Új privát üzeneted érkezett!

Ildi! Gyönyörűszép a kislányod, olyan kis zabálnivaló.Kép

Én a héten takarítottam (nem tudom még, hogy munka mellett mikor lesz majd időm rá), szekrényeket,polcokat,Lotti régi rucijait pakoltam. Utóbbikon elmerengtem, volt, hogy az 56-os ruha nagy volt rá...Pityeregtem is.

Kedden bementem az új főnökömhöz. Abszolút rendinek tűnt, vár nagyon. Remélem ez így is marad.Kép

Lottika kezd olyan hisztizet levágni, hogy csak na. Általában még ráhagyom, szerintem korral jár.

Gabi3! Eszméletlenül nő a fiad hallod, Fló meg egyre kiscsajosabb.

Banita! Képzeld a sógornőm (Kopasz Szilvi) osztálytársa voltál. Kicsi a világ.Kép

Ágci! Örülök, hogy összefutottunk. Jó fej fiad van, nagyon.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Katica, Gabomamó!
Örülök, hogy találkoztunk!

Angi!
Azóta is csak ámulok, hogy milyen jó baba Bogi, és, hogy milyen ügyesen "elbánsz" két gyerekkel. Kezden érteni, hogy hogyan voltak képesek nagy- meg ük-anyáink 8-10 gyereket nevelni, minden nap főzni a családra meg ellátni a jószágot/kertet.

Enikő!
Akkor 10 nap múlva átmegyünk. Kép

Karmen!
Ha már így szóba jött, hol dolgoztál informatikusként, és mikor/hol fejeztél?

Beindult a gépezet, tervezi az építész a házunkat.
Én meg ügyesen megtartottam a különórát, amit emlegettem, bevezettem a srácot a függvénydisszkutálás rejtelmeibe. Kép

Ja, a szőlőt meg foghagymanyomóval szoktam paszírozni Lénának.

Nóri
norcee

Ja, mi holnap is tervezünk menni a játszóra, de 5-nél tovább nem nagyon tudunk lenni, mert jövünk haza aludni. Kép Hogy aztán birjuk az estét.
norcee

Norcee,
először én is fokhagymapasszírozóval csináltam, aztán rájöttem, hogy almareszelőn egyszerűbb. És utána átszűröm. Sokkal gyorsabb és hatékonyabb.
Vendég

Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen sokan ott voltatok ma a jáccón Kép

Katicabogi: nagyon édes Kincső, olyan kis togyogiKép

Gabómamó: teljesen lehidaltam, hogy mennyit nőtt Simci. Már egyáltalán nem babás és olyan bátor, hogy az valami hihetetlen. JÓl karban tartanak a kölkök, állandóan loholnod kell utánuk. Azért vagy ilyen szép vékony KépKép
Jázmin már egy igazi kishölgy és kis értelmes kislány, és sztem nagyon szép Kép

Angi: Tényleg jó baba Bogi. Az én Bogimmal ilyen korban még sehova sem tudtam menni, mert állanódan vagy ordított vagy szopott!Kép Boginak még a hangját is alig halottam Kép De olyan kis szép formás baba. Virág rucijait győzöd mosni? Télleg napközben van segítséged??? Anyukádra vagy anyósodra számíthatsz?

Nóri: Oké, majd jelentkezem ha visszajöttünk, de most nagyizni szeretnénk sokáig Kép Léna már olyan "nagy" baba, hogy sztem el is játszanának Bogival. Majd a Bogi elgardírozza, mint Kristófot a múltkor a játszón. Úgy szereti a kisebb gyerekeket rendreutasítani. Kristófot pl letiltotta a kavics csúzdára való dobálásáról. De olyan erélyesen és határozottan, hogy szégyeltem magam Ági előtt KépKépKép De jót nevettünk rajtaKép De végül is kell, hogy szokja Léna, ha majd jön a tesó.....Kép

Ja még holnap lehet, hogy mi is lemegyünk a jáccóra ha úgy alakul a napunk, mert valszeg csak este megyünk haza mamáékhoz! De ez attól függ a klinikán hogy végzek (nem is reménykedek abban, hogy fél napnál hamarabbKép) és Bogi, hogy tud elaludni délután, apája mennyire fárasztja le...stbKép

Jóéjt
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gabómamó: Bocsika elfelejtettem. Isten éltesse Simont, névnapja alkalmából KépKép
Enikő

ceniko
Szeged

Tudna nekem valaki hozni Babazene CD-t a játszóra?
Rögtön vissza is tudnám adni.

