Dike, először is gratulálok a harmadik fejlődő kis Élethez! s ezzel együtt valóban nagy dilemma elé lettetek állítva. Pro és kontra is tudnék érveket sorolni ahhoz is ha kettő és ahhoz is ha három embriót ültetnek vissza. Én valószínűleg nem mernék kettőnél többet visszaültetni. Nem azért, mert nem tudnék 3 gyermeket felnevelni, hanem azért mert egy hármas ikerterhesség iszonyat nagy kockázattal jár... most ne haragudj, hogy ezt mondom, de sokkal többször végződhet rosszul, mint egy "sima" ikerterhesség. Ha belegondolsz abba, hogy mi mindenen mentetek keresztül, akkor még ha csak egy baba kezd el fejlődni, akkor is a hetedik mennyországban érezhetitek magatokat... De ez csak az én véleményem! Itt most csak az számít, amit a belsőtök diktál.
Rita, nagyon megijedtem ahogy a soraidat olvastam. Most ne törődj semmivel, CSAK PIHENJ!!!!!!!!!!!!! Próbálj meg úgy feküdni minél többet, hogy teszel valamit (párnát, takarót) a feneked alá, így sokkal kisebb nyomás nehezedik a méhszájadra! (Én is így alszom mióta felpuhult és megrövidült a méhszájam. Nem tudom, hogy közrejátszott-e abban, hogy Bencét sikerült végig kihordanom, de akkor is így csináltam végig az utolsó 3 hónapot.)
Mia, mennek a gyógypuszik Tomikának! Szegénykém... Nálunk ilyen betegség még nem volt, gondolom az oviban szedett össze Tomi valamit.
Bogárka, el is hiszem, hogy magad alatt vagy, pláne így, hogy a Párodnak is megszűnik hamarosan a munkája.
tényleg gáz, hogy ennyire nem lehet ott sem találni semmit...
Az ugrálókötelezésben, tornázásban nagyon ügyi vagy!!!!!! A kilók pedig szuperül mennek le! (bár erről most nem szívesen beszélek, mert tegnap életemben először láttam 7-es számmal kezdődő sülyt a mérlegen a védőnőnél...
Már 7 kiló hízásnál tartok...
)
Kati, bocsi, tegnap lehet, hogy nem fogalmaztam érthetően... természetesen olvastam azt a hozzászólásodat, amiben mindent leírtál az uh-ról, csak arra gondoltam, hogy hátha ma másképp fekszik a babátok, vagy mást csinál vagy megmutatja a lába közét... na, szóval érted, ilyen beszámolóra gondoltam...
(vagy annyira hvlye vagyok, hogy azt is félreértettem, hogy lesz ma uh-d?????
)
Nita, nem tudom mi baja volt a férjemnek az elmúlt hetekben. Gondolhatod, hogy bennem is felment a pumpa amikor nap, mint nap be-beszólogatott a nagy semmiért. De most már minden OK. Valami megfordult benne (mondjuk ideje volt...) Ma szó nélkül eljött velem és megcsináltattuk a kocsim távirányítóját, meg együtt bejelentettük műszaki vizsgára. Holnap az is meglesz. Ja és legalább az is kiderült még idejében, hogy le kell cserélnem a gumikat a kocsin, mert elhasználódtak. Jobb is, hogy nem egy durr-defekt kapcsán derül ki a dolog...
Nika, ezek szerint még mindig nem értél a Született feleségek végére.
Akkor jó mozizást Neked!!!!!!!!
Nálunk ma reggelre Bencének hőemelkedése lett. Egyelőre más baja nincs. Kapott C vitamint és most alszik. Szerintem megfázott a hétvégén...
Remélem holnapra kutya baja lesz.
(Mondjuk már jó régen volt beteg. Pontosabban akkor, amikor Gergő megfogant. Erre emlékszem...
)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.09.29 12:57-kor.