Mai vizsgálatok után: a keringés sajna továbbra sincs rendben, Kittinél változatlanul kezdődő keringéscentralizáció van, de nem romlott (hála). De szívultrahangon is voltunk újra, ott viszont minden változatlanul okés, eltekintve Kittike csekély mértékű jobb szívféltágulatától, ami eddig is megvolt, de aggodalomra semmi okot sem ad. Szóval örülünk, mert ezzel az állapottal ki kell húzni még két hétig, aztán majd döntenek/döntünk.
Béku. Nehéz leírni hogy is volt. Én amikor az eredményhirdetés előtt a fürdőszobában állva megpillantottam a kezemben a tesztet, ahogy jön elő a második csík, leizzadtam, szinte megijedtem, és csak néztem magam a tükörben, potyogtak a könnyeim (na most is ahogy írom...), rázkódtam a sírástól, és csak álltam ott, mint akinek földbe gyökerezett a lába. Viszont!!! Kétségek egy percre sem voltak bennem affelől, hogy ez nem igaz, vagy hogy méhenkívüli vagy meg fog mégis jönni vagy valami hasonló negatívum.... csak az, hogy sikerült és kismami lettem!!!!!!! Nem gyötörtek kétségek vagy felesleges parák az uh-k előtt sem eleinte. Tudtam, hogy ott vannak és ott is fognak maradni. (viszont anno a méhenkívülimnél az első gondolatom az volt, hogy csak nehogy mk legyen)
Én is azt hittem, hogy ugrálni fogok, vagy éjjel-nappal újongani, de aztán ez valahogy elmaradt és maradt a tudat, vagy inkább a tény, hogy igen, terhes vagyok.
De képzeljétek ez az egész egy akkora hihetetlen csoda, hogy a puszta tényen túl egészen csak mostanság kezdek átlépni. Egy két hete iszonyatosan intenzíven kommunikálnak velem a drágáim, imádnivalóak és önálló személyiségek, viszont eddig sokszor azt sem tudtam mi történik velem. Tudtam, hogy terhes vagyok, nől a pocakom, de nem hittem, hogy ez velem megtörténhetett ennyi év után. Igazán csak akkor tudom majd felfogni ezt az egészet, ha megérinthetem, megláthatom őket. Eddig azt hittem hibádzik nálam valami, hogy ennyire hihetetlenségnek tartom, hogy életek növekszenek bennem, de más első gyerkőcös kismamival is beszéltem itt, olyannal aki már a 39. héten van és még mindig nem fogta fel....... s
zerintem ez a világ legnagyobb csodája
köszönjük a sok-sok jókívánságot és hogy ennyit gondoltok ránk
és a sok sok laptetőfelajánlást
babaragacsok