyasszony voltál! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok,

Dike, nem szabad elkeseredni az a kettő bogyócska nagyon szépen fog osztódni és 1-2 nap és vissza is kapod őket, sőt még az is lehet hogy csatlakozik melléjük pár. Bízzál bennük :!: Nekem első lombikra 2 db 4-4 sejteset kaptam vissa és most 3 évesen itt randalíroznak tessék bízni.

Én ma kaptam vissza 1 db 5 napos fagyit nagyon szép állapotban, most jön a 2 hét izgulás

Meli 15 hét... húúúúú nagyon rohan az idő :lol:
pbj12

Pbj,
jajj de jóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!
Babatapik mennek ezerrel!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bizony, nagyon rohan z idő, el sem tudom hinni!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

pbj! köszi a szép szavakat! neked pedig akkor hatalmas drukk, bapatapik mennek ezerrel!+++++++++++++

KépKép
dike

csajok gyors vélemény kutatást tartok. mára 3 an lettek.most el kell döntenem, h kettőt kérek e vagy 3at.de azt az egyet le lelefagyasztanák, de ki nem olvasszák, csak ha majd még jön hozzá,másik lombikból fagyasztásra alkalmas.nehéz döntés. 13ból 3 maradt meg. szerintetek???kis árvácskámat kihagyjam, v viszamerjem?

KépKép
dike

Dike!
Nehéz döntés!
Hány éves vagy? 35 alatt nem szokták javasolni a 3-at, de persze egyéni elbírálás alapján, akár még jól jöhet!
Nekem mindig a volt kolléganőm ugrik be ilyenkor! Nekik nem volt szervi bajuk, csak a stressz, ezért nem jött a baba. Elmentek lombikra, hármat kértek vissza és mind megmaradt! :D
Én parázós alkat vagyok, biztos csak 2-t kérnék!

Pbj,
babaragacsokat küldöm!!!!

Meli,
15 hét..., basszus tényleg rohan az idő!
gigibp

Dike!
Olvaslak benneteket nem belszólni akarok de én is leírom az esetemet. Nehéz döntés előtt állsz nyilván. Én azt mérlegelném hogy kisebb az esélye hogy három megmradjon mint háromból egy.

Az hogy a harmadikkal mi lesz még lehet ha otthagyjátok sem lesz alkalmas a fagyasztásra nálunk mindig így volt soha nem lett fagyibabánk.

Elsőre kettőt kaptam vissza (több volt vagy hat embrió a többi elhalt). A másodiktól mindig hármat kértem vissza. Soha semmi nem indult el majd a negyediknél is hármat kaptam vissza egy maradt kint én szerettem volna azt is de nem hagyták és ekkor mind a három visszakapott embrió úgy godnolta velünk szeretne maradni, aztán máshogy alakult de soha nem lehet tudni hogy miből hány lesz....

Elsőre azért nem szokták javasolni a kettőnél több embirót mert feltételezi mindenki hogy csak az a baj hogy pl neked el van záródva a petevezetőd de ezt leszámítva "bekapod a legyet típus vagy".

A kor ezesetben nem számít én 27 évesen kezdtem lombikozni és nem volt kor szerint akadálya a visszakapott embirók számának.

Bárhogy döntesz onnantól már csak előre van ne agyalj hogy mi lett volna ha ....Nagyon drukkolok.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Dike, tényleg attól függ, hogy hány éves vagy, hányadik próbálkozás. Nekem az első 2 beültetésnél 2 baba került vissza a pocakba, semmi nem történt, a harmadiknál 1 baba, elindult valami, de inkább csak biokémiai tehesség volt, a 4. beültetésnél 3 baba, kettő maradt meg.

De ha már azt kérdezed, hogy Én mit csinálnék a helyedben Én mindhármat visszakérném.

verzso

Dike,
Hát ez jó nehéz döntés, és látod milyen faramuci is.... :oops: Leírom én is. Elsőre 2 kaptam vissza és mind a kettő megmradt és ahogy tegnap is írtam most 3 évesek.
2 nál 1 kértem vissza mert féltem hogy megint ikerterhesség lesz és a fiúk mellé nem akartam megint ikreket...., a 3. nál már 2 kértem vissza, a negyediknél 3 az 5 nél 2 és most a 6 nál csak 1 fagyi maradt az landolt a pocakomban.
Szerintem is kissebb az esélye hogy mind a 3 megtapad, de nagyobb hogy legalább 1... DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMEÉNYEM.....én szerintem visszakérném mind a hármat, ha már megkérdezted.
De ezek itt mind csak a mi véleményeink és nem szeretnénk helyetted dönteni, de biztos, hogy amit választasz az lesz a legjobb :lol:
pbj12

csajok! a biológus kicsit félreérthetően beszélt, amiért elnézést is kért utólag.nem az volt a kérdése h a 3.at is beültessük e hanem h a 3.at lefagyasszuk, v megsemmisítsék.

igy maradt a 2 apróság,holnap 10kor lesz a beülti.kérnék még drukkot h még tovább osztódjanak,még több sejtesek legyenek!

köszönöm,mindenkinek a véleményét.mikor visszahívtam h szeretném akkor mind a 3at vissza,és ő erre azt nem lehet.:(

KépKép
dike

Dike!
Miért mondta, hogy nem lehet????
Ha te ragaszkodsz hozzá, akkor igenis lehet!!!!!
Drukkok mennek holnapra!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
gigibp

gigi! mert azt mondta h elsőre 3at nem lehet.nem magyarázta meg, elfogadtam. te meddig pihentél?mikor sétáltál először?

