Új privát üzeneted érkezett!

kiss angyal: Köszi, a BMC-ben csak ilyen szépségeket csinálnak. Nézd meg a videókat is, most kezdtem el átalakítani azt az oldalt. Feltöltöttem a youtube-ra és így könnyebb őket megnézni. Az alján vannak a régebbiek, a 4d-s ultrahangunk és a Barbus első videója a születése után.

kispatak: Mennek a drukkok.

macs: Már nagyon várjuk a cicamicáidat. Jobb lett volna ha még maradnaj egy darabig, de most annak is örülni kell hogy eddig maradhatnak.
vicky79
Budapest III. kerület

t.ancsa:Szia,szerintem ne aggódjál T.Úr a legprofibb ezen a téren...ha szerdán este adtad be akkor pontosan addigra fejti ki a teljes hatását a tüszőrepi amikorra kell...nyugodtan megemlítheted szerintem Kanyó Dr.Nőnek amikor megmutatja az embriót,hogy előbb érezted a tüszőérést ,de úgy gondolom,hogy ez semmiképpen nem befolyásolja a továbbiakat...Sok sikert az eszkimókhoz...és majd írd meg,hogy mi volt... :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Vicky:meglesem a videókat is :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kispatak: Sz ügynök még nem tud a C megoldásomról,sőt,arról sem,hogy gondot okoz az "A",amiben megállapodtunk augusztus elején...

Majd 7-én vagy akörül megyek hozzá Mary-s UH-ra,majd akkor megbeszélem vele a dolgot.

Nagyon remélem,hogy megkapom a zöld utat,mert nem akarok várni februárig.
Augusztustól februárig nagyon sokat kell várni.

Lányok,hírek Wikkáról!!!:

Végül nem szerdán,hanem hétfőn kellett menni a beültetésre,mert az embriócskák türelmetlenek voltak!
2-t ültettek be,fagyis nem maradt,de nagyon drukkoljatok Nekik,hogy ne is kelljen,és első körrel 9 hónapig Velük legyenek a szépségek!!! :D :D :D

Okt. 1-én lesz nekik is az eredményhirdetés!!! :D
Vendég

Vicky, a kutyás videó haláli :-D
jó hogy ennyi babával együtt tudtok bulizni! :-D

Ancsa, érdemben nem tudok segíteni sajnos. de fagyis beültikor nincs uh előtte? ott szerintem úgyis látják, hogy mizu bent.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Békus, köszi a híreket.
nagy nap lesz az okt.1., remélem a jó hírek napja... :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit, elsején Visegrádon éjszakázom. most jut eszembe, hogy majd átintegethetek Neked a túlpartra! :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kispatak!
Nagyon szép helyen lehettél, az idő meg olyan volt amilyen. Még jó, hogy pénteken még kitudtátok élvezni a napsütést!
Merre voltatok???
Szorítok az állásügyekben!!!!

Zsuzsi, babaragacsokat küldöm!

Macs, kitartás már nem sok van hátra!!!!!
gigibp

Hahó!

Köszönet, hogy gondoltok rám.

A Tiszatónál voltam.

Még a télen vettem egy akciós utat és most utaztuk el. Nem azzal akivel terveztem. hanem megfúztem egy másik utitársamat.

Nem akarom ide közszemlére tenni a szálloda nevét, mert annyira azért nem volt jó, amennyi pénzt kérnek érte. Eddig a legjobb Szlovákia volt. De minden utamat akciósan vettem, igy valahogy ki lehet ezeket fizetni - de pl. Szlovákia olyan olcsó volt, hogy hihetetlen EUR 60/fő/4 éj.

Remélem a laptető nekem is hoz egy kis szerencsét,mert már nagyon elég. Most viszont előbb a fogdokkerhoz kell, mert időnként bolondulok, annyira fáj. Holnap meglátjuk - és ez nem is a kezelt oldalon van, hanem a másikon. Hogy aztán hogy fogok enni, nagy kérdés, viszont szabadulnom kell ettől a fájdalomtól, mert néha elviselhetetlen.

Breki: remélem, hogy ügynököd tud rajtad segíteni, de mi van ha mégis más időpont kell, akkor vársz február. Hát nem irigyellek.

Vikka: már csak pár nap, és reménykedünk egy ujabb babaesőben!

üdv

kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.26 19:11-kor.
Vendég

köszönöm Gigi, minden gramm ragacs jól jön. :-) te hogy vagy? méri beköszöntött a gyógszerek elhagyása után? :?

Kispatak, hozol képeket?

Kubu, milyen volt a kirándulás? Marci? :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kispatak: fogadnak jobbulást,remélem menthető!!! :roll:

Lányok,tényleg nagy nap lesz az az elseje,és mivel annyian ott lesztek,arra gondoltam,mi lenne,ha benéznék BMC-be aznap? :D

Legalább ott drukkolhatnék Nektek!!! :D
Épp szabadságon leszek aznap,úgyhogy ráérek elcsalinkázni a János kórházba ;)
Vendég

Kispatak: errről a szlovák útról írsz nekem p.ü.-t? :D
Érdekelne ;) Köszönöm!

