Új privát üzeneted érkezett!

Gabo !

Én is nagyon szurkolok neked ! Tuti biztos sikerülni fog !! Egy kalappal.....

Edit
Edit

Kriszti, Edit!
Jó, hogy rátok még ilyenkor is számíthatok. Igazi jó barátnõ itt mindenki. Ez szuper!

PussssssssssssssssssssssssssssssssssssszZ: Gabó Kép
Gabómanó

Mindenkinek jó pihenést.
Lehet, hogy már én is csak sokára jövök.
(Ma még vagyok!)
A jövö hetet Egerben töltjük családostul, aktiv pihenéssel.
Ha valami változik a talival kapcsolatban, akkor légyszi értesítsetek a syllinor@vnet.hu e-mail cimen, vagy a 06-20-9355-784-es telefonszámon (ez ugyan a férjemé, meg nem is biztos, hogy felvesszük, de üzit lehet hagyni).

Kriszti!

Mennyivel elöbb jelez az LH-teszt?
És meddig?
Mer igazándiból tényleg az lenne az ideális, ha az ov. elötti estét kapná el az emberlánya.

Gabo!

Szoritok neked, még ha már elmentél is. Kép

Beszti
Beszti

Gabo,Edit

En is csak azert veszem meg mert nem lesz UH<es mert mi mar sajna nem szoktunk 2 naponta akciozni.Egyszeruen hulla faradtak vagyunkKépReggel is felebredtunk 1/2 oraval hamarabb de nem birtam magamba eletet verni.1 ora mulva kiderult,hogy jobb is ugyanis a nagylanyunk mar 1/2 6 ota fenn voltKépSzoval nekem kell az a teszt.

lassan megyunk,jo hetveget

puszi kriszti
kriszti

Beszti!
Ezt még elolvastam. Köszi.KépMost már tényleg elmentem.

Gabó Kép
Gabómanó

Beszti

pontosan akkor lesz egyertelmuen pozitiv,hogy meg azt az elozo estet elkapjatokKép

En is elmentem sziasztok,jo hetvegetKép
Holnap en sem leszek.

pusssszancs Kriszti
kriszti

Kriszti !

Szerintem lassan csak mi ketten fogunk beszélgetni, mindenki megy haza !
Egyébént az akciózáshoz nekünk sincs kedvünk ebben a hónapban is a közepén 2 x voltunk együtt, ami barátok között is baromi kevés. De neked legalább van egy picurod !

Edit
Edit

Edit!

Mi az oka, hogy nincs kedvetek?
Fáradság?

Szia Kriszti!

Jó hétvégét!!!!KépKép

Beszti
Beszti

Edit

Sajnos nem megy muszajra.Nalunk inkabb azzal van a baj,hogy nem birjuk kivarni mire elalszanak,ugyanis ketten vannakKépSzoval mire ok elalszank addigra mi total KO-sak vagyunk.A reggel pedig gyerekcsinalasra nem alkalmasKépnem szabad felugralni.Egyebkent pedig reggelente azt se tudom hol vagyok nemhogy meg elobb is ebredjek

Kriszti
kriszti

Beszti

Szia,nagyon jo hetvegetKép

Kriszti
kriszti

Mostmar tenyleg magyek
Puszi Kriszti
kriszti

Kriszti !

12-14 órát dolgozunk, reggel 6 órakor elindulok, este 8 órára érünk hozzá.

Edit
Edit

Képsziasztok lányokKép
Kriszti-köszönöm a segitségedet,de sajnos én 11 éve PCO-s vagyok..szóval nem sok új dolgot tudsz szerintem nekem mondani,bár ki tudja!?

Görögsali akkor tuti és mondjuk kevert lekváros sütike forron...

-mindenkinek köszönöm a figyelmet!
jó lenne ha ez valóban nem rossz elõjel lenne és ami egyszer sikerült másodszorra is(ti mondtátok ill.írtátok nekem bíztatásul !)

mindenkinek pusziKépKandi72Kép
Kandi72

Még ma is tudom dobni a listát:

Cicó 4c 76 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 69 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 62 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 55 cn Györ 24 év
Melinda 3c 50 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 31 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 30 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 30 cn Maglód 33 év
Sien 13c 27 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 27 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 26 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 23 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 23 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 22 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 22 cn Los Angeles 35 ev
Lora 12 c 21 cn Várpalota 24
Éva 29c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 17 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 16 cn Budapest 31 év
Edina 7c 15 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 13 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 13 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 13 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 12 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 11 cn Svájc 27 év
Lella 11c 6 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 5 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 5 cn Budapest 29 év
Edit 9c 2 cn Budapest 30 év

Még mielött elindulok, megnézem miket irtatok (dél körül).