KépKép
dike

Dike!
Elsőre valóban nem szoktak hármat a már leírtak alapján de azért ha szeretnéd akkor a dokinál futhatsz egy kört hogy te szeretnéd majd elmondja hogy mi a helyzet. Én ilyen csatákat simán megnyertem anno.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok !!!

Dike
hatalmas drukkok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli
szépen lépegetsz a vonalzón !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

én már 36 éves vagyok, szóval nem mai csirke :oops: :oops:

hétfőn megvolt a HSG-m, teljesen átjárható vagyok !!!!! :D :D :D :D :D :D :D

így lehet hogy nem is lombik lesz, hanem inszem !!!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Viki, ez szuper!!!!! Hajrá inszem :lol:

Dike,
nekem a dokim azt mondta, hogy aznap ágynyugalom, másnaptól meg, ahogy érzem magam, de kímélő üzemmód, de nem kell feküdni, sőt nem is ajnálja, mert akkor a méh vérkeringése nem az igazi! Itthon voltam, főztem, mostam, olvasgattam, volt időm fodrászra, kozmetikusra... :D Fizikai munkát nem végeztem. A második héten meg már jöhetett egy kis kertészkedés is, persze csak a lightos része.
Amelyik baba megakar tapadni az megtapad így is, úgy is!
Holnap majd gondolok rád, aztán gyere a hírekkel!!!!!!
gigibp

viki! nagyszerű hírek de jóóó!!!!:))

KépKép
dike

Viki,
jajj de jóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Férjed eredményei milyenek?
Akkor simán lehet spontán baba is! :wink: Mert lehetetlen nincs! :D

Dike,
drukkok mennek, hogy osztódjanak szépen a kis embrikék!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok!

egy 7 és egy 8 sejtes picurkát kaptam vissza! és egy 7 sejtes lett lefagyasztva! próbálok pihenni:))

köszi a drukkokat! okt 12 vérvétel, h sikerült e.

KépKép
dike

Dike, Pbj: kezem-lábam csuriban értetek! Jó lenne, ha beindítanátok az őszi babaesőt :D

Meli, köszi, írtam én is. Csoda szép ez a 15-ös a vonalzódon! És gömbölyödsz már?

Kalkata, had nézzelek meg én is az esküvőn :wink:

Viki szuper, hajrá spontánkodás!
(én is 36 vagyok (már) de sztem itt sajna elég sokan vagyunk az idősebb korosztályból

Én már szúrom magam: (supre+gonal+clexan)
(És úgy döntöttem, most sikerülni fog, mert nagyon akarjuk ezeket a babákat)
roni34

roni!!! tüszőnövelő energiák mennek+++++++++

pbj! te meddig pihentél?mármint feküdtél?

KépKép
dike

Dike,
babatapik mennek!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Roni,
mintha egy kicsit már gömbölyödne a pocakom, de nehéz megítélni, mert elég vastag úszógumi védi a gyereket a hidegtől! :lol: :lol: :lol:
Drukkok mennek a szurikhoz, sok szép tüszőcskéd érjen meg!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Roni,
ez a clexan mire hat??
Shortot csináltok??
gigibp

Gigi: shortunk lesz.
Clexant a trombózis megelőzésére kapom, ami nekem is új infó, mert eddig én is úgy hallottam, hogy a tehesség alatt kellet a kismaminak ilyet szúrni. Stimu alatt még én sem szúrtam ezt. (hátha ez lesz most a nyerő :wink: )
roni34

Jaaaa, értem! :)
Akkor hajrá és mindent bele!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Dike,
mizujs, hogy érzed magad?
gigibp

gigi! szarul érzem magam h feküdnöm kell, megőrülök tőle!!!!am minden ok!

KépKép
dike

lányok! már vagy 4-5 napja nem volt székletem...annyira rossz. szerintetek mitől? mit lehetne szedni h legyen?még a kávétól se reggel.semmi melyik gyógyszer foghat meg? femibiont is már leszívás óta nem is szedtem,mióta csak folsavat irt fel a doki.

KépKép
dike

Egyszer egy kismaminak volt ilyen jellegű problémája, csak ő már több hete nem tudott produkálni semmit! Neki a Stadalaxot ajánlották, azt terhesek is szedhetik és bevált neki!!

Neked azt ajánlották, hogy feküdjél?
Nekem mindig azt hangsúlyozta a doki, hogy ne feküdjek!
gigibp

nem, nekem tegnapra volt ágynyugalom, de sokan mondták forumon h feküdjek.de ma feküdtem utoljára holnap már bornapozok,azaz sétálgatunk:)

KépKép
dike

Sziasztok !

hajrá mindenkinek !!!