Én már azt hittem,meg kell szabadulnom a vonalzómtól,de örülök,hogy még nem tettem :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Békus, ez nagggyon jó ötlet. én egyszer beugrottam így teszteléskor és Pancsinak aznap sikerült! ;-)
viszont én csak akkor leszek ott ha az itthoni teszt +++ lesz. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Az a tervem,mivel elég régóta a szabadnapjaimon itthon poshadok (bocsi :roll: ),hogy holnap ki kéne használni az időt,mivel hetek óta először egyszerre van szabadnapunk párommal.

Szeretnék menni a szabadba is egy kicsit,kikapcsolódni...

Van tippetek,ötletetek a holnapi napomra,hogy merre érdemes menni? :D
Sajnos azt se tudom,hogy megint esni fog-e,vagy hogy lesz...

Szóval nap végén szeretném úgy érezni,hogy de jó volt,jó dolgokat csináltunk és/vagy szép helyen jártunk,friss levegőt szívtunk... :D

Olyan ritka az ilyen alkalom,mint a fehér holló... :?
Vendég

Zsuzsó: Hogyhogy? Nem kell bemenned,ha otthon nem lesz ++?
Vagy csak így döntöttél?

Így még inkább remélem,hogy találkozunk!!! :D

Remélem szerencsét hozok mindannyiotoknak! :D
Vendég

tudod Békus, én vagyok akit 1X már elbizonytalanítottál. :-) pénteken csak akkor kell mennem ha itthon +++, de mi más is lenne. :-)

autóval mennétek holnap?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Igen,emlékszem,de még nem emésztettem meg asszem,bocsi... :oops: :roll: :roll: :roll:

De úgyis találkozunk!!! :D
Már csak azért is ;)
Vendég

semmi gond :-) remélem neked lesz igazad! ;-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Szerénységem tiltja,hogy azt írjam,hogy elég sokszor igazam szokott lenni,úgyhogy csak annyit,hogy úgy tervezem,hogy találkozunk pénteken ;)

És hátha bevonzzuk ezzel (is) Neked a +++-t!!! :D :D

Úúúúúúgy drukkolok minden pénteki tesztelősnek!!

Zsuzsón kívül tesztel más is aznap,vagy majd a BMC-ben halljuk a híreket? :)
Vendég

Sziasztok!
Elfogyott a meló bent, most még inkább azzal foglalkozik mindenki, hogy engem figyel :? Úgy csinálni mint aki dolgozik, az nagyon nehéz.

Na mindegy, valahogy csak túlélem, csak az az egy baj van, hogy nagyon nem tudom így követni a dolgokat.

Judit, Gigi, nagyon sajnálom... :(
Zsuzsiknak még mennek a drukkok, ugye? :oops:
Kisbéka, a C megkoldás szerint korábban kezdenétek? Remélem belemegy az ügynököd.

Tegnap megkezdődött a tanfolyamom is, azt hiszem tetszeni fog. Azt már tudom, hogy kit nem szabad masszírozni. :lol:

Viszont ebből következően nekem csak vasárnap lenne jó talizni, már ugye ha nem pont akkor műtenek. (Még mindig nem tudom az időpontot, pedig már jó lenne. Szeretnék mihamarabb túllenni rajta.) Jó lenne találkozni veletek, legalább tuti nem mennék el mellettetek a BMC-ben. :D

Na, jó éjt, mert mindjárt kelek. :roll:
aktucs

Ja, még annyit, hogy Kubu, bármikor vállalom, mindkét gyereket! :wink:
aktucs

Szia Csutka!

De jó Téged is látni!!! :D
A "C" szerint úgy kezdenénk,ahogy lett volna eredetileg a 3 hónapos várakozással,azaz okt. 21. után,ami esetemben nov. 4. körülre tehető.

Csak a főnököm megtiltotta úgymond a "decemberi lombikot",de mivel novemberben lesz,ez nem lehet akadály :lol: :lol: :lol:
Vendég

SZép jóreggelt Mindenkinek ebben a fránya időben!

Zsuzsó,
majd nagyon nézem hogy hol lobog a fehér zsebkendő a túlparton :)
Apával lesz évfordulós romantikázás?