Beszti
Beszti

Jó reggelt!

Itt vagyok, de remélem csak délig.

Voltunk talpmasszõrnél, nem mondtam neki semmit a problémánkról. Azt mondta, hogy fel vagyok fázva ill. az egyik petevezetõmön szûkület van. (mindenesetre lapor. szerint átjárható). A férjemnek prosztata gondja van. Kezelés: cickafarkos gõzölés, férjemnek tökmagolaj kapszula.
Ha elfogyott a kapszula akkor vissza kell menni és kb. 4 kezelés lesz.
Meg kell próbálni.

Caldea
caldea

Caldea!

Igazad van, meg kell probálni! Ártani biztos, hogy nem árt!! Én is szeretem, ha a talpamat maszirozzák, habár ilyen igazi masszörnél még nem voltam.KépKép

Van itt ma valaki?

Pucur
Pucúr

Sziasztok lányok!

Én itt vagyok délig biztos, de sajna ma is rohangálni kell.

Caldea
A talp masszás jól hangzik, tényleg érdemes kipróbálni.

Tegnapi LH tesztrõl. Ha a jövöhétre akartok venni, most kezdjétek el keresni mert sehol nem lehet kapni. Még a nagykereknek sincs. Az én infoim szerint a 10db-t már nem gyárták csak a 7 db-t ez 4610 Ft volt tegnap, mikor végre ráakatam az 50. helyen.

A talcsiról nem irtatok...Kép Akkor jó lesz ha én innivalót viszek + valami nasit?

Pusszancs
Györgyi
Györgyi

Halló.... sehol senki?KépKép

Pucur
Hányadik hétnél jársz?
Györgyi
Györgyi

Szia Györgyi!

Úgy látszik, hogy a mai nap nem sokon dolgoznak. Jól teszik.
Én sem szeretnék 14 óránál tovább maradni.
Te próbáltad már ezt az LH tesztet? Ha igen milyen napokon?

Edit
edit

Szia Edit!

Én használni szoktam, általában a 12, 13 nap környékén kezdem el, dehát te tudod, hogy melyik nap kölül szokott lenni az ov.-d. Mert 20-44 órával elötte jelez, tehát ehhez kell idözíteni.
Hömérözöl ugye?

Nekem az elsö használatnál szerencsét hozott, mert egyböl terhes is lettemKép, úgyhogy én kabalának is használom. Remélem most is szerencsét fog hozni.

Te jösz a talcsira?
Györgyi
Györgyi

Györgyi !

Ez jó hír. Én is veszek egyet. Hõmérõmet most törtem össze. Egyébként igazándiból mindig elfelejtettem reggelente mérni. De most megfogadtam, hogy rendszerességet vezetek be.
Az a baj, hogy nekem még szerintem nem volt tüszi repim. A mult hónapban voltam dokinál, az Uh lelet azt mutatta, hogy 20 cm a tüszõ és hogy nem repedt meg. Most újra beindulok. November 7 ére kaptam a Kaáli intézetbe idõpontot. Ott a csajsz akivel beszéltem nagyon segítõkész volt. Megmondta, hogy milyen vizsgálatokat kell csinálni, amit ott is elfogadnak.
Úgy döntöttem, hogy most már a tettek mezejére lépek és utána járok, hogy miért nem jön össze a dolog.
Egyébként tegnap jött meg, úgyhogy most nagyon negatív a hangulatom.

Edit
Edit

Sziasztok lánykák!

Én is itt vagyok, remélem ma többet tudok jönni, mint tegnap.

Caldea!
A tökmagolaj mire jó, milyen hatása van? (bocsi a tudatlanságért, de még errõl nem hallottam)

pussszzz
Ildi
másikildikó

Edit!

Találj ki valami módszert, hogy ne felejst el, mondjuk tedd a párnád alá. Csak nehogy összetörjönKép Akkor te is olyan törös vagy mint Kriszti.
A hömérõzés jó, mert nagyjából tudod merre jár. A Kaáliba csakúgy be lehet jelentkezni? Vagy a doki küldött? Volt valami gondod, azrét mész oda?

Ildi
Jó látni, hogy nemcsak mi dolgozunk. (Vagy otthonról netezel.)Nálad mizújs?

