Jó reggelt
No Csip, akkor te már benne vagy rendesen a tünetekben
Óvatosan a melóval, meg ne hagyd, hogy idióta emberek felidegeljenek.
Tegnap csajok nem tudom mi volt a levegöben, de az egész család megkergült nálunk. Elmentünk anyósékhoz,mert sógornöm barátjának múlt héten volt szülinapja, de hétvégén nem értünk rá, így tegnap mentünk. De már elötte itthon a párommal is kiidegeltük egymást,mertegész mászkáltunk a városban, kocsi a szervízben volt. Aztán 4 körül hazaértünk, persze már totál éhesek voltunk. Párocskám nekiállt a szék összeszerelésnek, amit vettünk ide az iróasztal elé, persze nem boldogult egyedül, de közben én elkezdtem fözni, éppen nagy panírozás közeppette kellett ugrálnom segíteni, de már éhes is volt
szóval egymás idegeire mentünk rendesen. Akkor anyósoméknál a két gyerek úgy fel volt húzva, hogy a végén már a kicsi 4 éves a páromat úgy pofán vágta, hogy párom abból a lendületböl( persze nem akkorßat) de vissza
NA akkor sírás, anyósom meg lebaszta a páromat, pedig a párom jól tette, mert a gyerek különben már az üvegasztalt is szétszedte volna úgy hogy az anyja nem csinál semmit. Na mindegy, akkor is holt kínosvolt nekem a szitu
Aztán már mindenki feszült volt, párommert a meccset akarta már itthon nézni, szóval hazajöttünk, aztán valahogy az én idegeim felmondták a szolgálatot, amikor apjuk itt kiabált, amikor gól volt
Persze örömében
Én meg bögni tudtam volna
Aztán este hívott a kolléganöm, hogy nem-e tudnánk a héten müszakot cserélni, szóval ma szabad vagyok, pénteken déleött meg dolgozom
Ez így nekem is jobban tetszett valahogy,mert ma megint biciklizhetnék este a sötétben
És ahhoz ma totál nincs kedvem
Ja, csak közbenmeg azt felejtettem el, hogy a fogdokihoz péntekre van idöpontot, szóval nemsoká hívom öket, hogy átrakassam az idöpontot.
Tegnap még amin kiakadtam, hogy mondtam a páromnak, hogy mi van, ha tényleg terhes vagyok mondjuk.
Erre ö, hogy az most megint szar lenne, a fogad miatt
Mondom, akkor mi a fenérért nem vigyáztál
Én sem most akartam terhes lenni....azért hozzáteszem, lehet nem is vagyok az, szóval fölösleges itt elöre a para, de azért a lehetöség akkor is fennáll, aztán így áll nekem hozzá....
HÚÙ a tegnapi nap az nem az én napom volt
Henne, voltatok a hétvégén a bababörzén? Miket vásároltatok?
Hogy vagy a visszatérö hányingerrel?
Csicsy, mi volt a múltkori álásinterjún?Továbbra is drukkolok, hogy mihamarabb találj melót magadnak!!
Pinkiné, hogy állsz a betegséggel, gyógyulgatsz már? Milyen gyógyszert adott a doki, amit szedhetsz?