Új privát üzeneted érkezett!

Kisbeeka, én nem hittem el a 2 csíkot az tuti, de a férjem sem.
14.nap reggel 6 után felébredtem és kimentem tesztelni. Ott álltam és vártam egy ideig az eredményt, utána kimentem és járkáltam.
Majd vissza és akkor megláttam, hogy nagyon halványan ott van a második csík. Na ekkor elkezdtem remegni, rohantam a telefonomhoz, mivel a férjem aznap korán ment be dolgozni. Felhívtam és remegve elmondtam, hogy én látok egy 2. kis halvány valamit a teszten. Ő meg közölte tök nyugodt, hangon, hogy feküdjek vissza aludni, tuti fáradt vagyok. Én meg mondtam, hogy nem tényleg látom. Ő nagyon boldog volt, de félt is, mivel azt gondolta, hogy csak beképzelem magamnak és azt mondta, hogy majd otthon megbeszéljük és megnézi. (igazán nem merte magát beleélni, mivel már nagyon várta ezt a hírt, de nem akart csalódni). Lefényképeztem, de nem igazán lehetett látni. Így csak este tudta megnézni, akkor kezdtük elhinni (és nagyon boldogok voltunk, nem is lehet szavakkal leírni), de én a BMC-től akartam, azt itt is írtam a csajoknak akkor tuti a dolog, ha S ügynöktől is hallom és persze megvolt az is! :lol:

IR, ezt mindenki csinálja meg még kezdés előtt, mivel ettől a dologtól nem tapadhat meg a baba, vagy korai vetélést okoz.
Tehát tök mindegy, hogy valaki átjárható v. endoja van, ez is egy ok, hogy ne sikerüljön! Tehát nagyon fontos, még lombik és inszem előtt.

Nekem a kiderült (diéta és Met) és 6. hétre rá megcsinálták az inszemet és 2 hétre rá pozitív lett a tesztem. Tehát összesen 8 hét kellett a gyógyszernek (Met). Előtte egy inszem és egy lombik nem sikerült!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

kisbeeka: Hát én pánikba estem, mikor megláttam a pozitív tesztemet. Remegett a kezem, fel sem tudtam fogni. Talán akkor tudatosult, mikor először megláttam hogy jó helyen van a baba és ver a szíve. Nem is tudom a boldogság mikor jött nálam, az valahogy fokozatos volt. A párom meg szegény úgy tudta meg, hogy hajnalban amikor megcsináltam a tesztet, bevittem és felköltöttem, hogy ugye ő is látja. Azt se tudta mit kéne néznie. Szegény, nem is tudom mikor fogta fel hogy apuka lesz. De a legjobb apa lett, ebben biztos vagyok. Örülök, hogy ő lett a kislányom apukája.

ildi: Sikerült nekem is szavaznom. Azért az elsők nagyon messze vannak sajnos. De igyekszünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok, nekem ugyanaz, mint Vickynél.. pánik... :))))))) Istenem de majom vagyok, hogy pedig hány éve vártam már..... Csak hát ugye arra volt "programozva az agyam", hogy mikor kezdhetem "végre" a fogigátlót.... és nem könnyű egy tizedmásodperc alatt, amikor tudatosul, hogy mit lász/láthatsz????? átállítani az ember érzéseit...

Az IR-es témában teljesen egyetértek Woodyval !!!!! Aki még nem volt, irány Horány......
andrea-1

Csajok,
most nagyon beültettétek a bogarat a fülembe ezzel az IR-rel. Kicsit el is kezdtem parázni :oops:
Pedig már a sikertelen júniusi próbálkozásunk óta igyekszem diétázni, tönkölybúza kenyér, szinte semmi cukor, stb...talán ez is elég lesz a babá(k)nak :roll:

Kép
judit0713

sziasztok,
szörnyű ez a pocsék idő. :-(

Judit, 3 laptető!!!! :-D :-D nem semmi, hétfőn tuti jó hírrel jössz. :-)

Gigi, tessék pihenni!!! teregetés nem várhatja meg Apát?

Béka, ezek a zebrák! :-D

Illdi, tök jó hogy visszajöttél. mesélj mi van veletek!