Györgyi
Györgyi

Györgyi !
Nincs semmi gondom. Csak én úgy gondolom,hogy ott a legprofibbak a dokik, és nem rögtön a beültetéssel kezdenek, hanem egy teljeskörû kivizsgálással, gyógyszerezéssel ......, Csak a legutolsó lehetõség a beültetés. Nem akarom már húzni az idõt. A dokim szerint még ráérünk az aggodalomra szerint meg nem.

Edit
edit

Edit!

Igazad van, mire várnál még. Csak azért csodálkoztam, mert a sógornõmék több mint 3 éve probálkoznak már kapott mindenféle gyógyszereket, inekciókat (nem sokára lapara megy), és azt mondta a doki neki, hogy a Kaáliban csak azokkal foglalkoznak, akiknek elzárodása volt.KépKépKép
Mikor mész oda? Irj majd, hogy mi volt mert érdekel.
Györgyi
Györgyi

Györgyi!

Sajna dolgozom, lehet, hogy négy óráig, kétlem, hogy elõbb elengednének minket Kép
Egyenlõre semmi változást nem érzek magamon, kíváncsi vagyok nagyon, hogy most, hogy talán sikerült pont a pé elõtti napon akciózni, meghozza-e a kívánt eredményt, olyan jó lenne. KépHõmérõzni nem szoktam, úgyhogy hõt nem tudok "mondani". De ha ne adj isten, ebben a hónapban sem jönne össze, akkor a jövõ hónaptól lehet, hogy hõmérõzök, E. doktornõ nagyon sok mindent ki tud olvasni a hõgörbébõl.

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Ildi

Én is vagyok úgy néz ki 3-igKép Rajta vagy a listán? Nem látlak.. Hányadik napnál tartasz?
Én most vagyok félidõ környékén remélem a napokban lesz ov.Kép A tegnapi LH teszt még nem jelezett, de remélem ma már igen.KépKép
Szoritok neked, hogy most sikerüljönKépKép
Nincs infónk Orsolyról? Remélem a körülményekhez képes jól van.

Györgyi
Györgyi

Györgyi!

Rajta vagyok a listán, a 17 cn-en tartok, úgyhogy "hamarosan" megtudhatom, hogy mi a helyzet(még majd két hét addigKép
Remélem idõben odaérnek majd neked is a kis lurkók a "találkára", aztán egymás után csíkosodhatunk Kép clipart{proud}
Én is remélem, hogy jól van Orsoly, és hogy minél elõbb összejön neki újra egy babuci, aki feledtetheti vele ezt a szörnyû dolgot, bár tudom, hogy teljesen elfelejteni sosem fogja.

Ildi

Ildi
másikildikó

Na ezt az üzit jól elküldtem
A vigyori fej után ezt akartam: Kép
és bocsi a kétszeri aláírásért Kép
Nagyon szombat van ma Kép

Ildi
másikildikó

Sziasztok!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem, bocs, ha off leszek, de fogalmam sincs, hogy kihez forduljak, csak ti vagytok most az utolsó reményem. Elnézést, hogy nem mutatkozom most be, néhányan ismerik az azonosítómat, és nem akarom tetõzni a bajt, hogy felismernek. Egy vagyok a mi kis listánkról, azok közül, akik már régen jelentkeztek. Szóval, azt hiszem, van valakije a férjemnek. Hetek óta teljesen ki vagyok borulva. Két éve vagyunk házasok, és minden a legnagyobb rendben ment idáig, sõt a barátaink körében igazi mintapár vagyunk. Soha nem gondoltam, hogy elõfordulhat velünk!!! Mintha az egész életem tönkrement volna... Az a legrosszabb, hogy nem tudom rábizonyítani, õ váltig tagad mindent. Az egész úgy kezdõdött, hogy elcsíptem véletlenül néhány SMS-t, amit az egyik kolléganõje írt, hogy milyen jó lenne ha tudnának beszélni, de az õ férje sajnos épp otthon van... Mindezt este 9-kor írta, holott az egész napot együtt töltötték. A következõ héten pedig többször láttam a férjem telefonjában a hívott számok között a hölgy mobilszámát. Vannak vagy 20-an munkatársak, miért pont õt kell hivogatnia? Hogy tudjam felvenni a versenyt egy olyan emberrel, akivel együtt tölti az egész napot?? Ráadásul az a csaj látványosan utál engem, még csak nem is köszön, ha összefutunk a boltban! A mi kapcsolatunk látványosan megromlott, a férjem engem okol a vádaskodásért. Tényleg felfújom a dolgot?? Lányok segítsetek!!! Nemrég még veletek együtt vártam akis zebrácskát, mára ez nosztalgia lett... Bárcsak visszatekerhetném az idõt! Az egyik barátnõm szerint addig nincs baj, amíg esténént hozzám jön haza. Hát nem egészen értek vele egyet. A férjemék kötetlen munkaidõben dolgoznak, bármire lehet idõ napközben... Egyszerûen fogalmam sincs hogyan tovább. Szép kis lakásunk van, amit 3 év keserves közös munkája, már csak a baba hiányzott/hiányzik. Lányok, ha történt veletek ilyen, írjátok meg, hogyan oldottátok meg!! Csak így névtelenül. Megõrülök. Ha tényleg alaptalan az egész, és csak egyszerûen túl sok a véletlen egybeesés, akkor én készítem ki õt az örökös gyanakodásommal. Már nem tudok szépen nézni rá, mosolyogni. Pedig nagyon akarok. Olyan céltalan lett minden. Mit tegyek?? De azt sem akarom nyilván, hogy az orromnál fogva vezessen. Nem akarok jelek után kutatni, ezelõtt soha nem néztem meg a mobilját, azóta késztetést érzek állandóan, bár akár ki is törölhet belõle bármit.
Könyörgöm, segítsetek!!!

