Új privát üzeneted érkezett!

Vicky
mennyire volt rossz az IR-ed és mennyit jelent az a hosszú idő nálad?
ann74

Vicky
mennyire volt rossz az IR-ed és mennyit jelent az a hosszú idő nálad?
ann74

Lányok,aki esetleg nem látott még élőben: hosszú barna hajam van (már majd' derékig ér),holnap szerintem rövid fekete bőrkabátban találtok meg :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom még,mikor érek oda,talán csak 9 körül.
Wikkát megismerem,talán Juditot is,többiek majd segítsenek :D
Vendég

Sziasztok,
napok óta nem tudok jönni, az ok képekben :lol:

Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: Gyönyörűséges okok!!! :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

jövök, remélem reggelig visszaolvaslak Benneteket

Macs,
milliónyi drukkom a Tiétek és nagyon nagyon gratulálok a gyerkőcökhöz !

Eszter,
köszönjük Macs híreket.

Nava,
remélem csajszi jól vagy, és minden nyavalya elkerül már !
"Biztos hamar a régi leszel!" - úgy legyen :-)

Gigibp,
köszi köszi dicsikét, próbálok ügyi-bügyi lenni, hát még sikerül.
suli minden második héten van, ebben a félévben 7x kell menni (p-sz).

Estrella,
várjuk ám a képeket akkor is :-)
bölcsi: először egy csanában kezdtünk (családi napközi) 6-7 gyerek, 2 gondozó, szép, rendezett, tiszta minden, napi 4x kaja. Véleményem hogy előferdülhet, hogy a gyerekek unatkoz(hat)nak itt, illetve nincsenek külön foglalkozások, pici az udvar. Emellett nagyon nagyon ++++ hogy Marci megtanult önállóan enni, pohárból inni stb. stb. sok már a rendszer az életében, tehát tutira foglalkoztak velük, csak valahogy pici. A másik bölcsiben mától van üresedés, arra a helyre megy Marci, brutál nagy szobák, rengeteg játék, hatalmas udvar, heti 2x angoloktatás, zenebölcsi, tánc és több gyerek, de csoportonként összesen 10, szóval gy gondoltam ha gyerek lennék nekem a nagyobb jobban tetszene :-) hát ezért.
kaméleon-mami hogy hogy ?
kolléganő brrr.

Kisbeeka,
ne veszekedjenek :-)
főnök tök jó !
nem hiszem hogy ne tudott volna írni egy beutalót a dokid, bosszantó.

Kispatak,
nagyon köszi linkeket, szorítunk Neked is, apa is beadta a cv-ket.
drukk hogy egyszemkéd jelentkezzen, szerk. szupi hogy jelt adott.

Angyal,
óvatosan a bukfencekkel, megütötted magad ?

Judit,
micsoda tempó és nagyon jó értékek, drukkolok mára/hétfőre is !
kolléganők :-)
olvasom hogy Anyud és Mamid mennyire tündérek !

Ann,
csúszást sajnálom, fájdalom mondjon le !
Te merre laksz ?

Mieza,
juppé micsoda cép vonalzó :-)
épen, egyben hazaértél ?
"Hát, nagyon sokat híztam" - nem igaz, nehogy elhiggyétek :-)
uncsitesónak nagyon drukkolunk.
mennyi energiád van hihetetlen, Hagymának drukk hogy mielőbb találjon egy szerető gazdit.
jó utat Nektek.

Csucsu,
"Ja és ne higyjetek KUbunak,nem is sír Lioza,nem hallodtuk a hangját.na jó,csak egy kicsit." - tegnap este emlegettelek Benneteket, hogy most kellene Lizát hallani, lila volt a sírástól, semmi nem volt jó, se a tiszta pelus, se hasfájás nem zavarta, anya ölében se okés, nem volt éhes, semmi, picit remegtem már az idegtől, de fél óra éneklés után kidőlt :-)))
Te figy az a süti az a csokis, úristen az nagyon finimini kb. még 10x ennyit meg tudtam volna enni.

Mieza, Csucsu,
nagyon köszönöm hogy meglátogattatok :-)

Zsuzsi,
energiát egy rakatot kaptam, két csicsergő csajszitól.
nagyon sokat gondolok Rád.

Sajti,
nagyon drukkolok, a fene, na jó, jövő hétig szedjék ám össze magukat ottan kérem és legyen szép vastag mnyh-d !
gyógyulást Néked.

Lukácsné,
hát igen nem alvás, nem kommentálnám :-)
szépek a méretek, így tovább !
mosoly, azt én is nagyon imádom próbálom majd lefotózni.
hasfájás jaja elmúlt, kopp-kopp, igaz van egy 1x használt gripewater kétezervalamennyiért, ÁÁÁÁ.
de jó képek !

Zsuzska,
sajnálom, öleléseim.