Nóri
norcee

Sziasztok!

Kár,hogy nem találkoztam veletek tegnap.

Nóri!

Nekem,sajna,nincs olyan CD-m.

Dancsi!

Akkor sem eszi meg,ha bekeverem.

Enikő!

Meddig lesztek a nagyinál?
Érezzétek jól magatokat!

Ildi
tfildiko

Nóri! levélben ment.

Ildi! fagyitej valoban nagyon büdös, Orsi szerencsére megissza.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok!
Kislányom lesz KépKépKép Aszonta a doki, hogy 90%, hogy kislány Kép Rögtön hívtam apát (aki persze, fiút szeretett volna), első mondata az volt, hogy nem baj ha ma este elmegy berúgni KépKép ????Mondtam neki, hogy engedélyezve Kép Menjen csak, úgyse leszünk itthon mire hazaér.Kép Nemsokára indulunk haza, csak Bogi most aludt el.
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok! Majd jövő héten jövök, mert belgyógyászatra kell mennem. Puszóka Kép
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő!

Jó utat kívánok!Érezzétek jól magatokat!
Gratula a kislányhoz!Milyen lánynevek tetszenek?

Ildi
tfildiko

Zozo, a Centrummal szembeni gabonaboltban is kapható barnarizs. Ma jártam arra, és megkérdeztem. 160Ft /fél kg. Amúgy ha az egészséges étkezés miatt akarod venni, ajánlom még a Jázmin rizst(illatos rizs), van a Corában, azt is egészségesnek tartják, amúgy fehér rizs.

Kriszti, akkor lehet félreértettem a nézzünk mesétKép

Ildi, nincs albumunk, majd a profilomban kicserélem már a képet. Nagyon szép a kislányod, nem látszik, hogy keveset híznaKép

Ági, azért nézesd meg te is a fogadat orvossal, nehogy később nagyobb probléma legyen.

Enikő, jó nagymamázást!

Melinda, sok sikert a munkahelyeden!

Hajni, neked sok sikert majd az esti altatásban!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Enikő, gratula a kislányhoz!!!

E.

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Ildikó, Erika, köszi a gratukat!!!
Boróka Róna lesz, legaláb is egyelőre itt tartunk apávalKép
De majd szülésig még változhat! Kép
Enikő

ceniko
Szeged

Ildii! Tégy egy próbát, hogy a fagyitejet pasztörizálod! Akkor elmegy a szaga valamelyest, és valamelyik baba ezután megissza. HáthaKép. Mi mennénk ma játszóra, ha felébrednek.

.:Angi:.
angiszeged

Nóri! KösziKép

És ne káromkojd;)! Mit tanítottál?

Házhoz sok sikert!!!

Melinda! Pityergésért megértelekKép)). Kisruhák nagyon könnyfakasztók tudnak lenni, ha a tulaj már nagyKép

Gabomamo! Örülök, hogy találkoztunkKép. Simonnak boldog névnapot!

Enikő! De nem szomorú igazán a párod ugye? Figy, örülj, hogy kislány lett, klasszul össze fognak nőni a csajok!
Boróka Nekem nagyon tetszik!
Ugye akkor elmész a cukorterhelésre?

Lehet, hogy megyünk játszóra, meglátjuk, hogy készülünk el.

angiszeged

Sziasztok!

Tegnap nem jutottam géphez, alig győzöm olvasni, milyen talikról maradtunk le. Kép

Kriszti: Nekünk mindegy a helyszín, de jobb a délelőtt.

Karmen: Még men töltöttem le a friss fotókat.

