Új privát üzeneted érkezett!

Laptetőőőő, laptetűűűűűűű igeeeeen!
Ez csak jót jelenthet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Persze nem csak magamnak tartom meg, hanem küldök belőle mindenkinek, akinek szüksége van/lesz rá!!!!!
Jut is, marad is! :lol: :lol: :lol:
gigibp

Gigi, a laptető ereje legyen veled reggel! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mieza,
hiperszuperaktív voltál :D
Mivel nekem számításaim szerint 5-7 körül lesz a leszívás, aztán beülti, első körben a 23-ra szavaznék :oops:
Oda viszont már én is zebratesztet lengetve megyek!!!

E. Albert nagyon kis cikupofa :D

Kispatak,
wellness az jóóóó, ha rosszabb az idő akkor is kikapcsol! Aztán jöhet a következő interjú-kör és a dolgos hétköznapok :wink:

Estrella,
tudom, nehéz elfogadni mikor nem mondanak konkrét problémát amire rá lehetne ugrani... szerintem az IR magánban nem rossz ötlet, főként ha te látsz magadon erre utaló jeleket.Az viszont szper, hogy átjárható vagy, így megúszhatod a lombikot is akár :wink:
Nem értem, miért nyomják mostanában az ügynökök egyre inkább a termináltat :roll:

Kubu,
Liza már most is nagyon házias kislány :lol:
Mosógépet centri üzemmódban nem kedveli???

Eszter,
látom nagyon dolgozol...azért majd írj bővebben is hogy mi van veletek!

Macs,
továbbra is mennek a drukkok, hogy egy hét múlva csodás, egészséges babácskákat pillanthass meg!!!

Gigi,
holnapi zebrádhoz millió drukkom megy :arrow: :arrow: :arrow:
Hajrá csajszi, legyen már végre egy lombik siker (még ha nem is bmc)!!!

Zsuzsó, Zsuzska,
nektek meg a ragacsokat küldöm tonnaszám :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Halihó!

Látom mig nem voltam, addig uj lap kezdődött.

Gigi: ez jót fog jelenteni! 41-nálunk jó szám! Ezt a lapot kezdted, én 41-kor irok, gyerekem anyakönyvi kivonata 41, telek könyvi száma 41. Szerintem garantált a siker!!!!

Bár igazad lenne, hogy a sok lökött munkáltató közül valakinek eszébe jutha, hogy az 50-n tul nem csak rossz is van, hanem valami jó is. De ha be sem hivnak, hogy meggyőzódjenek róla, hát aki hülye az hülye. Amugy megnézném, hogy arra a sok száz helyre ahová én már jelentkeztem kiket vettek fel!

Mieza: szóval már te is a fórumtalin gondolkodsz - látom egy a gondolatunk.

Tudom, hogy te felajánlottad, hogy nálatok legyen. Én viszont nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet a te állapotodban. Akkor még nem voltál babás!!! Neked pihenni kell és nem ennyi ember után takarítani meg ugrálni!
Szóval amondó vagyok, hogy inkább másütt, és a multkori hely nem jó? Az legalább már egy kipróbált valami, Esztert meg ismerik, ha jól tudom. De különben nekem mindegy. Moszkva tér ehhez, Örs a lakáshoz van közel - de ne én legyek a fő szempont.

Na mára el, mert reggel indulok. Legyetek jók és sok zebrás tesztet!

üdv kispatak
Vendég

IGen, jogosan szóltatok, okt. 23 ünnep, ezért legyen október 24.
Aztán várom a maileket :)

Engem ne féltsetek, félperc alatt összedobok egy házibulit is :)
mieza

Judit, szerintem egy lightos üldögélős tali beleférhet még :) De döntsd el te. A 24 neked is jó lenne? :)[/quote]
mieza

Hajrá Zsuzsó és Gigi!!!
mieza

Hát, addig foglak sokkolni bennetek fotókkal, amíg nem írja meg mindenki, hogy nekem van a legszebb Albertem a világon :)))))))
Meg olyan lassan telik az idő a holnapi tesztekig, hogy addig szórakoztatlak benneteket :)

Akkor mehet?