Vikus,
öööö izé, én tényleg Sz-hez jártam, de évekkel ezelőtt, prolaktin ? Nem tudom... ne hari, én a helyedben felhívnám, vagy őt vagy a recin Irénkét
40,2 ? huh

Vicky,
tök ügyi leszel, tudom !

Vnbeni,
banyek, csupa libabőr vagyok hosszú percek óta, ennyire szeméttetűbunkóbaromgusztustalanállatjószágot hogy rohadjon meg (bocsánat). Tényleg remélem hogy Miezaügyvéd jól megfingatja.

Valyoni,
jupppé peteérés.

Woody,
éjszakával ügyi voltál !

Andrea,
hát engem is megríkattál azzal ahogy elmondjátok majd Anyudnak az örömhírt.

Rita,
baktériumok húzzanak el !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Elsősorban Ann hez szeretnék szólni:
Ezek az eredmények valóban nem jók, de nem is olyan rosszak, gyógyszer + diéta kell hozzá, és ne sajnáld az erre felhasznált időd, mert amíg ez nem lesz rendben sajnos úgysem sikerül.

Nekem a vércukrom is nagyon szar lett 6-11-8
inzulin 35-192!!!! értékekkel

Kontrollon már többször voltam a cukor tökéletes lett kb fél év alatt, az inzulin is több mint a felére csökkent, de még mindig magas.

Gondolj arra, hogy ezzel csak a végcél felé haladsz.....aminek siker lesz a vége. Ha megvigysztal nekem sokkal-de sokkal roszabbak voltak az eredményeim, de rajta vagyok, hogy ezt tökélesítsem. és nagyon szépen csökkentek már.( a csajok tudják, immáron 28 kilótól szabadultam meg, hidd el nem olyan nehéz, 2 hét az pokol, de utána nagyon hozzászoksz az efajta kajáláshoz )

Csakis sok sok rengeteg türelemmel szabad ezt csinálni, tudom milyen rossz a várakozás, hidd el én aztán tényleg tudom sajna, csak a BMC be már 4 éve járunk, és néha olyan nehéz látni, hogy aki évekkel utánam került oda már ringathatja a babáját, de nem szabad feladni, kitartás türelem kell rengeteg.

Kívánok, hogy a lelkecskéd megnyugodjon, és lásd az alagút végén a fényt!!!! Kitartás, ne keseredj el!!!!

Kubu!
Marci egy igazi gengszer, igazi pasi, távirányító!!!!! már a kezében.
Liza meg egy kis hercegnő, de cuki ruhája van!!!

Andi!
ÚÚÚÚÚgy várom már a hétfőt!!!!! Anyud bizti könnyezik majd alul-felül!!!! :)

Na lépek, mert meló van

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jóóóó reggelt :)
Most fogok majd indulni,és remélem szerencsét is hozni a mai tesztelőknek :)

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Sziasztok!

Először is Macsiéknak és a mai csapatnak mennek a drukkjaim!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Szeretnék minél több jó hírt kapni!!!! :)

Kubukám: A kisasszony egyszerűen csodaszép, a Hurrikán meg abban a dobozban... megzabálom... :) Nem vihetném haza hétvégére??? Az ilyen mutatványokkal besz@rás lenne a hétvégénk... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Rita, persze hétfőn a szokásos időben a szokásos helyen, ahogy szoktuk :)

Lukácsné: Még nem írtam, de nagyon gyönyörűek a gyerekek :) Az a kép hogy mind a kettő ugyanazzal a takaróval, olyan jó volt látni, hú ilyen összehasonlítós képek, nagyon jó ötlet!!! És ahogy tartja az erős, nagy bátyj a kishúgit..... El vagyok olvadva :)

Vicky: Meghozták a fotót, feliratoztam, hétfőn le is adom :) Kolleganők kész voltak a képtől, hasonló szépet kívántak nekünk is, mint Barbus hercegnő... :)

Ann: Szerintem a 120-as cukor is picit magas, illetve a terhelt inzulinod mindenképp!! Viszont a gyógyszer sokaknak viszonylag hamar hat, nekem pl. 3 hónap alatt 12-szeresről 5-szörösre vitte le a terheltet!! Ha szigorúan bevállalod a gyógyszer+diéta+mozgás kombót (amire én képtelen voltam), kis túlzással tényleg csodákat érhetsz el, legalábbis nem egy lánynak jött ez már így nagyon be. Úgyhogy ne kenődj el, a lényeg, hogy kapj gyogyót minél előbb. Ja és a másik, hogy örülj, hogy ez az egész nem akkor derült ki, amikor már többszázezer ft-otok kint lett volna az ablakba... :(
andrea-1

Heni: De jó, hogy mostmár tudsz jönni.... 28 kiló mínusz?????????????????? Aztak..... :) Hát csajszi, megemelem a kalapom... vágod, hogy ez azért nem kis teljesítmény?
Úgy várom, hogy jövőre már Ti is kezdhessetek....!!! :)
andrea-1

Úgy látom nem tesztelt ma senki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hahó!

