Új privát üzeneted érkezett!

gyancsikám :!:

Igen folyamatosan szedtem a bogyót de juniusban, azért vettük le fél szemre, nehogy átmenjen tulmüködésbe erre tessék nemhogy tulmüködésbe ment át hanem még sz@rabb lett az eredmény 6,11 lett a mostani TSH-m ez eléggé elszomoritó, mert hátrafelé haladok nem előre bár továbbra is csak spontán megy a próba de az esély egy nagy semmi.
Ez jutott de továbbra sem vagyok még nagyon elkenődve hisz erősnek csináltak anno apámék.
A laptetőben meg nem hiszek sztem nem az dönti el, hogy sikerül-e vagy nem a baba :wink:

Vigyázz nagyon magatokra kellemes hétvégét Nektek is :D

Puszi
Vendég

Sziasztok lányok :) hol van már a régi nyár 8) :lol: eláztam szépen megint :( mindenki vigyázzon magára föleg kismamik mert most lehet jól megfázni :( köszönöm a sok drukkot :) gyancsi :arrow: mindegyik tesztem 25 volt.. Hajnal 3kor felébredtem hogy szépet teszteltem :) de csak reggel teszteltem. Van egy ismim aki 6hos terhes volt és a teszt negativ lett :D de majd elmegyek jövöhéten UH.. :) kellemes estét mindenkinek..
Vendég

Sziasztok,

Angyal
Sajnálom, de csak jó lesz egyszercsak az a hülye tsh.

Gyancsi
szept. 2-án volt férjem sz.napja, és a barátnőm névnapja pedig aug. 31-én, s csak most tudjuk így hárman együtt megtartani, így nem engem kell felköszönteni :) engem majd ápr-ban :) akkor leszek 29 éves.

pinklady
hogy-hogy kint volt a beültid? :O van valami nagyon jó orvos odakint? és külföldön hol? melyik országban.

dike
Gratulálok a mensihez! Végre kezdheted a szurikat, ami persze nem olyan szuper, engem lelkileg nagyon megviselt, nem tudom, hogy miért, de lelkileg ko voltam a szurik alatt :( Drukkolok! S most mikor is kell menned először uh-ra tüszőkukkra?

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok csajok :wink:

Kép

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

zita! meg volt ma az első szuri..ugye 4et kell kattania a gonalnak, ha 150et nyomok? nem én adtam be magamnak hanem a háziorvosom asszisztensnője...jóba vagyunk, hozzá megyek majd minden nap 11 45kor. nem is fájt hála istennek, pedig nagyon paráztam.

szerdán megyek először kukucsra, meg uhura..figyu de nekem még akkor tuti meg lesz a bajom..az nem gáz..fuu de guszta lesz:(((

KépKép
dike

Dike
Én nem tudom, hogy mennyit kattant nálam a gonal, férjem szerint kb. annyit kattan, de ha totál kihúzta az asszisztens, akkor addig nyomja még tövig be nem nyomja. Én mindig magamnak adtam be, először féltem, s azt akartam, hogy a férjem adja be nekem, de rájöttem, hogy nem lesz mindig itthon, s én adtam be mindent. Bár a többi nem ilyen golyós volt, amiket kaptam és nem tudtam felszívatni és azt mindig ő csinálta meg, mármint a felszivatást :) de azokat is én adtam be magamnak.
Nekem is volt még egy kicsi, mikor első uh-m volt, de egyáltalán nem éreztem gáznak ;) hüvelytisztasági vizsgálatot viszont úgy nem tudják megcsinálni, nekem is akkor csinálták azt mikor már nem volt semmi.

Zita

Kép
zitácska79

nekem is hüvelytisztasági vizsgálat van írva..na akkor az nem lesz,mert tuti meg lesz még akkor.
köszi az infókat! annyira szeretném ha elsőre sikerülne, el se hiszem h itt tartunk:) te mikortól ettél sok fehérjét és ittál sok folyadékot?beültitől?

beültiig szedtél vmit?