Névtelen ( a listán van igazi nevem )
Névtelen

Szia Névtelen!

Szoval a lehetö legrosszabb, amit csinálsz. Nem hiszem, hogy két év után más felé kandikál (habár semmi sem kizárt), de ha tényleg nincs köztük semmi és ugy gyanusitgatod és teszel neki megjegyzéseket, akkor eléred azt, hogy "csak azért is, hogy neked legyen igazad", hogy ne ok nélkül cseszegesd kapcsolatot fog létesiteni valakivel és az nem biztos, hogy a kolléganö lesz. Az sem tul jo dolog, hogy ha mindig rátelefonálgatsz, mert azt ellenörzésnek fogja fel, illetve annak, hogy már nem bizol benne. Az én kollégám (férfi) igen sokszor hivott egy idöben ill. küldözgetett SMS-eket a leglehetetlenebb idöben. Mindezt azért, mert nagyon ki volt bukva, ugyanis a felesége egyik naprol a másikra beadta a válopert minden indok nélkül. Mivel a nöi lélek sokkal érzékenyebb, rajtam kivül senki nem vette észre, hogy gond van. Rákérdeztem, hogy mi a baj, ö pedig hálás volt érte, hogy végre valakivel megbeszélheti. Nem tudhatod, hogy esetleg nem-e valami hasonlo játszodik le a háttérben. Szerintem ne cseszegesd, probálj mindig mosolygos lenni, otthon is legyél csinos és ápolt, hogy a "nöt" lássa benned.

Tudod a féltékenység a "zöld szemüm szörny" aki sokszor tud felesleges bonyodalmakat okozni! Fel a fejjel és változtass taktikát.KépKép Ne a jeleket keresd, mert akkor olyanokat is látni fogsz, ami nincs is. Inkább lepd meg egy gyertyafényes vacsival, bébidollal stb. Ha mégis létezik, akkor is vedd fel a versenyt vele, hisz TE VAGY A JOBB!! Nem véletlenül döntött ugy, hogy téged vesz feleségül.

szintén a listán vagyok
Névtelen

Kedves Lányok!
Csak néhány szót mondok.
Orsolynál PCO van: nem adtak neki ill. nem tartották szükségesnek a Duphastont. Eredmény: elhalt a magzat. (Én mondtam, hogy kellene!)
Caldea! A prosztata problémára nagyon jó a Gynevac. Nyomtasd ki a www.elender.hu/gynevac honlapról a Prosztata közlemény címû részt. Igaz. orvosi lapban jelent meg, de talán laikusok is megértik szerintem. Ha még nem kapta, kapja meg ö is. Ha Te se kaptad, kapd meg Te is. Egyszerre!
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz

Ja, és Kandi72! 11 éve PCO-s vagy. Csináltak-e nálad lézeres laparoszkópiás mütétet? Ha nem, akkor Kriszti bizony tud újat mondani Neked, mert ez a kezelés a leghatásosabb!
Üdv. Erazmusz
Erazmusz

Kedves Éva!
Kend be egy kis zsírral, vagy Canesten kenöccsal a lázmérö végét, és akkor be fog csúszni. Tudom, hogy másképp nrm csúszik be. De ilyen miatt nem érdemes elveszíteni azt az információs lehetöséget, amit a végbélben vagy hüvelyben mért hömérséklet görbe nyújt!