Gyerekszoba: Szóval, fent világoskék (nem annyira látszik, pedig elég élénk), lent kicsit fakóbb levélzöld. Közötte virágok lesznek, de még csak a második képen sikerült befejezni. Az elsőn még hiányzik a fele. Aztán lesz egy 3. fal, ami még üres, oda jön a nagy falfestmény, csak majd még ki kell találnom, hogy pontosan micsoda. Én farmot szeretnék. A tulaj azt mondta, hogy "olyanra festjük, amilyenre csak szeretnénk". A párom szerint nem arra gondolt, hogy disznók lesznek a falon... :)))
A kanapé adott, a zöld dolgokat meg én találtam ki rá. A lényeg, hogy kicsit fiús is színekben, meg lányos is a virágok miatt, szóval jó lesz egy pár évig, reméljük.
A játszószőnyeget a bababörzén vettem jó olcsón, nem akartam a Brendonos nagggyon durva áron, de nekem pont ez kellett, mert annyira illik színben a szobához :)

A 3. kép... magáért beszél. Bár mindenki azt mondja, hogy még alig látszik... erre kezdek allergiás leszek lassan :)

Kép Babaszoba 1

Kép Babaszoba 2

Kép 20. heti poci
mieza

Függöny méééég nincs :)
mieza

Mieza: hogy ne látszana???? :shock: :shock: :shock:

Gyönyörűséges pocak!!! Én is én is én is!!!!! :D :D :D

Fórumtali: mivel 2hetente dolgozom hétvégén,ezért nekem ezek közül sajna csak a 17-ei lenne jó,akár szombat,akár vasárnap,de nekem az okt. 23. sincs ellenemre,mert akkor legalább ha akarnák se mehetnék be dolgozni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A babaszoba is gyönyörűséges,hát még Albert?! :D
Persze,hogy ő a leggyönyörűbb Albert :D :D :D
Vendég

Akkor a dátumok, amikre lehet szavazni:
okt. 9
okt 17.
okt. 23
okt. 24
lehet, hogy az okt. 23 a vidékieknek gáz a közlekedés miatt? vagy pont, hogy kevesebben utaznak és jobb?
mieza

Köszi Kisbeeka :)
mieza

Mieza, nektek van a legszebb Albert babátok, a legszebb Albert babaszobátok és LÁTSZIK az Albert pocak. :-D :-D köszi a képeket!!! úgy irigylem azokat, akiknek van kézügyessége malacot festeni a falra!!! :-D
holnap Gigi tesztel, Zsuzska és én jövő pénteken.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Légyszi szavazzatok a 16-17-re,vagy a 23-ra!!! :D

Én is szeretnélek megismerni Titeket! :)
Olyan rossz,hogy az előzőre se tudtam elmenni :?

Megírja nekem valaki a névlistát a fórumos nevekkel együtt? :)

No meg a szokásos: iwiw-es ismerettségeket vadászok,aki még nincs az ismerőseim között,és annak érzi magát,akkor kattanjon lentebb a p.ü.-re :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi: mi is nagyon várjuk a reggelt,remélem jó korán tesztelsz,mert 8-kor el kell indulnom dolgozni. Jujjj,de önző vagyok!!! :lol: :lol:

Igazából csak annyi,hogy úúúúgy szeretnék Veled együtt örülni!! :)
Várom már az újabb 2 csíkos tesztfotót! Ugye már csak reggelig kell várnom rá? ;) :D :D
Vendég

Kispatak, hajrá!
Nagyon szurkolok. Tényleg nehéz németes helyet találni. Viszont ha jól beszélsz és gyakorlatod is van, akkor tuti ott a helyed.

Kisbeeka
ez jó ötlet, beszél Sz-szel. Ő el fogja mondani, hogy most szakmai szempotnból mi lenne a legjobb neked, számítana -e az a néhány hónap avagy nem. Kívánom, hogy a legjobb döntést hozd.
A párkérdésre rátérve, amúgy az én párom épp tegnap kérdezte meg, hogy nem lehetne hogy másról beszéljünk? Úgy el voltam foglalva a gondolataimmal, a történésekkel. És azt mondta tegnap, hogy kicsit bele van már fáradva ebbe a témába. Aztán mondtam neki, hogy akkor képzeljen el engem, aki fél napokat ül a bmc-ben, állandóan csapolgatják, uhuzzák, stb.. de aztán végül is igazat adtam neki, hogy neki valóban annyiból szörnyű rossz, hogy tehetetlen.
Gigi
nagyon drukkolok és várom a jó híreket. Látod még a laptetű is veled van:))

