Új privát üzeneted érkezett!

pbj! sziiaaa! olvastam rólad sokat, nagyon remélem h most már sikerrel jártok, szorítok nagyon, nagyon megérdemelnétek már!
ne tűnj el, légyszikeee, drukkolok nagyon!

én ma kaptam meg az első szurit 150 egység gonalt, nem is fájt, pedig parázok a szuroktól:) szerdán lesz az első uhu.

KépKép
dike

lányok,már mostantól sok fehérjét kell enni, meg sokat inni, vagy elég a beültitől?

KépKép
dike

Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmeteket a nov.20-ai PCOS találkozóra. A programban: dr.Tűű, dr.Breyer Helga, dr.Naszódy Péter, dr. Fülöp István nődoki, Szendi Gábor pszichológus, Zentai Andrea. Meg a szokásos körítés.

Miután most a PCOS a sajtóban - szerencsére - felkapottabb lett, sokkal többen eltalálnak a honlapra, ezért érdemes leregisztrálni a helyet. A helyek lassan, de biztosan fogynak. Jelentkezni itt lehet: pcos kukac pco-szindroma.hu tárgyban: "PCOS Találkozó"

Metformin babamoziba okt.30-ig lehet jelentkezni:

Amire szükség van:

1. nicknév vagy fantom neved
2. a babád neve (ha már megszületett vagy tudható a neve)
3. a babád születési dátuma vagy várható születési dátuma
4. a teherbeesés előzményeinek rövid leírása pár mondatban (nehézségek, kezelés, időtartam)
5. jó minőségű kép a babádról (terhesség esetén rólad, az arc takarásban maradhat) – max. 250 kb nagyságban!

Beküldési határidő: 2010 október 30
Az adatokat ide várjuk: sari.nora kukac pco-szindroma.hu, a tárgyban kérjük jelölni: Metformin babamozi 2010.
Vendég

Dike!
Igen, a punkció után már sokat kell inni és a fehérjét is nyomhatod!!! :)
gigibp

Sziasztok,
most csak egy gyors bekukk és kérdés: kolléganőm keres Bp-n pajzsmirigy szakrendelést, lehetőleg TB-st, tudtok ajánlani valakit? Akár priviben vagy emailen is jöhet az elérhetőség.

Köszönöm előre is

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Ditke, hajrá++++++++++++++

Lányok, mennyi folsavat ajánlott szendi a Met mellé naponta??? :roll:
(nagy a csend mostanában)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

kalkata,nézted mit írtam neked??

kár h ilyen nagy a csend:( én holnap megyek a 6. napon vissza a kaáliba vvtel és kukucsra!

KépKép
dike

Kalkata: én a normál gyógyszertári 3mg-os folsavat szedem és a dokim most mondta, hogy napi 2-t szedjek szigorúan.
roni34

Régebben olyan jól pörgő topik volt ez! Kár, hogy ennyire leállt!
gigibp

Ditke, hajrá +++++++++++++++++++++++++++++++
Nem, hol? :oops:

Roni, köszi a megerősítést így szedem 1 ideje... jól vagy???

Gigi, veled mizujs???

De jó lenne, ha újra a régi lenne a topik! Hátha a hideg kezdetével megváltozik minden!!!! :)

kalkata

Lehet ennek a pangásnak örülnünk kéne!? A régi sűrűn irogatok között már - szerencsére - sok a kisbabás... az újak meg talán nem annyira bátor irogatók... Pl: én is sokat olvasom a fórumot, de nem vagyok vmi nagy íródeák :D

Kalkatám köszi az érdeklődést! Folyamatosan barnázom a fogigátló mellett :cry: de ma végre eljött az uccsó napja. Jövő 7-től már mennek a szurik!

Pbj: Te is mindig jól eltűnsz, aztán akció közben térsz vissza. Drukk, most aztán sikerülnie kell már!!!!
roni34

Puszi!