Kedves Noémi!
A Chlamydiát speciális anyagvétellel lehet megállapítani, van néhány laboratórium Budapesten, és van Szegeden is, amelyik csinálja. A nögyógyászod bizonyára tudni fogja, hogy melyik. De ha nem: csütörtökön reggel 8-10-ig menj el a Szent István kórházba, a kolpitisz ambulanciára és kérd meg, hogy csinálják meg a Chlamydia vizsgálatot. Mondd, hogy Erazmusz doktornö javasolta. 1-2 hét alatt jön meg.

Kedves Kandi72!
A Babanet-en mindenkivel tegezõdöm. Így természetesebb a társalgásunk, természetesebben tudjátok a problémáitokat megosztani velem. (A magán levelezésben, vagy személyesen azonban nem.)

Kedves Lányok!
Kedvesek vagytok, hogy engem is hívnátok a találkozóra. Korábban is hívtatok, és én akkor nem válaszoltam rá. Akkor nem is voltam Pesten, de egyébként se gondolom, hogy az túl jó lenne. Akkor a találkozó nagy része abból állna, hogy a tanácsaimat hallgatnátok, és ez kicsit unalmassá is tenné. Meg akkor végképp megszünne az inkognitóm, amit nem szeretnék. Talán majd, egyszer&#8230;

Mindenkit üdvözlök
Erazmusz
Erazmusz

Kedves Beszti!
A peteérés, ill. tüszörepedés a 16. napon volt, illetve mivel 2 alkalmas tüszöt láttak, lehetett 2 is, a 14. és a 16. napon. Minden esetre a 16. naptól emelkedik folyamatosan. Ha ezt lerajzolod, nagyon jól látszik. (Én lerajzoltam Neked.) az edigi görbe alapján jó esélyed van arra, hogy sikerült. Ha még 2 napig nem esik le 37 fok alá, akkor már nagy a valószinüsége, hogy terhes vagy. Viszont, mivel indukált terhességrõl van szó, feltétlenül szükségesnek tartom a Duphaston szedését (3x1), ellentétben a legtöbb nõgyógyásszal. Ide másolom Neked azt, amit Krisztinek írtam errõl korábban magán levélben.
&#8222;Irodalmi adat, hogy Clostylbegyttel létrehozott terhességek közül minden harmadik vetéléssel fejezõdik be. /A Clostylbegyt ugyanaz, mint a Serophen: clomid/(Ugyanakkor az egész népességben a vetélési arány ennek a fele, tehát az indukált terhességek közûl 2x-es számú fejezõdik be vetéléssel, és ezek a terhesség elején történnek.) Ennek nyilván a sárgatest hormon elégtelenség az oka. Ha jól rémlik, Orsolynak is Clostylbegyt után lett a terhessége, nem javasolták neki a Duphastont, és íme: nem látnak szívmûködést, 10 % az esélye, hogy még él a baba. (Ma délelõtt dõl el, hogy igen, vagy nem.) /Azóta kiderült, hogy nem él!/
Én adom a hormonpótlást vagy már a várható menses elõtt, vagy legalább akkor, amikor nem jön meg a menses, és fönt marad az alaphõ, tehát bekövetkezett a terhesség. Igy a vetélési arány nálam csupán olyan, mint az átlagos népességben, azaz felényi, mint az irodalmi adatok. (A vetélést teljesen kiküszöbölni nem lehet, mert vannak életképtelen terhességek, amiket a természet kiszelektál. De nem értek egyet azzal, hogy azért kelljen meghalni a babának már néhány hetes korában, mert a hormon hiánya miatt nem ad megfelelõ és elegendõ táplálékot neki a méhlepény!) Valamikor ezért engem nagyon letolt a fõnököm, és abba is hagytam egy idõre a hormonpótlást, de akkor rövid idõ alatt egymás után 3 korai terhesség elhalt, és a továbbiakban inkább vállaltam a fõnök szidását, mint az elhalt terhességek miatti bánatot. Szóval ezért adom én, és ezt több egyéb adattal is alá tudom támasztani. Abból nem lehet baj, ha nincs szükség rá és szedi, abból viszont baj van, ha szükség van rá, és nem szedi.
A háziorvos is felírhatja. Ha már terhes: 3x1-et kell szedni a Duphastonból, és a 36 hét betöltéséig, akkor fokozatosan abbahagyni. Ha a háziorvos se akarja felírni, megígérem, hogy én fölírom. Nem egy olyan terhes volt, aki máshoz járt tanácsadásra és szülni, de én írtam fel a Duphastont, és egészséges érett babája született. Az orvosa nem is tudott róla!&#8221;
Ez a javaslatom mindenkinek szól, akinek indukált terhessége van. Ha nem kap hormon pótlást: minden harmadik elhal néhány hetes korban. De ha kap: nem árt annak a kettõnek sem, akinek nem lenne szüksége rá! Tehát: ha még 2 napig nem esik le az alaphõ: szedj Duphastont. A lassú emelkedés is azt bizonyítja, hogy erre valószínûleg szükség van.
Üdv. Erazmusz
Erazmusz