KépKép
dike

sziasztok :!:

Nem voltam mostanában erre , itthon vagyok táppénzen, először úgy volt, hogy hétfőtöl most már nem megyek elég volt, de csütörtökön voltunk a szokásos 4 havi kontrollon és a dokim javasolta, hogy már pénteken ne menjek , megrövidült a méhnyak, felpuhult a méhszáj, de nincs nyitva se kívül se belül, de pihenjek mindenképpen és nem lesz gond ,remélem, Én betartom amit mond, csak ne keljen befeküdnöm a klinikára, de azt mondta aggodalomra nincs okom, vízszintesbe legyek minél többet
szednem kell magnézium citrici-t és kérte, hogy ne szedjem a Femibiont, mert tényleg hatalmas már Cipike és a hasam is óriási kicsit azért meg vagyok ijedve, de bízom magunkba és az orvosomba!
A családom rengeteget segít a férjemről nem is beszélve, takarít, mos, vasal szó nélkül Exclamation Wink

Mindenkit puszilok és drukkolok amihez csak kell :!: :wink:

Igyekszem jönni, de nagyon nehezen megy a fekve írás :!: :oops:

További szép hétvégét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

susy! kitartás drága pihi, nem lesz semmi gond!

KépKép
dike

Dike
Köszi, kedves vagy :!: :wink: Én pozitív vagyok, mint mindig és hiszem, h nem lesz baj :!: :wink:
Örülök, h piri odaért és mehet a szurizás :!: :wink: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok :wink:

Suzy :!:

A legjobbakat kivánom drága :wink:

Elveszettek jelentkezzetek :D

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Angyli
Köszi drága vagy :!: :wink:
Szomorúan olvasom a rossz eredményedet :cry: szorítok, h rendeződjön minél előbb :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vanili
Hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

dike
én a beülti előtt pár nappal kezdtem csak el szedni a femibiont, mást nem, s beülti után szedtem, amiket felírt a doki

suzy
Pihenj sokat, biztosan nem lesz semmi gond!

Csajok, lenne egy kérdésem. Egy kicsit elkezdtem parázni, mivel holnap mennék védőnőhöz a terhes kiskönyvemért, s nem tudom, hogy ráírják-e hogy kaáli..... Kismamik! nektek ráírták a Meddőségi Központ nevét a terhes kiskönyvre? Mert ha igen, akkor előbb elmegyek a nődokimhoz, hogy ő írjon egy papírt, hogy terhes vagyok, mert nálunk nem tudja senki sem a kaálit, s nem is fogja megtudni.....

Köszi a választ!

Szép hétvégét, ami még van belőle!

Zita

Kép
zitácska79

Köszi ari vagy :wink:
Vendég

Suzy szia! Sajnálom, hogy feküdnöd kell, dehát ez semmiség az örömhöz képest ami vár rád :-) ! Pihengess és minden szuperül fog alakulni!!! Jól vagyok köszi, jövő hónapban fagyi ha minden jól megy :-)!

Angyal hát igen, ha a laptető döntene már rég terhesek lennénk itt mind :-) . Tudom hogy erős fából faragtak téged, egy 'kis' TSH gond nem tesz padlóra! Drukkok a babiért +++!!!

Zita na végre még valaki aki titokban lombikozik :-) . Nálunk is csak apa, én és a doki tudja :-).

Puszi mindenkinek!
Vanili
Vendég

Zbinyek őszinte részvétem :-( . Sajnálom nagyon ami történt és hogy így alakultak az események :-(.

Gyancsika nagyon szuper a szoba és milyen drága az a lapulevél! Meg milyen kis pedáns vagy hogy még ilyen por elleni védőbe is tetted a ruhákat :-) ! Szupi!
Vendég

Ancsuról tudtok valamit? Sikerült a beültije? Vagy most akciózik?

Ranita?

Bri?

Meli?

BEEETTYY??? - Bár olvasgatom a blogod és ++++++++++++++!!!
Vendég

mi van veletek csajok?

zita mizu..milyen tüneteid vannak? te már akkor nem is jössz többet a kaáliba ugye?

KépKép
dike

Sziasztok :!:

Vanili
Fekszem, mert ez van előírva, de olyan jó, hogy itthon lehetek végre, így 8 év munka után :!: :wink:
Drukkom megy a sikeres fagyis beültiért+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
Milyen volt a hétvége anyudékkal :?: jól megvannak a párjával :?:

Ancsuról nem tudok semmit sajnos, de Ranitáról olvastam, hogy nem sikerült a terhesség, mert üres volt a pzsák :cry:

Dike
Mikor kezded a szurikat :?:

Zita
Sajnos nem tudok a kérdésedre választ adni, de Gabi biztosan tud majd :!: :roll:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

susy! ma már a 3. szurit kapom!!!!:):) szerdán uhu vérvétel!