Tünde: Olvastam a történetet. Nagyon szép. Hogy lehet belkerülni a Kismamába kétszer is !? Kép

Tildi: Anyatej jár egy éves korig, ha nincs az anyucinak.

Dancsi: Nem csak egy éves koráig mennyi koszt fog megenni, hanem utána is. Elkerülhetelen, hogy teljesen steril környezetben nőjjön fel akár egy gyerek is. Meg nem is tenne jót az egészségnek!

Melinda: Puszi! Kár hogy már nem tudtok jönni a klubba, úgy hiányoztok.

Hajrá! Babsmama és Karmen!!!

Jövőhét pénteken de. lesz klub a mikkában, kit érdekel? Mi ott leszünk!

Köszi a bókokat!

Gabi3
inecsg

Meli:Sajna valamiért bekrepált a levelezőm, elolvasomamint tudom!

Gabi3
inecsg

Gabi3! Megnézném ár azt a klubotKép. Csak Bogi még pici, asszem majd csak legközelebb, de akkor ott leszünk.
Jövőhétre tervezhetünk délelőttöt is!

8hós korig jár az anyatej.

angiszeged

Erika köszönöm szépen, holnap megnézem.
Én nagyon szeretem jobban mint a fehéret, már hónapok óta nem vettem, a bioboltban egy kis zacsival 600Ft körül van ami sz.tem még fél kg sincs.Az ára is elég húzós az ízéről ne is beszéljek.

Zozo
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Vendég

Sziasztok!

Mi sem megyünk már a játszóra.Az előbb voltunk a Micimackóban és a Brendonban.Volt a Micimackóban olyan etetőszék amilyen tetszett,de hibás .Így nem azt vettem meg,hanem a Prima Pappát.Nagyon jól néz ki,most ment vissza érte a férjem.

Gabi!

Még vasárnap mehetünk a tejért.Az anyatejgyűjtőben döntik el,hogy meddig adják.Mi eddig kaptuk.

Erika!

Tényleg nem látszik rajta,hogy nem eszik.Pár hete csökkentette az adagját.Hetente szoktam lemérni,de most 3 naponta nézem a súlyát.Hízik most is,csak nem olyan mértékben.

Angi!

Forralva is büdös.Én sem tudnám meginni.
Remélem,hogy a jövő héten találkozunk a játszón.

Ildi
tfildiko

aZ anyatejgyűjtőben CSAK 3hónapig adják!!! Asszem. De attól más anyuka tejét kaphatjátok.

Anyatejet forralni nem szabad!!! Pasztörizálás: forralni kell vizet, abba bele kell állítani hőálló üvegbe a tejet, és 15-20percig benne hagyni a lobogó vízbe. Így a tej állandó 80fokos hőmérsékleten van, így alacsony lesz a csíraszám. Ki mondta, hogy forrald fel?

angiszeged

Angi!

Én is úgy csináltam,ahogy leírtad.De az már majdnem forr.A doki néni is így mondta.
A védőnő még nem talált olyan anyukát,akitől hordhatnánk.
Mi 11 nap múlva leszünk 4 hónaposak,és eddig kaptuk.
Milyen az életed két gyerekkel?

Ildi
tfildiko

Angi! én ugy tudtam a fagyitejet miután felenged fel kell forralni, én ugy szoktam semmi baja nem volt még Orsinak.

Enikö! gratula a kislányhoz!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Nem is a baj miatt nem szabad forralni, hanem amiatt, hogy elforralod az értékes cuccokat belőle.

Angi!
Jó, nagy nyüzsi volt a korán, sajnálom, hogy nem találkoztunk. Azért Virágot láttam anyukáddal. Kép

Egyetemistáknak szoktam különböző matekos tárgyakat tanítani. Nagyon szeretem, karbantart agyilag meg anyagilag is. Kép

Friss súlyeredményünk van: nem egészen 10 hónaposan 9450g. Gyarapodással szokás szerint semmi gáz, ha így haladunk 1 évesen lehet, hogy megnégyszerezzük a születési súlyunkat.