Kispatak,
nagyon jó kis kirándulás lehetett! Kár hogy a fogaid mindig közbeszólnak :? , de ha egyszer túlleszel a kezeléssorozaton jók lesznek, és szépek is :)

Zsuzsik, Wikka,
valszeg én is ott leszek elsején is a bmc-be. Mert ugye holnap, az 5. napon kell menni, de szerintem a hétvége előtt még egyszer berendel S, hogy tuti biztos legyen az időzítés.
Addig is mennek nektek ragacsok :arrow: :arrow: :arrow:
Aztán majd figyelem a mosolyalbum arcokat pénteken :D

Kép
judit0713

Judit, ne is mondd ezt az időjárást... :-( :-( :-(
nem apával megyek, egy tanfolyam lesz péntek-szombaton.
drukk neked is!!! gyűlik a csapat! :-)

Wikka, babaragacsok úton. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Csutka, neked is szörnyű a munkahelyed, kitartást... :arrow: :arrow: :arrow:

Kisbéka, mentek valahova? elég c@r az idő... :-(

Macs, még 3nap!!!! de izgi!!! drukkok Nektek! :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Breki: Állatkert nem jó kirándulni? Meghívó ment, privi fog du.

Judit: hu az én fogaim. 48 éve járom a fogdokkert, mindig van sajna valami, most több is. Meglátjuk mi lesz, hamarosan indulok.

Jó hogy gondoltok rám, én is rátok

üv

kispatak
Vendég

Vonalzó próba :)

Kép
mieza

Vonalzópróba vagy feladom, mert már iszonyúúúan idegesít...

Kép
mieza

Eszter, eddig eljutottam... melyik kódot kell bemásolni? Olyan nincs, hogy fórumba...
http://lilypie.com/Pregnancy_code.php

Még egy esélyt adok... én annyira tudtam, hogy ez lesz....

Kép
mieza

Zsuzsi, Judit
Köszi, jól sikerült a babalátogatás.
Szerencsére nem volt semmi rossz érzésem, szar lett volna, ha mindig úgy kell mennem unokahugihoz.
A kezemben is volt, nagyon kis pöttöm még 2 hetesen, de jól viselkedett.
Nagyon kis helyes, de az enyém még ennél is szebb lesz :)
/A barátnőm előadta most, hogy OK, hogy összejön, de utána csupa aggódás a terhesség is, meg mikor megszületik, utána is…/

Zsuzsi,
Hogy sikerült a szülinapozás? Sajnálom, hogy a kórházban kellett, de a 90 év gyönyörű! Az én nagyim majd jövőre… Remélem addigra lesz dédunoka, legalább a pocakomban…

Kisbeeka
Főkököddel tudtál azóta beszélni?
Remélem Sz. is rábólint! :)
Most úgy tűnik, hogy szép idő lesz ma, esőt sem nagyon mondtak…
Nekem a Pilis a szívem csücske, pl Dobogókőn van a Föld szív-csakrája, ott lehet energiát gyűjteni :)
Persze lehet, hogy minden fel van ázva…

Wikkának mennek a drukkok!

Kispatak
Sajnálom, hogy kifogtátok a rossz időt.
Legalább a pénteket még ki tudtátok használni…
A fejem nekem is fájt egész hétvégén, jó hülye idő volt…
Sajnálom a fogadat, de talán nem kell kihúzni!
Szlovákiában hol voltatok múltkor? Nekem szerencsém van, mert itthon ingyen mehetek jópár szállodába, csak időt kéne rá találni, február óta nem jutottunk el egy jó kis wellness-hétvégére…

Aktucs
Hát igen, sokkal rosszabb úgy tenni, mintha dolgozna az ember, jó, ha van mit csinálni…
Masszőrnek tanulsz?! De jó! Én teljesen tehetségtelen vagyok hozzá :(
estrella22

Mieza!

Ha megvan a háttér, a Babó elé és a dátum, szöveg,... kitöltve amit szeretnél, akkor mégegyszer katt a next nyílra.
Utána kicsit lejjebb teker, és "forum signature", azon belül pedig HTML
Katt, akkor kijön a kód alul :D
Az elsőtől az utolsó karakterig másol, babanet profilba beilleszt és kész :D :D :D

eszter82
Budapest

Jó reggelt :D

Nem tudom még,merre megyünk,soká fent voltunk este,nagyon durva dolgokat találtam a Neten.
(Részletezés majd később asszem...)

Szóval először át nővéremhez,aki már kevésbé boldog,mint eddig,hogy átmegyünk,és pár napja még azt üzente,hogy nem mehetünk át,míg nem pakolunk ott el...(ő cuccai :?)

Csakhogy,ha azt szeretné,hogy októberben mi már ott legyünk,akkor nekünk van 3 (!!!!) napunk lejelentkezni,hogy elmennénk innen (ezt csakis örökre lehet megtenni),és akkor okt. 15-ig üresen,kimeszelve kell átadnunk a lakást,amit utána leragasztanak,és nem lehet majd bejönni.

Szóval ez nem ilyen egyszerű,hogy egyik nap azt mondja,hogy siessünk,mert nem bírja egyedül fizetni,aztán meg azt,hogy nem tehetem be a lábamat a saját (!) házamba :? :?

