Új privát üzeneted érkezett!

Próféta szóljék belőlem :idea:

A laptetőt pedig felajánlanám:
Kittikének és Krisztiánnak a növekedéshez
Zsuzsiknak és Verkának a +++++++ teszthez
Navinak hogy hasmars monnyon le
Kispataknak az áhított jó álláshoz
Andinak hogy gyönyörű szívhangban legyen része hétfőn
a várakozóknak hogy hamar teljen az idő kezdésig
és a kismamiknak hogy boldog kismamaidejük után könnyű szülésük legyen majd!

Ami ezek után megmaradt, azt pedig felhasználom, hogy ez a lombik most meghozza nekem is a várva-várt babácskát :)

Kép
judit0713

Csucsu,
jó, jó, de hányadik kukucsra??? Vagyis mikoris lesz a nagy nap???

Kép
judit0713

Huh!

De jó ide mindig jönni, ti azt nem is tudjátok!!!
Nagyon vadásztam a következő laptetüre, de Juditkám köszönjük a felajánlást! Mindenkinek jusson kinek mire kell! Nagyon szalad az idő, ujra mehetsz, hurrá! Sok sikert! Fiad szép születésnapjához már nem sok hátra. Enyémén sajna nem lehettünk ott és akkor.
A melóhelyed jó lehet. Ahol én ma voltam, ott pár százan vannak, ezzel is kiegyeznék! Sőt a másik se lenne rossz. Meg egy kis nyugalom dokker nélkül - na ez ami tuti nem lesz.

Mieza: csak nem mondod hogy tul a félidőn???????????????????? El sem hiszem! Igaz nem most volt mikor a dupla rózsát küldtem neked. (Sajna már nagyon kifelé áll a szekér a nyári lakból, "fogy a szappan", ahogy szoktuk volt mondani, és nem akaródzik haza menni)

Vbeni: ahogy irták,ügyvéd,per és ne hagyd magad!

Navi: hasmarsnak - mars!

Hamarosan várjuk a sok zebrás tesztet!

Nagyon irigykedem Liza dajkálásra, énisénis! Apának gyorsan állást! Nézze meg a lapokat amit küldtem.

Macs: remélem törődnek veled rendesen az intenziven és babácskáid is jól fogják tölteni első éjszakájukat eme földi világban. Mikor láttad/láthatod őket???? Lassan besötétedik. Életetek legkülönlegesebb napja volt a mai! Remélem jövő ilyenkor szép tortácskákon szép 1 szál gyertyák égnek majd jó erőben, egészségben!

üdv nektek

kispatak
Vendég

Sziasztok!
Ann!
nem kérdezett,semmit azt mondta egy hónap múlva menjek!
ezt,h ellenörzik az IR szintet ha javul vagy rosszabbodik????????????
vikus82

Andikám: igen,3.napi volt,de ez csak egy kis vérszívás volt...nem kezdünk még...meg akarja nézni T.Úr a hormonjaimat, egy u.h. és ha meg van Czeizlernek és a hematológusnak az eredménye akkor megbeszéljük a hogyan továbbot...
Anyud tudja már???

Mieza,Csucsu: ott bandáztatok Lizánál :D :?: de jóóóóó :D :D :D
Mieza: de szép vonalzó :D :D :D

Most akkor Andit kell piszkálni vonalzó ügyben :D :D :D

Judit: Te tényleg egy igazi petegyáros lettél :D :D :D

Kispatak: leájultam a székről :D semmi gond nincs vele,csak már azt hittem ,hogy megkeményedtem mint Tarzan talpa :D :D :D és nem...még mindig kicsinál a vv :oops:
Remélem már tényleg hamar megtalálod a kívánt munkádat :!: Szorítok ám én is nagyon Neked :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Sajtikám :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyal,
azért azt a tigrisbukfencet megnéztem volna :roll:

Tényleg, hol van Sajtink? Csak nem a körmét rágja a holnapi bmc-s randija miatt??? Mert azért kár lenne, minden rendben lesz ottan!!!