Kubu: tündériek ők is! Jó, hogy fiad bölcsibe, neked is könnyebb,neki meg jobb és mindenkinek. Talán tanulni is tudsz kicsit. Birható pénzzel? Liza baba óriási, de mikor volt kicsi, pocakban se nagyon. Apának állás drukk. A német cég az valami szuper, ilyen hum.politikát még sehol se hallottam, mint ott van. Hátha valamelyikünknek sikerálna. Igen báránykám is irt, csak hát sose magától teszi, de legalább csinálja valahogy.

Vbeni: mi van veled? Irjál már valamit, várjuk ám!

Mai tesztelősöknek hatalmas szorítás, nem kevésbé Macseknak.

üdv

kispatak
Vendég

Heni, Andi

nagyon köszönöm a reagálásokat. Persze igyekszem megtalálni az örömöt az ürömben, egyelőre még nehéz.
Nekem szerencsére ezidáig nem volt súlyos súlyproblémám, amikor elkezdtem járni BMC-be fél éve akkor még 62 kg voltam. Most 70 vagyok. Ezt betudtam a sport hiányának, mert előtte tienévekig rendszeresen jártam tornázni. De lehet hogy pont a sport tartotta nálam vissza a hízást az IR miatt, ki tudja. Mostmár kezd javulni a nyári műtét utáni fájdalmam, 1-2 hét és belecsapok a lecsóba.
Köszi hogy megosztjátok tapasztalataitokat. Persze nem jó látnom, hogy mások is hasonló problémákkal kűszködnek, mégis erőt ad, főleg Andi esetében hogy be is babásodtál mostanra. Tehát van remény, mert azért kicsit megijedtem.
Annyira nehéz kivitelezni ezt a kajaszervezést. Ez majd egy külön téma lenne amit meg tudnék veletek vitatni.
Tudtam mindig is hogy türelmet kell gyakorolnom, na de ennyire!!! Mit vétettünk, nem is tudom...Most tényleg az a nagyon rossz, hogy eddig mindig volt mire várni. Egy vizsgálat, egy eredmény, műtét, javulás, kezdés... most meg egyszeriben nincsen semmi, minden olyan bizonytalan. Ja, ugye tegnap este is mint aggódógépezet léteztem, hogy nem jelentkezik a daibetológus srác, aztán este bejelenkezett facebookon, hgy ma majd hív és megbeszéljük. Hát nagyon kiváncsi vagyok, de mindenképp kinyüstölök tőle egy szkennelt receptet, remélem már azzal is el tudom intézni.
Heni nagy nagy gratula a -28 kilóhoz, ez hihetetlen teljesítmény!! Nagyon erős csajszi vagy!!

A mai BMC-s csapatnak egy nagy-nagy vödörrel!!! Sok mosolyt szeretnék olvasni ma délután:)))
ann74

ann: Nálam az első trrh. inzulin 115, a 2 évre rá nézett 179 volt! Én 2005 devemberétől szedtem a metet, de nem emeltünk valami gyorsan. Az elején még nem akartunk babát, csak 2006 közepétől.

andi: Nagyon köszönöm a fotót, majd kíváncsi leszek kikerül-e és hogy hová. Olyan büszke vagyok, hogy egy ilyen gyönyörűséggel inspirálhatok másokat.

kubu: Gyerekek még mindig gyönyörűen. Én is imádom a mai napig a farmert Barbuson.

heni: Nagyon ügyes vagy a fogyással.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt MIndenkinek!

Ann!
nem tudom mit mondjak...remélem tényleg meg van az oka,h Neked miért nem irja fel!mivel mütöttek?
Sz minden nap rendel a BMC-ben?
és lehet vele telón beszélni?

Kubu!
köszönöm a válaszod!
Irénkét kérjem a telón???oda adják?csak Ő ért hozzá?

Sajtikám!
Te még Sz hez jársz?segits! :?
vikus82

Vikus,
Én is Sz-hez járok, hátha tudok segíteni, mi érdekelne?
andrea-1

Vikus sztem kérdezd meg először a recin, ha ott nem tudnak biztosat válaszolni kapcsolják neked tuti Sz-t.
ann74

Zsuzs!

hol az a pozitív teszt???
Most értem be és azt hittem már a jó hírekre érkezem...
(ma reggel én is Jánosban kezdtem, csak én a szülészeten L Tanár Úrnál...)

eszter82
Budapest

Jaj csajok,de Tündérek vagytok! :D

Ann!köszi

Andrea!
Csak annyi szerdán voltam Sz-nél és annyi infot mondott ráadásul 39 volt a lázam,elfelejtettem a prolaktint menszesz kor nézik vagy mindegy?
Az a lényeg,h azt mondta ha megjön magától 35napon belül menjek,ha 35napig nem jön meg akkor is menjek!
Sz minden nap rendel?Köszönöm előre is!
vikus82

Sziasztok!
Annyira nincs munkánk, hogy leszarom a net-tilalmat. 9-re(!) minden mai munkámmal kész voltam. 4-ig meg fogok halni az unalomtól.

