Jó reggelt!
Angyalom- Nagyon sajnálom ezt a szar TSH-t, remélem a megemelt gyógyszer adag helyrepofozza egy kicsit....Hány hónap múlva nézik legközelebb??
Pinklady- Gondolok ma rád 10-kor, remélem jó hírekkel jössz majd
Zita- HOgy sikerült az ünneplés?Szerintem nem írják rá, hogy Kaáli, de nem vagyok nagyon képben, mert ugye én itt kint csinálom a terhes gondozást....Itt beleírták, hogy inszemináció, de valahova a belsejébe, szóval ha nem akarom nem mutatom meg senkinek
Bár nálunk mindenki tudja
Dike- Holnapi kukucsra egy nagy kalappal, remélem sok szép tüszőt látnak majd
Suzy-Itt is pihenj sokat Drága
Vanili- Én pedáns??
Hát ez jól esett...Igyekszem
Tudsz róla,hogy jövő héten október????
Hanyadikán kell mennetek?
Ancsuról én sem tudok sajnos semmit, a blogjának címét sem, így fogalmam sincs, hogy mi lehet vele....
Bri- már túl van az első 12 héten, ennyit tudok.....
Betty- következő ciklusban indul az új lombik....( ezt a blogjában olvastam)
Ranitáról én is azt hallottam amit Suzy....sajnos
Nekünk nagyon jól telt a hétvége, ahoz képest,hogy szar időt mondtak végig sütött a nap, egy éjszaka volt amikor esett, de hát akkor úgy is aludtunk
Nagyon jókat ettünk, főztünk, pihengettünk, beszélgettünk, a fiúk iszogattak, szóval igazi pihenősen teltek el a napok, ami nem baj, mert Anyuék úgy is annyit dolgoznak hétközben, legalább most feltöltődtek
Tök fura volt belegondolni abba, hogy most látott Anyu utoljára nagy pocakkal, legközelebb ugye csak akkor találkozunk ha Lili baba már kintről szemléli a világot
Na megyek, mosok, mert szép az idő
Ja és lehet ruhásszekrényt pakolok...JÓ lenne kicsit szanálni,mert már alig férünk el
Puszi Mindenkinek!
Lili és Ancsa