Te olvasol minket? Mi van Veled? Nem próbálkoztok újra????
roni34

sziasztok!
reggel meg volt a vérvétel, azt mondja doki huu de jól reagált...mondom ez mit jelent? ő h sok petéje lesz..aztán uhun nézi, és képzeljétek 12 tüszöm (9tő-14mm-ig) van már így a 6. napon, 6.6 az endo..nagyon jó azt mondta. vissza is vette a gonal adagomat 75 re. és kaptam még még egyfajta szurit cetrotidét ami azért kell h ne repedjenek meg a tüszők. kérdezte is h nem e feszül a méhem..mondom kicsit:)
pénteken kell újra menni fél 8 vérvétel, 10 15 uhu...és azt is mondta h úgy készüljek h hétfő, vagy kedden leszívásSmile
annyira boldog vagyok, még egy dolog kipipálva, remélem továbbra is sikeresek leszünk:)
ja volt még hüvelytisztasági vizsgálat pedig mondtam h még meg van azért..az bakteriális lett, kaptam rá kupot, esténként egyet kell használni:( ez az egy negatívSmile de remélem hamar kiirtom őket!

kalkata! én nem ditke vok, hanem dike...és 1 hsszel visszább írtam neked, na de mindjárt meg is nézem.

puszi! tényleg mi van veled,olyan sokat olvastam rólad!

roni! akkor drukk már most!!!

KépKép
dike

Kalkata, 5 mg.
Vendég

mniki! remélem minden rendben!

kockaspled! na mi újság sikerült bejelenztkezned a kaáliba?

ritkaa! meg volt már a hsg?

kalkata! ezt írtam multkor neked!
Kalkata! mi van veled milyen volt a nászút??hol voltatok!gratulálok az esküvőtökhöz. képzeld az én férjem is bcsernyei és május 15.én volt a lagzink.sztem anyósomék tuti ismerik szüleidet:)

KépKép
dike

kitipi! ti hol tartotok? végül melyik kaálit választottad?

KépKép
dike

Na leírom még egyszer, mert egy órával ezelőtt a szám.gépem úgy gondolta, hogy lekapcsolódik a netről és punk-tum...

Kata,
nem is láttam egy esküvős képedet sem! Brüühüüühüüü :cry: , pedig megígérted! :oops:
Annyira eltűnt utána mindenki!
Veltek mizujs???

Velünk nagy dolgok történtek!
Megvolt a punkció, ET. Pénteken kell egy pozitívat tesztelnem! Annyira várom már!!! Igzulok nagyon, bár elhatároztuk, hogy csak zebrás lehet és kész!
Az gáz, hogy ha fáj a hasam azon agyalok, hogy miért, ha meg nem, akkor azon, hogy miért nem?!
Jajjjj legyen már péntek reggel!

Roni tök jó, hogy ti is kezdtek jövő héten!

Többiekkel vajon mi lehet???
gigibp

Gigibp, ez szuper hozzáállás, hajrá pénteki kétcsíkos teszt!
Drukk ++++++++++++++++++++++++++++

Roni, neked is! ++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Gigibp, hisz most fészkelődik (érezteti magát), péntekre++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(háttérbe olvasgattam) írok privit

Dike, :oops: kicsit "keszekusza" vagyok mostanában, bocsi
Baci hussss, és hajrá tüszikék++++++++++++++++++++++++

(köszi, Egerben voltunk, oda az inkognitóm :roll: , persze mindenki ismer mindenkit)

Hunci, köszi

Roni, üdv.

kalkata

gigi! hatalmas drukk neked, szorítok h pozitívat tesztelj! megkérdezhetem hány babát kaptatok vissza?