Meli
én már most növesztettem egy pici úszógumit :oops: :oops:
párom eredményei tavaly jók lettek, reméljük, idén is az lesz

Dike
babáknak üzenem, hogy kapaszkodjanak anyába !!

vvviki

Volt már valamelyikőtök hiszteroszkópián ?
A missed ab-m miatt Kovács Doktor ezt is emlegette..

vvviki

Viki,
én mindig keverem a szezont a fazonnal, képtelen vagyok megjegyezni! Ez a hiszteroszkópia=hsg?
Én nem voltam, azt mondtam a dokimnak, hogy a második lombik után vagyok csak hajlandó megcsináltatni, mármint az átjárhatóságit! Ugye ez az? :oops:

gigibp

Gigi
a hiszteroszkópia a méhtükrözés, a HSG a röntgenes átjárhatósági vizsgálat ( bárcsak ne tudnám, mik ezek... )

nekem a lapar alatt csinálták a DOTE-n az átjárhatóságit, és rögtön kiderült hogy mindkét petevezeték átjárhatatlan...

vvviki

Ohh, köszi Viki! Látod mondom én, hogy keverem!!!! :)
A méhtükrözést altatásban végzik, ugye?!

gigibp

nem tudom, a HSG-m altatásban volt

vvviki

ezt találtam a hiszteroszkópiáról :

A tükrözést fájdalomcsillapítással végezzük. Ez történhet fájdalomcsillapítók és/vagy nyugtatók adásával, helyi érzéstelenítéssel ill. rövid altatással.

vvviki

Dike, keddem volt a transzfer akkor pihentem és szerdán, mert akkor valami hihetetlen álomosság volt rajtam....
voltam kedden is meg pénteken is progeszteron vv el... és a keddihez képest a pénteki még rosszabb lett annak ellenére hogy utrogestan 2*2 + 3 naponta progeszteron szurit kapok... Doki is KP is kétségbe volt esve most 3*3 uto kell,+ aznap még egy ovitrade szuri is kellett. remélem hatni fognek. Valki volt hasonló cipőben??
pbj12

Pbj,
nem tudok segíteni, nekem nem volt ilyesmi!
Remélem minden oké lesz!! Folyamatosan nézik neked a progit?

gigibp

pb! de jó, legalább neked mérnek progeszteront,nekem meg kitudja lehet a béka feneke alatt van. én csak reggel egy crinone gélt kapok, meg este 3 utrot.ez nem sok:(

tegnap már nagyon éreztem a méhemet,egyszer görcsöltem, ma is egyszer reggel. csak azt nem értem h h lehet ilyen alacsony a hőm. nekem pé után mindig 37 most meg igaz hónajban de csak 35.8. eddig ez tuti nem terhesség.de lehet beágyazódás hát passz...azért még nem adom fel.

megmérnéd te is csak ugy napközben hónaljban h menyi?

et+ mennyin vagy?

KépKép
dike

dike,
nekem kedden volt a et. tehát ma et+5 vagyok.
Nekem azért néz progeszteron szintet, mert az elmúlt 3 lombiknál a beültetés után nagyon hamar megjött kb et után 7 nappal és ez tűnt fel a dokinak. ezért kapok most nagyobb hormonpótlást.
én sose mértem még hőt, de úgy tudom reggel kell még felkelés előtt mérni mindig kb ugyanabban az időben. reggel megmérem
te hányadik napon vagy?
pbj12

et+3. tudom h akkor kell, de csak ugy megmértem napközbe is, azaz most.

nekem tegnap egész nap feszített a méhem, érzem folyamatosan, 2 görcsöltem már be.

te érzel vmit?

KépKép
dike

Csajok!
Lombikos parancsolat, hogy nem vadászunk tüneteket! Valakinek fáj, valakinek nem!
Dike, ebből nem vonj le semmiféle következtetést!!!! Bízz benne, hogy ott lapul a baba a pocidban! A hőt meg napközben felesleges mérni! Reggel kell, felkelés előtt, szájban, hüvelyben vagy hát hmm... :)

Szorítok mindenkinek!

gigibp

Sziasztok Lányok!

Mi a budapesti Kaáliba járunk és most kezdjük el a köv. lombikprogramot.
Nem tudom, hogy van-e közöttetek olyan, aki szed esetleg Metformint v. Merkformint? Nekem 1000 mg-osból 2x1-et kell szednem és valahol azt hallottam, hogyha kezelés van, akkor nem lehet a gyógyszert szedni, ez igaz?
Vendég

Röpcsi,
nem igaz.
Ha szeded a metet, akkor kell is szedni, minimum a 12.terhességi hétig, mert a terhesség elején a hirtelen elhagyása vetéléshez vezethet.
Kihez jársz endokrinológushoz?
Első lombik lesz?Melyik dokinál!

Lányok!
Hogy vagytok friss kismamik?! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?