Eszter
kitartás a melóhoz, nagyon stresszes tud lenni mikor mindent jó lenne egyszerre megcsinálni. De csak szép sorjában, aztán csak elfogy..bár nálam mindig úgy van, ahogy azt gondolom, hogy a mai nappal minden lemaradásomat behozom, aznap áll épp tetejére a világ.. Dehát így szép az élet :))

Estrella,
nagyon örülök, hogy túl vagy a hsg-n. Gondoltam ma rádm hogy szegényke most te éled át ezt, de ez jó hogy csak néhány perces fájdalomként élted meg. Nekem valóban egy szörnyű, felejthetetlen rossz élménynek marad meg. Végig szörnyen fájt, én nem is éreztem a folyadékot. Kétszer is próbálták. Előtte meg mikor a röntgenest kellett várni, na az egy örökkévalóság volt számomra. Utána nem is engedtek még felülni sem, mert önkéntelenül remegett mindenem. És az volt a fura, hogy nem tudtam leállítani a testem remegését
Ne legyél elkeseredve. Az mégiscsak nagyon jó hír, hogy mindkét petevezetőd átjárható ez azt jelenti hogy bármikor spontán sikerülhet a baba. Nekem mindig ez a bánatom, hogy a spontán sikeredésre nem kerülhet sor, olyan szinten van elzáródva mindkét oldal. Ráadásul mostanában amúgy is állandóan fogigátlót kell szednem.
Nekem az IR eredményem jövő kedden lesz meg. Próbáld meg itt: http://www.oxygenmedical.hu/ Állítólag egy jó endokrinológus nő dolgozik itt. Az első konzi 10.500 ft, a vérvétel nem tudom mennyi. Szerintem fogsz kapni hamar időpontot, keddenként rendel du-án.
Illetve van még egy orvos ismerősöm akiről ma tudtam meg hogy endokrinológus. De ő csak okt 8.án rendel délután, mert nem Magyarországon él. Viszont oda beutalóra van szüksége háziorvostól. Vele annyi a gond, hogy talán 3 hetente van Mo-on.
Megkérdezhetem, hogy mióta próbálkoztok babával?
ann74

Én simán a laborba fogom kapni a beutalót a nőgyógyászomtól,úgy tudom.
Így legalább ez nem nyomja meg mégjobban a kiadásainkat,abból most lesz elég,hisz eljött a költözés ideje.
Okt. 15-ig kell elhagyni a lakást,úgyhogy most rá kell kapcsolnunk :?

Persze csak munka után tudunk pakolni,minél később,hisz addig is élnünk kell :D
Vendég

Ann: köszönöm,remélem a legjobb döntés születik majd :)
Akárhogy "kell" is döntenem,úgy gondolom annak meglesz az oka,és nem hiába kell majd halasztani,ha kell.
Már olyan jól elterveztem,hogy nyáron szülünk majd,de így akkor majd október,és előtte még kinyaralom magam :D

Vaaaaagy,Arwen torna,és spontán baba :lol: :lol: :lol:

Az lenne a legnagyobb elégtétel :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekünk biztos nem jó a 9-e, mert aznap lesz Barbus névadója. A többi jó lehet, de nekem a Mammut ideális hely lenne, az Örs nekem nagyon messze van, bár ha nem olyan későn lenne a tali, akkor megoldom.
vicky79
Budapest III. kerület

kisbeeka
igen, így ahogy mondod, jól gondolkodsz hogy megvan mindennek az oka. És majd ha Sz ügynük elmondja mit is gondol, remélem meg is kapod a választ mit kell tenned. HA minden és mindenki ellened van, akkor való igaz nem kell erőltetni és jó lesz úgy ahogy lesz. Viszont lehet azt mondja Sz, hogy szerinte fontos lenne mielőbb nekivágni ez és ez és ez miatt, akkor is fogod tudni mit kell tenned. Lehet akkor kis harciasságot kell gyakorolnod elnyomód felé. Hát nagyon kiváncsi vagyok.
Amúgy most én is hasonlóan vagyok, hogy műtét vagy lombik, na hát ezt majd az ir eredmény fogja eldönteni, amit nyilván el fogok fogadni, és akkor a műtétet is. Amúgy beszéltem tegnap a saját nődokimmal, aki műtött legutóbb, és ő is hasonló véleményen volt, mint Sz. Kedden 7re bemegyek hozzá a kórházba és véleményezi ő is a miómát, hogy ő mit csinálna és megbeszélem velem hogy IR probléma esetén hogyan csináljuk vagy mikor menjek vissza megbeszélni a dolgokat.Szóval ebben a pillanatban még nálam is egy A és egy B verzió van. Csak tudod ilyenkor mi szokott lenni? Hogy belép hirtelen egy C verzió ami a legjobb megoldás lesz. Na hát az én esetemben most fogalmam sincs ez mi lehetne. De ha a te esetedet nézzük, dettó. :-))
ann74

