Sziasztok!
Üdv itt a forumon titeket.
giggi:Sajnos nem nagyon tudok neked segíteni mivel én április óta szedem a bromot,hogy hogyam szokták abbahagyni a szedését,de én is úgy tudom hogy a 12. hétig fokozatosan csökkenteni kell és utána abbahagyni.Én november 9.-én voltam dokinál és felirta nekem a metforgamma gyógyszert és irtad te is hogy majdnem ezt a fajtát szeded ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim,ha nem túl nagy gond.Nekem azért irta fel,mivel a prolaktinom mostmár jó,de attól ugyanúgy szedem tovább a bromot és még mindig nincs menzim és ezért irta fel a doki nekem a metforgammát,az lenne a kérdésem hogy te miért szeded vagy szedted és ha esetleg ilyen jellegű probláma miatt akkor mennyi idő alatt rendezte a ciklusodat?Meg mondta a doki hogy ne egyek sok kenyeret,krumplit,pizzát,édességet,sütit ilyesmiket.Mikor elkezdted szedni voltak e mellékhatásai a gyógyszernek és ha igen akkor milyenek?A metformint mióta szeded?Egyébként gratulálok a babához és nagyon jó egészséget kívánok nektek.
tancsi:Én áprilisban kezdtem el szedni a bromót,nekem este kell 1 szemet,de én úgy kezdtem hogy 4 napig este elalvás előtt felet vettem be és az 5 napom vettem csak egészet be szintén lefekvés előtt,így nekem nem volt semmi mellékhatása a gyógyszernek.Én azt tanácsolom neked hogy csak fokozatosan emeld és érd el a napi 3x1-et.Igaz szervezettől is függ,de hallottam már hogy elég dúrva mellékhatásai vannak,nekem szerencsém volt hogy nem volt egy sem.Tejapasztó tapasztalatom nincs,mivel nekem magas prolaktin szintre irták fel a bromót,de tejcsorgásom nem volt.úgyhogy sajna ebben nem tudok segíteni.Remélem hamar sikerül összehozni a kistesót,én szurkolok nektek.
Itt már mindenki babás a forumban rajtam kivül
.Ami persze nagyon jó,és remélem én is hamarosan ott fogok tartani.
Ha bármi kérdésetek lenne akkor irjatok ha tudok segítek,vagy a többiek ha erre járnak akkor ők,csak mostanában kicsit kihalt a forum,de sűrűbben befogok nézni.
Bettike:Sajnos nincs jól a hugom az orvosok szerint,bár otthon van,de műteni akarják,mivel kamrai sövéyhiánya van neki.Eddig szegedre jártak vele,de most anyáék pestre is vinni akarják hogy más orvos is megnézze,mert sajnos elég rossz híreket kaptunk eddig,de remélem hogy pesten mást fognak mondani és minden rendben lesz vele,mert aggódom érte nagyon és ki van az egész család.
Azt hiszem befejezem,így is egy egész regényt irtam.Irjatok ti is kismamik hogy vagytok,mizu veletek,nőnek szépen a babócák?És persze giggi és tancsi is irjon nekünk hogy mi történik velük
Üdv,szép estét mindenkinek.