Kép
judit0713

Juditkám, szuper hírek!!! így tovább!

Mieza, vonalzó szupi, Lizi miatt irigy-irigy. :-) fényképek? :-)

Csucsu, jó hogy rólad is hallani.

Kubu, remélem csajoktól kaptál egy adag energiát! :-)

Beni, sajnálom. mondasz majd részleteket? remélem nem írtál alá semmit.

Kispatak, szerda este, csüt reggel nekem is fogdokker. :-) drukk a meghallgatásokhoz!

bocs csajok, hogy nem írok mindenknek, de drukkolok minden akciózónak.
csajok, én olyan hulla fáradt vagyok, alig tudtam hazatámolyogni, nem tudom lesz-e pénteken jóhír... :oops: :oops:
jó mondjuk 10 órát voltam bent, de valahogy nem vagyok jól. még a kaját is keserűnek érzem. brrrr...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Igen csajok, tényleg petegyár lettem :D S nézett is nagyot, mert a múltkori lombik előtt ugyanilyen adagtól lett 8 tüszi, abból 6 petesejt, 5 termékenyült meg. Nameg a mnyh is csak15 körül volt beültinél, most meg már 8 :shock:
Vissza is vette a merionalt félre, és szinte tutira mondta a hétfőt, nehogy elszálljon ez a sok szép tüszi :)
Bocsi, hogy litániákat írok róla, de úúúúgy örülök, hogy ilyen szépen beindult most ez a dolog :oops: :oops: :oops: :)

Kép
judit0713

Zsuzsó,
hát persze hogy lesz pénteken ++++++++++++++++++!!!
Én annyira szorítok nektek!!!
ÉS megyek is pénteken, hogy csak jóóóó híreket halljatok! Nameg én is, mert kell ám a +++ energy :wink:

Kép
judit0713

Eszter,
Balázs csak megviccelt minket Macs! :-)
köszi hogy hoztad a híreket, remélem csupa jó híreket hozhatsz az elkövetkezendő napokban!

ugye nálatok minden ok? elutaztok ünnepelni?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit, persze, hogy írj litániákat az ilyen jóhírről! :-) :-)
köszi a biztatást, igazad legyen péntekkel!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Hát a laptető ill. kivánság csak szerencsét hoz. Báránykám végre jelt adott magáról, igaz 3 sor de örüljek - tanul és nagyon elfoglalt. Na mit mondjak, ennyi jutott - ennek is örüljek. Talán lesz majd több is - de emlegettem és megjelent, persze minden ilyen előtt az én intézkedésem áll. Magától ez nem megy ill. nem találkozunk - hát ez van, ennek is örülök.

Állás majd csak lesz, fogdokker meg majd alakul. Ez utóbbi izgat a legkevésbé.

Juditkám: szóval petegyár. Nem baj, csak siker legyen, bár azt hallottam babához 1 is elég, de azért többnél nagyobb az esély.

Angyalka: sajnálom vérvételt, na hála ez nálam nem gond. De nem tudom helyetted felvállalni bárhogy tenném, kösz neked is a jó kivánságot!

Zsuzsa: vigyázz magadra, ilyen sokat nem szabad dolgozni, mi lesz igy? Fogdokker: remélem meguszod kevés szenvedéssel! Kitartás!

Sajti! Veled mi van? Napok óta sehol! Hiányzol csajszi!

Mieza: kb mikor lesz a tali?

Macs: én annyit gondolok rátok. Sajna sok időm van, de látjátok gondolok itt rátok. Mára viszont lelövöm magam

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok

Macs

Nagyon szoritok én is a két picurnak innen a zugból :):)

Vikus

Akkor most ezek szerint neked Sz. felirta a Met-et? Én is próbálom feliratni,de a Mensbe csak hónapok múlva van időpont az endokrinológushoz :(
De ha Sz. ügynök felirja akkor meg látogatnám az IR leleteimmel.
ancsyka

Sziasztok!!! :D :D :D :D

Nekem is jó híreim vannak!!!