Kubu, remélem a péntek-szombat megoldódik, drukkolok teapának nagyon. :arrow: :arrow: :arrow:
én nem merem bevállalni hogy segítek :? holnapig nem mozdulok ki, utána két nap séta light. :oops: :oops:
köszi vonalzódics.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit, 3 laptetővel no para!!! :-)
terheléses cukrot amúgy is néznek valamikor a terhesség alatt, annyit szerintem tudsz tenni, hogy korábban megcsináltatod. asszem IR-nél 12 hét körül szokták, ezt Woody biztos jobban tudja, én már elfelejtettem mit mondott az endokrin dokker.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit, nyugi tuti ott vannak a babák a pocidban!!!
Viszont nagyon ügyes vagy, hogy diétázol! Az nagyon-nagyon fontos, már most az elején is. Ez is segíti a megtapadást, nem eszel cukrot, fehér kenyeret!

Zsuzsi, igen nálam a 12.héten csináltak terheléses cukrot már. Utána meg havonta volt cukor vizsgálat, de itt nem glüközt kellett inni, hanem a saját reggelimet elfogyasztani és 1 óra múlva volt a vérvétel.
Tehát nagyon figyeltek (mensmentisben), a terhesgondozásban meg a 24. hét környékén van a cukor vizsgálat, mivel akkor a legmagasabb a terheseknél a cukor.

woody

Woody,
köszi a magnyugtatást!
Akkor viszont ha ++++++ lesz a teszt, lehet hogy nem is ír S beutalót? Merthogy majd a terhesség alatt lesz vizsgálat?

Kép
judit0713

Ildi, szavaztunk hármat az urammal :-)

Kispatak, mi a helyzet állás ügyben?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Szép jó napot mindenkinek!

Gyors leszek és velős...ezt már megszokhattátok, asszem így reagálok az első pillanatokban. :? De aztán majd újra oldódunk...

Szóval nagyon örülök, hogy sikerült beindítani a babaesőt idén is, ezért már megérte, mert a pozitív vv-nk óta csak sokasodnak a zebrácskák. Örülök, ha sikerült remény adni hasonló cipőben járóknak, DE kérlek, NE kövessétek a példánkat teljesen! A vv-ig mindenképpen, de utána kéretik kinek kinek a saját útját járni!!!
Bízzatok és legyetek nagyon pozitívak, legalább annyira mint mi...
Én hallgattam a belső hangra a szívem mélyén, ami nem volt megnyugtató már napok óta!!! Ma beszéltem Sz ügynökkel és kértem tőle egy kontroll vv-t, mert nem bírtam volna holnapig várni, míg K ügynök lesz.
Életem első biokémiai terhességén is túl vagyunk, a Hcg-m 2 alatti, így nincs baba!
Gondolom majd megint talpra állunk, leporoljuk magunkat és előre nézünk!!! Jövő héttől kezdjük a kivizsgálások ismétlését, amik lejártak! Hogy mikor tovább, azt sajnos nem tudom még, de majd nyilván mondom ha kiderül!

Puszilok Mindenkit és hatalmas drukkjaim mindenkinek!

Andikám!
A közös vajúdást és szülést most elcsesszentettem, de majd a tesónál... Addig pedig bandázhatsz a szülőszobán Judittal és a Zsuzsikkal :)

Mindjárt visszaolvasok és reagálok ...

eszter82
Budapest

Ja, gondolom ebből kiderült, hogy tévedtünk mindannyian...nem lesz kisfiú!
De majd legközelebb is hagylak tippelni titeket

eszter82
Budapest

eszter: Annyira sajnálom, olyan biztos voltam benne hogy baba van. Ez most letaglózott. Kitartás. :(
vicky79
Budapest III. kerület

(((((((((((((((((((((((((( Eszter )))))))))))))))))))))))))))))))
Ezt nem akarom elhinni!!! Sajnálom... Kemény csaj vagy te az már tuti-fix!!!!!
Mihamarabbi kilábalást kívánok nektek!
gigibp

Eszter, ez szíven ütött, nem is tudok mit mondani. :-( :-( :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszter,
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ilyen nincs, nem lehet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A szívem szakad meg :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Eszter Drága!
Szóhoz sem jutok...... :( Kimondhatatlanul sajnálom!!!!!! :( :( :(

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( o )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
andrea-1

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most tényleg sírok, ezt nem hiszem el...
Nagyon, sajnálom, de erre nincsenek is szavak...