Először is Macsekéknak gratula. Balázsnak örülök, hogy már levehető volt a gépről, Kittinek pedig minden tiszteletem, hogy küzd. Minden nap imádkozom értük.

Zsuzsó :):):):) Lássuk azt a tesztet!

Vbeni, ez ultra gáz. Mivel indokolta a rendkívülit? Azt nagyon indokolni kell...

Találtam egy álláshirdetést, ami iszonyúan nekem való lenne. Anyagilag is jobb, és nagyon tudnám élvezni. De ha felvesznek, az legalább egy fél évvel tolja a lombikot. A férjem azt mondja, pályázzam meg, mert itt ki fogok készülni, az meg nem nyerő baba szempontjából sem. Szóval most nagy a dilemmám: pályázzak, vagy ne pályázzak. A hétvégén el kéne döntenem.
aktucs

Ann,
Prolaktin ügyben nem tudok segíteni, nekem azt ha nézték, akkor a más dolgokkal együtt, mert így külön nem emlékszem rá hogy csak ezt nézték volna.... :shock:
Szúcs doki elméletileg h-p-ig minden nap van. Ha valamiben bizonytalan vagy, akkor hivd fel a recepciót, ott kérd Irénkét!. Sz-nek szokása hogy a kartonokba kis post-itra ráírja a megbeszélt dolgokat!!!!.. Irénkét kérd meg esetleg, hogy a kartonodból nézze meg, hogy lát-e valamit...:) Megmondod hogy mikor ott voltál sok volt az infó, meg beteg is voltál és a dr.urat nem szeretnéd emiatt telefonon zavarni.... Ha tud, Irénke is biztosan segít Neked ezügyben.... ha nem, akkor max. felkapcsol Sz-hez... :)
andrea-1

Aktucs,
szerintem pályázd meg, az még nem jelent semmit! Aztán, ha tied a meló még mindig eldöntheted, hogy mit szeretnél csinálni!!!
Én vasárnap megyek három hét után először, de már most kivagyok akadva!!! Ezen a helyen nem lehet tartani az IR diétát, de még normális étkezéseket sem!!!! Annyira úúúútálom!

Felhívtam ma én is az intézetet, hogy kérjek okt. végére időpontot, ahogy a dokim mondta. A recepción közölte a némber, hogy akkorra már nincs, csak november eleje, de tök mindegy, mert ebben az évben már úgysem történik semmi!
Mondom tök köszi, hogy te milyen rendes vagy!!!
Persze tudtam magamtól is, na de így a képembe vágni!!!! Amúgy mindig tök rendesek, szerintem ma kifogtam pont azt, amelyik bunkóskodik!
Nagyon rosszul esett! :cry:

Zsuzsó,
mi a helyzet, már tűkön ülök órák óta?!

Heni,
-28 kg, nem vagy semmi csajszi!!!!!

Ann,
a kajáról én is tudnék beszélni!!! Nekem a leggázasabb az ebéd, egyszerűen fogalmam sincs mi lenne a legjobb! Ötlet??
gigibp

Sziasztok!
Na meg volt a mai BMC látogatásom is,de sajnos nem úgy sikerült ahogy terveztem.Amikor eljöttünk onnan volt is ám kiborulás,sirás-rivás.Abban reménykedtem,hogy indul a következö akció,de a férjemnek lesz még egy sperma vizsgálata,majd csak azután derül ki,hogy lombik vagy inszem a következö lépés.Tehát megint telik az idö a nagy semmivel.Most megint azt érzem,hogy soha nem érünk a végére,már annyira szeretném,hogy egy pozitiv tesztel gazdagabb legyek,de sajnos ez még várat magára.

Judit:
Annyira gyorsan eltüntél,hogy amikor mi felmentünk az emeletre,már sehol sem voltál.Én láttalak Téged,csak sorba kellett álljak és mikor végeztem már sehol sem voltál.

Békú:
A veled való találkozót viszont k...a elszurtam.A recepciónál elöttem álltál a sorba,beszéltél egy csajjal.Én meg annyira elvoltam kenödve a rossz hirtöl,hogy csak a magammal foglalkoztam.Mikor végre leesett,hogy ki is vagy akkora már mi kerültünk sorra és az az idö alatt eltüntetek és már nem volt idöm,hogy megkeresselek,mert rohantunk az okmányirodába a férjemnek lakcimkártyát csináltatni.Mivel ma péntek van kellett szedjük a lábunkat,hogy azt is eltudjuk intézni.Sajna ez nem az én napom.

Zsuzsórol csak annyit,hogy ma találkoztam vele,gondolom majd jön és elmondja a részleteket.(Bocsika,remélem nem gomd,hogy megirtam,csak annyira aggodnak itt érted).

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Nos,a többiekről nem tudok eredményt,de Wikkának sajnos újabb körben lesz csak ++ tesztje...