KépKép
dike

Dike
Akkor lemaradtam, bocsi :!: :oops: :roll:
És hogy hogy nem magadnak adod :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok... Már teljesen kivagyok.. :( még sehol semmi.. Reggeli teszt nemvolt jó de utána nemcsináltam másikat. Nemértem miért nemtudok végre egy szépet tesztelni. Vagy miért nemjön meg a barnázás, hogy tudjam végre miújság. :( lehetséges hogy késön tapadt meg a picur és azért alacsony még a hcg??? Ha nemlenne valaki a pociba akkor már megjött volna nem? :( már nemtudom .. ET +16 vagyok..
Vendég

Pinklady
szerintem ne aggódj, biztosan terhes vagy, nekem ET+14 napon nagyon halvány volt a teszt, bár nekem előtte való nap volt a vv, szóval én tudtam, hogy terhes vagyok, de alig akart két csíkos lenni a teszt, így hogy nem jött még meg, biztosan terhes vagy :) s ha ennyire aggódsz, akkor próbálj meg uh-t vagy vérvételt intézni, csak van valami ismerősöd ;)

Zita

Kép
zitácska79

susy! mert nem merem, mert félek undorodom a tűtől szuritól:)

pinklady! pedig még csinálj tesztet, próbálj meg tényleg vmi nagyon jó fajtát venni, vagy tényleg, el kéne menni valahova h nézzenek vérvételt! drukk nagyon!

zita mesélj mit érzel?

KépKép
dike

zita! te mikortól érezted a gonal hatását?hányadik szuri után?

KépKép
dike

Holnap megyek vérvételre :) remélem lesz valaki a pocimba.. És nemcsak a bogyok miatt nemjön meg.. :? ugyhogy holnap 10körül gondoljatok picit rám :roll: magánlaborba megyük.. Remélem még az nap lesz eredmény..
Vendég

sziasztok,

dike
különösebben nem érzek semmit, néha kicsit kapargat a hasam, ennyi. Én a Gonalnak semmilyen hatását nem éreztem, szerintem te sem fosz érezni semmit sem, általában azt még nem érzi meg senki sem, majd a Cetratide-tól lesz hőhullámod, nekem is volt attól, de semmi több, ja meg mindig álmos voltam és fáradt, ennyi csak.

Pinklady
Drukkolok neked, s jelentkezz az eredménnyel!

Zita

Kép
zitácska79

zita! a 6. napon milyen nagy mennyi tüszöd volt? és neked akkor volt hüvelytisztasági? és hasi uhun nézik meg a tüszőt, vagy azt lehet még nem is nézik mivel csak vvtel ls htisztv, van ráírva a papiromra!?

a cetratider azt hova kell majd szurni? az fáj? mert a gonalt meg se érzem!

ne hari h tőled és ennyit kérdezek, de te ugyan oda jársz sikerrel is jártál, mindent tudni szeretnék:?)

pinklady! nagyon nagyon szorítok, és lécci gyere majd a hírekkel!

KépKép
dike

Pinklady
Én nem elrémiszteni, megijeszteni akarlak, de egy 10.es tesztnek már mutatnia kellene, h van-e valami :!: :roll: főleg ET+16-on :roll:
drukk a v.v-hez, az egyértelműen fogja mutatni a hcg szintet :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2 óra múlva van eredmény, az gyorsan meg van :!:

Dike
Jajjj, nem tudtam :roll: és akkor bejársz szurira minden nap :?:
A tüszőket hüvely uh-val nézik :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy csak 25 tesztel néztem, 10 nemkaptam sehol pedig azt kerestem minden hol.. Több márkáju tesztet néztem,probáltam. :roll: volt ami halványan poz lett de volt ami negativ. De majd holnap kiderül.. :?
Vendég

susy! nem itt a lakóhelyemen a háziorvosom asszisztense adja be!

ak nekem még szerdán tuti meg lesz!