KépKép
dike

Dike,
kettőt kaptunk vissza. 9 sejtem lett, de sajna csak ők ketten termékenyültek meg és nem lett fagyiba! Blasztoig se vitték el őket, de annyira éreztem, meg érzem a fészkelődést, hogy zebrás lesz holnap!!! :)
Ha nem... hát az pofára esés....
gigibp

Kata!
Nagyon szép volt minden, legfőképp ti, de a helyszín is gyönyörű!!!!
Gratula még egyszer!
gigibp

Sajna nem sikerült! :cry:
Köszi a drukkokat!
gigibp

neeeeem (((((((((((((((((((((Gigibp))))))))))))))))))))))))))))

kalkata

Dokim mondta, hogy ma még nyomjam a zselét, plusz a Duphastont, holnap teszteljek egyet, ha az is nega, akkor gyógyszerek leállnak, mensi és egy hónap múlva megbeszélés! :(
gigibp

Gigi: azért még küldjük a pozitív enegryt, hátha megtörténik az a bizonyos csoda Veled is!

Dike: csak így tovább, ügyes vagy! Jól beindultak a tüszőid!
Azt megkérdezhetem, hogy mitől függ, hogy vvételt is csinálnak a stimu alatt? illetve mi ez a hüvelytisztasági vizsgálat? (erről még nem hallottam, és ilyenem nekem még sose volt)

Bols, hogy van Peti baba?

Kalkata: lsz küldj nekem is pü-ben elérhetőséget a képekhez.

Melikém, régen írtál, Te gömbölyödsz már?
roni34

gigi! jajjjj neeeee! annyira sajnálom, együtt érzek!:( de még azért egy hatalmas drukk holnapra!!!!!!!!!! neked ez hányadik is volt?

roni! nekem minden alkalommal mikor tüszőt néztek vettek vért,nézik az lh-t meg az E2-t. nem tudom mitől függ h néznek e.én a győri kaáliba járok.2. nap kezdtem a szurit és néztek 6. nap, meg ma azaz a 8. nap is vvtelt is. mai eredmény: 15 tüsző, 12mmes endo. ezek között vannak kisebbek, nagyobbak is. doki megdicsért h ilyen jól reagáltam. ma még kaptam 112.5 gonalt, 1 cetrotidet, 1 l betűvel kezdődőt hasfalba, holnap 1 cetrotide meg este 9kor ovotrilt tüszőrepit, hétfő 9kor punkció! szorítsatok!

hülyelytisztaságin- kacsa, plussz pálcika rajta vatta, és vettek mintát, h van e baktérium a hüvelyben. vasárnapig kell kúpoznom!

KépKép
dike

Dike++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
roni34

Dike, ez szuper, hogy hétfőn mész! :)

Nekünk ez volt az első!

Sok helyen vesznek vért stimu közben, a budapesti Kaáliban nem. Én egyszer voltam stimu előtt és egyszer közben. Akkor megszámolták mennyi és mondták, hogy mikor kell menni punkcióra! Mondjuk nekem is kicsit fura, hogy egyáltalán nem néztek semmi hormont a stimu alatt, dehát ők a profik, ők értik a dolgukat!
Egyes intézményekben előadást tartanak a stimu mellékhatásáról, nálunk ez sincs! Nah mindegy, én bízom a dokimban!
gigibp

Sziasztok !!

Gigi
nagyon drukkolok Neked !!!!!!!!!!!!!!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

gigi! na??teszteltél? drukkkk!

KépKép
dike

Sajnos a második vonalat csak én látom, mert látni akarom!
Szóval nega lett! :cry:
Köszi a drukkokat!
Szorítok mindenkinek!
gigibp

Dike, nektek is első lombik lesz??
gigibp

sajnálom:(((((((( igen az első!

te pestre jársz ugye? milyen stimud volt?

KépKép
dike

Short volt.
Neked?
gigibp

short antogenista..v hogy kell írni! gonal, cetrotide, pénteken még egy L betűs meg ovietrelle tüszőrepi, amit tegnap este 9kor kellett beadni!

holnap punkció szorítsatok!