csajok, a pajzsmirigyhez ért valaki? nem emléxem, hogy az alul vagy felülműködés a mumus... tud valaki segíteni?

Ann, te sem vagy könnyű helyzetben... drukkolok a legjobb C megoldásért. :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Az Örs addigra nekem jó lesz,mert hónap közepétől ott lakunk már Rákosszentmihályon :D
Vendég

Kisbeeka
dehogynem! A te esetedben természetesen C variáció a spontán babásodás!! :-)))
ann74

Ann: milyen igazad van!! :D

Jó lenne most az a C megoldás! De ha jól látom,ugyanez a C Neked is megoldás lenne ;)
Vendég

És azt hiszem jól látod.
Akkor majd megvilágosodok,hogy mi hogyan lenne jó :)

Remélem Sz is megérti majd a problémámat :D
Vendég

Sajnos rossz hírrel jöttem!
Nega lett!
A második csíkot csak én látom a lelki szemeimmel, a férjem nem! :( :cry:
Nagyon elkeseredtem!

Köszi a drukkokat csajok, elteszem a legközelebbire! Ami basszus csak januárban lehet! :cry:

Szép napot mindenkinek, bocs...!!
gigibp

ó Gigi, sajnálom. :-( :-(
amíg Méri nincs, lécci ne add fel. nem tesztelsz újra pár nap múlva?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Gigi: az enyémen is csak utólag láttunk valamit NAGYON halványan,nem is voltam benne biztos még utólag sem,hogy látszik rajta valami,mégis a vérvétel kimutatta!!!

Szerintem holnap ismételd meg!
Vendég

csak gyorsban 2 percre, aztán remélem ma már végre vissza tudok olvasni és írni is!

Gigi!
Na várj csak!!!! Ha a lelki szemeiddel látod a csíkot, akkor azért az még nem biztos, hogy rossz hír!!!! Nekem mikor nega, akkor a lelki szemeim sem látják!!!!!!
Ismételd meg holnapután! Merthogy ugye 2 naponta duplázódik!!!

Mieza!
Albert nagyon éééédi, poci nagyon szééép és a szoba is :D
Taliról is írok majd..osztálypénz nálam, én a multkori helyszínt nem annyira támogatom, mivel azóta összebalhéztam az exgóréval....
időpontban alkalmazkodom :D

igyekszem hamar jönni!

eszter82
Budapest

Igen, hívtam a dokim és azt mondta, hogy holnapig menjen még minden, teszteljek egyet és ha az is nega, akkor kell leállítani mindent, Mérit várni stb.
Egy hónap múlva megbeszélés.

Annyira igazságtalan az élet!
Nekünk, akik mindent megteszünk, hogy gyerekünk szülessen nem adatik meg, másoknak meg hipp-hopp!!!! Szemétség!
gigibp

Mieza!
Nekem az okt. 9. és 17. jó, a többin sajna dolgozok!
gigibp

Gigi,
drága, ne add még fel!!!
Hiszen épp te írtál tegnap arról a csajsziról akinek a 14. napon nega, a 21-en meg már + volt a teszt!
Próbálj kicsit erre koncentrálni, és ha nem jön meg, 2-3 nap múlva tesztelni! A gyogyót addig ne hagyd abba, hátha ott a babszem a pociban!

Ann, Béku,
hajrá legtutibb, befutó C variáns!!!!

Zsuzsó, Zsuzska,
már nektek is csak egy hét és zebratulajdonosok lesztek :wink:

Mieza,
Albertszoba - mindkettő - csudaszép :D

Lehet hogy most betojinak tartotok, de én csak a 23-24-i talit merem bevállalni :oops:
Ma kezdtem el szúrni, 20-a lesz a 28. ciklusnap, elvileg a teszt napja is. És én bizony most megfogadtam, hogy addig úúúúúgy vigyázok magamra mint még soha! Csak akkor autókázom ha nagyon muszáj, egyébként meg séta a kertben, üldögélés a teraszon, vagy fekvés a kanapén időjárás szerint.
Nem szeretnék kockáztatni, dokinéni mindenféle nemszeretem vizsgálatot helyezett kilátásba ha most sem sikerülne....DE FOG!!!