Már reggelre megjött neki (Crinone mellett),sőt a szobatársának is még tegnap este ugyanúgy Crinone mellett :shock: :shock:

Úgyhogy lesz majd még egy köre,de az már tuti befutó lesz :)
Vendég

zsuzsik
gyertek már.....

macsek
drukk Kittinek továbbra is és minden rendben lesz.

mi az éjjel 6 órát aludtunk délelőtt szinte semmit, most alszik 2 órája.
megyek mert mindjárt ébresztő lesz utána meg menni kell Filipért az oviba.

utána jövök remélem addigra már lesznek hírek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Wikka:
Nagyon sajnálol,tudom most mit érzel,sajnos ez nem a mi hónapunk volt.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sajnálom csajok a negatív teszteket.
vicky79
Budapest III. kerület

zsuzska
sajnálom, de ne keseredj el nekem uez volt 2sikertelen inszem után apának újabb vizsgálat ami rosszabb lett és mondta Sz. doki bácsi hogy csak lombik lehet én meg elkeseredtem, következő mensikor találkozunk.
és láss csodát első lombikomból itt van Hanna , amit el sem hiszek és febr-dec-ig vártunk rá mi is. majdnem 1évig mire sikerült, DE SIKERÜLT.

zsuzsó
akkor neked gratula ha találkoztatok

wikka
remélem a következő neked is sikerülni fog.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andrea!
Köszi

Zsuzska!
sajnálom!de fel a fejjel!

Csajok!lángost próbálok csinálni,de nem megy....élesztő futtatás :shock:
vikus82

Valaki tudja már Zsuzsik eredményét?
Mondjátok,hogy ++++ eső van ma!!!

Szerintem Wikkának a következő már tuti sikerül!!
Vendég

Béku: Én már meg irtam a mai napi teljesitményemet,tekerj picit vissza és megtalálod.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: jujj de sajnálom,én annyira nézegettem,de nem ismertem fel senkit :(

Wikkával beszélgettem,mellette voltam az eredményhirdetésig!

De Te legalább legközelebb már megismersz :)

Sajnálom,hogy nem úgy sikerült,ahogy szeretted volna!
Tudod,én is azt mondom,jó lenne,ha lehetne egyből mondjuk a 2. próbálkozással kezdeni,és az első-amit statisztikailag sikertelennek állítanak be-már nem nyomasztana...

A Zsuzsiknak milyen lett az eredmény?
Remélem jönnek hamar mesélni!! Tűkön ülök!!
Vendég

Zsuzska: igen,megtaláltam :(
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, de még nem olvastam vissza, így most először Zsuzsó üzenetét írnám le, mert ő nem tud jönni ma-holnap mert tréningen van Visegrádon.

Szóval mivel nem volt Sz, Z-hez dugta be őt gyorsan Irénke.
Z a számomra ismert szótlan formáját hozta :roll: DE azt mondta "ez most úgy néz ki hogy sikerült, keresse fel jövő héten Sz. doktorurat" :) :) :)
Egyébként Zsuzsó elárulta hogy tesztelt ma reggel is, ééééés már sokkal jobban látszott a csík, mint tegnap :D
Szóval lányok itt van a mai ++++++

Rólam:
szépen nőttek a tüszők, nem is tudtam mindet megjegyezni: 2 db 21 mm, 3 db 19 mm meg még egy csomó 16 és 15 mm. A mnyh 10 mm. Leszívás hétfőn :)

Kép
judit0713

Nnnnnnnnnnnnnna végre már!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Majd bealszom amióta hazaértem, csak erre a hírre vártam!!! :)

Zsuzsó-KISMAMI: Gratula!!! :) Jólvan csajok, szépen csak beindul itt a bazár... :D :D :D

Juditkám: hétfőn akkor taláxunk... Ügyesen növesztgettet a petiket!!! :)
andrea-1

És akkor most próbálok reagálni:

Ann,
ne törj le, nincs már olyan messze a cél! És abban igazuk van a csajoknak, hogy talán jobb így, mintha csak gyártanád sorra a beavatkozások utáni negatív teszteket úgy, hogy fogalmad sincs miért!
Én kb. ebben a cipőben járok, a koromon kívül (betöltött 39 év)elvileg semmi bajom. Ehhez képest túl vagyok 2 inszemen, 1 terminálton, 1 sima és 1 fagyis lombikon....DE soha nem adom fel! Igyekszem most erre a lombikra nagyon pozitívan készülni, kímélni magam már az elejétől ezerszer jobban mint eddig, mert hátha épp most :idea:

Zsuzska,
talán ott kerültük el egymást, hogy nekem le kellett mennem egy kémcső vérrel a központi laborba. Mire visszajöttem már nem láttalak, pedig nekem is fel kellett mennem uhu-ra.
Aztán jött a párom, így elmászkáltunk a városba, 1-re vissza bmc, ekg, majd haza...jó kis kör volt!
Átérzem a csalódásod! Az első alkalommal én is bőgve jöttem ki a bmc-ből.
Azért is csinálok azóta előtte mindig tesztet itthon. Inkább itt bőgök és ott már a következő lépésre koncentrálok a dokinőnél!