Bocs. Az Erazmusz topicba akartam bevinni a válaszokat, de eltévesztettem.
Erazmusz
Erazmusz

Hello Lanyok,
Igazan sajnalom, hogy hetekig nem adtam eletjelet magamrol, nagyon restellem a dolgot. Egyetlen mentsegem, hogy rengeteg jobb-rosszabb esemeny tortenik az eletemben, kicsit besurusodtek a napjaim: utazas, betegseg, munka, tanulas stb.
Latom, Ti szorgalmasan szamolgattatok a napokat, sajnos azonban ez nem felel meg a valosagnak, legalabbis ami engem illet. Azota mar ket cikluson is tul vagyok.
Viszont ugy gondolom, jobb, ha levesztek a listarol, mert nem hiszem, hogy a kozeljovoben gyakrabban fogok tudni jonni.Igazabol a "baba-uggyel" sincs idom foglalkozni, meg orvoshoz sem jutottam el, pedig mar ideje lenne.
Szoval neha benezek majd, bar kicsit elveszettnek erzem magam, rengeteg uj ember csatlakozott. Visszaolvasni pedig nem is merek, tobb nap kellene hozza Kép
Remelem, azert kozben sokaknak sikerult a hon ahitott ket csik!
Mindenkinek sok sikert kivanok! Vigyazzatok magatokra! Es meg egyszer bocs!
Szia
Bella
Bella

Beszti!

Én nagyon nagyon drukkolok neked!!!!!!

Persze a többieknek is!

Norci
Norci

Szia Névtelen.
Én írok nevet a válaszomhoz, bár látom, hogy valaki már írt véleményt a problémáddal kapcsolatban, de ö nem tette.
Én 13 évet éltem le az elsö férjemmel és a kezdet kezdetén én is voltam féltékeny. Hozzáteszem, hogy jelenlegi férjemre soha. KépKépKép A munkahelyemen egyedül vagyok nö, 31 pasi mellett. Sokszor a fönökük is vagyok, így eléggé ismerem a férfiak lelkivilágát. Van akinek még sosem láttam a feleségét, de azt szinte mindegyikröl tudom, hogy ki csalja éppen az asszonyt. Söt azt is, hogy miért. Azt is tudom, hogy aki mégis a feleségét választotta, miért tette.
Én tehát egyetértek az elöttem szólóval.
Gondolom nehéz megállni, hogy ne nyomozz utána, de próbáld meg! Igenis vedd fel a versenyt azzal a másik növel, hiszen Te vagy a felesége. Ha netalán jobb nö mint Te, akkor is! Csak olaj lenne a tüzre, ha egyszer észrevenné, hogy a mobiljában túrkálsz. Föleg ha tényleg semmi köze ahhoz a nöhöz, hiszen akkor nem is értené, hogy miért teszed. Talán egy hülye féltékeny libának nézne (bocs). Nekem is, és a páromnak is van mobilja, de soha nem nyúlunk a másikéhoz. Olyan ez nálunk mint az én házam, az én váram. Borzasztó dühös lennék, ha azt látnám, hogy a telefonomban matat.
Gondolkozz egy kicsit, pörgesd vissza az elmúlt napokat. Megváltozott valamiben a férjed az utóbbi napokban? Itt olyanra gondolok, hogy többet jár-e el. Ha van köztük valami, akkor nem mindent tudnak a munkahelyen megoldani, tehát el kell járnia a férjednek munkaidön kívül is.
Változott köztetek a szex az utóbbi napokban, hetekben? Akár pozitív akár negatív irányba. Nehogy most pont emiatt ne szeretkezz vele, hiszen akkor tényleg könnyebben enged a csábításnak. Bármilyen nehéz, és bármi jár is a kicsi féltékeny fejedben, kissé ki kell meríteni a fiút a szexben, persze csak bizonyos határig. Érezze, hogy Te is tudsz újat mutatni, isteni veled még mindig az ágyban. Ráadásul Te itt vagy mindig, nem kell miattad hazudni és bujkálnia.
Aztán vedd sorra a kedvenc kajáit, és adj bele apait, anyait az elkészítésébe.
Persze ha nincs köztük semmi ez a pár nöi praktika akkor sem árt majd a házasságotoknak.
Egy férfit két érzékszervén keresztül lehet megfogni és megtartani. A hasán és egy arasszal lejjebb KépKépKép A Te szemed elött most ne az a másik nö, ne az sms-ek, és ne az ö mobilja lebegjen.