Elhiszem,hogy még nem tudja,milyen lesz ott együtt,de ezt meg lehet oldani,főleg hogy mindannyian keveset vagyunk otthon,ő is,meg mi is...

Estrella: főnököm nem dolgozott 7végén,így még nem beszéltem vele,de nem is fogok,míg nem beszéltem Sz. ügynökkel, valamikor okt. 7 környékén.

Dobogókő kizárva,ott halt meg a legjobb barátom áprilisban,mikor 40 métert zuhant a kilátóról.... :?
Azóta ilyen helyre nem merek menni,oda meg pláne :(

Zsuzsó: tudom,hogy nem lesz már nyári idő,de olyan se sok,hogy szabadok legyünk egyszerre... Na közben jött egy email páromnak,hogy ma lesz fél6-tól egy megbeszélése...

Kispatak: megmondom őszintén,én imádom az állatokat,épp ezért nem szeretem az állatkertet...
Biztos megvettek ezért,de nem szeretem kiskorom óta.
Inkább nézném őket szabadon rohangászva :)

Mondjuk erdőben őzet keresni,stb. :)
Vendég

Vonalzó próba...

Kép
mieza

Feladtam. A kód meg van, de nem engedi berakni az aláírásba... A lényeg, hogy elmentem, bemegyek és az előző kód van benne. Alatta meg írja, hogy html kód kikapcsolva, holott fentebb be van jelölve, hogy engedélyezve. Feladtam, nem lesz vonalzóm :)
Eddig nem, de most már utálom.

Kép
mieza

Sziasztok!

Mieza!
Ha minden igaz akkor nekünk az október 23-a jó lehet, de még majd pontosítunk. Most intézi a férjem, hogy cseréljen, mert akkor sajna dolgozna, de mindent elkövet, hogy ott lehessünk a talin!!!

Macsi!
Jaj, annyira izgulok értetek. Már csak 3 nap és a kiscicáid a kezedben lesznek. Hidd el minden rendben lesz velük. Lili is korábban jött /33. hét/ és már majdnem 5 kg. Gyorsan behozzák a lemaradást a picikék.

Kispatak!
Sajnálom, hogy kifogtátok a rossz időt, de legaláb b tudtál egy picit pihenni is. Fogfájást nagyon sajnálom. Remélem fogdokker nem kinozz meg nagyon.

Judit!
Tök jó, hogy máris kezdhettetek. Most már sikerülni fog!!!! Milyen volt a szülinapozás?

Kisbeeka!
Jó kirándulást nektek mára! Remélem jó időtök lesz. Nálunk már süt a nap. Hajrá hajra "C" terv. Remélem az ügynököd is áment mond rá.

Eszte!
Mi újság van veletek? Remélem minden oké.

Zsuzsik, Wikka!
Hajrá péntek!!!! Tudjátok ott lesz Judit, aki mint tudjuk szerencsét szokott hozni. Hájrá sok sok +++++ teszt.

Puszi

gyoreneildi

Gigi, kitartás, én azért még reménykedem csendben… Hajrá a következő akció!

Zsuzsó, kitartás, persze, hogy ott a babó! Hidd el, ezeken az érzelmi ingásokon mindannyian átmegyünk. Én még mai napig nem hiszem el néha, hogy tényleg itt a pocimban.

Csajok, múlt héten vasárnap volt, hogy egy kicsit mintha buborékpuki lett volna. Aztán kedden megint 2szer. Szerdán már mondta a doki, hogy ez az. Szombaton már apu is érezte, ha rárakta a kezét. Olyan édes volt, könnyezett, hogy ez egy csoda és milyen hihetetlen! Tegnap egész nap ment a buli és ma is mindig érzem, hogy ha fenn van. Tegnap még az is látszott, hogy kiemelkedett a poci, ha rúgott… Nekem olyan gyorsan jöttek ezek az élmények, azt hittem hetek és nem napok fognak eltelni ezek között! Nagyon vicces, hogy ha apu odajön és rárakja a kezét és hallja a hangját, akkor abbahagyja a hancurt és figyel.
Vagy pl. tegnap este nagy buli volt bent, már picit kellemetlen is. Bekapcsoltam neki a zenélő nyusziját (minden este odarakom a hasamhoz) és arra elcsendesedett. Szó szerint el kellett altatnom bent…
Nem hihetetlen?
Mindannyiótoknak kívánom, hogy mihamarabb teljesüljön a nagy álom és éljétek át ti is! Jaj csajok, el sem hiszitek, hogy mennyire kívánom.
A nyaralás alatt egy csomó gólyát láttunk és mindig azt kívántam, hogy legyen babája ennek, legyen babája annak… még jó, hogy vagy 30 gólyát láttuk :D Így Kubunak is jutott a 3. gyerkőcre :D ))))

Lukácsné, én is pont ezért gondoltam a háznált, mert ott lehet ciciztetni, nincs baci és cigifüst sem, sőt már van pelenkázónk is.
Pont te kérdezed, hogy egyedül csinálom-e, aki még takarított, meg rokongyerekeket vállalt szülés előtt egy héttel??? :D )))
De nem, nem egyedül, a párom egy angyal :D

Kisbeeka, ha még nem indultatok el: Hollókő: nagyon szép, a vár, a falucska, nincs is olyan messze. És van félúton egy Isteni bableves vagy csülökcsárda! Az fenomenális!