woody

Eszter,
drága, mit is mondjak...csak potyognak a könnyek a klaviatúrára...annyira örültem Nektek, és ez most olyan hihetetlen és nagyon szomorú :cry:
Tudom, tudom, felálltok és újrakezditek, de egyszerűen nem tudom felfogni.
Léleksimi és óóóóóriás gyógyölelés :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Eszter, annyira sajnálom!!! :( :(

Olyan bíztatóan indult minden...
Erre nem is lehet okosat írni ilyenkor, de ahogyan te is mondod, újból és újból fel kell állni és menni tovább. Sok erőt kívánok Nektek!
ancsav76

Eszter, ahogy az örömben is, így a bánatban is gondolatban Veled vagyok...
Vendég

Eszter, kimondhatatlanul sajnálom :((((((((((((((((((((((((((((
estrella22

No itt vagyok a word-ös változatommal...

Csucsukám, Drágám!
Már nagyon hiányoltalak és rülök, hogy hamarosan ismét a BMC-ben fogtok ténykedni! Nincs már sok addig :D
Remélhetőleg már nem sokáig kell agyon hajtanod magad a melóban, mert hamarosan pihire fog az ügynököd :)

Estrella!
Igaz, ha már meg kellett jönnie, akkor ne húzza az időt! Lényeg hogy mehettek vissza :)
Most én is Maryt várom...már megint. Kezd dezsávüm lenni :?
Nem azt mondtam aug elején, hogy nem halljátok tőlem ezt a mondatot egy darabig?... na ennyit rólam :? :? :?

Kubu!
Na jól van, „örülök” hogy nem csak én vagyok teljesen turi lúzer... :D
De én most nyertem időt...

Kahlan!
Sajnálom, hogy most rossz széria van nálatok is :(
Jobban van apukád?
Mit mondanak Nagyidra?
A műtét miatt ne aggódj! Hipp hopp túl leszel rajta és utána már nincs ami visszatarthat a babázástól :D

Andikám Drága!
Én majd borozok ma este rátok is :D ha már te nem ihatsz abból a különlegességből :D

eszter82
Budapest

Judit!
No para!
Miattad valahogy nem aggódom :D szinte borítékolom a ++++++ tesztedet :D
És ne haragudj, de ennyi laptetővel és lapaljával...m más lehetne az eredmény, mint ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D
Jó nap lesz az a hétfő :D Lehet hogy akkor kellene kivizsgálásra mennünk...de keddre vannak időpontjaink! :?

Vikus!
Aztaaaaa... és míg ott ültem, tudtam, hogy valakit kihagyok majd. Még morfondíroztam is rajta, hogy tuti hogy valaki ott ül mellettem és majd csak másnap derül ki :? Te voltál az!!!! Kááár, mert az olvasás nem ment, csak az agyam kattogott. És vártunk vagy 2-3 órát! Simán dumcsizhattunk volna! De majd legközelebb :D

Sajti!
Ne bánd, hogy nem bandáztál a BMCben szerdán, mert horror sokan voltak én összesen 5 órát töltöttem ott!!!
De hamarosan már te is jársz oda várakozókat felvidítani! Majd sietek és akkor szórakozhatok rajtad :D :D :D

Kpn!
De jóóóóó :D már 12. Hét :D :D :D
Dúrván repül az idő!!!!! Szép nagy már a babótok :D Ismét csak gatulálni tudok hozzá :D Te voltál a csodababa sikerszéria újraindítója :D Látod, Andi egyből megtanulta hogyan kell ezt csinálni!!!! :D

Aktucs!
Sajnálom anyukádat :(
De látta orvos? És helyre tette? Remélem hamar rendbe jön :)

eszter82
Budapest

Kubu!
Éééédi Marcus, hogy szerelmes :D
És, helyes a kiscsaj? :D

Juditom!
Visszaminősítenél légyszi a táblában?
3. lombik kezdés ősszel!!!
Köszi

Woody!
Jajjjj de szépen növögettek ti is :)
Nem kell nektek az a fránya megfázás... tessék meggyógyulni!

Zsuzsi.bmc!
Pihenj, pihenj, pihenj sokat! :D
Köszi, hogy megválaszoltad Judit kérdését :D csak tegnap már nagyon gyanakvó voltam, így nem rontottam a hangulatot, ma reggel meg pontot tettem a dolgok végére, így már jöhetek...