Rákérdezett ma a főnököm,hogy tervezem-e még,hogy novemberben lombikozni menjek...

Mondtam neki,hogy előbb Sz-szel akartam beszélni,de ha már kérdezi,elmondom,milyen ("C") megoldás jutott eszembe.
Akkor előadtam neki,hogy mivel őt a december aggasztja,nekem meg "csak" a november kell,ezért egyezzünk ki abban,hogy én elmegyek novemberben a leszívásra,beültire,majd eredményhirdetés után (akár +++,akár .... szóval miután ++++ lesz),visszamegyek,és lehúzom a decembert!

Nagyon örült,mikor ezt megígértem neki,és még azt is mondta,hogy nagyon örül,hogy visszajövök,és még széket is kapok a kasszába!! :D :D :D

Szóval mindenkinek köszi a drukkokat,még Jóistennek megköszönöm az isteni sugallatot! :)

Úgyhogy nem szüntetem meg a vonalzómat,hanem hamarosan újabb jön!!!

Ehhez kapcsolódóan egy kérdés:
Volt,akinek a lombik utáni első vizsgálaton talált Sz (vagy S,vagy bárki) olyan dolgot,ami miatt nem lehetett folytatni?

Ugye erre nem sok esély van?
Csak mert biztosra akarom tudni,hogy mehetek!!!

Maccs: még egyszer óriási gratula,immáron Édesanya lettél úgy igazán!!! :)
Isten hozta Krisztiánt és Kittikét! :)

Judit: nagyon jó hírek,ÚÚÚÚÚÚGY ÖRÜLÖK Neked is!!! :)
Vendég

Békus, örülök a jóhírnek, már épp ideje volt hogy a górénak megjöjjön az esze..., remélem eSz. is áldását adja rá...

Balázs és Kittike. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

De azt írtátok ma,hogy mégsem Balázs,hanem Krisztián :D

Köszi,én is örülök,hogy megjött az esze :D
Vendég

Eszter ezt írta ma:

[quote="eszter82"]K írta:eszter82risztián és Kitti lettek :D
Macs a naplójába ezt írta, gondolom még megfontolták és végül ez a döntés született :D
Vendég

Maccs, GRATULÁLOK Kitti és Krisztián megérkezéséhez! :lol:

Bocsi, lányok megpróbálok holnap visszaolvasni. :oops:
Most kezdődik az esti műszak, és ma egyedül leszek éjjel itthon. :shock:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: remélem klasszul helyt állsz majd egyedül is éjjel :D
Drukkolok,hogy tündér Lili aluszkáljon jóóó sokat!! :)
Vendég

Macs!

Szívből köszöntöm én is Krisztiánt és Kittit!

Meglásd, hamarosan együtt lesztek boldogan, tejcsit szopizva, négyesben az otthon melegében...már nem kell sokáig várni.
Vendég

Macs:
Annyira örülök, hogy jól vagy! :D
Isten hozta a babácskáitokat!
Nagy kitartást és sok erőt kívánok Kittikének és persze Krisztiánnak is, mielőbb hazamehessetek velük! Mindannyiótoknak jó egészséget, sok boldogságot és ahogy a nagyim mondaná :oops: szemlesütve: Ku..a Szerencsét!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt!

