Hello Lányok!
Én is vagyok, csak legtöbbször a telómról olvasok. Írni onnan csak végső esetben szoktam, mert utálok pötyögni rajta.
Évi!
Én téged nem féltelek! Mindent megtanulsz, amit kell, még a gyakorlati részét is. Mindenesetre azért jelezd, hogy melyik nap merre vezetsz
Gyerkőcök nagyon helyesek, és milyen nagyok már. Dorci bírja az ovit?
Maci!
Jobbulást a családnak! Te pedig vigyázz így a vége felé nagyon magadra. Nem kéne semmi bacit összeszedni.
Sok boldogságosat tőlem is!!!
Veronika!
Üdv köztünk!
Kacsa!
Hát igen, lehet, hogy megkívántuk tőled a babázást, mert nagyon halomba kezdtük szülni a gyerkőcöket
Timcsa folyóügyei hogyan alakulnak az oviban? Kitartás, és meglesz az eredménye. Idő kell a gyerekeknek. Szilárd is nagyon idegenkedett az egyik óvónénitől, ma pedig már ő a kedvence
Niki!
Hajrá tanulás! Nekem nem menne már így gyerek mellett, ezért le a kalappal előtted!
Norwell!
Nektek mikorra van betervezve hármaska? Vagy egyszer csak meglepsz a hírrel?
Syry!
Te még mindig dolgozól?!? Nem vagy semmi! Engem hivatalosan is eltiltott a dokim. 32 hetes uh-n voltál? Én jövő pénteken megyek a kórházba, és akkor fognak körbevezetni a szülészeten, gyermekágyon, és elvileg "kapok" egy szülésznőt is.
Velem elvileg minden rendben, hétfőn voltam dokinál, méhnyak egy kicsit megrövidült, de a méhszáj teljesen zárt C2000-t írt be. Azt mondta, hogy vegyem komolyan a pihenést, és csak minimális házimunkát csináljak egyszerre. Próbálom betartani
Még jó, hogy apa zokszó nélkül segít mindenben.
A házunkat szigetelik, így jó nagy kint-bent a kupi/pór. Elvileg jövő héten végeznek a szinezéssel is, és utána majd anyu átjön kitakarítani. Mondtam a munkásoknak, hogy úgy intézzék nekem a vakolást, hogy az ablakokat és a kereteket nekik kell levakargatni, ha összefestékezik. Állítólag leragasztják. Na majd meglátjuk, de ha nagyon szétbarmolják, és pénzes segítséget kell hívnom (mert anyut azért nem állítom oda ilyen nagy melóhoz), akkor le lesz vonva a munkások béréből, az tuti.
Jeanner és Kitty nagyon eltűntek!!
Minden rendben veletek, lányok??