Játszón 3-tól 4-ig, majd 5 előtt voltunk kicsivel, de nem láttunk ismerőst, bízom benne nem a vaksiságunk miatt. Kép

Enikő!
Róka-Róna. Kép Kép Kép
(Mindig megtippeljük Zolival egy név hallatán, hogy hogyan fogják csúfolni majd az oviban.)

Nóri
norcee

hú, Karmen, a fagyitejet tényleg nem szabad forralni! Mindent, ami hasznos benne, kipusztítasz belőle.
Vendég

Ildi!
Ja, akkor bocsiKép.
Remélem hamar találtok tejet.
Köszi, még jól vagyunk nagyon. Egyelőre remekül elvagyunk a 2babussal. Ma nagybevásárlást bonxolítottunk pl zökkenőmentesenKép

Nóri! Eszméletlen Léna mekkoraKép)). Láttad Őket? Én addig Bogival csípőszűrésen voltam. Virággal is minden OK volt. Olyan jó menni Vele, mindig halomra dícsérnek Bennünket, és jól esik.

angiszeged

Sziasztok!
Csak egy picit jövök. Látom, tegnap is voltatok a játszón, én meg lenn keringtem, és unatkoztam Tomikával, és csak utána néztem a gépbe itthon.
Ma meg elutaztunk (úgy volt, hogy mi maradunk, de reggel megondoltuk magunkat). Elmentünk a szülőkkel a nagyszüleim sírjához (Fegyvernek, Félegyháza)+ egy rövid rokonlátogatásra. Tomika jól bírta az utat, csak a végén volt már kicsit türelmetlen. Holnap meg irány Eger!
Képzeljétek (nem akarom elkiabálni), Tomika már 4. napja nem ébred föl elalvás után csak 3-4 órával. Persze azért még mindig fülelek, de talán picit javul a helyzet. Ellentétben a cicivel. Nem tudom, mi lesz vele, mert hiába gyógyul be picit, a következő szopinál megint kiújul a seb (már nem harap, de pont oda esik a foga). Nálatok hogy gyógyult be? Már előre félek a szopitól, mert össze kell szorítani a fogaimat, hogy ne kiáltsak föl. (Még jó, hogy csak az egyik ilyen).

Dancsi!
Most olvastam, hogy írod a Bioptron lámpát. Anyunak van, ha hazajüvönk (hétfőn) kipróbálom. Addig valahogy majd kibirom.
Én adtam már meggyet is (én megpárolom és turmixolom). Tomika nagyon szereti.
Szőlőt kb.7 hónapos kora óta adok neki.

Karmen!
Gratula a 9 hónaphoz! Bella kutya ilyenkor anyuéknál vendégeskedik.

Nóri!
Gratula Léna méreteihez!

Gabi!
Be kell vallanom, hogy a Kismama főszerkesztője a csoporttársam volt az egyetemen. Az öthetes képet közvetlenül neki küldtem el, nem véletlen, hogy megjelent. A szül.sztorit viszon simán elküldtem a Kismama email címére. Lehet, hogy észrevette? Nem tudom, de nagyon meglepődtem, hogy már megjelent. Ráadásul a bevezetőben említett Tünde is én vagyok, aki a babakocsit megkapta.

Ja, Tomikának kibújt végre a 2. foga! Jól néz ki: átlósan nőnek a fogacskák.

Na, megyek, mert aludni kell! Jó hétvégét mindenkinek! Hétfőn jövünk, jelentkezem.

Üdv! Tünde+Tomika
ptünde

Koszi, a nevnapi kivansagokat!

PTunde,
Balits Eva csoptarsad volt? Ez tok jo. Kép

Karmen, valoban nem kell forralni az anyatejet, ha a sajatodat hasznalod fel. Csak felolvasztod es kesz. Sztem a forralt anyatejnek csak a kaloriajas marad meg, azok az anyagok, amik nagyon fontosak benne a fprralastol eltavoznak.