Kép
judit0713

Zsuzsó! Ja, kézügyességem az nincs. Inkább csak nagyon kreatív vagyok és próbálom valahogy kiszabadítani magamból. De rajzolni pl. nem tudok :D ))
Ja tényleg, jövő pénteken… A drukkok folytatódnak tőlem addig. (már annyira nem érzem, hogy hogy telnek vagy nem telnek a hetek :D )

Gigi, még ne add fel, nekem sem látszódott a 14. nap. Mindenképp tesztelj még pár nap múlva! Addig még ne add fel!
23-n is dolgozol? :oops:

Judit, pont így írtalak be :)
mieza

Csajok, ez most off, elnézést, de nem tudok merre mozdulni...

Babakocsi téma...
Örülnék, hogy ha megírnátok a véleményeteket, mert egy kicsit összekuszálódtak a gondolataim.

Szóval, egy barátnőmtől kaptunk babakocsit. Olyat, ami alapban sportkocsi, de van hozzá nem túl stabil (értsd. anyagból) mózes, amit bele kell helyezni, rá a sport részre. Illetve van hozzá autósülés is, ami pedig belekattintható.

Dilemma: MIvel kertesben lakunk, sokat szeretném a teraszon szellőztetni. Nekem nem tűnik a belehelyezett mózes annyira stabilnak. Ezt jól érzem? Mármint ahhoz, hogy kutyákkal kint hagyjam a teraszon.
Ha a sport részt döntöm le, abból meg félek, hogy később kifordul...
Illetve ugye nem saját, szóval egy kicsit izgulok, hogy nehogy baja legyen, hisz még a barátnőm is szeretné használni...

A másik típus, amin gondolkodunk, ez a borzadályos modernszerű:
http://teddybababolt.hu/product_info.ph ... ts_id=2573
Az a baj, hogy nem nagyon tetszik. De sokkal praktikusabb...
De kicsit drágállom, pedig 3 gyerkőcöt szeretnénk, szóval hasznát vennénk egy sajátnak is!

Mit gondoltok? Van valakinek tapasztalata vagy volt/van/lesz hasonló dilemmája? Bocsi, hogy ide felraktam, de hezitálok és ti mindig olyan jó tanácsokat adtok még fogorvos témában is :)

Ez már csak olyan esztétikai hiszti:
Ami ilyen saját dilemma, hogy miért nem találnak ki arra valamit, hogy normálisan nézzen ki a babakocsi, hogy ha belerakjuk az autósülést. Kétfélét láttam. A teljes babakocsi (sport rész) felé kattintjuk, ilyenkor két funkciót cipelsz teljesen feleslegesen. Vagy a modern típusba csak azt kattintod bele. Ez meg úgy néz ki, mintha egy etetőszéket tolnál, borzalmas :(((
Nincs valami más megoldás? :)
mieza

Mieza,
én tuti vennék mert állandóan azon paráznék, hogy valami megsérül a kölcsön babkocsin. :oops: főleg így hogy vissza is kell adni meg hogy nektek 3 lesz, tuti kihasználjátok.

a modern babakocsid nekem tetszik :-D mert nagyon praktikus. nekem is ilyesmi tetszene, csak néznének ki ilyen ufósan... :shock: :-) szerintem az esztétikai hisztire :-) :-) azért nincs megoldás, mert ez a pláza mamiknak (is) csinálják. otthon gyerekülés be, pláza parkolóban egy mozdulattal gyerekülésből babkocsiba beteszed a bébit. fel sem kell ébresztened a vásárlás után csak visszadobod a hátsó ülésre és indulás haza. én így képzelem meg így látom.... :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mieza!
Sajnos dolgozom 23-án... :(
Én babakocsi mániás vagyok! :) Annyira szeretem őket nézegetni, tologatni méginkább, csak arra még várni kell...
A barinőmnek is olyan mózese volt, ami rendes szövetből volt és azt kellett belehelyezni a ledöntött kocsiba. Teljesen jó volt, stabil, ő is kintt szellőztette mindkét gyerekét a teraszon benne.
A linket megnéztem, nagyon pöpec kis járgány, az ára viszont nagyon húzós!