Ancsyka!
mivel az értékeim jóval a referencia értéken belül vannak,de akkor is rosszabb a 120perces mint a null perces,azt mondta Sz belgyógyász nem kapkodna utánam,ezért felirta a Merckformin-t.
Neked milyenek az eredmények?
vikus82

Sajti, veled mi újság?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajok én konkrétan be vagyok tojva a mai naptól... Vaj'h mekkorát nőtt a mnyh-ám? Jó leszek-e ET-re belsőleg? Felengednek-e a bébik?
Csupa talány... Azért bizakodom, ahogy illik - de sajnálom, hogy ma egyedül leszek a váróban (mármint nélkületek :lol: ). Na nem nyaffangok, most Macsiék a legfontosabbak, nagyon sokat gondoltam rájuk. Húúzok, mert hosszú lesz a sor mire odaérek! :D

Gigi:
Annyira sajnálom... :oops: Nagy ölelés neked!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Zsuzsó:
Más ízt érzel? :D :roll: Ho-ho-hóóóóó!!! Gyanús vagy te nekem!!! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek pusszantás!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, milliónyi drukkom veled lesz a váróban!!!!! gyere a hírekkel!!!!
persze hogy felengednek a bébik!!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Na, ma pontot teszünk a névkérdés végére :)
megmondom majd a frankót, amint kiderítem!!!
Gyanús a Balázs név Macséknál, mert én úgy érdeklődtem utánuk, hogy Balázs lett és Kitti és csak Macs nevét biggyesztettem mellé... De akkor miért írt Krisztiánt??? :roll: hmmmm :roll:
Majd ma úgyis faggatózom a PIC-en, hogy hogy vannak a Picúrok, aztán beszélek Maccsal, nehogymá megint innen tudja meg, hogy milyen jó kezekben és remekül vannak a Babái :D szóval elmondom neki, és utána jövök hozzátok a hírekkel!

Ha olvassátok a naplóját, akkor tudhatjátok, hogy ma már jobban van császár-ügyileg :)
Alakul itt majd minden szépen, csak idő kell hozzá :D

eszter82
Budapest

Zsuzsó:
az a bizonyos más íz-dolog nálam is megvolt ;) :D :D :D

Az addig imádott kakaóm annyira nem ízlett tovább,pedig 29 évig imádtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szegény párom nem tudta követni,hogy mi minden az a kedvenceimből,amikkel már hiába lep meg,mert félretolom,hogy ez nem finom,és nincs is jó íze... :D

Viszont a túrós,juhtúrós dolgok nagyon mentek :D

Eszter: no akkor majd kijavítjuk a sok jókívánságot,ha megtudjuk a babácskák valódi nevét :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs: örülök,hogy már jobban vagy!! :)
Biztosan sok erőt ad a kiscicácskák látványa! :D
Vendég

Tesztelős lánykák: ki hányra megy pénteken?
Csak hogy hozzátok igazodjak ;) :)
Vendég

Üdv nektek!

Breki: jó hir, hogy főnöknek megjön az esze, és még széket is kapsz. Amugy nem járna? Vajon miért? Már csak ügynököd is áldását adja, meg sikerüljön is!

Sajti: minden ok-s lesz, gondolok rád is sokat ám!

Remélem hamarosan sok zebrás teszttel gazdagodunk itt.

Macs: vajon a kiscicák hogy alukáltak immáron az inku-ban? Bármi is a nevük, nagyon szép, legalább annyira mint ők maguk. Fotót kérünk, ahogy majd lehet és minden szépet és jót

kispatak
Vendég

Macsnak nagy gratula!!!
Sokat gondolok én is rájuk, minden rendben lesz!

Kisbeeka
100 m2 az már szép nagy! Könnyebb lesz a házat együtt fenntartani, jó sok pénzt visz el!
Nagyon jó hír, hogy a főnök rábólintott a C tervedre!!!

Vnbeni
Mi történt??? Menj el gyorsan egy ügyvédhez!

vikus
neked adott Sz. beutalót IR-re? Akkor csak engem “utál” :)
Én nem kaptam, mert szabályos a ciklusom.

