Gyabi,
az én tanácsom is ugyanaz, mint Judyé és Jaimeeé, a világért se ébreszd fel!!! Ha éhes lenne, biztosan felkelne, ha meg nem, minek háborgatni, még a végén a felkeltés miatt válik rossz alvóvá. Nikit se költöttük soha, és a mai napig nem volt gondunk az éjszakai alvással, ha egyszer elaludt, húzza reggelig, mint a bunda, azóta, hogy hazaértünk a kórházból. A babáknak van ösztönük még, nem aludna, ha szüksége lenne bármire is!
Nagyon aranyosak a képeken, Beni csúcs, ahogy odanyújtja Nándinak az ujját!
Kaki ügyben pedig, ezek szerint jó úton jársz, elfogyott a pelus kijelentés már sokaknak bevált nagyobb gyerekeknél leszoktatásnál is. Bár te is az miatt alkalmazod, és úgy néz ki, be fog jönni. Nektek éjjelre még van pelus? És a kaki nekünk is volt 2-3 alkalom, amikor a kádba ment, de mindegy, kivettük, és kész, mert annyira kemény volt, hogy nem okozott gondot, utána Nikit is kivettük, vége volt a pancsinak, és ennyi!
Jaimee,
kösz, hát igen, én is úgy vagyok vele, egyenlőre várunk, majd ha beszél, és ő mondja, hogy nem kell, vagy maximum tavasszal, amikor már jobban száradnak a ruhák, vagy nemtudom, majd ahogy az élet hozza, legalábbis egyenlőre úgy gondolom.
Fényképezőgép meg nekem is fura volt, hogy otthon maradt, dehát végülis érthető apa, de nemhiszem, hogy baja lenne pár kép készitésétől, a legtöbb időt, meg úgyis táskában, a lencsén is védővel töltené az időt a gép, nem?
Aranyosak a gyerkőcök, és akárhogy is hasonlitanak vagy nem egymásra, itt most azt mondom megint, hogy igen, Zalán kiköpött Réka, de le sem tagadhatnák, hogy tesók, ez biztos!