:D :D :D látom babaturit csináltok :D :D :D

GyIldi!
De jó hogy ismét jössz majd :D
Remélem ez csakis jót jelent :D

eszter82
Budapest

Béka!
Éppen úgy, ahogy írod! Röpködsz és percenként elmondod, hogy babátok lesz! :D
Furi, de nekem most a 2. Eredményhirdetésnél az volt a fura, hogy és akkor ha pozitív, akkor hol a poci??? :D Mondjuk én ugye a hamar hatalmas pocihoz szoktam! :D Hidd el, el fogod hinni :D És csodás lesz majd úgy kilépni az ajtón, hogy kismama vagy, pláne miután látod uh-n, meg hallod a szívverését, látod kalimpálni... a legjobb dolog a világon! :D
Amit Lukácsné írt, azt tutira így igaz! Én ma is ezzel jöttem el a János kh-ból, hogy nem akarok emiatt még aggódósabb lenni, de azt hiszem én már csak akkor leszek igazán 100%ig nyugodt, ha a kezemben van/nak, él/nek és minden rendben van!!!!

eszter82
Budapest

Köszönöm Lányok és ismét sajnálom az OFF-ot :(
Miért kell mindig ünneprontanom a jó szériában??? :cry: :cry: :cry:

Macs infó:
Ma 30 HETESK!!!!! :D :D :D :D :D
Már csak két hét a minimum határig.

voltak uh-n, és változatlan a helyzet, azaz profnő is örömmel nyugtázta a dolgokat, hogy rendben van a picúrkák keringése :D
Na csak így tovább Macsek!!!!!
Én tudom, hogy menni fog nektek ez! :D

eszter82
Budapest

Ja, közérdekű infó!

Várólista:
2 változatot hallottam a beavatottaktól:
1. nincs várólista
2. mindenkinél esetenként elbírálandó (ez nekem azt jelentette, hogy ha már benne vagy, mint pl. Béku, hogy elő van irányozva, akkor tuti idei kezdés, de ha pl. valaki most telefonálna, hogy mit hogyan kell és hogyan kell ide bejelentkezni, az talán már 2011)

eszter82
Budapest

Woody, megkérdezhetem milyen eredményeid lettek (IR)? Én is voltam, egy doki rám is húzta, hogy enyhe IR, adott gyogyót, de mondta, hogy diétázzak, az is segíthet.
Közben megkérdeztem még 2 másik orvost, szerintük nincs IR-em...
Lombikra készülünk és persze sokszor eszek keveset, de pl most lecsúszott egy csoki és lelkiismeretfurdalásom van.....
Amúgy nem vagyok túlsúlyos, nincsen tünetem, csak önszorgalomból csináltattam meg. Alapból el sem hittem, hogy ez van, és így, hogy egyik doki ezt mondja, másik azt..... Nem tudom.

Köszi a választ előre is
nyuszika85

Már megint nem lehet csak zugban lenni... :( de most ezen nagyon megakadtam...
Eszter! Iszonyatosan sajnálom!!!!! Nem is spirázom tovább :cry:

Judit, neked mennek a drukkok és a Zsuzsiknak is!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andikám!
pü-dre a válasz (csak mert valamiért ott nem küldődik el, hanem lefagy) :x

Ne parázz!
Elismétlem neked, hogy tudatosítsd magadban! Nem egy orvos magyarázza azzal az ilyesmit, hogy természetes kiválasztódás, esetleges genetikai gondok!
És konkrét orvostársadalmak állítják, és biztos igazuk is van, hogy a spontán terhességek sokkal stabilabbak, mint a mesterségesek!

Semmi előjele nem volt, csak én voltam már terhes tavaly/idén, és ismerem a testem ilyenkor. Ha köbgyököt vontam a tüneteimből a létszámra való tekintettel, akkor is hiányoltam a jeleket az utóbbi napokban. És ami miatt gyanakodni kezdtem, az a szívem mélyén az a pici hang, ami nem hitte el, hogy sikerült.
Nem azért mert nem fogtam fel, hanem mert valami motoszkált, nyugtalanított! Egyszerűen női, vagy "anyai" megérzés???
se egy görcsöm nem volt, se semmim!!!!
Minden tökéletes volt, csak az a pici belső hang nem stimmelt úgy, mint tavaly...