Andrea, tök értelek, amikor sikerült, én is csak néztem, hogy most már tök más dolgoknak is utána kell nézni… terh. vizsgálatok, beszerezendő dolgok, egyiknél se értettem semmihez :D
Jó lenne visszanézni a listát, hogy a gugliban miket kerestem egy év alatt. Elég vicces lenne :D

Na, voltunk Minimanóba, babakocsikról beszélgetni… A lényeg, hogy nagyon el kell dönteni, hogy milyen terepen akarjuk használni.
1. 80% aszfalt, ami nem bírja a terepet (ahová mi azért kutyával járunk, mint Woody…)
előny: összecsukható esernyőre és normálisan befér a kocsiba.
hátrány: nem túl stabil a tolókar rész (mert ott csukódik középen) és NEM bírja a terepet ugye
2. nagyobb kerekes, ami lapra csukható
előny: bírja a terepet
hátrány: a teljes csomagtartó tele van vele, a tetőboxba viszont nem fér bele…
Nagyon jó… nem értem, hogy miért nem találnak ki valami normálisat, közteset, ami jó?
Woody, néztem a Buzz-t is, de akkora összecsukva, hogy tele lenne vele a csomagtartó. És ha akarom a babót szállítani, akkor kell a hordozó is, meg ugye a mózeskosár része is.. És akkor még sehol a kocsiban a mi cuccunk, az ő cucca, a 2 kutya… Nem tudom, hogy ezt mások, hogy oldják meg…
Most olya modelt kajtatunk, ami lapraszerelve belefér a boxba. Viszont oda semmi más nem megy akkor mellé… ááááá.
Látom Woody, hasonlóan gondolkodunk. Én is csak egyet akarok, egy kocsit. Bkv-t nem annyira, mert akkor inkább majd hordozón viszem, hogy ha valamiért apu nélkül kell bemennem a városba  Vagy kocsi nélkül.
Most, hogy nézem a linket, a Minimanóban is hasonló leárazások voltak most.
Összecsukva a buzz befér a csomagtartóba, de kb. semmi más azon kívül… Akkor hova rakom a mózest eleinte? Pedig a mózes tök jó, mert amíg pici, nem kell utazásokhoz ágyat vinni, elalszik abban :D

Aztán: ha kiválasztottuk a modelt, akkor én teszveszen akartam. De a babakocsi szerviz szerint 2 max. 3 gyereket bírnak ki a babakocsik. Az alkatrész és javítás meg drága. Ha mi 3 csemetét akarunk, akkor jobb az új, mert nem akarom 2 év múlva ugyanezt a ceremóniát… Nem? Kubu, mit gondolsz?

A másik kedvencem, hogy ha újszülött babát akarsz autóban vinni, akkor ugye csak a babahordozósautósülés jöhet szóba. Az újszülöttnek kb. 3 hónapos korig a teljes fekvés javasolt, szóval nem a félülős póz. Kérdezem, hogy akkor mégis, hogyan? Hát, fél-egy óránál tovább ne legyen babahordozóban. Mondom, hogy akkor, hogy tudom pl. Prágába kivinni? Ők: sehogy, nincs más módszer. Igaz, mózest is be lehet kötni, de azt nem ajánlják. Álljunk meg félóránként és maszírozzuk meg a gerincét…

Kisangyal, akkorát nevettem, a párod varázsszerelésén :D )) AZ én páromnak is velem volt előtte először a kezében fúró :D A mosógép mögött gyakorolt csempébe fúrni. Addig nem engedtem látható terepre, amíg nem ment :D Most már nagy zseni ám, már a fél OBI-t hazahozta! Egész belejött, amilyen kis antiszerelő volt.

Képzeljétek, kiderült, hogy az Albertnek van egy édes becézése csehül: Bertík-Certík, (bertyík-csertyík), ami annyit jelent, hogy Berci-Kisördög.
Na, ő tombol bent egyfolytában :D

Kispatak, ugye nem lett semmi baj az esés után?

Wicca, megy a hatalmas druk!!!!

Kép
mieza

Kispatak,
fogfájás elűzőt küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Breki,
most úgy tűnik elég jó idő lesz ma. Esetleg Margit-sziget? Gödöllő, Szentendre? Mindegyik szép hely és nincs is túl messze?!