Judit és Mieza!
A dokim azt mondta, holnapra tutira látszania kéne a teszten, ha mégsem, akkor hagyjam abba a gyogyikat és majd jön, aminek jönnie kell....

A másik parám, hogy Qupido tesztet szeretnék venni, mert az 10-es érzékenységű, viszont azt nem nagyon lehet kapni...
Na majd megpróbálom egy-két helyen.
gigibp

mieza: Én a helyedben használnám a kölcsön babakocsit, amíg ki nem találom hogy milyen lenne a legjobb. Én cipeltem a két funkciót, most van egy nehezebb és egy könnyebb sportbabakocsink. Design: van ilyen jellegű babakocsija az ABC Design cégnek is, hátha az jobban tetszik. Nekem ilyen a sport kocsink. De a quiny is jó márka. Egyíbként én azt vettem észre, hogy bármilyet is vesz az ember, úgyis vesz másikat is. Ezért javasoltam, hogy amíg csak fekszik, addig használjátok a mózesost, utána vegyél olyat, amit már a többi gyereknél is használhatsz. Akkor már van kivel próbálgatni. Lehet hogy utálni fogja a babakocsit és mondjuk kendőzni fogtok. Akkor meg kidobtad a pénzt az ablakon. De megkérdezheted a babásban is, hátha adnak valami jó tippet.
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza,
látod, nem volt off, mindannyian rámozdultunk a témára :D
A kölcsön babakocsi nem túl jó ötlet ha még vissza kell adnod. tényleg para. Mi pl. Simonnal is hegyen laktunk, igaz hogy olcsó volt a babkocsija (csórók voltunk nagyon) de tönkre is ment alatta, pedig vigyáztam rá!
Mi a teszveszen nézelődünk (egyelőre még csak fájdítjuk a szívünket), álomszép és jó kis kocsik vannak nem túl drágán!

Kép
judit0713

Ja, tényleg ezt én is akartam írni. Én is a tesz-veszen vettem a miéinket és az egyik majdnem új volt és sokkal olcsóbban vettem.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi csajok :)
Igen, nekem is ezek a dilemmáim. Mert ha most veszek egyet (nagyszülőktől kapnánk), akkor már keménymózesest és akkor nem kéne az anyagmózesben paráznom.
Én is közben a teszveszen gondolkodtam, mert nekem (még ha nem is én fizetem), nagyon fáj százx ezer egy babakocsira. De lehet, hogy befektetésnek kell venni :)
mieza

Na, mi van nekem? :)

Kép
mieza

Okés, akkor valaki mondja meg, hogy miért nem működik a vonalzóm?

Kép
mieza

Azért, mert nem a megfelelő kódot írtad be??? :D
url kódot másoltál ide???

katt rá arra, hogy fórumba kell, url kód, és azt tedd be a profilban oda, ahova ezt is :D

eszter82
Budapest

Mieza,
szerintem a másik kódot kellene bemásolni.
csak pár óra múlva tudok jönni, remélem addigra láthatom! és végre hogy elszántad magatokat!!! :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

úgy látom Eszter egyre gondoltunk. :-)
hogy vagy?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mieza
Neked van a legszebb Alberted a világon! :)
Nagyon jó lett a gyerekszoba is!
Te fogsz festeni a falra? Az igen!
Jó lenne, ha tudnék fórumtalira menni, majd otthon megbeszélem, mikor vagyunk otthon hétvégén, már nem tudom követni...
Légyszi küld el priviben a Mensmentis-es doki elérhetőségét..

Babkocsi témában sajnos semmi tapasztalatom :)

Kispatak
Nekem is majd’ szétrobban a fejem tegnap óta, szerintem jó kis hidegfront jön!

Gigi
Még ne add fel, tesztelj holnap is, drukkolok nagyon!!!

Köszi, tudom, hogy jó hír, hogy nincs bajunk, de valaminek kell lenni a háttérben…

Zsuzsi
Szerdán megyek privátba vérvételre, ha minden jól megy…

Judit
Hát igen, úgy tűnik, megúszom a lombikot, csak ez a terminált olyan bizonytalan…
Ilyenkor a termináltak is beleszámítanak a 6 inszem.-be???
Jelentkezhetek a táblázatba?