Kispatak
Nekem is kéne mennem fogorvoshoz, jó, hogy ennyit emlegeted, mert így legalább nem felejtek el bejelentkezni :)
Remélem sikerül bejutnod ehhez a jó céghez!
És végre báránykád is jelentkezett :)

kiss angyal
Sajnálom az ájulást :(

Judit
Még mindig nem tudok képet feltölteni, így nem tudom megmutatni az új szerzeményt :(

Jó kis babaeső van nálatok a cégnél :)
Te meg jó kis petegyár lettél :)

Ann
Akkor megúszod a műtétet :)
Remélem nem lesz gond az inzulin miatt!

mieza
Szépséges a vonalzód :)

Sajt
Jaj, nagyon drukkolok mára!!!

Én ma voltam ezen a 3 pontos vérvételen a Mensmentisben.
Elvileg holnapra meglesznek az eredmények, ha felteszem nektek, megszakértitek?
Mindjárt elalszom, 6-ra mentem :(
estrella22

Sziasztok! Csajok, jövök több infoval :)

Először is Macsektól:
2010. Szeptember 28-án
9:10 perckor Tóth Balázs 1490g és
9:12 perckor Tóth Kitti 940g
(bocsi de úgy meg voltam zavarodva, h Krisztiánt irtam)

Szóval, mégis csak Balázs :))))

A másik hír:
"3-4 napot mondtak, h minimum ennyi kell, h meglegyen a konkrét állapotfelmérés. Most mind2jüket géppel segítik."

Szóval nem lett semmi sem rosszabb, akkor csak javuló lehet :)))
De Eszter jön majd friss hírekkel :)

Kép
mieza

macsi
itt is gratula nektek és kitartás minden nappal jobb lesz a császár én már csak tudom kettő után, elhiheted.
kis macsekoknak meg mihamarabbi hízást és növést kivánunk és sok sok cicamama tejet.

rólunk:
a tegnap kicsit zűrös és rohanós volt , kicsit kiakadtam mert nem alszik ez a csaj nem tudom hogy bírja.... mindegy konkrétan 2ig semmit nem tudtam tőle csinálni, Apa hazahozta a nagyot oviból 3ra hogy tudjak indulni melóhelyre kajajegyért mert szülésig jár azt mondták!!!!! cafetériások érdeklődjetek utána.... ez más táppénz azért állítólag.
persze hogy nem készültem el 4kor elindultunk mert 3kor bevettem a lesz*** om tablettát én nem leszek sík ideg, megkértem a titkárnőt hagyja ott az egyik csajnál és akkor nem kell 4ig kiérnem csepelre 5-re sikerült aztán rohanás vissza a dokihoz 6ra mert 1hónapos volt.
4210g és 53 cm két hét alatt hízott 30dkg-t és nőtt 2cm-t. szóval a kis zabagép eszik rendesen......
tegnap tudatosan mosolygott reggel az apjára nagyon édes volt, nekem meg ha kérdezem hogy kérsz cicit? na akkor teli száj vigyor van... édes nagyon

kubu
látod 6hét és mint akit elvágtak hasfájás elmúlt ífilip dettó uez volt,mondtam is anno hogy a gyerek már a naptárt is ismeri???

zsuzsik
holnap mind a ketten pozitiv tesztet kéretik megmutatni....

judit
ügyesen növeszted a tüszőket meg a nyh-t. csak igy tovább.

sajti
neked is drukk.

mindenkinek drukkolok mindenért meló állás és BABA a LÉNYEG :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

mieza
tök jó a vonalzód kár lett volna ha nem látjuk

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Unokatesómnál jó hír!!!

Képzeljétek, már a 28. stimus napon járt. Két hét alatt semmit, de SEMMIT nem nőttek a tüszői. Pénteke ez a rossz hír utána feladta kicsit, jött ment, cipekedett, nem kímélte magát. És a hétfői uhu szerint minden elkezdett fejlődni :) Csütörtökön lesz inszemje. (Sikerült, hogy ne termináltja legyen :)))
Szóval, holnapra kérek nagy drukkokat neki!!!