Csajok!!!!!
Crinone géllel kapcsolatban tapasztalatokat szeretnék! Pénteken toltam az utolsót és tegnap fürjtojás nagyságú gambikat bányásztunk ki a férjemmel. Mennyi idő alatt ürül ez ki? Egyáltalán normális jelenség ez????? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Remélem tud valaki válaszolni!
gigibp

Sziasztok!

Gigi: Nálam ugyanez a helyzet most Crinone-ügyben :shock: :oops: :shock: :oops: ..... Bocsi a finnyásabbaktól, de nekem most szinte semmi nem jön ki, úgyhogy a hétvégén volt szerencsém egy hasonló adaggal találkozni... :oops: :oops: mert már zavart, hogy semmi nem köszönt még vissza, ... (a múltkor úgy 2 naponta nagyjából "kijött"..de most nem, semmi...). Úgyhogy erre vonatkozóan ha valakinek jó ötlete lenne, hogy mi a trükk.... megköszönném.... főleg, hogy hétfőn jelenésem lesz Sz-nél.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kissangyal: Jót nevettem a párodon.... na nálunk is kb. ez a helyzet... úgyhogy ha Valaki, akor Te tudod mit élek meg az én Barkács-Balázsommal.... :) :)
Egyébként 50%-os lett az ajtó... bukó funkció már megy, de valami beállítási probléma van, ugyanis becsuk-bukó rendben, de kinyitni csak nagy erőfeszítés árán lehet az ajtót... én jelenleg nem is próbálkozom inkább vele mert erőből lehet csak... :) Valszeg megint le kell majd szedni és valamit állítani a pánt magasságán...??? Nem tudom, majd telón hívjuk a segítséget.... Rajó közölte, hogy még egy ilyen merénylet ellene.. és elválik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De aztán tudatosítottam benne, hogy ez nem az ény merényletem volt, mert alapjáraton ezt a szerelő csinálta volna meg... hanem a szomszéd vállalta be, hogy majd ők megcsinálják, mert a szerelő mostanában nem jön fel Pestre csak emiatt..... Úgyhogy végülis megenyhült.....

Békus: Remélem jól tellik majd a mai szabadnapotok!!! :)

Macsek: Sok-sok pozitív gondolat felétek Neked és a Picúroknak!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sajti: Szerdán mész ugye?? Nyálkahártyanövelők: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

És természetesen az október 1-i Dream Team-nek kezem-lábam csuriban!!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
andrea-1

Gigi,
nekem is jött még utána 2 napig vissza a cucc! Aztán ahogy megjött Mary szépen kiürült minden. (na jó, nem volt túl guszta az elején a dolog :roll: )

Mieza,
ez a Bertík-Certík naggggyon ott van :D őleg hogy a te pocidban egy örökmozgó tanyázik!
Húúú nem irigyellek majd ha már kint lesz! (nem a fenét, most is nagyon irigyellek :oops: )

Ildi,
köszi a drukkot, most már tényleg SIKERÜLNI FOG!
És persze viszem ám pénteken a szerencsét a lányoknak :)

Estrella,
hamarosan mindannyiunknak csodaszép babácskája lesz!
Óóó, két hetes minimanó...imádom az illatukat :oops: :oops:

Nálunk nagyon jól sikerült a tegnapi ünneplés.
Leánykám és a fiam is kaptak ajándékokat a szüleimtől, nameg persze házi tortát anyumtól...nyami! Még arra is volt türelme, hogy két félét készítsen, mert Eszternek az epres, Simonnak meg a csokis a kedvence!
Ma délután meg suli végén felcsípem a csajszit aztán jól bevásárolunk neki egy rakás őszi-téli göncöt :)

Anyum és mamim olyan éééédesek voltak!
Mamikámtól még középsuliban kaptam egy arany medált, amit mostanság nem nagyon hordok (inkább ezüst ill. fehérarany fun lettem).
No, most ahogy megérkezett rögtön félrehívott, és mondta, hogy hordjam ám, nem baj, ha a ruhán belül van és nem látszik, de eddig is sok szerencsét hozott nekem (ez igaz, így vettek fel az egyetemre is, hogy végig azt bizgeráltam az írásbelin).
És hogy ő minden nap imádkozik értünk, de csak akkor ér el a hatása, ha a kapocs másik fele nálam van.

Anyum meg már kiszámolta, hogy milyen jó lesz, a párom szülinapjára +++ teszt lesz az ajándék, az enyémre meg már a babó :)
El se hiszitek, mennyire feldobott hogy érzem, teljesen mellettem állnak, nem próbálnak meg lebeszélni, hogy 39 évesen, két ekkora gyerek mellé minek még egy!

Kép
judit0713

Andikám,
jól vagy?
Ajtó projektre az 50% házi barkácsmesterekkel nem is rossz :D
Már csak egy hét szívhangig? Óóóó nagyon jó érzés lehet!