NE PARÁZZ! Rendben lesztek és szépséges kisbabát szülsz majd május közepén. :D

eszter82
Budapest

Eszter, potyognak a könnyeim, hatalmas ölelés, ez egyszerűen hihetetlen :cry: :cry: :( :( :(

Maccs
vörösmacska

Eszter, értem.... :(
Csak azért is kérdeztem pont, mert Te tudsz mihez viszonyítani, én meg nem..... és félek.....
andrea-1

Eszter... szóhoz sem jutok! Tutira vettem a dolgot, annyira sajnálom!

Majd velem fogsz babázni néhány hónap múlva :wink: 2-3?? :wink:

Nyuszika85,
Nekem a terheléses inzulinom a következő volt: 6,8; 60': 37,3; 120': 41,3.
A nőgyógyász írt fel adimet 500mg 3x1. Június óta szedem, azóta napi 5x eszem, mintha cukorbeteg lennék, figyelem a szénhidrát mennyiséget. Tornára még most fogok ráfancsalodni, mert idáig lement 4 kg, de most 2-3 hete semmi.
Azóta nem voltam inzulin terhelésen, majd 6-án megyek a BMC-be Zekéhez és megbeszélem vele, mit gondol.. hogyan tovább...

Macs! HAJRÁÁÁÁ! Már csak két hét :D

Kép
avarka

Jajj lányok, ez annyira borzasztó, h. ilyen félelmekkel indulunk/tunk neki (tiszt. a kiv-nek)!

Andi, nem gondolhatsz semmi rosszra, nem szabad! ÉRTED?????
Ahogy Eszter is írja, egy spontán terhesség stabilabb!!!

Eszter, én is elkezdtem egy privit, de inkább nem okoskodom most... nem hinném, h. arra lenne szükséged :(

Őszintén szólva, - bár nem tudom, milyen ha spontán van babája valakinek -, én még a mai napig aggódom, h. vajon minden rendben lesz-e?! Hiába minden teszt, csomó uh, baba-mozgás, stb... majd ha egészésgesen kint lesz, akkor nyugszom meg valamelyest :? Lehet, h. ezzel minden anya így van, de szerintem mi bmc-sek fokozottan szembesülünk ezzel!
Pedig hinnünk kell, h. minden rendben van és lesz is, mert a gondolataink határoznak meg minket és a jövőnket!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macs, neked pedig kitartás!!!!! Menni fog bébi! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!!

Drága Eszterem!!

Nem is tudom mit írjak... :cry: :cry: :cry: Ölellek,és kitartás,kegyetlen az élet.. :cry: :cryKöszi,és remélem jó hosszú pihire leszek ítélve. :lol:

Andikám!!
Gratula!!!!!!!!!!!!!!Meg ríkattál Te Lány!!!!!!!!!! :lol: :D És ne agyalj,minden rendben van/lesz,mert másképp nem lehet.

Macsek!!
EZ az,így tovább,eljött a bűvös 30.hét,kibírjátok,erősek a Kiscicáid!!!!TUdják,hogy jó dolguk van még az Anyukájuk pocakjában. :D Tudod,ha bármiben tudok segíteni,hívj!!! :D

Kubu!!
De segítenék,de dolgozom holnap és szombaton is.Remélem megtudod oldani. :wink: De amúgy Neked is írom,hogy egy ugrás és ott vagyok,persze,ha szabadnapos vagyok,de csak szólj,és repülök. :D

Judit!!
Mindjárt itt anagy nap,mert bizony az lesz,ÉRZEM!!!!!!!!!!!!!! :D Hülye kérdés:érzel valamit?? :wink:

Hű,annyi új van,azt sem tudom Ki Kivel van,de igyekszem képbe kerűlni. :roll:

Zsuzsó!!
Neked most inszem volt??? :roll:

Navi!!
Jól vagytok???
csucsu99
Budapest

Andi, tudom hogy könnyű azt mondani, DE nyugi! tudod ott a papír a kezedben a hcg-ről és Szűcsünk is megmondta hogy terhes teccik lenni!!!! szóval nyugi kérlek!

Nava, teljesen megértelek, szerintem mindannyian akkor nyugszunk majd meg, ha kezünkben az egészséges baba! de jól írtad hinni kell hogy minden oké! és így is lesz!

Macs, gratula a betöltött 30. héthez és a jó eredményhez!!! Kitartást mindannyiotoknak továbbra is!!!!