Kép
mieza

MÉg egy hírecske :)
Ez nagyon off, de gondoltam, hátha erőt önt valakibe :) Szóval, hogy ha valakinek most lelkierőre van szükség, akkor annak :)

A történet ennyi:
Ugye dolgozgatok a Futrinkának, aki egy fajtamentő szervezet. Elég sokféle kutyás story fordul meg nálunk. Íme egy happy end felé közelgő történet :)

Szóval, a story annyi, hogy Hagyma kutya egy öreg nénivel élt. A néni otthon meghalt és egy hónap telt el, míg elkezdett hiányozni valakinek... Kb. az utsó percben szabadították ki, addigra már teljesen legyengült, felállni nem tudott. A 8-9 kg-os kutya helyett és félénk, bizalmatlan, 4 kg-os kutyát hozott el a szervezet!!! Egy hónapig semmit nem evett.
De Hagyma nagyon akarja a dolgot :)) Az ideiglenes befogadójánál nagyon sokat tanul. Persze keresi az álomgazdit, így a happy end még nem teljes, de nagyon akarja. Látjátok? a reményt sosem szabad feladni!!! Itt a vidám Hagymaklipp :)
http://www.youtube.com/watch?v=UDQsqiPhyAA&feature=fvwk

Kép
mieza

Ehhez kapcsolódik a story, hogy megkaptam a Futrinka egyik gyűjtögető napjának szervezését. Ha valaki a Városliget felé jár 16-n, akkor nyugodtan meglátogathat. Szorítsatok, hogy ügyi legyek és jól sikerüljön :)

De annak is nagggyon örülünk, hogy ha a fórumtalira hoztok bármit- BÁRMIT a kutyusoknak. Legyen az egy kutyakonzerv vagy egy kiszacsi kutyatáp, azzal már nagyon sokat segíthettek :)))

Kép Kutyanap

Kép
mieza

FÓRUMTALI!

Légyszi nézzétek meg, hogy mindenkit jól írtam-e be. És ha valaki még szeretne, akkor rajta :)))

Ha így marad, most az okt. 23 a nyerő :)

fórumtali

Kép
mieza

Na, futok, mert már sok leszek mára. Jól teleírtam az oldalt :))))

Kép
mieza

Na, még egyet:

Csajok, elég sok olyan lányka nem jelzett vissza a fórumtalira, akiknek nagyon is ott a helyük. Szóval, tessék őket nyüzstölni, mert biztos, hogy szuperjó lesz!!!!

Pl: Brumi, Estrella, ESZTER, SAJTI, KISANGYAL, Wikka, Aktucs, Ritabmc, Valyoni, Sokszámos és kevésszámon PANCSi-k, Kahlan... hogy csak pár nevet említsek.
Szóval, tessék őket noszogatni :))))

Kép
mieza

Sajti,
naná, hogy minden rendben lesz! Felébred a csöppség és beköltözik hozzád! :D

Vikus,
hozd a leleltet és megszakértjük! :lol:

Breki,
végre megjött a főnököd esze, ez jó!!!! Kompromisszum.

Kispatak,
kis lépésekben haladtok a báránykáddal! Meglásd egyszer csak visszatalál hozzád! Örülök, hogy adott valami jelet magáról! :)

Mieza,
van már esélyes dátum a talira? Csak mert addig meg kell venni a kutyakaját! :wink:

Lukácsné,
szépen fejlődik a kiscsaj! Maholnap már jönnek a hódolók!

Zsuzsó,
drukkajim ezerrel mennek!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs,
növesztő-hízlaló drukokk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Mieza,
most nézem, hogy megelőztél az adatokkal :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gigibp 2010.09.29 09:35-kor.
gigibp

És még egy:
Nem megy valaki véletlenül az Örs környékéről (vagy a Lágymányosi környékéről) BMC-be a héten?