KépKép
dike

Kellemes estét lányok :wink:

vanili :!:

Örülök, hogy egyetértesz velem a laptetővel kapcsolatban dehát igazam van nemde :?: :D
Igy igaz nagyon nagy problémának kell történnie/ de ne történjen/, hogy padlóra kerüljek igen meg vagyok már edződve a sok-sok év alatt :wink:
Drukk októberre drága++++++++++++++++

Jó pihenést drága vigyi Magatokra puszi :wink:

dike :!:

A cetratidot is a hasfalba kell szurni drukk+++++++++++++

További kellemes estét csajok :wink:
Vendég

Pinklady
Sajnálom, h nem kaptál 10-eset, de holnapra akkor egy nagy drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++mikor volt halvány pozi a teszt :?:

Dike
Értem :!:

Angyli
meg lesz, köszike :!: :wink:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

pinklady! gyere gyors a hírekkel mennyi a hcg????

angyal! és az jobban fáj mint a gonal?:) jobban érezni?

KépKép
dike

dike

Hüvelyi uh-n nézik a tüszőket végig, gondolj bele 0,5 cm-t nem látnak hasfalon keresztül. Szerintem egyik injekció beadása sem fáj, főleg ha valaki saját magának adja be, mert akkor te érzed hogy hogyan adde be, hogy ne fájjon, nekem volt úgy hogy asszisztens adta be és akkor kicsit éreztem.
A cetratide enyhe pirosságot, viszketést okoz, az majd nem lesz kellemes, de természetes reakció, ha ennél több tünetet okoz, akkor kell jelentkezni dokinál.
Minden egyes alkalommal van vv, tüszőnézegetés, hüvelytisztasági pedig akkor van ha már nincs semmi, de az összesen egyszer van.
Nem emlékszem már, hogy hány tüszőm volt a 6. napon, de ha minden igaz, akkor 9.

szép napot nektek ebben a szép időben! :)

Zita

Kép
zitácska79

Jó reggelt!

Angyalom- Nagyon sajnálom ezt a szar TSH-t, remélem a megemelt gyógyszer adag helyrepofozza egy kicsit....Hány hónap múlva nézik legközelebb??

Pinklady- Gondolok ma rád 10-kor, remélem jó hírekkel jössz majd :wink:

Zita- HOgy sikerült az ünneplés?Szerintem nem írják rá, hogy Kaáli, de nem vagyok nagyon képben, mert ugye én itt kint csinálom a terhes gondozást....Itt beleírták, hogy inszemináció, de valahova a belsejébe, szóval ha nem akarom nem mutatom meg senkinek :wink: Bár nálunk mindenki tudja :D

Dike- Holnapi kukucsra egy nagy kalappal, remélem sok szép tüszőt látnak majd :wink:

Suzy-Itt is pihenj sokat Drága :wink:

Vanili- Én pedáns?? :D Hát ez jól esett...Igyekszem :wink: Tudsz róla,hogy jövő héten október???? :lol: Hanyadikán kell mennetek?

Ancsuról én sem tudok sajnos semmit, a blogjának címét sem, így fogalmam sincs, hogy mi lehet vele.... :roll:

Bri- már túl van az első 12 héten, ennyit tudok.....

Betty- következő ciklusban indul az új lombik....( ezt a blogjában olvastam)

Ranitáról én is azt hallottam amit Suzy....sajnos :(

Nekünk nagyon jól telt a hétvége, ahoz képest,hogy szar időt mondtak végig sütött a nap, egy éjszaka volt amikor esett, de hát akkor úgy is aludtunk :wink: Nagyon jókat ettünk, főztünk, pihengettünk, beszélgettünk, a fiúk iszogattak, szóval igazi pihenősen teltek el a napok, ami nem baj, mert Anyuék úgy is annyit dolgoznak hétközben, legalább most feltöltődtek :D Tök fura volt belegondolni abba, hogy most látott Anyu utoljára nagy pocakkal, legközelebb ugye csak akkor találkozunk ha Lili baba már kintről szemléli a világot :wink:

Na megyek, mosok, mert szép az idő :D Ja és lehet ruhásszekrényt pakolok...JÓ lenne kicsit szanálni,mert már alig férünk el :wink:

Puszi Mindenkinek!
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

itt vagyok, látom már hiányoztam, ami nagyon jól esik.

A blogomba írtam folyamatosan, de azt Bri olvasta folyamatosan.