Karmen, irok neked emilt, fontos... Kép

g.
gabomamo

Sziasztok!
mi is elutazunk, hetfon jovunk.

Kriszta, Nori, majd beszelunk hetfon.

Agi
agi77

Tünde,
próbáld ki a Mikulic krémet, ezt ki kell kevertetni. Nekem nagyon jó volt, csak nehéz lemosni és ezt le kell mosni szopi előtt. Amikor nagyon durván sebes volt a cicim, mert tűvel szurkálták a tejkristály miatt, akkor ez volt a leghatékonyabb krém.

A fog az hogyan bántja a cicidet? Nekem Jozsó ha rendesen szopizik, nem bohóckodik, egyáltalán nem érzem a fogait. Jól kapja be Tomika a cicit? Mert szerintem nem volna szabad a fogaknak a cicit bántani.
Vendég

Sziasztok!

Megjött a digitális gépünk.Remélem,hogy hamar rájövünk a működésére.Egy vagyont elköltöttünk,mostantól spórolni kellene.Szeretnénk majd 1-2 év múlva lakást cserélni.

Ági!

Jó utat!Pihend ki magad!

Angi!

Nagyon jó baba lehet a Bogika,ha lehet vele vásárolni.Mi az elején sétálni is úgy mentünk,hogy a férjem hozta haza a kezében.Most már egy kicsit elnézelődik a babakocsiban,és ha nem tud elaludni,akkor kezdődik a sírás.A nagybevásárlást a férjem intézi,mert oda autóval kell menni. A hordozóban csak akkor marad meg,ha alszik.Már nagyon várom,hogy nagyobb legyen.

Ildi
tfildiko

Tünde,
próbáld meg, h pózt váltasz. Nézd meg, merre van Tomika foga és úgy add a cicit a szájába, h ne érintkezzen a fogával a megharapott rész. Nekem is ezt tanácsolták és nem is fájt a szoptatás, pedig tiszta seb volt mindenem. Vagy szüneteltesd a szoptatást a fájó melledből, kenjed a krémmel, fejjél, ha muszáj és 4-5 napig ne szoptass belőle. Vagyis: hámosíts.
Ami fontos, hagyd szabadon, amikor csak lehet. Meg amit Dancsi mondott: lámpa.

Nekem nagyon jól begyógyult ezután, azóta sem fáj a szoptatás.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Fagyitejet nem inni kapja Orsi hanem fözelékekhez, abban meg ugyis van vitamin, muszáj forralnom mert a rizsliszt csak úgy sűríti be. Amugy van elég szopi, elég az a vitamin.

Tündi! Van kép a fogról? Vicces lehet hogy átlós.
én amikor Orsi nem szopizitt Tetrán-Hidrocortisonnal tettem rá kötést igy 1 hét alatt gyógyult be. Nekem begennyesedett ahol megharapta. Szoptatni én engedtem azon a cicin is, bár sziszegtem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mindenki keresztülment a sebescici-témán? Pedig azt mondják, a szoptatás nem nagy kunszt.Kép

Azt mondták az időjósok, h hidegfront lesz a 7végén. Én meg nem tudtam, miért nem alszik Eszter délelőtt... Hááát. melegfront van! Erről ennyit.

Dancsi,
jót nevettem ezen a saras-témán. Igen, minden klassz, amit nem lehet. Eszter is a számítógép gombjait nyomkorássza állandóan, meg ha valaki leül elé, elkezd kúszni fölfelé a lábunkon. Főzés közben is kimászik, a 2 bokám közt felnéz és mászik rám Kép.

Ági,
sajnos nem tudtunk beszélni, tegnap a fül-orr-gégén voltam egész délelőtt, mert a fogorvos nem talált semmi elváltozást a röntgenkép segítségével. Így beutalt az esztékába. ahol 2 és fél órát ültem. Semmi bajom. AKKOR MI FÁJ??? Mondjuk Apa mondta az este, h igyak 1 korty pálinkát. És képzeljétek, azóta elmúlt! Ezért nem mentem a talikra sem, teljesen befordultam már a fájdalomtól meg fogdokihoz jártam Kép.
Neked nem fájt azóta sem?