Bocs, hogy hosszú voltam.

Kata
Kata

Norci!
Üdv nektek, a hétvégi pillangók között KépKépKép

Beszti!
Most látom amit Norci írt KépKépKép
Tényleg, én is nagyon drukkolok!!!!
Tudom, hogy Te hétvégén is vagy, jelentkezz! Mizujs??????

Kata
Kata

Sziasztok hétvégiek!!

Én is nagyon szurkolok Besztinek!!

Kata!

Teljesen igazad van!KépKép

Bella!

Kérésed parancs, de azért gyere néha!!!KépKépKépKép

Cicó 4c 77 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 70 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 56 cn Györ 24 év
Melinda 3c 51 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 32 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 31 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 31 cn Maglód 33 év
Sien 13c 28 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 28 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 27 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 24 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 24 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 23 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 23 cn Los Angeles 35 ev
Lora 12 c 22 cn Várpalota 24
Éva 29c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 17 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 17 cn Budapest 31 év
Edina 7c 16 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 14 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 14 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 14 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 13 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 12 cn Svájc 27 év
Lella 11c 7 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 6 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 6 cn Budapest 29 év
Edit 9c 3 cn Budapest 30 év

Pucur
Pucúr

Sziasztok!

Én vagyok az a tegnapi elkeseredett névtelen. Nagyon köszönöm a soraitokat névtelenül és és Katának is. Többet segítettek, mint hinnétek. Nem tudom, mi lesz. Lehet, hogy nem írtam, de eddig még soha soha nem voltam féltékeny a férjemre!! És a telefonjához sem nyúltam SOHA!! Csak ez az õrület hozta ki belõlem. Lehet, hogy nem kellett volna, de ma leinformáltam a Westelnél a hívásait, ami sajnos engem igazolt. 3 nap leforgása alatt 80(!!!) SMS-t írt neki és számtalanszor hívta. Amikor óvatosan rákérdeztem, csak flegmázott, s az én mindig kedves, figyelmes férjem vadállat módjára kiabálta, hogy a Westel biztos elnézte a számot!! Ennyire hülyének néz! És szíveskedjek békén hagyni, mert dolgozni akar! Most úgy döntöttem, hogy egy idõre magára hagyom, hogy tudjon gondolkodni. Kivettem pár nap szabit és elköltözöm a barátnõmhöz pár napra. Nincs jobb ötletem. Már alig van erõm írni.

Köszönöm mégegyszer!

Névtelen
Névtelen

Jó reggel Lányok!

A szombati UH-n 26 mm domináns tüszõt találtak. KépMegkaptam a Profasi 5000-et. Vasárnap mindent beleadtunk.Kép Kriszti SMS segélyüzenetei segítségével nem pánikoltam be teljesen. Köszi Kriszti! Kép
De most már kezdek megint aggódni. A hõm még mindig 36.8 és nem esik le, pedig adoki azt mondta, hogy a szuri után 24-36 órával bekövetkezik az ovi. El kéne kezdeni a Duphastont, de nem tudom mikor van az ovi. A doki szerint már bekövetkezett, a hõm szerint még nem. Most mi van szerintetek? Erazmuszt is meg fogom kérdezni. Ja és a hasam szombat óta néha rettenetesen feszítõen, szurkálóan fáj a jobb és a bal oldalon is, a derekammal együtt.
KERIKRISZ HELP!!!!!

ÜDV: GABÓ KépKép:
Gabómanó

Névtelen!

Nehéz ügy.
80 sms?! Ez a nõ egy kicsit dilis és nagyon rászállt a férjedre, de nem biztos, hogy kölcsönös a dolog. Állandóan nem lehet nyaggatni ezzel az üggyel, mert beleõrülsz és ha nem jogos akkor neki is elege lesz.

