Gigi, kitartás, én azért még reménykedem csendben… Hajrá a következő akció!
Zsuzsó, kitartás, persze, hogy ott a babó! Hidd el, ezeken az érzelmi ingásokon mindannyian átmegyünk. Én még mai napig nem hiszem el néha, hogy tényleg itt a pocimban.
Csajok, múlt héten vasárnap volt, hogy egy kicsit mintha buborékpuki lett volna. Aztán kedden megint 2szer. Szerdán már mondta a doki, hogy ez az. Szombaton már apu is érezte, ha rárakta a kezét. Olyan édes volt, könnyezett, hogy ez egy csoda és milyen hihetetlen! Tegnap egész nap ment a buli és ma is mindig érzem, hogy ha fenn van. Tegnap még az is látszott, hogy kiemelkedett a poci, ha rúgott… Nekem olyan gyorsan jöttek ezek az élmények, azt hittem hetek és nem napok fognak eltelni ezek között! Nagyon vicces, hogy ha apu odajön és rárakja a kezét és hallja a hangját, akkor abbahagyja a hancurt és figyel.
Vagy pl. tegnap este nagy buli volt bent, már picit kellemetlen is. Bekapcsoltam neki a zenélő nyusziját (minden este odarakom a hasamhoz) és arra elcsendesedett. Szó szerint el kellett altatnom bent…
Nem hihetetlen?
Mindannyiótoknak kívánom, hogy mihamarabb teljesüljön a nagy álom és éljétek át ti is! Jaj csajok, el sem hiszitek, hogy mennyire kívánom.
A nyaralás alatt egy csomó gólyát láttunk és mindig azt kívántam, hogy legyen babája ennek, legyen babája annak… még jó, hogy vagy 30 gólyát láttuk
Így Kubunak is jutott a 3. gyerkőcre
))))
Lukácsné, én is pont ezért gondoltam a háznált, mert ott lehet ciciztetni, nincs baci és cigifüst sem, sőt már van pelenkázónk is.
Pont te kérdezed, hogy egyedül csinálom-e, aki még takarított, meg rokongyerekeket vállalt szülés előtt egy héttel???
)))
De nem, nem egyedül, a párom egy angyal
Kisbeeka, ha még nem indultatok el: Hollókő: nagyon szép, a vár, a falucska, nincs is olyan messze. És van félúton egy Isteni bableves vagy csülökcsárda! Az fenomenális!
Andrea, tök értelek, amikor sikerült, én is csak néztem, hogy most már tök más dolgoknak is utána kell nézni… terh. vizsgálatok, beszerezendő dolgok, egyiknél se értettem semmihez
Jó lenne visszanézni a listát, hogy a gugliban miket kerestem egy év alatt. Elég vicces lenne
Na, voltunk Minimanóba, babakocsikról beszélgetni… A lényeg, hogy nagyon el kell dönteni, hogy milyen terepen akarjuk használni.
1. 80% aszfalt, ami nem bírja a terepet (ahová mi azért kutyával járunk, mint Woody…)
előny: összecsukható esernyőre és normálisan befér a kocsiba.
hátrány: nem túl stabil a tolókar rész (mert ott csukódik középen) és NEM bírja a terepet ugye
2. nagyobb kerekes, ami lapra csukható
előny: bírja a terepet
hátrány: a teljes csomagtartó tele van vele, a tetőboxba viszont nem fér bele…
Nagyon jó… nem értem, hogy miért nem találnak ki valami normálisat, közteset, ami jó?
Woody, néztem a Buzz-t is, de akkora összecsukva, hogy tele lenne vele a csomagtartó. És ha akarom a babót szállítani, akkor kell a hordozó is, meg ugye a mózeskosár része is.. És akkor még sehol a kocsiban a mi cuccunk, az ő cucca, a 2 kutya… Nem tudom, hogy ezt mások, hogy oldják meg…
Most olya modelt kajtatunk, ami lapraszerelve belefér a boxba. Viszont oda semmi más nem megy akkor mellé… ááááá.
Látom Woody, hasonlóan gondolkodunk. Én is csak egyet akarok, egy kocsit. Bkv-t nem annyira, mert akkor inkább majd hordozón viszem, hogy ha valamiért apu nélkül kell bemennem a városba Vagy kocsi nélkül.
Most, hogy nézem a linket, a Minimanóban is hasonló leárazások voltak most.
Összecsukva a buzz befér a csomagtartóba, de kb. semmi más azon kívül… Akkor hova rakom a mózest eleinte? Pedig a mózes tök jó, mert amíg pici, nem kell utazásokhoz ágyat vinni, elalszik abban
Aztán: ha kiválasztottuk a modelt, akkor én teszveszen akartam. De a babakocsi szerviz szerint 2 max. 3 gyereket bírnak ki a babakocsik. Az alkatrész és javítás meg drága. Ha mi 3 csemetét akarunk, akkor jobb az új, mert nem akarom 2 év múlva ugyanezt a ceremóniát… Nem? Kubu, mit gondolsz?
A másik kedvencem, hogy ha újszülött babát akarsz autóban vinni, akkor ugye csak a babahordozósautósülés jöhet szóba. Az újszülöttnek kb. 3 hónapos korig a teljes fekvés javasolt, szóval nem a félülős póz. Kérdezem, hogy akkor mégis, hogyan? Hát, fél-egy óránál tovább ne legyen babahordozóban. Mondom, hogy akkor, hogy tudom pl. Prágába kivinni? Ők: sehogy, nincs más módszer. Igaz, mózest is be lehet kötni, de azt nem ajánlják. Álljunk meg félóránként és maszírozzuk meg a gerincét…
Kisangyal, akkorát nevettem, a párod varázsszerelésén
)) AZ én páromnak is velem volt előtte először a kezében fúró
A mosógép mögött gyakorolt csempébe fúrni. Addig nem engedtem látható terepre, amíg nem ment
Most már nagy zseni ám, már a fél OBI-t hazahozta! Egész belejött, amilyen kis antiszerelő volt.
Képzeljétek, kiderült, hogy az Albertnek van egy édes becézése csehül: Bertík-Certík, (bertyík-csertyík), ami annyit jelent, hogy Berci-Kisördög.
Na, ő tombol bent egyfolytában
Kispatak, ugye nem lett semmi baj az esés után?
Wicca, megy a hatalmas druk!!!!