Béku,
úgy sajnálom hogy nem találkoztunk! Nade majd a fórumtalin pótoljuk :wink:

Wikka,
vigaszölelés megy neked is ((((o))))

Andi,
lebuktál tegnap, vagy sikerült megőrizni a titkot a meglepi-bejelentésig?
Hétfőn várlak Ritával és talán Zsuzsóval együtt!!! Bár lehet hogy kicsit ééérdekes állapotban leszek :lol:

Kubu,
állati jófej ez a Marcus! Liza meg csuda nagylány máris! Ennivalóak!!!

Lukácsné,
hát nem könnyű Hannával úgy látom! Nade ez az idő is elmúlik, utána meg majd sajnáljuk hogy milyen hamar :)

Aktucs,
én mindenképpen lépnék a helyedben! Egyáltalán nem biztos, hogy ezáltal annyit csúszna a lombik, de ha csúszik is, jobb lesz szülés után egy jobb helyre visszamenni.
Nem is beszélve arról, hogy a munkahelyi stressz mennyire negatív kihatással van a teherbeesésre, és ez (a saját bőrömön érzem) a lombiknál is igaz!!!
Egyébként nekem is ez a B terv, ha most véletlenül megint nega lenne az eredmény, DE NEM LEHET!

Kép
judit0713

Juditkám:
Nem buktam le :) Szerencsére anyámnál ott volt az unokatesója, akinek a fiát tavasszal vesztettük el.. :( Sajna azóta is nagyon ramaty állapotban van, így anyut lekötötte, hogy rá figyelt, én meg gyorsan elslisszoltam... Úgyhogy hétfőig mostmár nem tudja meg.... Viszont Rajó faterja holnap átugrik hozzánk.. bár ő aztán tutira nem fogja kiszúrni... :)
andrea-1

Judit:
Gratula a sok tüszöcskéhez,nagy léptekkel haladtok a cél felé.Hajrá leszivás!
Nem a negativ teszt boritott ki,hanem,hogy ebbe a hónapba nem történik semmi,mert férjemtöl kértek még egy sperma vizsgálatot,ezért csuszik az egész.Nem is értem mire jó az újabb vizsgálat,már 3 rossz eredményt produkált és én nem hiszek a csodába.Egyszer sikerült neki egy 22M/ml és a többi 2M/ml alatt volt és persze az inszemre sem sikerült jobbat produkálni.Attol tartok,hogy megint egy picivel jobb lesz az eredmény és megint inszemet javasolnak,majd jön a nagy pofára esés az inszem napján,hogy megint az eredmény nem lett jó az,nem elég az inszemhez.Most is ez volt.Van egy olyan érzésem,hogy nem fogunk beleférni az idén.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska,
ez sajnos tényleg így van, minket is szivattak a car eredményekkel az inszemen. Mondjuk nekünk nem volt közben plusz vizsgálat, pedig ha lett volna, lehet hogy előbb kerülünk lombikra, nem kisérletezünk feleslegesen :?
Szóval lehet hogy így jöttök ki jobban a dologból!!!!

Kép
judit0713

Lányok!Hétfőn 10 körül megyek.Remélem Sz. engedi a kezdést.A bacinak bizti nem fog örülni.Tuti sperma vizsg.is kell.Hát boldog vagyok.Ma elkezdtem a gyógyszert,remélem addig hat mire negatív lelet kell.A spontánkodásról annyit,hogy ma voltam folliculometrián,nem volt ebben a hónapban peteérés.az életben először.Elkeseredtem.Remélem a mi Sz.doktorunk mond v.mi jó hírt is a sok rossz mellé.
Macsról tudtok v.mit?
Judit!
Drukk hétfőre!
Zsuzsi!
Remélem minden rendben!
Zsuzsó!
Sajnálom,ismerem azt az érzést mikor kitör az emberből.Fel a fejjel.

Én már kezdek pozitívan gondolkodni,remélem ez segíti a 2. lombit. :wink:
ritabmc

Judit nagyon drága vagy, köszönöm a soraidat!
Mire ma hazaértem a melóhelyről már rendesen csak bőgtem, bőgtem, úgyhogy mindenképpen jót tettek a vígasztaló szavaid.
Beszéltem anyuval útközben, és olyan aranyos volt, mondta hogy kinyomtatott a netről egy csomó mindent, hogy miket szabad ennem illetve miket nem.
A mai hetem amúgy is nagyon húzos volt, péntek lévén mivel minden nap 8-6ig bent voltam a melóhelyemen, ma 2-3 kor gondoltam eljövök. Na ez nem sikerült, iszonyat sok munka, beindult a gépezet. És folyamatosan stressz a alatt vagyok emiatt, mert látom megmaradt feladatokat tornyosulni, és mindig van vmi gixer ami rajtam kívülálló. Azért jó is a sok munka, így megint nyer egy évet a cégünk és ezt azt jelenti hogy szuper főnök mellett megmarad az állásom is, és az a jó hogy a főnököm bármikor elenged a lombik miatt, soha sem volt még baj.. És ami nagyon gázos volt ma is a kaja. Többször éreztem ennem kell, mert szédülök, de még 1 telefon, egy mail, ... aztán majd összerogytam. Na gondolom pont ezt nem szabad kivárni..
Judit nagyon drukkolok neked, olyan jó hogy ilyen sok tüsződ van, ez azért nagyon megnyugtató. Kívánom a folytatás is hasonló jó legyen, szorítok.

