Ah, ezt el sem hiszem.
Husz percen at gepeltem, erre eltunt minden.
Kitepem a hajam.
Akkor most meg egyszer nekifutok, de csak roviden, tomoren.
Adri: szukolok a babahoz! A kutya kiviteli temaban nekem is ezek az infoim vannak, mi ugye kintrol hoztunk Magyarorszagra kutyat, ugyanez volt, csak fel ev karanten nelkul, meg egy vagon penzbe kerult, kb 400 font volt.
A melohelyi viselkedes nalunk is ilyen volt sajnos, marmint az en melohelyemen.
Dori: orulok, hogy jol vagytok, nagyot nott Zoe, nagyon aranyos. A hisztis korszak nalunk ilyenkor kezdodott, igaz, hogy amikor Kristof 15 honapos volt, akkor mar Erik megszuletett es eleinte azt hittem, hogy a pici miatt hisztis, de nem. Ez egy korszak. Akaratosak es ha rajonnek, hogy nem mindent ok iranyitanak, akkor kitor a frasz. De ez igy a jo, olvastam, hogy ezen tul kell lenni, sot, egy doki mondta, hogy ilyenkor a mi feladatunk, hogy megmutassuk a gyereknek, hogy ok csak a vilag reszei es nem minden ugy tortenik, ahogy nekik jo lenne. Merthogy elvileg ok ilyenkor meg azt hiszik, hogy ok maguk a vilag, a hisztis korszakban tanuljak meg, hogy ez nem igy van, viszont ha rajuk van hagyva, akkor beloluk lesznek az elkenyeztetett gyerekek, majd az elkenyeztetett felnottek.
Az Eriket kovetoen szuletett babakrol szivesen nezegetnek friss kepeket!
Biztosan ok is nonek, mint a kender.
Rolunk: Feri visszament Londonba, betelt a pohar, anyagilag is szarul alltunk, igy felmondott itt es mar holnaptol dolgozik ott (kedden utazott ki). Egyenlore mi nem megyunk, csak latogatoba havonta, kethavonta, mert Feri ejjel-nappal dolgozni akar es tavaszig, vagy max nyarig rendbeszedni az anyagi helyzetunket, majd eldonentjuk, hogy kimegyunk mi, vagy hazajon o.
Baromi nehez nelkule, Kristofnak is nagyon hianyzik, Feri is depis kint nelkulunk, en probalok eros lenni, de az elso nap szetsirtam magam.
Kristof: aranyos, most kezd kinyilni az ertelme igaza, a hiszti elmult, masfel honapja arany baba, mar az occsere is odafigyel. meg mindig aktiv, szelvesz, eleven, neha on es kozveszelyes, mindenhova felmegy, felmaszik, feljut, mar olyan a hazunk, mint egy eroditmeny, de ez is keves.
A beszedet nem kapkodja el, ossze-vissza szavakat mond mar, de ennyi.
Szol viszont ha kaka van (utolag) es tudja iranyitani a pisilest (ha akarja), viszont bilin ulni nem szeret.
Merete meg mindig nagy, 95 centi korul van es epp 16 kg, foga meg mindig 20, mar honapok ota megvan mind, tobbet mar nem is varunk par evig.
Erik: o is no, mint a kender, 76 cm es 9 kilo felett van, reg volt merve, talan mar kozelebb van a tizhez, nem tudom.
Aranyos, cuki, o rengeteget beszel babanyelven, szinte tobbet hallom a hangjat, mint a batyjaet. A mozgast nem kapkodja el (tok ellentetek a fiuk), gurulva kozlekedik, oldalra tamaszkodva probal felulni, negykezlab hintazik es kb ennyi, teny, hogy a laba egesznap jar, es furge mozgasu, de maszni meg csak hatra tud, vagyis tolat, elore max picit kuszik es feladja.
Ket foga van, lassan fogzik, szenvedosen, 2-3 het ejszakazas jut egy fogra. Mire kijon mind a 20, addigra en megoregszem. Szegenykemet nagyon sajnalom emiatt.
Vegre normalisan eszik, nem akarta megkezdeni a hozzataplalast, lassan haladtunk, valogatos volt, most mar ket tejet kivaltottunk, vagyis ket es felet, meg ket es fel adag tapszert kap, ez igy egesz jo.
Ildi: nagyon szepek a fiaid, a ferjed is jokepu es te is csinos, elegans no vagy. Meg nem is lattam rolad fotot.
En is valahogy igy latom a jovomet, beszelgetni kezdtunk 3. gyerekrol, Feri bizik a lanyban, en biztosra veszem a fiut. De nem is bannam, sot. Szerintem te megerted.
Es vegul nehany foto, majd meg kommentalok tobbet, de mar mennem kell.