Ildi,
dokinéni ment végülis? Miket mondott? Meg van elégedve Noémivel? Említetted neki az anyatejet?
Eszter alvás: ma megint fenn kukorékolt öt óra nyolckor - pont, mint tegnap. Apával egyszerűen nem hittük el. Szopizott, majd mint aki jól végezte dolgát, negyed 6 után elkezdett sikongatni, csörögni... Játszott
.
Este fél 9 körül tesszük le, reggel meg látod, mióta óraállítás volt, 5-kor ébred. Nappal eddig aludt délelőtt 2 órát, délután is 2 órát. Szerintem most fog változni majd. Hála' Istennek, jól alszik.
1 éves kor körül melyik babának hogy változott az alvási szokása? Írjátok már le léci!
Hajni,
én ittam egy korty pálinkát és azóta sem fáj. Hogy a fogam volt-e, nem hiszem. Apa szerint huzatot kaptam. Melyik fogdoki mondta Neked ezt?
Zita,
mi van Veled? Nagyon el vagy veszve!
Melinda,
hogy telt a napod?
Gabi,
majd pénteken meglátom Flót megint, nagyon kis cserfes
.
Eszter elaludt séta közben (most egyébként ez a legújabb, h kinn alszik, mint icipici korában), a karomban hoztam fel, még mindig alszik.
Karmen,
nekünk matuzsálem gépünk van, szerintem nekünk kéne fizetni, ha valahová beadnánk, hogy otthagyhatjuk. Így aztán sokminden nincs rajta. A képeket pl. csak az ACDSee32-vel tudjuk megnézni, ott meg én nem láttam olyat, h kicsinyíteni lehessen.
Marad az album, de annak a feltöltése olyan lassú, hogy őrület. 1 kép 10 perc...
Orsika hogy van? Dobhatnál egy képet
!
Ma rövidujjúban sétáltam, annyira meleg volt. Sztem ez befolyásolja a babák alvását nagyon.
Kriszti