gigi
nekem is az ebéd a leggázosabb a többi gázos dolog után.:)) Mindig kimentem eddig ebédelni egy közeli kajáldába ahol finoman főznek. Most nem tudom mit egyek, köret ugye mindig a szokásos, a főzelék teli liszttel, és ki tudja mi mindenbe tesznek cukrot. Nem lehet mindig húst salival enni. Nem tudsz magadnak kajáz hozatni? Van egy cég akinek van cukorbetegeknek való ebéd, majd megnézem ha gondolod, most nem jut eszembe a nevünk. DE pont a XXIII kerületbe nem visznek ki kaját ahol dolgozom..
Reggelizni miket szoktál??
Valamelyik nap csináltam céklás, répás alma salátát tejföllel, és nagyon fincsi lett. Mondjuk nem mondom hogy jóllakik tőle az ember. Én azt vettem észre, hogy keveseket próbálok enni de folyamatosan éhes vagyok. Nálad ez hogy van?

Zsuzskó!! vigyázz nagyon magatokra, örülök a szuper hírnek.
ann74

Zsuzska!
Nálunk apa eredményei szupik,csak alakilag van némi eltérés.Ezért nekünk is rögös volt az út a lombikig.Azt hittem soha nem kezdjük el.2 évig vacakoltunk ezzel -azzal.
Ez a 3 pihi hónap gyorsan eltelt,persze azért is mert ti vagytok. :wink:
ritabmc

Szerintetek miért nem kérnek baktérium vizsgálatot,hiszem a legtöbb okozhat vetélést és időleges meddőséget.ezt nem tudom megfejteni.
Ma a nőgyógyinál láttam kismamákat,akikre ránézve nem hiszem,hogy nincs egyetlen bacijuk sem,és mégis sikerül nekik./remélem értitek,és finoman fogalmaztam/
Ez hogy van ?nem igazságtalan?
ritabmc

Ann,
az igazsághoz hozzá tartozik, hogy még nem mélyedtem bele ebbe a diétába, pont ezért, mert egyszerűen lehetetlennek tűnik a kivitelezése!
Most, hogy nem sikerült az első lombik, neki kéne állnom.
Rá kéne vezetni magunkat a napi 5-szöri evésre stb. Sajna a melóhelyemen ez kivitelezhetetlen. Na majd csak lesz valahogy!
Amúgy most én is kivagyok... egyszerűen nem tudom másra gondolni, mint, hogy nekünk miért nem sikerül?! Nah mindegy... eee van!

Zsuzsó,
szupi hírek!!!!! :lol: Reméljük most meghozod nekünk a babaesőt!!!!!!

Rita,
örülök, hogy a három hónap kényszerpihi hamar elszállt, bárcsak majd én is ezt mondanám januárban! :wink:
gigibp

Rita,
Ne bosszankodj, nem éri meg!!!...... a C típusú állampolgárok, olyanok mint a csótányok.... kb. még az atomot is túlélik...

Gigi:én azt csinálom, hogy minden nap van bent melóhelyemen teljeskiörlésű toast kenyér + valami száraz felvágott szendónak elkészítve... ha más lehetőség nincs, egy ilyen szendóval lehet helyettesíteni alkalmanként az ebédet, eszel hozzá még zöldséget paprika, uborka, amit szeretsz.. ezek ott vannak a táskámban, még az sincs hogy el kell menni konyhába megcsinálni, csak előkapod, email-telefonálás közben is be-be lehet egy ilyet kapni, nem szédelegsz, nem leszel rosszul, nincs bűntudatod hogy nem tudsz enni....... és aznap max a vacsora (nem későn) lesz valami főtt... Nálam szerintem a kelleténél többször is volt így, és mégis megtörtént a csoda...!!
Amúgy én nem vagyok az a betartom a szabályokat 100%-ig típus... nem vettem véresen komolyan, kőbevésetten ezt a diéta dolgot, mármiint úgy hogy állandóan ezzel foglalkozzak... Eleve a reggel 7-kor (ill itthonról elindulás előtti evés) nálam egész egyszerűen kivitelezhetetlen, mert busszal járok melózni, és gyerekkorom óta ha reggel busz előtt eszem, csanda lesz a vége. Tehát én már reggel elkezdem megszegni az IR diéta alapját, ugyanis 8-fél 9-nél előbb soha nem eszem.. Persze próbálom a napi 5 evést, ha tehetem...de van hogy csak 4, sőt 3 lesz belőle..... de nem dől össze a világ akkor sem.. a lényeg, hogy törekedj az 5-re, de ne dilizz (bocsi-bocsi) bele, ha nem sikerül tartani lehet hogy csak 4 lesz belőle, a lényeg, hogy törekedj rá, hogy pl. a tiltólistás kajákat lehetőleg kerüld!! Nekem pl egy pici ételesdobozban mindig van a táskámban diabetikus keksz!! Ha úgy alakult azzal is lehet egy étkezést helyettesíteni, ugyanúgy mint egy almával v. más engedélyezett gyümölccsel... Nem olyan bonyolult ez.. hidd el. A dolog bonyolult része, hogy száműzd a fehérlisztet-cukrot-édeslöttyöket.. meg a többi nem szabad dolgot. Ha ez megvan már fél siker.. :wink: :wink: :wink:
Nekünk van épp min idegeskedni, meg parázni az inszemek-lombikok miatt... Próbáljuk meg legalább ezt a részét könnyedén beépíteni a mindennapjainkba!! :)
Na jó hosszú lettem... :)
andrea-1