Eszter, annyira hihetetlen ami történt! tudom hogy ezen is túllesztek mert te egy nagyon erős csajszi vagy! kitartást és erőt nektek a folytatáshoz!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

szia Csucsu,

igen, az utcsó inszem volt nekünk tegnap, most pedig reménykedünk ezerrel október 1-ig... :-) :oops:
drukk neked a kezdéshez!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Avarka, köszönöm. Vicces, mert nekem a terheléses inzulinom 120 percben 46 lett és erre azt mondják, nem IR. Az induló rendben volt, a cukrom is.
Annyira nem tudom mi a helyes....Én ezt egyfajta "divatbetegségnek" tartom... Mert ha kijön az értéked, akkor egyből gyógyszert nyomnak... Nem tudom..... És hirtelen mindenki ebben szenved....
nyuszika85

Eszter:
Annyira sajnálom a történteket!Kitartást!

Macs:
Hatalmas gratula a jó neredményekhez,csak igy tovább és minden rendben lesz,nem soká itt van a büvös 32. hét.

Andi:
Próbálj megnyugodni,minden rendbe van,ilyen HCG eredménnyel nem szabad pánikolni és még a doki is megerösitette,tehát nyugi-nyugi-nyugi!

Zsuzsó:
Még csak egy napja vagyok itthon,de már annyira nem birom a tétlenséget,nem tudok megülni a fenekemen.Veled mi újság,te nem unazkozol?

Mindenkinek köszönöm a babaragacsokat és a drukkokat.
zsuzska2007

Nyuszika:
Én ezekre a kezdő IR értékekre már kaptam Meforált:
0 perc: 2,9
120 perc: 34,9!!!!!!!!!!!

Köszönöm mindenkinek a bíztató sorokat, aranyosak vagytok!!! Csak most kicsit bepánikoltam....de megpróbálok relaxálni kicsit..... :)
andrea-1

Mai vizsgálatok után: a keringés sajna továbbra sincs rendben, Kittinél változatlanul kezdődő keringéscentralizáció van, de nem romlott (hála). De szívultrahangon is voltunk újra, ott viszont minden változatlanul okés, eltekintve Kittike csekély mértékű jobb szívféltágulatától, ami eddig is megvolt, de aggodalomra semmi okot sem ad. Szóval örülünk, mert ezzel az állapottal ki kell húzni még két hétig, aztán majd döntenek/döntünk.

Béku. Nehéz leírni hogy is volt. Én amikor az eredményhirdetés előtt a fürdőszobában állva megpillantottam a kezemben a tesztet, ahogy jön elő a második csík, leizzadtam, szinte megijedtem, és csak néztem magam a tükörben, potyogtak a könnyeim (na most is ahogy írom...), rázkódtam a sírástól, és csak álltam ott, mint akinek földbe gyökerezett a lába. Viszont!!! Kétségek egy percre sem voltak bennem affelől, hogy ez nem igaz, vagy hogy méhenkívüli vagy meg fog mégis jönni vagy valami hasonló negatívum.... csak az, hogy sikerült és kismami lettem!!!!!!! Nem gyötörtek kétségek vagy felesleges parák az uh-k előtt sem eleinte. Tudtam, hogy ott vannak és ott is fognak maradni. (viszont anno a méhenkívülimnél az első gondolatom az volt, hogy csak nehogy mk legyen)
Én is azt hittem, hogy ugrálni fogok, vagy éjjel-nappal újongani, de aztán ez valahogy elmaradt és maradt a tudat, vagy inkább a tény, hogy igen, terhes vagyok. :lol: :lol: :lol: De képzeljétek ez az egész egy akkora hihetetlen csoda, hogy a puszta tényen túl egészen csak mostanság kezdek átlépni. Egy két hete iszonyatosan intenzíven kommunikálnak velem a drágáim, imádnivalóak és önálló személyiségek, viszont eddig sokszor azt sem tudtam mi történik velem. Tudtam, hogy terhes vagyok, nől a pocakom, de nem hittem, hogy ez velem megtörténhetett ennyi év után. Igazán csak akkor tudom majd felfogni ezt az egészet, ha megérinthetem, megláthatom őket. Eddig azt hittem hibádzik nálam valami, hogy ennyire hihetetlenségnek tartom, hogy életek növekszenek bennem, de más első gyerkőcös kismamival is beszéltem itt, olyannal aki már a 39. héten van és még mindig nem fogta fel....... szerintem ez a világ legnagyobb csodája

köszönjük a sok-sok jókívánságot és hogy ennyit gondoltok ránk :D és a sok sok laptetőfelajánlást

babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Andi,
ne kezdj Te is parázni!
Igaz, én ne dumáljak, épp egy nega hullám volt rajtam, erre meg Eszter híre is...kiakadtam kicsit, de igyekszem én is bízni a ++++-ban!

