Elveszett barany jelentkezik
Kalajmajkat leszamitva ami tortent velem mar lassan 2hete jol vgyunk es ha minden igaz vegre elallt a verzes is
Szerdan megyek dokkerhez legkozelebb.
Lombiknal mindig kapszulas utrot nyomkodnak a lanyok.3*2 van aki 3*3-mat is vgy melle meg szajon at is szed pluszban.A fagyis beultinel lehet van ez a gel vgy mi....de ott nem is mesterseges a ciklus hanem termeszetes.Semmit nem injekciokkal inteznek csak egyszeruen beultetik akkor amikor ido van.Van aki meg progi szurit kap azt meg vegig kell adni a mittomen hanyadik hetog meg az az elejetol megy...Ugyhogy utro kapszula kellett nekem de mar otthonrol megvan
A beszelgetosarokba multheten irtam egy regenyt...de nem irtam sehova mashova be mert mar elegge kivoltam agyilag...talan multhet szerdan irhattam
Koszonom am nektek is a kedves szavakat es az allando erdeklodest
Ngyon jol esik
Csibuc
Ez a mososzer eleg jol hangzik igy ahogy leirtad
bar csak itt is lenne ilyen
Mi volt a baj multkor?Mer voltal nyugi? 2in 1?
mar azt hittem lemaradtam itt valamirol
Remelem laptopod jo mar
Gondolom,hogy milyen izgi vgyis csak elkepzelni tudom de en tuti inkfartus kozeli allapotban leszek majd
Nekem is televan szemettel a gepem csak nem tudom mit lehetne letorolni
Lujzi
Pocaklako nemet meg nem lehet tudni
meg csak 9.hetes multam meg annyit tudunk csak hogy egyedul van mar csak es,hogy remeljuk a 12.het utan johet egy nagy sohaj
Apacska azt hittem sokkot kapott mert ugy tunt elvan merengve az o kis vilagaban...aztan mikor rakerdeztem mondta,hogy nem kapott sokkot meg,hogy miert lenne gond
tok normalisan fogadta....mondom hat jott a hazassag aztan meg gyerek nem is egy hanem 2 azt mondja neeem nincs semmi nagy trauma rajta
de mondom azota egykere csokkentunk
Ez a brekis kep annyira jo
Nalatok a mutet segitett nagyreszben nem?
Dokid nem tudom miert nem tudta ott odaadni de talan mas a beutalo onnan,mint amonnan nem tudom
Nem vgyunk mi bejelolve egymasnak mint barik iwiw-en?
Milyen vv-re mesz?uj allassal mizu?Es tenyleg le a kalappal a pozitivitasod elott
Nyuszkod meg mindig tunderi
Chrissy
2.baba mar elejetol fogva mondtak ugye,hogy nem marad meg....de most voltam a specko uhun es csak petezsak van mar csak az is akkora mint baba A szal abbol mar nem lesz semmi
De igy is ngyon orulunk.
Azert egy baba is baba
Es jo nyaralaaaaast majd gyere es szamolj be
"Gyanus vgy nekem te rigo...futyulj csak egyet
"
Babicsek
Bringa?Jaaaj en is de szerettem bringazni kiskoromban
emlexem zold bicajom volt a hatso sarhanyon meg volt egy farkas kutya
Hatulrol bele a zsomagtatonal egy partvisnyel aztan dzzzzzzs irany
Azota jobban vgyunk vigyazok magamra nanaaa itthon vizszintben 3hete
Eskuvoi kepeket hol lattad
En most nyujorkban vgyok
VV eredmeny?Chrissy oda valo ahol voltatok allatkertben
Na nem az allatkertbol valo hanem a varos
Hany eves a fiad
Milyen
2baba volt egy van most a masik megallt a novesben es attol volt a verzesem is mert azzal elveteltem
6het
az nem semmi.Gondolom mostanra mar t teljesen jol is vagy
Kontrollon voltal?Fulbe valirol fotot kerunk
Most latom a fotooot amit felteteeeeel
basszuuuuuus annyira jo ez a kep
Kolos meg mindig ngyon kis helyes...ha en 20evvel fiatalabb lennek
A kolcson gyerek is szeeep
es Liza
vonalzijaid eltuntek?
Kep meg johet
Amikor Liza sokaig alszik olyankor nincs etetes?Sokszor hallom,hogy nem kell felkelteni a gyereket enni mas meg ragaszkodik a x.oras eteteshez
Panny-t hol olvastad?