Gigi:
Fel a fejjel, és igenis kezdj el vele komolyan foglalkozni.
Miért nem tudod kivitelezni a kajálást a melóhelyen? Amúgy nálam is olyan hülyén jön ki, hogy van egy csomó fontos sos ajánlat, de én nekiállok majszolni mert mondjuk 10 óra van. De szerintem másképp ez nem megy. Mert ha mondjuk 10kor nem eszek akkor lehet 1/2 11kor vagy 11kor sem. Figyelj ha ezen múlik, muszáj csinálnunk.Végül is ha úgy vesszük ez még nem is tragédia, annyi a feladatunk hogy oda kell figyelni rá de nagyon. És akkor jobb lesz.

Valami fix támpontok kellenek nekem amivel kivitelezhető ez az életmód. Ma este beszélek a diabetológus sráccal, szeretném ha okosabb lennék.
Amúgy én ma attól ijedtem meg, hogy én is kivitelezhetetlennek éreztem ezt az étrend dolgot, és most pedig minden ettől fog függni, hogy ezzel hogyan haladok...áhh basszus. és van aki azt eszik amit éppen megkíván és ha csak ránéznek teherbe esik..én ezt nem értem...
most olvasom Ritus Te is hasonlókat írtál. Én még mikor áprilisba kocsikáztam a dugóban a melóhelyemre a bmc-ből, láttam etnikumot mezitláb papucsban (akkor én még télikabátban jártam, vastag zokni, vastag cipő nehogy újra felfázzak) egy rakás gyerekkel, cigivel a szájban...szóval pedig tudom hogy a Jóistenke ránk is figyel és vigyáz ránk, de mégis, miért nem mehet ez egyszerűbben????????
ann74

Andrea, igazad van. Leehet inkább választom ezt nehéz életet, mint az C típusú úmond. ösztönszerű életvitelt....
ann74

sziasztok Lányok,

elutaztam egy tanfolyamra, most lett vége a mai napnak, úgyhogy hulla fáradt vagyok, de képzeljétek van net! :-) :-) úgyhogy első dolgom volt egy gyorsra bekukkantani! :-D

Juditkám, köszi hogy írtál rólam is!
annyira örülök a jóhírednek, hajrá hétfő!!!!!!

Zsuzska, köszi hogy Te is írtál hogy taliztunk! drukkok a köv. alkalomhoz!

köszönöm mindenkinek hogy ennyire velünk izgultok és drukkoltok nekünk, nem is tudjátok elképzelni milyen sokat jelent ez nekem!!!! tényleg nagyon nagyon köszi. és a gratukat is!!!
egyelőre még csak nagyon-nagyon reménykedek hogy minden oké lesz, nem is lehet másképp. :-D

Vikus, én is Sz-hez járok, de nem tudom mi volt a kérdésed. aktuális még?

Macs, mai drukkok! :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi! Köszi a kajás tanácsokat! :))
ann74

Ann, Gigi,
bár én elvileg nem vagyok IR-es, mégis 2 hónapja elhatároztam hogy megpróbálom ezt a diétát. OK, nem mindig sikerül 100%-ra, de igyekszem gyakran keveset enni, csak tönkölybúza kenyér ill. ha főtt kaja akkor kevés durum búzából készült tészta.
Az uzsonna és a tízórai pedig egy pár korpovit keksz almával vagy egy pohár joghurttal.
Ezt ti is bármikor be tudjátok kapni (amikor melóztam, az uzsonna-almát mindig hazafelé vezetés közben ettem meg, hogy mire hazaérek ne zabáljam ki a hűtőt vacsira).
Szóval nem könnyű, de próbáljátok, menni fog :wink:

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?