Ann
Én próbálok otthon nem mindig a gyerekről beszélni, én is azt látom, hogy otthon ez túl sok…
Sajnálom, hogy ilyen rossz emlék neked a HSG.
Ha el van záródva, akkor jobban is fáj, úgy tudom.
Én a második voltam, így szerencsére már nem kellett várni a röntgenest.
Amíg feltolták a cuccot, az nekem is nagyon fájt, de az gyors volt, és akkor mondta az asszisztens, hogy a nehezén már túl vagyok, szerintem ettől nyugodtam meg. Utána nagyjából olyan volt, mint egy erős menstruációs görcs, sajnos nekem az is gyakran van.

Köszi, elmentem ezt az Oxygen Medicalt is.

2 éve szeretnénk babát, de ha úgy vesszük, 4 éve nem szedek gyógyszert, és 2 évig “naptármódszer” volt, szóval akkor is sikerülhetett volna simán, mert úgy voltunk vele, hogy ha jön, hát jön…

Kisbeeka
Én is sima beutalót szerettem volna laborba, de az ügynök ugye nem adott, ha meg elmegyek magánnógyógyászhoz, ugyanott tartok, mintha kifizetném a magánlabort…
Nem irígyellek a költözésért, jó nagy macera! Persze utána jó lesz…
estrella22

Estrella,
én úgy tudom, a terminált nem számít bele a 6-ba, de volt már aki mást mondott...legjobb ha rákérdezel az ügynöködre!
A táblihoz az adatokat légyszi küldd priviben, és máris beírlak!
Hogy könnyebb legyen összeszedni mi is kell, íme a jelenlegi táblink:
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

sziasztok

jelentem csak panaszkodnom kellett egy kicsit a kiscsajra, kivittük a kertbe szerdán délután hoztam haza mindenféle finomságot amiből tegnap lett nagyon finom húsleves persze igazi házi csirkéből.....
olyan jót tett neki a levegő hogy este 23:30-07:20-ig aludt, életében először végigaludta az éjszakát, férjem reggel megkérdezte, hogy te ez a gyerek egész éjjel aludt??? mondom neki hogy hát persze.
ma meg éjféltől aludt fél 6ig, ez is jó teljesítmény volt, aztán evett és aludt újra, meg de-t is aludt, de most meg kinlódik mert nem megy az elalvás neki, úgy gondolja csak a cicin lehet de én sajnos másképp látom.
szóval kicsit reggel én is bekábultam fiúk elmentek oviba aztán én maradtam ágyban és fél10kor ébredtem hogy éhes a kiscsaj.....
a fejem nekem is fáj tegnap óta holnap már biztos hideg lesz.

gigi
még ne add fel hátha holnap reggel ott lesz egy másik csík is

kisbéka
én aztán tudom mi a költözés, igaz nem meló mellett hanem tudod.... de el sem mondhatom mennyire meg van változva mindenki mióta itt lakunk én is ezerszer nyugodtabb vagyok, és a napocska ami mindennap besüt az ablakon azt el sem tudom mondani, aki nem élt még sötét fsz-i udvari házban az nem is tudja hogy miről beszélek.... de nagyon jó itt lenni és már nagyon hiányzott nekünk ez a változás.

mieza
a fórumtalira nekem ugye közel lennél, de remélem nem úgy gondoltad hogy egyedül akarsz bármit is csinálni, te kis energiabomba.
Alberted cuki, a szobája meg egyenesen gyönyörű és mi lesz még ha a kép is elkészül????
én azért támogatnám "háznál" a fórumtalit mert ugye most van egy pár kicsi gyerkőc és azért az ő ellátásuk egy akármilyen beülős helyen cukrászdában vagy bárhol hát nem igazán megoldható normálisan , szoptatás meg tisztába tevésről ne is beszéljek , meg ahol a múltkor voltunk ott a pultnál simán cigiztek, szóval azt én sem szeretném pár hetesen szívja a cigifüstöt....

mindenkinek mennek drukkjaim a 2 zsuzsinak már csak 1hét és minden kiderül remélem mind a ketten kismamik maradtok a fórumtalira is mert most ugye azok vagytok......
nekem a 17 nem jó a többi egyenlőre igen, de majd látjuk a többségnek mi a jó.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

laptetőmet ajánlom a tesztelőknek és Macsnak a kismacsekokkal bírják ki még 1 hétig :) és persze akiknek szüksége van rá :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?