Kezdem az elején.
Aug 14.-én megjött, elkezdődött a szurizás majd azt hiszem rá 12.napon volt a leszívás 5db petesejtem lett és abból 4 termékenyült meg, a doki szerint szuper jó, hogy mind a négy el is jutott a végállomásig vagyis 5naposan kaptam vissza őket 2-őt és kettő fagyiba ment. Azt mondta a doki iszonyatosan jók az embriók és 40% az ikerterhesség esélye. 30.-án volt a transzferem, én voltam az első mert majdnem megrepedtek a burokból remélem jól írom.
Majd kicsit kevesebb mint két hét múlva teszteltem. hétfői napon volt a transzfer és én rá következő héten pénteken csináltam a tesztet és szombaton mentem v.v-re.
Jelek:
A transzfer után a mellem feszült majd elmúlt és újra előjött kb. 4 nap után, na akkor tudtam éreztem hogy sinen vagyunk.
Így is lett, pénteken egy full pozi tesztet csináltam.
Szombaton a véreredmény vagyis a HCG 1889 lett mondta a doki valószínű ikrek, de uh-t akkor még nem csinált. Ma voltam uh-n és igen ketten vannak. Két petezsák sőt mutatta a doki a kis szívét is, mondta az már ott a szíve és lehet látni ahogyan pulzál.
Egy hét múlva megyek még egy uh-ra a kaáliba azt mondta doki már szívhangot is fogunk hallani.
Látjátok nem lehetetlen a bébi, igaz én nem küzdöttem vele évekig, de nem volt egyszerű menet és nagyon remélem, úgy is érzem nem lesz semmi gond és egészséges gyerekeink lesznek és van is Vivi személyében. Szép nagy család leszünk.

Angyal kitartás. remélem minden rendben lesz.

Suzy, én Vivivel nyitva is voltam, nem lesz semmi gond, nekem sem volt, pihi nagyon sok.
A többieknek egy nagy puszi, elég nagy vonalakban olvastam csak vissza......, többet jövök majd.

puszi mindenkinek

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok csajok :wink:

Ne aggódj nem fáj az sem :wink:
Drukk+++++++++++++++++++++++

gyancsikám :!:

Legközelebb novemberben megyek drága de őszinte leszek én már teljesen lemondtam arról, hogy nekem valaha gyerekem lesz de egy a lényeg, hogy az emberrel minden sz@rság ellenére is jól megvagyunk :wink:

Töröm az agyam, hogy mi a franctól lehet , hogy nekem ennyit kell szivni de ötről a hatra nem haladok igy marad a beletörődés mindenbe ugy a legjobb.

Örülök, hogy jól telt a hétvégétek és jól vagy drága Lili babával együtt :D

ancsuka :!:

Végre, hogy jelentkeztél elveszett bárányka :D

Gratula a babákhoz látod Neked is sikerült :wink:
Örülök a jó hirnek :D

Sajna én már nem nagyon tudok kitartani ez a folyamat nálam már nagyon hosszú évek óta megy,/több mint 1 évtizede/ belefásultam, hogy sem inszemmel sem a lombikkal nem ment bár teljesen nem adtam fel de a babatémáról leszállok.

A környezetemben már Mindenkinek sikerült csak én maradtam magnak, valamiért az isten/ már ha van/ nem akarja, hogy legyen.
Ezzel kell együttélnem de itt vagytok Ti csajok és van egy facca férjem aki mindig átsegit a kaka helyzeteken.

Pusz Mindenkinek vigyázzatok Magatokra és a bébikre csajok :wink:
Vendég

angyal, mikor totál feladod akkor fog jönni, hidd el.
A volt kolléganőmnél is ez volt, megmondta neki a doki, teljesen reménytelen nem lesz nekik, és ahogy ő is elfogadta ezt a tényt, terhes is lett és van egy 4éves kisfiuk.
Nézd azt nagyon sok nőnek megmondják nem lehet csak lombikkal, majd összejön spontán, tudod te is van ilyen.....

Ancsu

ancsuka

zita! köszi a sok infót!

gyancsi! örülök h ilyen jól telt a hétvége!

Ancsuka! de jóó h elsőre sikerült!! gratulálok a két kicsihez, remélem követhetem a példádat!

angyal! jajj ne mondj ilyeneket, mindenkinek lesz kisbabája neked is! akkor ti novemberbe lombikoztok? hányadik lesz?kitartás drága! nem tudom h ti mióta küzdötök, de már mi is 3 éve...tudom h nem egyszerű, de nem adjuk fel soha!