KépKép
dike

Jó lesz holnap! Ne izgulj! Egyáltalán nem fáj, jót alszol és kész. Valakinek fáj utána a hasa, de nekem pl amikor felébredtem picit fájt, de pár perc múlva elmúlt.
Akkor ezek szerint csütörtök vagy szombat lesz ET!
Ez szuppppper!
Drukkolok nagyon!!!!!!
gigibp

köszi gigi!!!!!!:)

KépKép
dike

Dike!
Remélem ma minden oké volt a punkciónál és jó sok petikéd lett! Holnapra meg beindul a babagyár! :lol: :lol:
Majd gyere és mesélj!
Amúgy ki az orvosod??
gigibp

gigi! Boga az orvosom Győrben.

13 petesejtet sikerült leszívni. tök jól ébredtem semmi bajom nem volt, és egy óra után meg tiszta szarul lettem, hányinger meg gyengeség, de nem hánytam. utána még várni kellett ugye a dokira a váróba, na akkor nagyon oda voltam, álmos is meg minden. ahogy kijöttünk az épületből már jobban lettem. aztán kajáltunk, megint hányingerem lett, most már itthon vagyunk jól vagyok. kaptam mára d betűvel kezdődő vmilyen zöld színű gyógyszert, meg okt 1ig napi sok duphastont hüvelybe, és okt 1től plussz crinone 80 hüvelygélt.

holnap 10kor kell telefonálni.

fejlődésüktől függ h csütörtökön v szombaton lesz a beülti.

KépKép
dike

sziasztok
lehet nem tartozik ide de lehet valakit erdekel
eladnam ket konyvemet
Simo Tinea Ha nem jon a baba
masik Aviva torna
lehtoleg pesti atvetellel
babaszeretet

Dike!
Gratulálok!!! Ügyes vagy! :D
Duphastont hüvelybe?? Érdekes... Nekem szájon át kellett szedni 3X2-t, plusz a beülti napját követően minden reggel 1 Crinone gél!
Szorítok a holnapi eredményekhez!
Nálatok veled van a baj vagy a pároddal???
gigibp

gigi! elírtam bocsi utrogestant hüvelybe, meg majd elsejétől nekem is crinone gél.

nálam van a baj,elzáródott petevezeték. 1 óra és telefonálhatok juppi!

figyu te nem híztál??? mert én folyamatosan:(((
és az nem baj, h még fáj mindkét petefészkem?

KépKép
dike

A fájás ilyenkor normális, hisz eléggé megbolygatták, plusz a petikék is feszítették rendesen!
Épp mértem magam tegnap és egy dekát se híztam, sajnos nem is fogytam! :)

Már csak 10 perc és telózhatsz!
Jajjjjj, nagyon szorítok!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Írjál, hogy mit mondtak!!!!
gigibp

Sziasztok!

Még nem jártam köztetek, mi a szegedi Kaáliba jártunk, aminek 2008-ban megszülettek eredményei, két pici fiú. :lol:

Most kistestvért tervezünk Nekik, nem tudom hogy vannak-e akik mostanában voltak az intézetben, hogy kb mennyi lehet most a várakozási idő?
verzso

Szia verzso!
Sajna nem tudok ebben segíteni mi a pestibe járunk!
Gratula a két pici fiúhoz!
Lombik volt? Elsőre sikerültek??
gigibp

Szia Gigi!

Köszi, igen, lombikból születtek, sajnos nem elsőre, 3 kezelés, 4 beültetés "eredményei".
:lol:

Jól olvasom, hogy Nektek most volt az első és sajnos nem sikerült?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verzso 2010.09.28 09:32-kor.

verzso

gigi! 13ból csak 2 termékenyült meg, nagyon kivagyok, szomorú h lehet ez miért??? lehet mi el se jutunk a beültiig:(((

KépKép
dike

hát azt h még holnap kiderül...még várnak velük:(

KépKép
dike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?