Mindenki keresztülment a sebescici-témán? Pedig azt mondják, a szoptatás nem nagy kunszt.
Azt mondták az időjósok, h hidegfront lesz a 7végén. Én meg nem tudtam, miért nem alszik Eszter délelőtt... Hááát. melegfront van! Erről ennyit.
Dancsi,
jót nevettem ezen a saras-témán. Igen, minden klassz, amit nem lehet. Eszter is a számítógép gombjait nyomkorássza állandóan, meg ha valaki leül elé, elkezd kúszni fölfelé a lábunkon. Főzés közben is kimászik, a 2 bokám közt felnéz és mászik rám
.
Ági,
sajnos nem tudtunk beszélni, tegnap a fül-orr-gégén voltam egész délelőtt, mert a fogorvos nem talált semmi elváltozást a röntgenkép segítségével. Így beutalt az esztékába. ahol 2 és fél órát ültem. Semmi bajom. AKKOR MI FÁJ??? Mondjuk Apa mondta az este, h igyak 1 korty pálinkát. És képzeljétek, azóta elmúlt! Ezért nem mentem a talikra sem, teljesen befordultam már a fájdalomtól meg fogdokihoz jártam
.
Neked nem fájt azóta sem?
Ildi,
mi is a lakóparkban launk, kellemes sétával negyedóra a Kossuth sgt. Ti laktok a Context-nél, ugye? Mi dél körül szoktunk sétálni, meg estefelé, de akkor már Apával együtt. Neked jó a déli órákban? Eszter 1 és 2 között szokott lefeküdni aludni. Mellesleg ő is öklendezett a fagyitejtől. Úgy is, h a krumplival összekevertem. Nyilván csak a zacsiból szereti a tejcsit
.
Melinda,
hogy viseli Lotti, ha hagyod hisztizni?
Nóri,
merre építkeztek?
Enikő,
gratula a Kislányhoz, nyilván Apa már csak ilyen lány-gyáros
.
Gabi,
mindenképpen le akarok menni pénteken a Mikkába, akkor találkozunk ott.
Ki jön még?
Ági, te szoktál járni?
Karmen,
nem semmi, nő létedre informatikus vagy! Nálunk a cégnél csak egyetlen nő van az informatikán.
Holnap mi is elutazunk, de este már jövünk.
K.