Kép
judit0713

Juditkám:
Örülök, hogy jól sikerült a családi banzáj!!! :) Nálunk novemberben lesz majd több esemény.... már várom őket nagyon :)
Hordjad a medált én is amondó vagyok :) Főleg, hogy mindjárt babók lesznek odabent!!! :)

Hú erről jut eszembe!!!! Próbálta itt már valaki ki ezt a nyakláncos-ingás dolgot??? Fiú-lány vonatkozásban??
Kíváncsi lennék, hogy aki már tudja, hogy mi lesz a baba, ott kinél mi jön ki?? Navi, MIeza elsősorban rátok gondolnék....:)

Én: hát hétvégén volt 2 kisebb Vuk :shock: :shock: :shock: ma szerencsére idáig csak émelygés.... amúgy jól vagyok, picit fáradtasan, de gondolom ez most belefér. Igen, hétfőn megyek, már nagyon várom.. de izgulok is miatta....
andrea-1

Ja, csak a lényeg maradt ki: Boldog szülinapot kívánok a lánykádnak... :)
andrea-1

Köszönöm a nevében is!

Vuk-ot küldd el a p*ba! :wink:
Dolgozol még? Vagy megfogadtad a tanácsunkat és átadtad magad a boldog, nyugodt kismamaidőknek?

Kép
judit0713

zsuzsi: Igen, az nagyon édes videó. Imádja a kutyusokat. Sokszor megyünk babatalálkára, ahol a 2010 februári fórumról vannak babák. Kicsit nagyobb a szórás korban, de max. 1,5 hónap van köztük.
vicky79
Budapest III. kerület

Juditkám:
Megfogadtam a tanácsotokat, de még egy picit bejárok....:) Viszont tripla adag leszarom tablettát szedek :D :D :D :D :D :D :D :D és idáig szerencsére sikerült elvonatkoztatnom a benti dolgoktól teljesen. Amit kell lightosan megcsinálok és csá...
Hétfőn megvárom mit mond Sz., aztán, ha minden rendben, kérek tőle tp-re vételi javaslatot, és úgy tervezem hogy 11-étől otthon maradok. Sajna osztani-szorozni kellett, mert nálunk az van, hogy elég rendesen van cafetéria, amivel ha 30 napnál tovább vagy távol, akkor tartósan távollevőnek számítasz, és nem jár. Az ez évi keretet már majdnem teljesen kiadták, így ha már most otthon maradnék akkor annyit kéne visszafizetnem, hogy decemberben szinte nem is kapnék fizut :( Viszont 11-e után már jól jönne ki, mert még van annyi szabim hogy először tp, aztán szabi aztán megint tp..... és akkor minden maradhatna nálam. Persze ha bármi baj lenne, akkor gondolkodás nélkül otthon maradnék már akár holnaptól. Így viszont hogy jól vagyok, talán ez a 9 nap már problémamentes lehet.... :)
andrea-1

Jaja, nálunk is így van, ezért most én is szabizok, így nem lesz összefüggő 30 nap.
Ráadásul nálunk októberben döntik el kapok-e éves bónuszt...na eddig sem számítottam sokra (max. 1 havi fizud lehet, de a célkiírások olyanok hogy örülsz ha fél havit kapsz), de most ha bejelentem 20-a körül hogy siker és itthon maradok, tuti nem kapok semmit :roll:
Na de tudod, még fizetnék is be, ha 1000%-ra tudnám hogy végre-végre....

Kép
judit0713

Sziasztok!
Bocsika,hogy ilyen ritkán jövök,de most annyira össze jött minden,de azért probállak követni.
A hétvégém is elég zürös volt,rakás vendég meg az a fránya nátha is levett a lábamrol.Nem merek semmi erös gyogyszert bevenni.Valamit tudtok tanácsolni nátha ellen amit az én esetemben lehet használni,mert most még úgy érzem,hogy soha ki nem mászok ebböl a rohadt náthábol.
Hasam is görcsöl,fáj a derekam,fájnak a melleim,persze mind ez is kikészit a nátha mellett,mert nem tudom,hogy ez mensi elöjele vagy itt lapul a mi kis picurkánk.Remélem,hogy az utolsó.
Még lenne egy kérdésem az inszemes eredményhirdetéssel kapcsolatban.Hogy zajlik ez az egész?Kb. mennyi idö alatt van meg az eredmény?
Ez csak azért érdekel,mert ha az egész délelöttöm nem megy rá akkor jó lenne arra a napra is beszerveznem a melót,mert most ugye ez a nátha felboritotta az egész heti tervemet.
Vissza olvasok és még jelentkezek!

