Sziasztok!
Köszi a sok tanácsot, de semmi nem használ. Adtam neki szilvát, akkor főztem is és a levét itattam semmi. Vettem hamé sárgabarack-almát semmi és most vettem hipp sárgabarackot. Tegnap volt egy kemény kaka szegényemnek. Most turmixoltam össze sárgadinnyét, nagyon szereti hátha segít.
Nem lehet, hogy a foga miatt van a székrekedés, mert eddig nem volt.
Szilvi este nem nagyon lehet etetni Jázmint, mert elég nyűgös. Fürdés után már cicizik és utána egy kis játék majd nyűglődés és alvás.
A tanyáról még nem is hallottam.
Zsuzsi nem lehet, hogy a hasa fáj?? Ebben a korban ez a jellemző.
Eszti gondolok rátok ezerrel, remélem jól érzitek magatokat, lehet mire jelentkezel már hármaskával leszel babás
főleg, ha jó volt a kikapcsolódás
Lillucinak nagyon boldog 6 hó fordulót.
Marcsi nekünk ez a szer nem annyira hat
Ma a legjobb barim meg a tesóm is lagziban vannak. Külön-külön, de olyan jó nekik
A kúp, hmmmm kétszer kelt fel nem tudom e miatt, de azért jobbat aludtam.
Bea elhiszem, hogy eleged van, én előre félek ezektől a betegségektől, mert mindenki csak azt mondja az ovi csak erre jó, hogy összeszedjen valamit.
Még jó, hogy felhoztam a zárt topikot
Ti is mondhattátok volna, mert senki sem ellenkezett.
Amúgy észrevettem, hogy amikor Jázmin született annyi képet csináltam, mostanában meg úgy elmarad :S Nálatok is így van??
Ma vettem a Tescoban 700 Ft-ért egy fekete felsőt
És még mondani akartam, hogy a Brendonban most nagyon sok akció van a biztonsági dolgokra. 1000 Ft-ért vettem konnektorvédőt. És még akarok 2 csomag sarokvédőt venni, mert nálunk az éjjeli szekrény és az asztal nagyon éles sarkos és nem szeretném, ha a szeme bánná.
Szóval érdemes ellátogatni és megnézni a dolgokat.
A honlapon is lehet nézni.
Holnap megyünk ebédre apósékhoz. Szokásos kaja lesz, leves, pörkölt és sült és sok süti
nyami.