Szerintem minél elõbb beszélj a nõvel kérdezd meg miért írt 80 sms-t a férjednek (közben légy erõs és nehogy elsírd magad). Öntsetek tiszta vizet a pohárba, ha van köztük valami akkor ez a hülye liba meg fogja mondani.

Mit szól a férjed, hogy elköltözöl?

Caldea
caldea

Másikildikó!

Most nincs nálam a leírása, de prosztatára jó.

Györgyi!

"Jó" orvosa lehet a sógornõdnek, hogy csak 3 év gyógyszerezés után küldi laporra.

Caldea
caldea

Sziasztok!

Ma jöttem elõször dolgozni. Még nem tudtam visszaolvasni amit írtatok, de ígérem pótolom.
Gondolom Kriszti tájékoztatott benneteket a betegségemrõl. Sajnos fél évet kell várnom a terhességgel és valószínû hogy újra meg fognak mûteni, hogy megnézzék elmúlt-e.
Fél évig nem fogok menstruálni sem. Amikor megtudtam sírtam, de már belenyugodtam.
Most megpróbálok úgy élni mint régen. Elkezdtem fogyózni és tornázni fogok.
Elraktam a lázmérõt is, mert már az sem kell, nem lesz peteérésem se.
Minden hónapban kapok egy injekciót a hasfalamba. Hát nem kellemes, de ki lehet bírni.
Azért ha megengeditek itt maradok a háttérben és figyelem kivel mi történik. A listáról légyszi szedjetek le, mert semmi értelme hogy ott legyek.

Kriszti!

Nagyon jól esett hogy felhívtál, te tényleg egy igazi barátnõ vagy.
Majd írok emilt.

Puszi mindenkinek

Andi
Andy

Szép jó reggelt mindenkinek!

Gabó!
Az én sms-eimet megkaptad? Csak mert nem válaszoltál. Igaz a 777-röl küldtem, mert könnyebb volt 10 ujjal leírni azt a sok szöveget mint 1-el bepötyögni a mobilba. Nem tudtam olvasol-e addig emailt, azért írtam inkább a mobilodra. Igaz utána jutott eszembe, hogy nem is írtam ki vagyok, de gondoltam rájössz. Remélem nem oda válaszoltál. Az a h...lye oldal mindig utána írja, hogy "erre az sms-re válaszolhatsz". Egy pár ismerösöm már megette ezt, és arra a számra válaszolt. Persze, hogy nem kaptam meg... Kép
Annyira izgulok, hogy most sikerüljön...

Beszti!
Veled mi van? Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata
Kata

Andy!

Ne légy elkeseredve, ez a betegség jol gyogyithato!KépKépKép Utána pedig jöhet a várva vár baboca! Jönni is fog!KépKépKépKép Türelem, bátorság, kitartás!

Cicó 4c 78 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 71 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 57 cn Györ 24 év
Melinda 3c 52 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 33 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 32 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 32 cn Maglód 33 év
Sien 13c 29 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 29 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 28 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 25 cn Salgótarján 23 év
Djeszter 3c 24 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 24 cn Los Angeles 35 ev
Lora 12 c 23 cn Várpalota 24
Éva 29c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 18 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 18 cn Budapest 31 év
Edina 7c 17 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 15 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 15 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 15 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 14 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 13 cn Svájc 27 év
Lella 11c 8 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 7 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 7 cn Budapest 29 év
Edit 9c 4 cn Budapest 30 év

Pucur
Pucúr

Halihooo!Itt vagyok!Szep jo reggeltKép

Elolvaslak titeket gyorsan

Pussssz mindenkinek Kriszti
kriszti

Cicó 4c 78 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 71 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 57 cn Györ 24 év
Melinda 3c 52 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 33 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 32 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 32 cn Maglód 33 év
Sien 13c 29 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 29 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 28 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 25 cn Salgótarján 23 év
Djeszter 3c 24 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 24 cn Los Angeles 35 ev
Lora 12 c 23 cn Várpalota 24
Éva 29c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 19 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 18 cn Budapest 31 év
Edina 7c 17 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 15 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 15 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 15 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 14 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 13 cn Svájc 27 év
Lella 11c 8 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 7 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 7 cn Budapest 29 év
Edit 9c 4 cn Budapest 30 év

Valahogy el lett írva az én cn-em, kijavítottam.
Én is itt vagyok, de sajnos egy kis idõre el kell mennem ügyeket intézni, de sietek vissza hozzátok.

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?