Üdv:
Zsuzska!
zsuzska2007

Zsuzska,
szerintem ne tervezz arra a napra túl sok mindent.
Reggel jelentkezel az aznapi első piss-ből vett mintával. Majd ők jól megnézik, eredmény ügynökhöz, ott kiülöd a sorod, bemehetsz, gratulálnak :D és repkedhetsz is haza.
Nekem még nem volt olyan (2 inszemem volt) hogy 10 előtt végezzek :?

Kép
judit0713

Andi, Judit
ti is frankó kis cégnél dolgoztok... Ez a cafeteria dolog. Viszont én még ezt is tudom überelni!!! :)
Nálunk úgy van, hogy egy évben össz-vissz 40 órát hiányozhatsz "büntetlenül". Utána, ha betegállományba mész az adott hónapban egyáltalán nem kapsz cafeteriat, se a havi bónuszt, plusz, ha túlléped a 40 órát, akkor még a tavalyi karácsonyi pénzt is visszafizettetik!!!! Alá kellett írni tavaly decemberben, hogy 2011. jan. 31-ig nem leszek beteg!!! Na erre varrjatok gombot! Ez a tipikus, adott is ajándékot, meg nem is! Hát nálunk most a nem is teljesült!
Micsoda egy gennyláda cégek vannak! Én személy szerint rühellem a sajátomat! Török söpredék...

Bacccus ezek a távozó gambik.... Tegnap este konkrétan megakadt benne az ujjam zuhanyozás közben! Brrrr :?

Zsuzska,
úgy látszik ez a nátha mindenkinél beköszön és nagyon ragaszkodó! Alig lehet elűzni, nekem konkrétan még nem is sikerült! Babaragacs megy neked is :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
gigibp

Juditkám: Én év végire, ha lesz is itt, abszolúte nem is számítok, még 10 ezer ft-ra se ezektől. Bár ha azt nézem, csak eszükbe juthatnék, épp eleget helyettesítettem ebben az évben (2x3 hét), mellette a saját melómmal... de gondolom ez nem fog eszükbe jutni.... Egyébként osszeírtam visszamenőleg, hogy hogy voltak a szabijaim: a tavalyi szabi majd mind a kivizsgálásokra ment el, meg az inszemek utáni otthonlétre ott táppénzen csak decemberben voltam.... az idei pedig szintén vizsgálatokra, illetve a táppénzhez kapcsolódóan a stimuk utolsó pár napjára, amiket én elég nehezen viseltem. Más szabi kivétel -úgymond passzióból - 2 éve biztosan nem volt :(..... de mostmár ezen nem szomorkodunk, ha a betegállományok miatt hagynak le a jutilistáról, hát azt kívánom költsék patikára... :-P

Előbb hívtam anyut, szerdán megy a család háziorvosához,akihez én is 14 éves koromtól jártam. Mondtam intézze el hogy visszapályázzak oda. Gondolkodtam még nagyon a Kissangyal által javasolt dokin, de én fehéköpeny-stresszes vagyok kicsit :).... és ezt a régi dokit már elég rég óta ismerem, úgyhogy ott biztosan nem lesz gubanc, és nem kell igzulni, ha bármit kérek is...
andrea-1

Most már elegem van,nem birom ezt az egészet ami körülöttem van.Nagyon rosszul indult ez a hét,hát nagyon remélem,hogy a végé majd jobb lesz.Velem mindig történik valami rossz,már el sem hiszem,hogy bármi jó is történhet velem.Hosszu történet,de a lényeget megpróbálom leirni.
Hat évet dolgoztam egy cégnél,ahol keményen átvágtak,6 év alatt csak 17 hónapot voltam összesen bejelentve.Amikor ez kiderült,felmondtam és felfogadtam,hogy soha többé senkinek nem dolgozok,engem nem fognak még egyszer igy átverni.Idöközbe voltam münkanélkülin is.Mivel most én magánuton melózok,mostanig nem volt bejelentett munkahelyem.Úgy volt tervbe véve,hogy október 1-vel bejelent egy ismerösöm és én kifizetem a járulékokat (nekem ez lenne a legjobb megoldás anyagilag).Most hiv és közli,hogy sajnos nem tud bejelenteni,mert sajnos vissza mondtak neki két nagy állandó melót és Ö is az embereit el kell küldje munkanélkülire.Most meg nincs elég problémám,ráadásul meg ez is.Most halvány fogalmam sincs,hogy honnan szerzek valakit aki bejelent és én kifizetem a járulékokat.Minden ötletemböl kifogytam,ez volt az utolsó reményem,de most ez is kifújt.Most meg úgy járok,hogy sikerül a baba és nem lesz bejelentett munkahelyem.Ez most fasza.
Bocsika,ha sok voltam csak most ezt kikellett adjam magambol,mert hanam bedilizek.Úgy látszik ma csak panaszkodni jövök.Sajna én mindig vonzom a rosszat!

Zsuzska!
zsuzska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?