Kész lett a vércukrom, de a dokim nincs a héten és ki kéne hozni a laborból. Nekem csak két számra lenne szükségem, hogy mi lett az eredmény. De kell hozzá a kis vonalkód, ami most nálam van...
Ha nem, nem baj, hétfőn megmondja a dokim is, csak hát tudjátok, mennyire vagyok én türelmes típus :)

Kép
mieza

Gigi, közben felraktam a táblácskát is :)))
De most már tényleg lehúzom magam mára :)))

Kép
mieza

Ja,és aki a Mieza-féle gyűjtögetésre elnéz,akár ott helyszínen engem is meglátogathat ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Mieza: örülök a jóhíreidnek!! :)
Holnapra akkor nagyon sok ++++++++ energy-t küldök az inszeminációhoz!!!! :) :)
Vendég

Mieza: írtam p.ü.-t :D
Vendég

Mieza!
Nekem asszem "minden" jó!
Megpróbálok alkalmazkodni!
Úgyhogy az összes dátumra odabiggyesztheted, hogy alkalmazkodik :D
Ha nem megyek, az csak azért lehet, mert éppen Punkción, vagy ET-n vagyok :D ...de ez majd kiderül :D

Egyébként is én vagyok az osztálypénz felelős!!!!! Nem elfelejteni!!!! :D

Helyszín kapcsán mire jutottatok? (így jár az, aki rohadtul nem tud visszaolvasni és le van maradva a napi eseményekről :oops: :oops: )
Pedig ha tudnátok, hogy mennyire igyekszem, de teljesen ki vagyok dögölve...itt bent pedig egész álló nap pörgés van :?

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Akkor most javítsam a táblit Balázsra???
Valaki segítsen!!!

Mieza,
drukk uncsitesónak az inszemhez! Sokat várt rá, sikerülnie kell :)

Kispatak,
látod, beindul nálad is a szerencse széria :)
Veled örülök fiacskád életjelének!!! Megy ez, csak szép lassan...
Meló ügyben továbbra is mennek a drukkok! Fogdokkerhez úgy látom nem kell, azt olyan profin intézed mint itt senki más :D

Breki,
nálad is csupa jóóó hír :)
De jó, hogy főnök pozitívan szemléli a dolgot (úgy látom most kezdenek észheztérni főnökeink)! Hajrá következő, és egyben sikeres lombik!!!

Sajtilány,
no para, minden OK lesz, szép vastag mnyh-t és ébredező manócskákat kívántam neked :wink:

Zsuzsik, Verka,
még mindig drukkok itt a pénteki sikerhez :arrow: :arrow: :arrow:

Macsikám,
rengeteget gondolok rátok, és pozitív energiahullámokkal próbálom a cicuskákat hízlalni, növelni :arrow: :arrow: :arrow:

Estrella,
hajnal 6-kor vv??? :shock:
Elég rémesen hangzik, pihizz egy jóóó nagyot!

Kép
judit0713

Eszter,
hát ilyen jóóól álltok és nem is szólsz???
Hamarosan újabb punkció nálatok is? Hát ez szuppperrr hír! Nagyon-nagyon drukkolok ám!!!

Kép
judit0713

Eszter, szuper hírek!!! Hogy jössz is, meg a bmc-sek is :)))
Hát, úgy néz ki, hogy lesz picibaba is, így jobb ha nálunk lesz. De az Örstől tényleg nem lakunk messze :)

Judit, igen, javítsd :)

Kép
mieza

Tábli javítva :D

BABAÁLMOK

Kép
judit0713

JUHHÉÉÉ!!!
Még egy laptető :D
A szétosztás ua. mint az előzőnél :D
Na jó, Sajtinak ma egy kicsit nagyobb szeletkét utalok ki, hogy oszoljon róla a para és csuppppa jóóó hírekkel érkezzen a bmc-ből!

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?