Macsi,
dejódejó, egyre tovább vannak benn a cicusok, szépen kitartotok a megfelelő időpontig!

Csucsu,
őszintén? Ma pl. semmi. De hétfőn este/éjjel nagyon furán fájt a hasam, eddig még nem éreztem ilyet. És persze van néha egy-egy pici érzés, nem mondanám kifejezett fájdalomnak a pocimban. Nem olyan mint a premens, de nem tudom pontosan. Ha nem figyelném szerintem nem venném észre :oops:
Szóval inkább csak a szívem és az agyam hajt arra, hogy igenis +++++ lesz :oops:

Navi,
köszi a drukkokat!

Kép
judit0713

Nyuszika, nem divatbetegség az IR, azért van sokaknak, mert nem túl rég kezdtek vele komolyabban foglalkozni.

Zsuzska, elég jól bírom a tétlenséget, netezek.
kicsit el is vagyok szontyolodva :-(, mert elég sok barnás cucc jött belőlem :? ami eddig nem volt. úgyhogy próbálok feküdni, hátha a pihi segít... :oops: :oops:
te jól vagy a tétlenséget leszámítva?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám most ne kételkedj, jóóóóóóóóóóóóó? Tessék megnyugodni! !!!!!! a francba, hogy nincs itt a varázspálcám...... de majd megszerzem és odasuhintok!

Maccs
vörösmacska

Zsuzsókám!!!!!!!!
Barnás cucc ilyenkor inszem után 1 nappal simán lehet!!!! Ne parázz tőle, megbizgeréltek odabent - mint tudjuk az ottan egy érzékeny berendezés!!!!!!!!!!!!! - attól a bizgerétől simán lenet ilyen!
Léccivel ne szontyolodj el miatta!!! Jó???
andrea-1

:)))))) Jól van Macsekom!!!! :)
Azé milyen már én osztom a Zsuzsót, Te osztasz engem..... Akkorát röhögtem... :)

Kollegák meg lesnek, hogy eccer bőgök, eccer röhögök.. mi lehet velem?
(bár ugye tudják, mert kedden kiült minden a fejemre, mire beértem melózni... meg amúgy se vagyok aza magában tudja tartani fajta...)
andrea-1

Eszter,
pedig jó lett volna ha hétfőn jössz te is, Andival ketten már tuti ott leszünk!

Még valaki hétfőre???

Kép
judit0713

Judit, az a leírhatatlan nemtom milyen érzés nekem akkor volt mielőtt pozitívat teszteltünk :-) így remélem ez nálad is jó jel!!!

Andi, köszönöm a nyugtatást, tényleg vicces helyzet, amit írtál. :-) de többek között ettől jó itt ez a kis csapat, nerm?! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csucsu, köszike jól vagyunk! Majd holnap megyünk dokihoz: uhu, nőgyógyi vizsgálat... remélem, minden rendben lesz!
Most a savam újra szarakszik, de szerencsére ez nem mindennapos... szerintem bébi rugdossa a gyomrom, amiatt van :roll: :D

Zsuzsó, igen, ez nagyon nehéz... sajnos nem mindannyian vagyunk olyanok, mint Macs (én picit irigylem is), akinek nagyon erős a hite! Én lehet, már feladtam volna... persze nem tudhatom :?

Én tesztelés, bmc-be indulás reggelén nagyon nyugodtan keltem - igaz korábban, mint kellett volna -, rápislantottam a tesztre és kivártam a javasolt 5 percet... semmi... mondom hát akkor ennyi. Aztán picivel később újra ránéztem és ott volt egy halvány 2. csík! :shock: Azt hittem, csak én látom, de Api is látta és rohantam bekapcsolni a gépet és a'sszem csak Kubu volt fent. Őt kérdezgettem, h. ha nagyon halvány, akkor is jó??? Aztán percről percre erősebb lett és én ugrabugráltam, mint egy idióta! :lol: Indulnunk kellett volna, de csak nem tudtam koncentrálni... szóval életem talán egyik legszebb reggele volt!!!!
Még nekem is nagyon furcsa, h. anyuka leszek... ééééén :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?