KépKép
dike

ancsu :!:

Igen valószinű, hogy akkor fog jönni bár én már nem hiszek semmiféle csodában.
Belementem anno az inszembe és a lombikba és csak felesleges pénzkidobás volt, amit a mai eszemmel nem csináltam volna hanem inkább magunkra illetve majd a jövőben megkapott lakásra költenék dehát ez volt megirva kikerülnöm nem lehetett.

Milyen jó lenne most az a sok pénz ami kirepült az ablakon :wink:

Valamit félreolvastál drága mi már soha nem fogunk lombikozni csak a spontán marad a sok lóvé eluszott feleslegesen:wink:
Nálunk kemény 15 éve megy a próba :shock:
Vendég

angyal! ne haragudj, akkor tényleg félreolvastam! sok erőt kitartást, kívánom h minél előbb teljesüljön az álmod!

KépKép
dike

Semmi baj drága :wink:
Vendég

Sziasztok! Reggeli teszt poz lett de a vv szerint nemvagyok kismama :( :( ugyhogy perelem a patikát a teszt miatt.. Na jó nem..csak ilyent hogy poz és közbe nincs baba.. :roll: van még 3 fagyibabák, ilyenkor mikor lehet probálkozni legközelebb? :cry: :cry: azért köszönöm a drukkot.
Vendég

pinklady! nagyon nagyon sajnálom, ritka az ilyen fals pozitív teszt!fel a fejjel, én nem tudom mikor lehet menni ilyenkor a fagyikért.

KépKép
dike

Sziasztok,

Gyancsi
Már beszéltem telefonon a védőnővel, s mondta, hogy ha nem akarom, akkor nem írja bele, tehát elvileg beleírta volna, meg persze elkezdett pampongni, hogy a kezelő orvosomnak tudnia kell, bla-bla-bla. Még jó, hogy tudni fogja, mert eleve ő irányított oda a kaáliba ;)

Ancsuka
Még a könnyeim is kijöttek, gratulálok a két kis babócához :)

Angyalkám
Ne add fel! Én drukkolok neked! Bár, ahogy írod egy évtizede :( az rengeteg….. :(

Pinklady
Nagyon sajnálom :( ez tényleg nem jó hír. Nem tudom, hogy hogyan működik a fagyis lombik, hívd fel az Intézetet! Fel a fejjel! Drukkolok, hogy legközelebb sikerüljön!

További szép napot nektek!

Zita

Kép
zitácska79

Dike
megy a drukk holnapra a sok kis tüszőért! ;)

Zita

Kép
zitácska79

P.lady, nem semmi a teszt..... csak pozitívan és full pozitívan álltam most hozzá, hogy sikerülni fog és tessék, így is lett. Még Bri, "beszélt" nehogy pofára essek... de nem és sikerült.

Zitácska, nagyon köszönöm, én is könnyekkel küzdöttem mikor megláttam :)

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!!!!

Életjel! :wink: :lol: Megvagyunk!

Meg látom a jó hírt!

Ancsu!
Hát nem is tudom hogy merjek e hangosan gratulálni,de GRATULÁLOK!!!!!Én olvastam volna a blogodat,de nem tudtam az elérhetőséget.Küldd el légyszi!

Mindenkinek pusz!

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt Lányok!

Ancsu- Tiszta szívből gratulálok a 2 kis csöppséghez, egyszerűen hihetetlen :D Nagyon ügyesen álltál a dologhoz és meg is lett az eredménye :wink: Nagyon boldog babavárást neked :D

Dike- Mára sok szép tüszőcskét kívánok!!!

Pinklady- Sajnálom, hogy nem jött össze.... :? Ilyet, hogy a teszt pozitív és még sincs baba még nem nagyon hallottam....Úgy tudom fagyis babákért rögtön a következő hónapban lehet menni!

Angyal-Akkor novemberben drukk a jó TSH-ért.....Igazuk van a többieknek, amikor az ember lemond az álmairól és beletörődik a sorsába, akkor szokott bekövetkezni az amire mindig is vágyott...Tiszta szívből kívánom , hogy ennyi küzdés után ez nálatok se legyen másképp :wink: Szólok odafent az Öregnek az érdekedben :D

Zita- HOgy érzed magad??Tünetek?

Gabi- Örülök, hogy jól vagytok!!!

Lányok tegnap kipakoltam Csabi szekrényének a felét és megcsináltam, aztán ennyi :shock: Nem vittem túlzásba a dolgot, úgyhogy ma pörögnöm kell :wink:

Puszi mindenkinek!
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?