Ildi,
mi is a lakóparkban launk, kellemes sétával negyedóra a Kossuth sgt. Ti laktok a Context-nél, ugye? Mi dél körül szoktunk sétálni, meg estefelé, de akkor már Apával együtt. Neked jó a déli órákban? Eszter 1 és 2 között szokott lefeküdni aludni. Mellesleg ő is öklendezett a fagyitejtől. Úgy is, h a krumplival összekevertem. Nyilván csak a zacsiból szereti a tejcsit Kép.

Melinda,
hogy viseli Lotti, ha hagyod hisztizni?

Nóri,
merre építkeztek?

Enikő,
gratula a Kislányhoz, nyilván Apa már csak ilyen lány-gyáros Kép.

Gabi,
mindenképpen le akarok menni pénteken a Mikkába, akkor találkozunk ott.

Ki jön még?
Ági, te szoktál járni?

Karmen,
nem semmi, nő létedre informatikus vagy! Nálunk a cégnél csak egyetlen nő van az informatikán.

Holnap mi is elutazunk, de este már jövünk.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti! Lottika általában bevonul a fürdőszobába hisztizni, ott ordít. Pár perc múlva megjelenik, zsebkendővel törölgeti az arcát, és közli, hogy "megnyugodtam". És megy minden tovább, mintha mi sem történt volna.Kép

Enikő! Gratu a kislányhoz.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,
fantasztikus a Kislányod! Hogy tudtad ezt elérni?

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti! Fogalmam sincs. Kép Azt hiszem, egyszerűen csak így sikerült. Remekül.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kriszti!

Elmehetünk valamikor együtt sétálni.Fél 12-től 1h-ig nekünk is jó.Mi nem szoktunk délelőtt sétálni,mert egyedül nem szeretek.Jövő héten találkozunk valamikor?
Jó utat nektek!Hova mentek?

Ildi
tfildiko

Kriszta! Amikor én ezt a szakmát választottam még valoban kevés nö volt, azóta már fele-fele az arány. Nálunk a melohelyen is az volt, bár én férfiakkal szeretek dolgozni, jobban kijövök velük.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Melinda,
valóban remekül összeraktátok ezt a lányt Kép Kép Kép
Gratulálok Hozzá!

Ildi,
mindenképpen megbeszéljük, jó? Orosházára megyünk.
Majd küldök mélt, telefonszámot is cserélhetünk, okés?

Karmen,
osztom, férfiakkal nagyon jó dolgozni. Mondjuk, néha pletykásabbak, mint 1-2 nő Kép.

Apa fürdet, megyek én is.
Jó éjt Nektek!

Kriszti

KépKép

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Oké,majd beszélünk.

Kármen!

Én is szeretek férfiakkal dolgozni,de sajnos a pedagógusok között nem sok van.

Melinda!

Nagyon édes lehet a Lottika,miközben kijelenti,hogy már megnyugodott.

Jó éjszakát mindenkinek!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Melinda, hihetetlen ez a kis csajszi:-)) Tán látta valahol, hogy így kell csinálni?
És hogy van a másik kismama??

Tündi, szerintem igaza van Krisztinek, pózt kellene váltanod. Lehet, hogy Tomi nem tudott még alkalmazkodni a fogacskákhoz és ezért vannak útban a szopinál.
Ezen mindenki keresztülmegy, én is csillagokat láttam.

Képzeljétek, hogy meglepődtem egy barátnőmön. Van 3 gyereke, két kisfiú, még óvodások, és egy kislány, aki kb fél éves lehet. A három gyerekkel együtt így ment bevásárolni a corába. Én az egyszem lányommal nem bírok, mert imád csúszkálni a pénztáraknál, ő meg milyen bátor!

Karmen, hol dolgoztál korábban, ha meg szabad kérdezni?

Na, most megyek tanulni, nagyon korán van még:-)))
sziasztok:
H
babamama

Hajni,
csak nem hajnali kukorékolás volt Nálatok is?
Eszternek 6-kor kipattant a szeme. Kérdem a férjem, most ugye még csak 5 óra van? Mondta, h igen. Hiszti, stb, de alvás nincs. Egy órája játszunk.
Nemsoká jön a tesóm értünk és indulunk.
Jó tanulást Kép.
Nem semmi a barátnőd...

Megyek, pakolni.
Gyerek megetetve, Apának reggeli kávé az ágybavéve Kép. Eddig a mai leltár Kép.
sziasztok:
K

Kép

Kép
eszteranyu

Jó reggelt!

Hajni!

Mit tanulsz?
Mi sem tudunk nyugodtan vásárolni,pedig csak egy baba van.Minden gyerek más.Én is szeretnék már nézelődni a boltokban,de most még ez lehetetlen. Lehet,hogy csak évek múlva fog sikerülni?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Dehogy van 5-kor kukorékolás! Nem is tudom, mi lenne akkor velem:-))) Reggel 8-ig durmi van. Én csak ilyenkor tudok kicsit magam lenni, tanultam, megnéztem a leveleim, ittam egy kávét, tiszta öröm, komolyan. 8-tól kezdődik a második műszak, du. 4-5 körül meg a harmadik:-)))

Egyébként informatikus mérnöknek tanulok, legalábbis ez áll majd az oklevélben, hehe:-)))
Ma reggel a Számítástechnikai szigorlatot tanultam, most meg a szakdolgozatomon dolgozom.

Ildi, nem lesz jobb a vásárlás, csak rosszabb:-))) Ha bennehagyod a babakocsiban a lányt, az a baj, mert zavarja, hogy olyan alacsonyan van, ha kiveszed, akkor pakol, elszalad, ha a bevásárlókocsiba ülteted, akkor kb 10 perc után már kényelmetlen, ki akarja vetetni magát, utána pedig.. (ld. 2. pont:-)))
Hát, ilyenkor jön a nagymama akció:-)))

Kriszti, te sem vagy semmi, ágy-kávé, stb.:-)))
H
babamama

Hajni! Hány órát alszol te tul.képpen éjjel? 5-kor felkelsz tanulni? Le a kalappal előtted!

Nálunk 7-kor kezdődött a nap. "Megártott" Lottinak az óraállítás. Viszont már készen vagyunk a házimunkával.Kép

Lottival semmi gond nincs a vásárlással, csak akkor ha későn megyünk, mert akkor fáradt, és ha nem végzünk "időben",akkor ordít. Nálunk mindig a bevásárlókocsi elejében ül.
A boltban nézelődés azért még Lottival sem kivitelezhető.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hajni!

Mit értesz azon,hogy nagymama akció?Nekünk messze vannak a nagyik.
Hát ,úgy látszik,hogy én vagyok a leglustább.Remélem,ha nagyobb lesz,akkor nekem is lesz erőm tanulni.Én most egy olyan éjszakának örülnék,amikor alhatnék 8órát.Lesz ilyen valaha?Mikortól alusszák végig az éjszakát a babák?

Melinda!

Szóval,akkor mostanában nem kell nézelődnöm.
Lotti mennyit alszik éjszaka?
Már a házimunkával is készen vagy?Nálunk csak most fő az ebéd.

Ildi
tfildiko

Ildi! Lotti este 8-kor általában ágyban van. Hétközben ugye korán kelünk, de hétvégén ő is húzza a lóbőrt (kiv.ma).
Most 1/2 1 óta alszik.Én is aludtam kicsit. Délben voltunk sétálni.
Addig megcsináltam: mosogatás, főzés, porszívózás, mosás, felmosás. De kicsi a lakásunk.Kép
Apánk nincs itthon, vidékre mentek temetőbe.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!

Mindjárt indulunk sétálni.A mi lakásunk sem nagy,(60négyzetméter),de mióta megszületett a Noémi,valahogy kevés idő jut a takarításra.Megbeszéltük a férjemmel,hogy holnap rendet rakunk.(Persze,ha a lányunk engedi.)

Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?